- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
Bazıları da böyle işte ortası yok bu kayınvalidelerinBenimkide 9gün olmuş doğuralı bir kez aramadı nasılsınız diye. Silsem silerim kadını ama ne varki eşimi çok seviyorum bakalım aklına ne zaman gelecekte soracak bizi
Ben de efkarlıyim sigara kullanmıyorum ama bi nargile icesim var ki offfOnun icin zaten baslamiyorum tekrar canim arada bi geliyolar bana
Onu anlayamassın dediğin gibi zaten kendisi de çıkartıyorduysa. Benim gaz çıkartamıyordu üstüne katılıyordu karnıntaş gibi çığlık kıyamet ağlıyor susturamıyorduk uyumuyor sürekli meme arıyor rahatlamak için ama emmiyor karnı tok kusuyor saçma bir olayın içindeydik gece boyu ayaktaydık o yüzden aldımBize ihtiyacin oldugunda gunde 3 defa 1ml kullan dedi. Suana kadar 2 kez verdim gazi kakasini cikardi ama kendiside cikarabiliyordu. Onunla ilgisi var mi bilemiyorum
Bunu kullanıyorum cnm memnunum, eşim de kullanabiliyor. Biberon vermiyorum meme reddi etmesin diye. Hastanede de bunu verdilerMamayı hangi biberonla veriyorsunuz avent almıştım ben çok boğazına kaçıyor sizde böyle bi sorun var mı
Ayyy okuyayım hepsini en son yazayım diyorum okuduklarımı unutyrm masal durmuyo alıntı yapıyorm öylece kalıyor üstünden zmaan geçiyor siliyorum aaa dostlar 2 büyük çocuktan sonra bir bebekkk beni benden aldı resmen hayatımın baharindaymisimm we yeniden başa dönmüşümmmbu kız hiç durmuyor ben anlaamdm ya emiyor ya biraz uyuyir yadaaa ağlıyor kucakta geziyor asla 2 dk yattığı yerde oyalanmiyooo perişannzz eşimle
Yanaklarında sivilceler çıktı sanrm sıcaktan nasıl geçer ki acep
Kizzlar birde uyku için sesler diye bir program War play store den indirdim ayın üstünde uyuyan bebek resmi War programın üstünde ordaki saç kurutma makinası sesiyle epey sakinlesiyor orda başka seslerde War çok tavsiye ederimm ayrıca uyku moduna filan alınca çalışıyor program buda radyasyon açısından bana avuntu oluyordurmuyo ne yapayım yaaa hiç durmuyor uyanıkken
Bizde durumlar böyle 3400 olmus kilosu salı günü 1 aylık olacak 2800 doğmustu 2620 ile hastanden çıkmstk sanki biraz az kilo almış onada canım sıkılıyor mama wermeyi denedim boule ağladığında filan ama içmedi
Benden sonra doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum aramıza çilekeş anneler olarak hoş geldiniz
Oktivus Delirella @Salaynu M Mucize yolunda @Mirune @Hasret_206 @Nagihan1234 @puffinn @blabla @greenbirey @zeykus @Semasimo @- Janna - @Ufukta_bebek @tembel sirin ve masal ağlayınca unuttujlm diğer etiketleri işte kafa kalmadı bende hicc ama dostlar yaaa ..
Herkesleer etiketleyemedim kaderdaşlarım herkesler iyiler inşallah
Doğum aonrasi korsesi alip memnun kaldığınız ürün varmı?
Doktorum bana önerdi korse kullanmayi da ne alsam bilenedim
Memeden inmiyor çocuk ne uyuyor ne rahat duruyor artık sinirlerim bozuldu o memeden diğerine geçiyor dolmuyor artık emmekten yine de uyumuyor. Mama vereceğim artık sinirlerim bozuldu. Kaç cc veriyorsunuz?
Bize de hastanede hemen mama getirdiler valla verin süt inene kadar yetene kadar dediler ama ben dogum yaptıgım hastanedeki cocuk doktorunu beğenmediğimdsn baska hastanedeki övülen bir doktora gittim 60 65 yaslarında adam o mama verme dedi. Doktordan doktora değişiyor galiba
Ben instagramdan yurtdisindan getiren hesaplardan alıyorum. Tr fiyatları çok pahalı, bir tık daha uygun oluyorEki Görüntüle 3116068
Bizde soluğu hastanede aldık gazdan dolayı. Şu gaz damlası Türkiyeye gelmis yurtdışında satılıyordu. Probiyotikte en yüksek bakteri bulunduranmış. Fiyatlarından bahsetmiyorum bileumarım işe yarar
Ben instagramdan yurtdisindan getiren hesaplardan alıyorum. Tr fiyatları çok pahalı, bir tık daha uygun oluyor. Earth mama nin göğüs ucu kremi, Pişik kremi, gas damlası, mommy blissin grip ilacı hepsini öyle aldım.Mommys bliss kac yuz bin milyar dolar olmus
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sondadan dolayı bubarada, yazdım mi hatırlamıyorum.bebek direk.kabiz oldu antibiyotikten. Doktor nbl Kids prebiyotik verdi, 2 günde düzenledi kafayı. Doktoruna danis.cnm istersenElini agzina her goturmesi acliktan degil. Oral donemde oldugundan. Benmkinde 3 gundur kaka namina bisi yok
Benimki de öyleydi başta, memeyi sıkıp ağzında süt tadını aldırıp emzirmeye çalıştım hemşire. Öyle atlattıkRet etmemesine sevindim.
Bizim ki kaşıkla verince anlıyor memeden süt gelmeyince kızıyor. Kafası karisti
Bırakmışken hiç başlamak en güzel hem bebek hem senin için. Çok zorda kalırsan sigara bırakma merkezleri var oradan destek al mutlakaOnun icin zaten baslamiyorum tekrar canim arada bi geliyolar bana
Ya yardıma geldiler onlarda yetmezmiş gibi 4 yaşında çocuğu yaramaz çocuğu olan görünce gelecek.gelmeson demiuorum gelsinler tabi ama çocukları yaramaz bebeğe birşey yaparsa korkusu barLohusa kadının evine çocuklu yatılı misafir mi gelir yaaa Allah'ım çıldırıcam
Sarılığı çok yüksek olsa sürekli uyurdu aslında ağlaması iyi bir şey. Meme mama ne olursa bir şekilde beslenip çabucak toparlar bu şekilde.
İnsan bebeği öpmeye kıyamıyor millet hoplatıp zıplatıyor. Direkt zararlı yapma ben istemiyorum huzursuz oluyorum de kayınpederini. Zaten hamileliğin bir sürü stresle geçti bir de şimdi çocuğun sağlığından endişe edeceğin şeyler yapmasınlar bir zahmet
Senin yapman gereken kendini ve bebeğini öncelemek canım. Evdekiler senin misafirin değil onlar sana yardıma geldiler yani olması gereken bu en azından. O yüzden sen onların değil onlar senin nazını çekecek. Bence sen pek muhatap olmamaya çalış. Bebeğin mamasindan kayınpederini ne ona mı düşmüş karar vermek. Zaten lohusa evinde erkek adamın ne işi var hiç anlamam, otur evinde
Bence bazen de rahatlamak için emiyorlar. Benim kız da öyle tok olduğuna adım gibi eminim ama yine de emiyor. Dediğin gibi reflü yatağından mıdır artık bilemiyorum ama ne kadar emse de kusmadı hiç. İstedikçe meme veriyorum mama henüz hiç vermedim, kilo alımı da iyi gidiyordu, ama versem kesin onu da emerSu dünyada rahatlamak için bildikleri tek yöntem emmek onlar da napsin
Çok sağol canım bu markaya bakicam bende.Bunu kullanıyorum cnm memnunum, eşim de kullanabiliyor. Biberon vermiyorum meme reddi etmesin diye. Hastanede de bunu verdiler
Eday 60 ml Biberon Geliştirilmiş Kaşık Biberon - Fiyatı, Yorumları
Eday 60 ml Biberon Geliştirilmiş Kaşık Biberon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cnm sıkma canını, benimki de hastanede kilo kaybetti sonrq 100 gram aldı, moralim bozuldu ama doktorum kilo vermeye devam edebiliyorlar, düşük veya yüksek kilo alması güzel, moralini bozma dedi. Sen de öyle bak
Daha önce bundan almıştım, biraz daha iyilessin kullanacağım
Doktor bana sarılık olmasin diye Emzirme + 30 cc aptamil 1 verdiriyor 3 saatte 1. Sagabilirsen eger emzirmeden sonra sandığın kendi sutunu ver dedi
A avozge cnm lansinohu kullanmaya başladım bugün süt sagmak için, eğer gücü düşmezse güzel sagiyor
ben de daha yeni anne olacagim o yuzden deneyimlemedim ama disardan bir goz olaraj sunu soyleyebilirim, pimpirik ve evhami biraz geride birakmak hem senin icin hem bebisin icin daha iyi olabilir. En azindan kendini onlarin da torunu ve cok seviyolar o yuzden ona zarar verecek bir sey yapmayacaklarini, yapmak istemeyeceklerini hatirlat.Ben mi abartıyorum hanımlar acaba.abartiyorsam söyleyin.
Ben aylarca korku yaşadım şimdi en ufak seyde korkuyorum
Ayrica korkman da cok dogal, ben de senin gibi olucam muhtemelenS Ablamin bebislerini babam kucagina alirdi, ablam laf etmezdi ben duzgun tut oyle yapma derdim.. simdi senin bebege bakmayiz diyor babam :) boyle olmak da kotu ozetleBen mi abartıyorum hanımlar acaba.abartiyorsam söyleyin.
Çok hassas bir çocuk canım sırf mutlu olsun diye neler yapıyorum evin içinde,dışarıda anlatamam valla herkes bize bakıyor ama ben kimse yokmuş gibi davranıyorum sırf çocuğum mutlu olsun azıcık gülsün diye bebek gitsin o gelmesin diye nasıl ağlıyor anlatıyorum ama artık benimde esiminde sinirleri bozuluyor gerçekten ay inşallah tatil biraz iyi gelir en azından ablam bebeğe bakarsa biz 3'muz dışarı çıkarız Allah'ım ne zormuş bilen çocuğun kardeşinin olması bebeği besle,altini değiş,gazını cikar hopp kenara atıyorum valla azıcık koklayıp opemiyorum bebek de hissediyor yanına gidersem bana agular yapıyor bu sefer otur ağla ona vakit ayiramiyorum diyeAyy kıyamam kuzuma ne kadar hassasmis kuzum seni kıskanıyor elinden geldiğince sen ilgilen kızınla bebeği emzir babaya wer özelikle kızınla oyun oynaman onu çok rahatlatacaktır mesela çocuklar çok sever iplikler warya onlardan kesin kel bir bebeği warsa ona saç yapın hem el kasları için hem aktivite birde o da onun bebeği olsun o da ona baksn bez filan yap bebeğine belki biraz ilgisi dagalir ama birlikte yapın mesela bebeğin altını değişeceğin zaman onuda çağır o da kendi bebeğini bezlesin, karşılıklı kahve saati yapin bebekler biraz yordu diye sohbet edin sonra onun bebekligini anlat ona ona süt koy kahve içemez tabi dahabenim kızlar büyük olunca...
Ayy her yaşta zir benim kızlar bebekten tatile gidemedik bebeği suçlamasınlwr diye havuz, jimnastik ne kurs warsa yazdırdıkk sıkılmasnlar diyeokullar bir açılsaydı
Oğluna maaşallahh çok güzel kilo almışmemleket havası bence kızınada iyi gelecektir iyi tatiller simdiden
Bizimkide bugün 16 ya çıktı tekrar yattık ve başk bir sürü şey serum takıldı dışarıdan beslemek yasak durmuyor emmek istiyorBugün tekrar kontrol vardı kan aldılar 11 çıktı değer 1 hafta sonraya tekrar gidicez bakalım bende sürekli emziriyorum biberon emzik tutmuyorbizimki kan grubundan dolayiymis ABO kan uyuşmazlığı dedi
Maflor kullaniyorum bagirsak duzenleyicindemisti veren doktor ama ise yaramadi galiba anlamadim. Az once artk yeri kalmadi heralde ki bi kaka yapti kucagimdayken. Sirti gectim ta gobekten bezin yanlarindan falan tasti. Bu gece iyi bi uyurBen instagramdan yurtdisindan getiren hesaplardan alıyorum. Tr fiyatları çok pahalı, bir tık daha uygun oluyor. Earth mama nin göğüs ucu kremi, Pişik kremi, gas damlası, mommy blissin grip ilacı hepsini öyle aldım.
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sondadan dolayı bubarada, yazdım mi hatırlamıyorum.bebek direk.kabiz oldu antibiyotikten. Doktor nbl Kids prebiyotik verdi, 2 günde düzenledi kafayı. Doktoruna danis.cnm istersen
Abartsan bile benm dusunceme gore kp gelmeli torunu gormeli bi iki saat kalip gitmeli. Senin her daim memen acik olcak ter bascak soyuncan kp nin ne isi var sende? Bu oyuncak bebek mi surekli kpnin kucaginda. 3 4 aylk bebek mi ki hop hop hoplatiliyo. Ben sana hak verdm. Kendin bisey diyemiyosun belli esine soyle gitsinler. Ben bi iki saat 3 gunde bi ugrayan kv ye tahammul edemiom sende helsi basindaBen mi abartıyorum hanımlar acaba.abartiyorsam söyleyin.
Ay Allah'ım inşallah hemencecik düşer değerler yaaaBizimkide bugün 16 ya çıktı tekrar yattık ve başk bir sürü şey serum takıldı dışarıdan beslemek yasak durmuyor emmek istiyor
Benim de yarın kontrol var ama artık alıştım dönmeye pzt atacak yine kesinBen de yarın nst ye giricem, doktora gideyim de eve döndürmesinler istiyorum
Valla okudukça benim sinirlerim gerildi . Güya yardıma geliyorlar . Hiç olmasalar kafan daha rahat olurdu eminim. Allah yardımcın olsun valla . Bazen açık sözlü olup söylemek gerekir içinden geleni . Bırak sen içine atıp sıkıntı yapacağına kırılan onlar olsun . Zaten lohusasın. pskokojin alt üst insanda biraz anlayış olur . Tutmasını biliyormuşmuşmuş ..... belli deseydin ...Ya yardıma geldiler onlarda yetmezmiş gibi 4 yaşında çocuğu yaramaz çocuğu olan görünce gelecek.gelmeson demiuorum gelsinler tabi ama çocukları yaramaz bebeğe birşey yaparsa korkusu bar
Ağlaması iyi diyor annemde hep ama benim içim dayanmıyor.
Diyorum ama dinleyen yok bugün zaten anneme dedim beni dinlemiyorlar diye şnirili sınırlı. Sinir krizi gecircldim annem yapma ayıp dedi Önlaeda üzülüyo kırma diyor.
Annesi olarak beni dinlemiyor kp.
Hastanede bir tuttu bebeğin kafası geriye sert düştü güvenemiyorum. Bel koruyucu var dedim takalım baba. Bana ben çocuk tutmayı biliyorum sen tutarken tak istersen dedi,
Şimdi akşam çiş yapacak gibiydi sıkıntısı vardı çiş yapsın diye çıplak evde gezdirdi usutur dedim devam etti yine sinirlendim
Anneme annesi olarak beni hiç dinlemiyorlar hasta olsun hepsine sorarım dedim.
Başladım ağlamaya. Aylarca içimde yaşadım ben korkumu şimdi birşey olacak korkusu yaşıyorum. Benim anne babam eşim birşey diyince yapmıyor bildikleri halde onu dinliyor. Kp de tik yok sinir oluyorum.
Ayyy böyle okudukça ben dahaok tırsıyorum yaa .. Benim de var ilk numara 4 yaşında kızım . Şimdilik heyecanlı gelsin artık falan diyor ama yarın beni neler bekliyor acabaÇok hassas bir çocuk canım sırf mutlu olsun diye neler yapıyorum evin içinde,dışarıda anlatamam valla herkes bize bakıyor ama ben kimse yokmuş gibi davranıyorum sırf çocuğum mutlu olsun azıcık gülsün diye bebek gitsin o gelmesin diye nasıl ağlıyor anlatıyorum ama artık benimde esiminde sinirleri bozuluyor gerçekten ay inşallah tatil biraz iyi gelir en azından ablam bebeğe bakarsa biz 3'muz dışarı çıkarız Allah'ım ne zormuş bilen çocuğun kardeşinin olması bebeği besle,altini değiş,gazını cikar hopp kenara atıyorum valla azıcık koklayıp opemiyorum bebek de hissediyor yanına gidersem bana agular yapıyor bu sefer otur ağla ona vakit ayiramiyorum diye
Gerçekten çok zor oluyor benim kızım Aralık ayında 3 yaşına girecek prematüre doğdu aşırı ilgi, alaka,sevgiyle büyüttük, pamuklara sarıp sarmaladik etrafında döndük o yüzden çok naif, sevgi dolu bir çocuk tüm ilgi sadece benim olsun diyor normal de çok paylaşımcı ama sevgi ve ilgi konusunda değil valla tatil sonrası bakacağız aynı şekilde devam ederse psikolojik yardım alacağız 3' muz de bizde çok yoruluyoruz psikolojikmen manevi destek olabilecek kimsemiz İstanbul'da yok memlekette de yok sayılır bir tek ablam var o da çalışıyor bebeği hiç sevemiyoruz yaklasamiyoruz çok hircinlasiyor her dakika sarılıp öpüyoruz anlatıyoruz 5 dk sonra babikk gitsin bizimle gelmesin diyorAyyy böyle okudukça ben dahaok tırsıyorum yaa .. Benim de var ilk numara 4 yaşında kızım . Şimdilik heyecanlı gelsin artık falan diyor ama yarın beni neler bekliyor acabainşaallah korktuğum gibi olmaz . Ama kıskanmayan çocuk anormal olduğunu söylüyor doktorlar . Normali kıskanmasıymış. İnşaallah bizim ki bizi çok zorlamaz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?