2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah en kısa sürede beneni sağlıkla evine götürsün zor bir dutum üzülme nasıl denir ama inşallah iyileşecektir bebeğin sabırla beklemek gerekiyor herhalde ama bu gunleri unuttuğun güzel günler olsun inşallah

Bugün 11. Gün cnm. Evet deniyorum aslında meme ucumu vermeyi ama yakalayamıyo ve ağlıyo bu sefer dayanamıyorum silikon ucu yapıştırıyorum. Artık silikon uçla da emmiyo üzüntüm ona

Bizde soluğu hastanede aldık gazdan dolayı. Şu gaz damlası Türkiyeye gelmis yurtdışında satılıyordu. Probiyotikte en yüksek bakteri bulunduranmış. Fiyatlarından bahsetmiyorum bile umarım işe yarar

Başım belada kizlar heyleylerim arada yokluyo beni burnuma inceden inceden sigara kokulari geliyo hic iyi degilim akil verin banaa

Gayet iyi mamanin hazmi zor oldugunfan cocuk cok uyur anne sutu hemen sindirilir o yuzden oyledir muhtemelen. Gunde 4 kez cis dolu bez aliosan doyuyodur
Her bez kakali ve cisli. Pamuk dayanmiyor. Ama bizimki uyaniyor her saat basi nerdeyse, elini agzina goturuyor hep. Annem yanimda O da zaten surekli uyandiginda yedir diye tutturuyor. Agzina meme veriyorum hep

Kasikla niye veriyon kiz bosuna bulasik meme ararken agzini aciyo zaten o ara damlat gitsin

Mommys blissi denedin mi? Dun doktorumuz onu verdi en iyisi diye. 424 liraydi eczanede aldik simdiye kadar 2 kez kullandik.

Bebek doymak bilmez ki zaten her uyanmada her gozunu acmada meme arar normal yani fazla emzirirsen siser bu seferde gaz yapar eger guzel emiyorsa mamada veriyomussun bezinede bak idrari kakasi varsa 2 saate 3 saate ver memeyi biz 2 memeyi birden emiyoruz 3 saate tekrar kalkiyo o zmana kadarda süt dolmus oluyo zaten dolmasa bile kendi ceke ceke getiriyor emzk veriyorum pek alismadi ama onuda emiyo meme versem onuda emiyo yeter ki emme olsun

Mommys blissi denedin mi? Dun doktorumuz onu verdi en iyisi diye. 424 liraydi eczanede aldik simdiye kadar 2 kez kullandik.
Daha yeni vereceğim emzirme öncesi probiyotik verdim baya yaptı beni emerken şimdi çok şaşkınım, emzirme sonrasıda gaz ilacını vereceğim. 400e aldık bizde ama devamlı mı kullanmak gerek yoksa gaz oldukça mı acaba? Onu sormayı unuttum ama devamlı sanıırm günde 1ml(15damla) kullan dedi. Sizde işe yaramaya başladı mı

Her bez kakali ve cisli. Pamuk dayanmiyor. Ama bizimki uyaniyor her saat basi nerdeyse, elini agzina goturuyor hep. Annem yanimda O da zaten surekli uyandiginda yedir diye tutturuyor. Agzina meme veriyorum hep
Elini agzina her goturmesi acliktan degil. Oral donemde oldugundan. Benmkinde 3 gundur kaka namina bisi yok

Evet aynı şekilde kayınvalidemin yanında mememi açmak ayrı rahatsız ediyo zaten artık ondan da geçtim bebeğim almayınca çok üzülüyorum
Benimkide ayıp olur bir izin işteyim deme yok. Tamam iyi niyetle yapıyor ama olsun insan bir izin ister. Bugün pompa ile sağma yapmayı denedik bakayım dedi baktirmadim.
Ben rahatsız oluyorum.
Ay zaten doğumda da sinir etti. Doktor eşi gelecekmi dedi yok dedi. Kv ben geleyim dedi. Sana ne oluyor anam varken. Allah'tan doktor sadexe babayı alıyoruz dedi. Konu kapandı. Yoksa valla annem gelsin derdim.
Bu yetmezmiş. Gibi benim bir isteğim var göbek adı xxxx olsun dedi. Ya bana sordun mu fikrimi aldın mı sinir oldum

Bizim dgiyormis da ben hep maşallah diyip dua filan okuyorum ama birine de böyle şöyle demiyorum.

Ret etmemesine sevindim.
Bizim ki kaşıkla verince anlıyor memeden süt gelmeyince kızıyor. Kafası karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…