2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar nasılsınız? Kaç gündür girip mesajları okuyamıyorum. İnşallah bebisler iyidir. Son girdiğinden buyanada doğum yapanlar bebisleri' sağlıklıdır inşallah.

Biz bebisle uğraşıyoruz. Sürekli ağlama modundayiz. Sariligimiz var biraz malesef. Emmiyor. Mamaya başladık.emdirme çalışmalarına devam ediyoruz ama sabırsız süt olmayınca chemen ağlıyor beklemiuor uğraşmıyor. Gaz çıkarırken kaka yaparken ağlıyor zorlanıyor.
Ben dersen dikişlerim açıyor. Yürürken belim çok zorluyor fıtık coştu sanırım iki büklüm yürüyorum.

Bebek agladikca elimden birşey gelmiyor diye ağlıyorum sonra.

Bir yandan kv kp var yardımcı oluyorlar sagolsunlar ama bebeği tutarken kp pek dikkat etmiyor korkuyor.
Hastan de kafası çat diye geri gitti içim gitti .alıp sürekli hızlı hızlı hoplatıyor

Bu yetmezmiş gibi şimdi gorumcem gelecek. Gelmesi soruncdefil yaramaz inatçı cocuğu ile gelecek . Korkuyorum bebeğe neyapacak diye.

Geceleri uyku yok gunduzlericuyku yok. Rahatça yatamiyorum yatsam kalkmak eziyet koltuktan çok zorlanıyorum.

Ay çok dertliyim sizde durumlar ne
 
Kimyon çayı ne icin?birde nasil yapıyorsunuz
 
Benimki de dün bı kırıldı kırıldı ağlamaktan bende gaz var sanıyordum açmış.meger eşim mama ver dedi verdim de sustu garibim. Emiyor ama yetmiyor demekki hâlbuki o çektikçe geliyo görüyorum geliyor da süt benimki devamlı hıçkırıyo büyüdü kursagi demek
 
Mamayı biz kaşıkla veriyoruz. Hastanede şırınga verdiler. Biberona başlamadık alisirsa emmez diye. Ama avent almistim doğum öncesi
Bende bı biberon aldım ağzı büyük geldi çektikçe çok geliyo.gibi geldi geçen de lansinoh anne üçlü biberon aldım çok şükür beni reddetmesi hem emiyor hem onu kullanıyor
 
Ben ilk kızım da çok kullandım ütü basıyordym biraz sonra karnına koyuyorum benim kız çok kolik değildi ama ben rahatlattığını düşünüyorum .
 
Aman dikkat et valla benim kedim bile saldırmaya yer arıyor. İnci elini kolunu oynatınca o da yere yatıp av pozisyonu alıyor. Ha benim kedi saldırmayı bilmiyor gerçi tırnak çıkarma huyu bile yok ama kıskançlıktan sağı solu belli olmaz hiç. Hayvan sonuçta akıl yok irade yok. Bende hiç koyamıyorum kedim resmen ilk göz ağrım. Ben büyüttüm onu. Biraz ihmal ettim ama elimden de bir şey gelmiyor.
Ee soraydin soylerdik niye bebise eziyet cektirdin bu zmana kadar anam bacim.. damlayi bosver en guzeli bacak hareketleri birde cok zorda kalirsan adacayi yagi topuklara ve karnina sür rezeneden 1 cay kasigi ver bak nasil rahatliyo anasi
İnan burası aklıma gelmedi hiç. O ladar cebelleştik ki. Acemilikten işte. Neyse buldum çözümünü. Rezeneyi duymadım da 1 çay kaşığı kimyonu yarım su bardağı suda kaynatıp süzüp yine 1 çay kaşığı bebeğe verin gaz ve kaka kalmıyor demiş birisi. Onu deneyeceğim birazdan.
kimyon ve rezeneyi aktardan mı aldın canım yoksa hazır çayları mı var
Humana nın çayı yine canım. Ebebek ten almış eşim. Rezene+kimyon ikisi bir arada. Kutusunun kapağı turuncu
En son çare olmazsa onu deneyeceğiz canım araştırdık bakalım. Ama inşallah gerek kalmaz.
CipisS kız seni etiketlemisim ya
Aşk olsun yaf ben unutulacak insan mıyım?
 
Gaza iyi geliyor. Basta french preste sicak suyun icine 1 cay kasigi atip demleyip icmistim. Oda ise yariyor ama simdi 2 gundur cay bardagina ilik su yapip icine 1 cay kasigi kimyon atip iciyorum.
Evde paket tek icimlik rezene çayı var onun içine biraz kimyon atıp içeyim bende belki faydası olur
 
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın. Sezaryende spinal olmuyor mu epidural de olabiliyor mu ? Benim doktorum spinal öneriyoruz sezaryen olan her hastamıza bu zamana kadar spinal yaptık demişti
Oluyor canim neden olmasin bilmiyorum doktorun neden oyle dedi
Kızlar deli gibi vajina ağrısı çekiyorum özellikle içi inanılmaz sızlıyor. Yatıyorum kalkmaya çalışıyorum o kadar ağrıyor ki yataktan kalkamıyorum . Neden olur vajina ağrısı ?
Bende ayniyim idrar sondasindan olabilir dedi hemsire
Ay he seferinde inatla deniyorum yine almiyor süt sıkıyorum agzina bekliyo bi daha sikayim diye eds ile mamayla kandiralim dedi hemsire denedi mamayi bile emmeye üsendi
 
Kız benimki de beklemiyor çekmeye çalışıyor ama yapamıyor. Boşa çabalıyor. Bu sefer sinirlenip ağlıyor. Sabah yine denedim yok olmuyor. aman ne yapayım yeter ki beslensin. Ben bir süre sonra memeyi bırakır diye korkuyorum.
 
Benim de damlıyor baya hemde akıyor bildiğin. Bende göğüs pedi kullanıyorum ama isilik yapıyor o da beni. Ne yapacağımı şaşırdım bu konu da. En sonunda emzirirken diğerine Peçete koyuyorum
Ben mochii aldım bari öyle idare edeyim. Bu aralar çok yoruyo beni pek takip edemez oldum buraları
 
Merhaba kızlar nasılsınız? Takip edemez oldum buraları kız yoruyo beni. Gerçi kız kardeşlerim yanımda çok yardımçı oluyorlar onlar gidince nasıl baş edicem bilmiyorum. Kucakta uyumaya alıştı yerine geçince hemen uyanıyor bende yıkayıp uyutuyorum öyle bir kaç saat uyuyor, siz neler yapıyorsunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…