İnşallah en kısa sürede beneni sağlıkla evine götürsün zor bir dutum üzülme nasıl denir ama inşallah iyileşecektir bebeğin sabırla beklemek gerekiyor herhalde ama bu gunleri unuttuğun güzel günler olsun inşallahMerhaba kizlar gecen dogum yaptigimi söylemiştim sıkıntıları falan ama dogum hikayemi anlatmaya gucum yetmemisti. Buraya yazarsam rahatlayacagimi dusunerek sizlerle hikayemi paylaşmak istedim ve dualarınzi istiyorum
Hamileligim boyunca hep riskli gebelik yasadim yatarak geçirdim serklaj oldum, gebelik sekeri vardi diyet insulinle bile hep sınırın ustunde seyir eden bir süreç gecirdim. Neyse 11 agustos da doguma gelir gibi gel dedi doktor ama kan degerlerimverilen kan serumlarına ilaclara ragmen asiri derecede dusuk cikti o gun tekrar takviye verildi bugün doguma alamam 16si diye gun verdi. Benim 15i aksami bebek hareketlerini hissetmemeye başladım ve karnim garip sekillere girdi sertlesme oldu aksam oldugu icin doktora söylemedim gitmedim sabahina dogum var diye . Meger bebegim o gun karnimda kakasini yapmis. Genel aneztesi ile dogin gerceklesti babasinin yanınsa giydirmisler beni bekliyorlarmis o ara sekerinun dusuk oldugunu fark edilmis 2 sise biberon verdikleri halde cok cok dusuk cikmis yukselmemis yavrumu apar topar soyup yoğun bakima almışlar . Odaya geldim kimse bisi demiyor bebek gelcek dio ben anladım tabi birşeylerin ters gittgini direttom bu kadar bekletilmez diye sonra söylediler o an dunya durdu sanki benim icin. Vee hala yavrum yogun bakimda kakasini yuttuğu icin cigerlerde cok problemi var lokosit degerleri 30 olmasi gerekirken 115lerde durumu stabil duaa edin kızlar kavusalim kizimiza
Bugün 11. Gün cnm. Evet deniyorum aslında meme ucumu vermeyi ama yakalayamıyo ve ağlıyo bu sefer dayanamıyorum silikon ucu yapıştırıyorum. Artık silikon uçla da emmiyo üzüntüm onaTakvimindeki tarih doğru mu bilmiyorum ama doğum yapalı 10 gün olmuş görünüyor. Göğüs ucun çıkmıştır 10 günde silikon ucu çıkarıp emzirmeyi deneyebilirsin artık. Benim meme uclarim iyice hassaslasti diye bugün taktım ama kızım hiç sevmedi bir de o varken göğsümü tam boşaltamadi çıkarıp bir daha verdim yarım saat daha emdi
Dolu dolu emdigini mi kusuyor yoksa az mi canim ?Tamam canım. Peki bişey daha sorucam bu çocuğun her emzirmeden sonra kusması iyi bişey mi kötü biişey mi
Mommys bliss kac yuz bin milyar dolar olmusEki Görüntüle 3116068
Bizde soluğu hastanede aldık gazdan dolayı. Şu gaz damlası Türkiyeye gelmis yurtdışında satılıyordu. Probiyotikte en yüksek bakteri bulunduranmış. Fiyatlarından bahsetmiyorum bileumarım işe yarar
Himm 2 memeyi birden emse doyar mamaya gerek kalmazdi yorulur ama basinda ve ara ara tanzikli geliyo sonrasi yudum yudum zaten ne ceneleri var kiYok bi memeyi emerken yoruluyor ama sonraki emzirmede diğer memeyi veriyorum,
Her bez kakali ve cisli. Pamuk dayanmiyor. Ama bizimki uyaniyor her saat basi nerdeyse, elini agzina goturuyor hep. Annem yanimda O da zaten surekli uyandiginda yedir diye tutturuyor. Agzina meme veriyorum hepGayet iyi mamanin hazmi zor oldugunfan cocuk cok uyur anne sutu hemen sindirilir o yuzden oyledir muhtemelen. Gunde 4 kez cis dolu bez aliosan doyuyodur
Kasikla niye veriyon kiz bosuna bulasikHakkaten bide o var d vit veriyorum yarısı kaşık da kalıyor yarısı dudaklarında ağzına gidiyor mu sanmamoyle olunca fısfıslı d vit sipariş ettik en azından ağzının içine gittiğini biliriz diyerekten ne zor arkadaş
Mommys blissi denedin mi? Dun doktorumuz onu verdi en iyisi diye. 424 liraydi eczanede aldik simdiye kadar 2 kez kullandik.Eki Görüntüle 3116068
Bizde soluğu hastanede aldık gazdan dolayı. Şu gaz damlası Türkiyeye gelmis yurtdışında satılıyordu. Probiyotikte en yüksek bakteri bulunduranmış. Fiyatlarından bahsetmiyorum bileumarım işe yarar
Bebek doymak bilmez ki zaten her uyanmada her gozunu acmada meme arar normal yani fazla emzirirsen siser bu seferde gaz yapar eger guzel emiyorsa mamada veriyomussun bezinede bak idrari kakasi varsa 2 saate 3 saate ver memeyi biz 2 memeyi birden emiyoruz 3 saate tekrar kalkiyo o zmana kadarda süt dolmus oluyo zaten dolmasa bile kendi ceke ceke getiriyor emzk veriyorum pek alismadi ama onuda emiyo meme versem onuda emiyo yeter ki emme olsunKizlar Benim Bebe doymak nedir bilmiyor galiba. Teyzemler gelmisti o ara uyandi elini agzina goturuyordu surekli. Meme verdim, gazi var diye sanci cekerken birakti memeyi. Yanagindan sutler akiyor memeyi her biraktiginda, sut gelmese icemiyor diycem . Sonra dolapta 40 ml sut sagmistim onu verdik, o ara gaz cikardi. Hala doymamis gibiydi araniyordu bide uzerine 30 ml mama verdik. Gaz cikardik bayildi uyudu. 1,5 saat sonra yine aranarak uyandi. Yine emzirdim ve bikmadan yorulmadan emdi kendisi. Bi yandan gaz sancisiyla ugrasiyorum bi yandan acligiyla. Normal mi boyle ac olmasi? Midesi sis gorunuyor ama oglum birakmiyor emmeyi. Kusma olmadi simdiye kadar Insallah olmaz, reflu yatagi kullaniyorum
Daha yeni vereceğim emzirme öncesi probiyotik verdim baya yaptı beni emerken şimdi çok şaşkınım, emzirme sonrasıda gaz ilacını vereceğim. 400e aldık bizde ama devamlı mı kullanmak gerek yoksa gaz oldukça mı acaba? Onu sormayı unuttum ama devamlı sanıırm günde 1ml(15damla) kullan dedi. Sizde işe yaramaya başladı mıMommys blissi denedin mi? Dun doktorumuz onu verdi en iyisi diye. 424 liraydi eczanede aldik simdiye kadar 2 kez kullandik.
Elini agzina her goturmesi acliktan degil. Oral donemde oldugundan. Benmkinde 3 gundur kaka namina bisi yokHer bez kakali ve cisli. Pamuk dayanmiyor. Ama bizimki uyaniyor her saat basi nerdeyse, elini agzina goturuyor hep. Annem yanimda O da zaten surekli uyandiginda yedir diye tutturuyor. Agzina meme veriyorum hep
Benimkide ayıp olur bir izin işteyim deme yok. Tamam iyi niyetle yapıyor ama olsun insan bir izin ister. Bugün pompa ile sağma yapmayı denedik bakayım dedi baktirmadim.Evet aynı şekilde kayınvalidemin yanında mememi açmak ayrı rahatsız ediyo zaten artık ondan da geçtim bebeğim almayınca çok üzülüyorum
Ben de yarın nst ye giricem, doktora gideyim de eve döndürmesinler istiyorumSon nst mizde cıncık gibi çıktı kaosa son 62 saat
Bizim dgiyormis da ben hep maşallah diyip dua filan okuyorum ama birine de böyle şöyle demiyorum.Umarım düzelir bebişler cnm benim de bebişim bugüne kadar emiyodu. Şimdi mama verdim uyuyo umarım uyandıktan sonra alır mememievet biraz da nazara geliyor biz bile kendimiz diyoruz ne güzel maşallah bugün çok güzel emdi diye. Belki de bizim nazarımız değiyo ay valla Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi bol bol emzirebilelim sütümüz bol olsun
Ret etmemesine sevindim.Ben 12 gün sırıga ile besledim biberona karsıydım. Ama eziyet cekmisim cıldırmışım boşuna. Uyurken yemiyor yutmuyor agzında biriktiriyor uyandıramıyorum, cocuk memede agzını açıp bekliyor sırınga sanıp sırıngayı emmeye calışıyor kafası karısık. Biberonu deneyim dedim bende az akımlı biberon vardı, ne büyük nimetmiş ben ne yaşamışım. meme reddi de yaşamafık cok sukur cocugun kafa karısıklıgı gitti memeyi de güzel tutuyor
Canım sağlıkla gelsin bebis.Ben de yarın nst ye giricem, doktora gideyim de eve döndürmesinler istiyorum
Canım sigara bebeis için zararlı. Bebeğim için icmemem lazım de. Yerine başka şey ye iç hava alBaşım belada kizlar heyleylerim arada yokluyo beni burnuma inceden inceden sigara kokulari geliyo hic iyi degilim akil verin banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?