2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim kolaylaştırsn canım yaa pek etkilenmis psikolojik destek hepiniz için çok iyi olacaktır, zaten zamanla düzelecek inşallah işte biraz sabretmeniz lazım... Kokla ikisinide yerime

Yaa peki son haftalarda ilişkinin bi zararı olur mu? Çatı muayenesinde mesela bebeğin kafasına dokunuyomuş ya doktor, o zaman bebek çok yakında olmuyo mu:/ ben mi yanlış düşünüyorum?
Bende ayni sekilde dusunuyorum hatta karnjm belirginlesmeye basladigindan beri esim yaklasmiyor o dusunceye giremiyorum kizimiz orda diyor zaten 4 aylıkken birlikte olduk kanamam oldu 1 gece hastanede yattim dr um kilcal damardir dedi fakat o korku yetti bi,e

Kizlar günaydin gece mesaisi bitti umarim inşallah çiş kaka meme döngusune girdik az once çişinde 2 damla kanama gördüm sizce neden oluyor bilen var mi

Kizlar günaydin gece mesaisi bitti umarim inşallah çiş kaka meme döngusune girdik az once çişinde 2 damla kanama gördüm sizce neden oluyor bilen var mi
Oluyor canım ilk günler bizde de olmuştu normal dedi Dr kristalleşme mi ne biletler oluyomuş. Kıpkırmızı kan değil pembemsi leke gibiydi bizimki birkaç gün sonra geçti

Günaydın kızlar.. bişey sorucam bebeklerinizin gözü kaymasın ve ışığa direk nufus etmesin diye gözlerini şapkasıyla fln kapatıyor musunuz yoksa hep açık mi

Memeden inmiyor çocuk ne uyuyor ne rahat duruyor artık sinirlerim bozuldu o memeden diğerine geçiyor dolmuyor artık emmekten yine de uyumuyor. Mama vereceğim artık sinirlerim bozuldu. Kaç cc veriyorsunuz?
Ben saatlık 40 cc mama diye ayarladım hem cok gelmiyor hem ac kalmıyor ama emmediği saatlerde veriyorum, iyi emdiyse bi dahaki acıkmaya kadar vermiyorum

Benim cok yakın arkadasın bi makinesi varmıs diamond mama yazıyor üstünde onu verdi bana denedim, iyi cekti sütümü simdilik almayacagım makine bu yetmezse ilerde bakacagım, sagolasın zaten tek secenek lansinoh, hastane tipini kiraladıgımız medikaldeki kadım mamajonun makinesi var gelsin denesin beğenmezse cekimini almasın demiş bi de onu denerim olmazsa ama herkes genel olarak lansınoh diyor. Mesela 15 dk da ne kadar sağıyor lansınoh

Mama verme taraftarıyım ben kesinlikle, sadece mama ile büyüyen cocuklar var

Gecmis olsun canım benim, sarılık 15 günden sonra zararsız cok üst seviyelere cıkmıyorsa, biz yeni baska bir doktora götürdük uzamıs sarılıgı var diye, doktor ben daha buna uzamıs demem 2 hafta daha gecsin bakalım kan bile almayacam takip etmeye gerek yok vucuduna göre 8 9 sarılıgı gececek zamanla dedi, gaz meselesini de az da cıkarıyorsa bagırsaklarında bisey yoktur merak etme, cıkaramıyordur bebiş

Mamajo kullanıyorum e ebebkten almıstım çok memnunum

Hahhaah bu gene iyi benimkisi dogum yaptıgım gün boyuna mememin ucunu sıktırıp bebeğin ağzına götürmeye calışıyordu. Artık baygınlık geçircek hale gelmiştim. Çocuk bile emmeyi kesti o gün sıkıntıdan. Herkesi kovalattırdım eşime sonra. Herkesinde bi sınırı olcak yani. Bu kvler insanı delirtir:)

Geçmiş olsun biz de sarılık geçirdik benim doktorum demir hapını bıraktırmıştı bana sarılığı tetikler diye sizde kullanıyorsanız bilginiz olsun

Valla annem beni ve kardeslerimi mamayla büyütmüş emzirememiş çok fazla yani gayette sağlıklıyız cok sükür mama zehirmiş gibi davranan kesimi hiç anlamıyorum.
Het yerde oldugu givi orda da fikir birliği yok zaten bazı doktor ver ac kalmasın diyo bazısı zehirmiş gibi davranıyor , en iyisini biz biliriz bosverin

Allah yardımcınız olsun .. bunlar yaşanılması beklenir şeyler aslında .. önemli olan doğru tavırla üstesinden gelmek .. kimseniz yok ise evet pskolojimiz yardım almak iyi gelecektir .

Bırakmayı deniyorum ama hamilelik sürecim korku ile geçti hep. Onun etkisini atamıyorum.birde sürekli kızlarına sormaları diğer torun ile karşılaştırmaları sinie oluyorum

Benimkide dün yaptı. Annem yapıyor sürekli o bir mutfağa gidince yaptı. Sinir oluyorum ama diyemiyorum kadın iyi niyetli emsin diye yapıyor. O emzirememis

Dun çok dakika bakmadım açıkçası, ama uzun sürmedi, sırayla iki memeyi de sagdim hemen. Hastane tipi gibi acitmiyor. Meme başına 30 cc kadar süt sagdi dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…