2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide 9gün olmuş doğuralı bir kez aramadı nasılsınız diye. Silsem silerim kadını ama ne varki eşimi çok seviyorum bakalım aklına ne zaman gelecekte soracak bizi
Bazıları da böyle işte ortası yok bu kayınvalidelerin zaten eşlerimçzş sevdiğimizden böyle sessiz kalıyoruz

Bize ihtiyacin oldugunda gunde 3 defa 1ml kullan dedi. Suana kadar 2 kez verdim gazi kakasini cikardi ama kendiside cikarabiliyordu. Onunla ilgisi var mi bilemiyorum
Onu anlayamassın dediğin gibi zaten kendisi de çıkartıyorduysa. Benim gaz çıkartamıyordu üstüne katılıyordu karnıntaş gibi çığlık kıyamet ağlıyor susturamıyorduk uyumuyor sürekli meme arıyor rahatlamak için ama emmiyor karnı tok kusuyor saçma bir olayın içindeydik gece boyu ayaktaydık o yüzden aldım

Buralara uğrayamaz oldum Bi yandan bebiş emzir altını temizle pispisla. Şükür gece uykumuz iyi ama gündüz zombi gibi geziniyorum halim hal değil. Bir yandan sosyal medya kullanıyorum azıcık ihmal edince etkileşim düşüyor oraya abandım örgü ör reels çek onlarla zaman geçiyor. Lady Luck dogurdu bi onu gördüm sosyal medyadan tebrik ettim. Onun dışında doğum yapanlar varsa gözünüz Aydın olsuun17 gün geçmiş ay bi aylık olcaz şaka maka.

Mamayı hangi biberonla veriyorsunuz avent almıştım ben çok boğazına kaçıyor sizde böyle bi sorun var mı
Bunu kullanıyorum cnm memnunum, eşim de kullanabiliyor. Biberon vermiyorum meme reddi etmesin diye. Hastanede de bunu verdiler

Cnm sıkma canını, benimki de hastanede kilo kaybetti sonrq 100 gram aldı, moralim bozuldu ama doktorum kilo vermeye devam edebiliyorlar, düşük veya yüksek kilo alması güzel, moralini bozma dedi. Sen de öyle bak

Doğum aonrasi korsesi alip memnun kaldığınız ürün varmı?
Doktorum bana önerdi korse kullanmayi da ne alsam bilenedim

Daha önce bundan almıştım, biraz daha iyilessin kullanacağım

Memeden inmiyor çocuk ne uyuyor ne rahat duruyor artık sinirlerim bozuldu o memeden diğerine geçiyor dolmuyor artık emmekten yine de uyumuyor. Mama vereceğim artık sinirlerim bozuldu. Kaç cc veriyorsunuz?

Doktor bana sarılık olmasin diye Emzirme + 30 cc aptamil 1 verdiriyor 3 saatte 1. Sagabilirsen eger emzirmeden sonra sandığın kendi sutunu ver dedi

A avozge cnm lansinohu kullanmaya başladım bugün süt sagmak için, eğer gücü düşmezse güzel sagiyor

Benim doktor sarılık için önce meme sonra formül mamayi veriyor. İmkan varsa kendi sutunu sgaip ver arada dedi daha bugün imkanım oldu. Eğer konu sarılırsan formül mama şart bence, mama mi fototerapi mi karar vermek lazim

Ben instagramdan yurtdisindan getiren hesaplardan alıyorum. Tr fiyatları çok pahalı, bir tık daha uygun oluyor

Earth mama nin göğüs ucu kremi, Pişik kremi, gas damlası, mommy blissin grip ilacı hepsini öyle aldım.

Mommys bliss kac yuz bin milyar dolar olmus
Ben instagramdan yurtdisindan getiren hesaplardan alıyorum. Tr fiyatları çok pahalı, bir tık daha uygun oluyor. Earth mama nin göğüs ucu kremi, Pişik kremi, gas damlası, mommy blissin grip ilacı hepsini öyle aldım.

Elini agzina her goturmesi acliktan degil. Oral donemde oldugundan. Benmkinde 3 gundur kaka namina bisi yok
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sondadan dolayı bubarada, yazdım mi hatırlamıyorum.bebek direk.kabiz oldu antibiyotikten. Doktor nbl Kids prebiyotik verdi, 2 günde düzenledi kafayı. Doktoruna danis.cnm istersen

Ret etmemesine sevindim.
Bizim ki kaşıkla verince anlıyor memeden süt gelmeyince kızıyor. Kafası karisti
Benimki de öyleydi başta, memeyi sıkıp ağzında süt tadını aldırıp emzirmeye çalıştım hemşire. Öyle atlattık

Ya yardıma geldiler onlarda yetmezmiş gibi 4 yaşında çocuğu yaramaz çocuğu olan görünce gelecek.gelmeson demiuorum gelsinler tabi ama çocukları yaramaz bebeğe birşey yaparsa korkusu bar
Ağlaması iyi diyor annemde hep ama benim içim dayanmıyor.
Diyorum ama dinleyen yok bugün zaten anneme dedim beni dinlemiyorlar diye şnirili sınırlı. Sinir krizi gecircldim annem yapma ayıp dedi Önlaeda üzülüyo kırma diyor.
Annesi olarak beni dinlemiyor kp.
Hastanede bir tuttu bebeğin kafası geriye sert düştü güvenemiyorum. Bel koruyucu var dedim takalım baba. Bana ben çocuk tutmayı biliyorum sen tutarken tak istersen dedi,
Şimdi akşam çiş yapacak gibiydi sıkıntısı vardı çiş yapsın diye çıplak evde gezdirdi usutur dedim devam etti yine sinirlendim
Anneme annesi olarak beni hiç dinlemiyorlar hasta olsun hepsine sorarım dedim.
Başladım ağlamaya. Aylarca içimde yaşadım ben korkumu şimdi birşey olacak korkusu yaşıyorum. Benim anne babam eşim birşey diyince yapmıyor bildikleri halde onu dinliyor. Kp de tik yok sinir oluyorum.

Çok sağol canım bu markaya bakicam bende.

Ben mi abartıyorum hanımlar acaba.abartiyorsam söyleyin.
Ben aylarca korku yaşadım şimdi en ufak seyde korkuyorum
ben de daha yeni anne olacagim o yuzden deneyimlemedim ama disardan bir goz olaraj sunu soyleyebilirim, pimpirik ve evhami biraz geride birakmak hem senin icin hem bebisin icin daha iyi olabilir. En azindan kendini onlarin da torunu ve cok seviyolar o yuzden ona zarar verecek bir sey yapmayacaklarini, yapmak istemeyeceklerini hatirlat.
Kaygi ve evhamin sonucu hep bize etki ediyor malesef ki

Ayrica korkman da cok dogal, ben de senin gibi olucam muhtemelenS Ablamin bebislerini babam kucagina alirdi, ablam laf etmezdi ben duzgun tut oyle yapma derdim.. simdi senin bebege bakmayiz diyor babam :) boyle olmak da kotu ozetle

Çok hassas bir çocuk canım sırf mutlu olsun diye neler yapıyorum evin içinde,dışarıda anlatamam valla herkes bize bakıyor ama ben kimse yokmuş gibi davranıyorum sırf çocuğum mutlu olsun azıcık gülsün diye bebek gitsin o gelmesin diye nasıl ağlıyor anlatıyorum ama artık benimde esiminde sinirleri bozuluyor gerçekten ay inşallah tatil biraz iyi gelir en azından ablam bebeğe bakarsa biz 3'muz dışarı çıkarız Allah'ım ne zormuş bilen çocuğun kardeşinin olması bebeği besle,altini değiş,gazını cikar hopp kenara atıyorum valla azıcık koklayıp opemiyorum bebek de hissediyor yanına gidersem bana agular yapıyor bu sefer otur ağla ona vakit ayiramiyorum diye

Bugün tekrar kontrol vardı kan aldılar 11 çıktı değer 1 hafta sonraya tekrar gidicez bakalım bende sürekli emziriyorum biberon emzik tutmuyor bizimki kan grubundan dolayiymis ABO kan uyuşmazlığı dedi
Bizimkide bugün 16 ya çıktı tekrar yattık ve başk bir sürü şey serum takıldı dışarıdan beslemek yasak durmuyor emmek istiyor

Maflor kullaniyorum bagirsak duzenleyicindemisti veren doktor ama ise yaramadi galiba anlamadim. Az once artk yeri kalmadi heralde ki bi kaka yapti kucagimdayken. Sirti gectim ta gobekten bezin yanlarindan falan tasti. Bu gece iyi bi uyur
Abartsan bile benm dusunceme gore kp gelmeli torunu gormeli bi iki saat kalip gitmeli. Senin her daim memen acik olcak ter bascak soyuncan kp nin ne isi var sende? Bu oyuncak bebek mi surekli kpnin kucaginda. 3 4 aylk bebek mi ki hop hop hoplatiliyo. Ben sana hak verdm. Kendin bisey diyemiyosun belli esine soyle gitsinler. Ben bi iki saat 3 gunde bi ugrayan kv ye tahammul edemiom sende helsi basinda

Valla okudukça benim sinirlerim gerildi . Güya yardıma geliyorlar . Hiç olmasalar kafan daha rahat olurdu eminim. Allah yardımcın olsun valla . Bazen açık sözlü olup söylemek gerekir içinden geleni . Bırak sen içine atıp sıkıntı yapacağına kırılan onlar olsun . Zaten lohusasın. pskokojin alt üst insanda biraz anlayış olur . Tutmasını biliyormuşmuşmuş ..... belli deseydin ...

Ayyy böyle okudukça ben dahaok tırsıyorum yaa .. Benim de var ilk numara 4 yaşında kızım . Şimdilik heyecanlı gelsin artık falan diyor ama yarın beni neler bekliyor acaba inşaallah korktuğum gibi olmaz . Ama kıskanmayan çocuk anormal olduğunu söylüyor doktorlar . Normali kıskanmasıymış. İnşaallah bizim ki bizi çok zorlamaz bu konuda .

Gerçekten çok zor oluyor benim kızım Aralık ayında 3 yaşına girecek prematüre doğdu aşırı ilgi, alaka,sevgiyle büyüttük, pamuklara sarıp sarmaladik etrafında döndük o yüzden çok naif, sevgi dolu bir çocuk tüm ilgi sadece benim olsun diyor normal de çok paylaşımcı ama sevgi ve ilgi konusunda değil valla tatil sonrası bakacağız aynı şekilde devam ederse psikolojik yardım alacağız 3' muz de bizde çok yoruluyoruz psikolojikmen manevi destek olabilecek kimsemiz İstanbul'da yok memlekette de yok sayılır bir tek ablam var o da çalışıyor bebeği hiç sevemiyoruz yaklasamiyoruz çok hircinlasiyor her dakika sarılıp öpüyoruz anlatıyoruz 5 dk sonra babikk gitsin bizimle gelmesin diyor Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…