2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B
Bize de hastanede mama verdirmediler. Sonra çocuğun sarılığı yükseldi açlıktan 2 günde. Ama ben verdim daha fazla dayanamadım. Evde de 1 2 kere verdim sütüm inene kadar.
Bizdede vermediler. Bebek susmayio süt gelmiyor diyince verdiler biraz. Sonra sarılık değeri sınırda diye mama verdiler önce meme sonra mama

Ya kayınvalideler gerçekten bazen çok düşüncesiz oluyolar. Bizde de ismine karışmak istedi de ben net bi şekilde söyledim ben bu ismin olmadını istiyorum diye. Ben de pompayla sağıyorum o da durup bakıyo bakıyo valla

Biz de tam olarak öyleyiz ne kadarı gidiyor Allah bilir o yüzden kaşığa damlatırken 3 se 5 damla koyuyorum falan
Ben fıs fıslı ocean veriyorum ama öğürüyor birazı akıyo yine dudağından
yaa biz de ondan sipariş vermiştik henüz gelmedi ama bak sen bebişe istemedikleri şeyi asla yaptıramıyoruz resmen
Kasikla niye veriyon kiz bosuna bulasik meme ararken agzini aciyo zaten o ara damlat gitsin
hahahah henüz o kadar prof olamadım hem bebeği tut hem memeyi hem damlayı bunu yapabilirsem level atlamış olurum net

Mamaya baslamakta istemiyorum ne guzel gidiyorduk memeden. Ama o boyle yedikce yetemiyormus hissi oluyor. Normal 2 saat arayla beslendiginde bir memeden 40-45 ml sut cikariyordum. Az mi bu sut 11 gunluk anneye gore?
Canım ilk hafta mide kapasitesi 45-60cc arasıymıs senin bebis muhtemelen 60-80arası içer bence. İki memeni de emzirmeye bak mama verme. Herkesin süt miktarı farklıdır karşılaştırma yapma kuzum ama iki memeden 80-90cc çıkıyor senin hesabına göre oda gayet fazla fazla yeterli şuan için

Ya tamam o isim bizim dusundugumuz bir isimdi ama ben başka isim istiyordum. Hani sor bir tamam mı ben tamam diyeyeim ne ala. Ben bazı şeylere çok karıştırmama ya CAlışıyorum.
Benimki kötü niyetle bakmıyor kendi emzirememis kızı emzirememis çok çekmiş o günler aklıma geliyormuş iyi niyetle bende çekmeyin diye ama belki utaniyorum ben. Sonuçta mahrem yani.

Memeden inmiyor çocuk ne uyuyor ne rahat duruyor artık sinirlerim bozuldu o memeden diğerine geçiyor dolmuyor artık emmekten yine de uyumuyor. Mama vereceğim artık sinirlerim bozuldu. Kaç cc veriyorsunuz?

Dolu dolu emdigini mi kusuyor yoksa az mi canim ?
Az emdiğinde kusmuyor genelde dolu dolu emerse kusuyor ama ne kadar emerse emsin bana az emiyor doymuyormuş gibi geliyor halbuki günde 6 kez belki daha fazla çiş yapıyor. Memeler yumuşak oldukça ben doymuyor diye evham yapıyorum

Benimkide 9gün olmuş doğuralı bir kez aramadı nasılsınız diye. Silsem silerim kadını ama ne varki eşimi çok seviyorum bakalım aklına ne zaman gelecekte soracak bizi

Hastaneye yattık
Sadece sarılık değil bu kadar inatçı sarılık neden olur
Karnı şiş gaz dan balon gibi oldu sürekli besliyorum ama gaz az çıkıyor karnı şişiyor lavman yapıldı. Gaz ı çıkarıldı midesi yıkanacaktı neredeyse
Şimdi de serum takıyorlar film çekiyorlar bir taraftan ışık devam eğer röntgen sonucuna göre araştırmaya yollayacak lar

Bağırsaklarda yada midede bir şey olabilirmiş

Bugün tekrar kontrol vardı kan aldılar 11 çıktı değer 1 hafta sonraya tekrar gidicez bakalım bende sürekli emziriyorum biberon emzik tutmuyor bizimki kan grubundan dolayiymis ABO kan uyuşmazlığı dedi

Olursun olursun gozun kapali yaparsin zmanla hersey

Lohusa kadının evine çocuklu yatılı misafir mi gelir yaaa Allah'ım çıldırıcam

Sarılığı çok yüksek olsa sürekli uyurdu aslında ağlaması iyi bir şey. Meme mama ne olursa bir şekilde beslenip çabucak toparlar bu şekilde.

İnsan bebeği öpmeye kıyamıyor millet hoplatıp zıplatıyor. Direkt zararlı yapma ben istemiyorum huzursuz oluyorum de kayınpederini. Zaten hamileliğin bir sürü stresle geçti bir de şimdi çocuğun sağlığından endişe edeceğin şeyler yapmasınlar bir zahmet

Senin yapman gereken kendini ve bebeğini öncelemek canım. Evdekiler senin misafirin değil onlar sana yardıma geldiler yani olması gereken bu en azından. O yüzden sen onların değil onlar senin nazını çekecek. Bence sen pek muhatap olmamaya çalış. Bebeğin mamasindan kayınpederini ne ona mı düşmüş karar vermek. Zaten lohusa evinde erkek adamın ne işi var hiç anlamam, otur evinde
Bence bazen de rahatlamak için emiyorlar. Benim kız da öyle tok olduğuna adım gibi eminim ama yine de emiyor. Dediğin gibi reflü yatağından mıdır artık bilemiyorum ama ne kadar emse de kusmadı hiç. İstedikçe meme veriyorum mama henüz hiç vermedim, kilo alımı da iyi gidiyordu, ama versem kesin onu da emer Su dünyada rahatlamak için bildikleri tek yöntem emmek onlar da napsin

Bize ihtiyacin oldugunda gunde 3 defa 1ml kullan dedi. Suana kadar 2 kez verdim gazi kakasini cikardi ama kendiside cikarabiliyordu. Onunla ilgisi var mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…