- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Rabbim kolaylaştırsn canım yaa pek etkilenmis psikolojik destek hepiniz için çok iyi olacaktır, zaten zamanla düzelecek inşallah işte biraz sabretmeniz lazım... Kokla ikisinide yerimeÇok hassas bir çocuk canım sırf mutlu olsun diye neler yapıyorum evin içinde,dışarıda anlatamam valla herkes bize bakıyor ama ben kimse yokmuş gibi davranıyorum sırf çocuğum mutlu olsun azıcık gülsün diye bebek gitsin o gelmesin diye nasıl ağlıyor anlatıyorum ama artık benimde esiminde sinirleri bozuluyor gerçekten ay inşallah tatil biraz iyi gelir en azından ablam bebeğe bakarsa biz 3'muz dışarı çıkarız Allah'ım ne zormuş bilen çocuğun kardeşinin olması bebeği besle,altini değiş,gazını cikar hopp kenara atıyorum valla azıcık koklayıp opemiyorum bebek de hissediyor yanına gidersem bana agular yapıyor bu sefer otur ağla ona vakit ayiramiyorum diye
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsunTbrik ederim canim hayirli saglikli evlat olsun insallah
Bende ayni sekilde dusunuyorum hatta karnjm belirginlesmeye basladigindan beri esim yaklasmiyor o dusunceye giremiyorum kizimiz orda diyor zaten 4 aylıkken birlikte olduk kanamam oldu 1 gece hastanede yattim dr um kilcal damardir dedi fakat o korku yetti bi,eYaa peki son haftalarda ilişkinin bi zararı olur mu? Çatı muayenesinde mesela bebeğin kafasına dokunuyomuş ya doktor, o zaman bebek çok yakında olmuyo mu:/ ben mi yanlış düşünüyorum?
Oluyor canım ilk günler bizde de olmuştu normal dedi Dr kristalleşme mi ne biletler oluyomuş. Kıpkırmızı kan değil pembemsi leke gibiydi bizimki birkaç gün sonra geçtiKizlar günaydin gece mesaisi bitti umarim inşallah çiş kaka meme döngusune girdik az once çişinde 2 damla kanama gördüm sizce neden oluyor bilen var mi
Ben saatlık 40 cc mama diye ayarladım hem cok gelmiyor hem ac kalmıyor ama emmediği saatlerde veriyorum, iyi emdiyse bi dahaki acıkmaya kadar vermiyorumMemeden inmiyor çocuk ne uyuyor ne rahat duruyor artık sinirlerim bozuldu o memeden diğerine geçiyor dolmuyor artık emmekten yine de uyumuyor. Mama vereceğim artık sinirlerim bozuldu. Kaç cc veriyorsunuz?
Benim cok yakın arkadasın bi makinesi varmıs diamond mama yazıyor üstünde onu verdi bana denedim, iyi cekti sütümü simdilik almayacagım makine bu yetmezse ilerde bakacagım, sagolasın zaten tek secenek lansinoh, hastane tipini kiraladıgımız medikaldeki kadım mamajonun makinesi var gelsin denesin beğenmezse cekimini almasın demiş bi de onu denerim olmazsa ama herkes genel olarak lansınoh diyor. Mesela 15 dk da ne kadar sağıyor lansınohBunu kullanıyorum cnm memnunum, eşim de kullanabiliyor. Biberon vermiyorum meme reddi etmesin diye. Hastanede de bunu verdiler
Eday 60 ml Biberon Geliştirilmiş Kaşık Biberon - Fiyatı, Yorumları
Eday 60 ml Biberon Geliştirilmiş Kaşık Biberon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cnm sıkma canını, benimki de hastanede kilo kaybetti sonrq 100 gram aldı, moralim bozuldu ama doktorum kilo vermeye devam edebiliyorlar, düşük veya yüksek kilo alması güzel, moralini bozma dedi. Sen de öyle bak
Daha önce bundan almıştım, biraz daha iyilessin kullanacağım
Doktor bana sarılık olmasin diye Emzirme + 30 cc aptamil 1 verdiriyor 3 saatte 1. Sagabilirsen eger emzirmeden sonra sandığın kendi sutunu ver dedi
A avozge cnm lansinohu kullanmaya başladım bugün süt sagmak için, eğer gücü düşmezse güzel sagiyor
Mama verme taraftarıyım ben kesinlikle, sadece mama ile büyüyen cocuklar varBenim doktor sarılık için önce meme sonra formül mamayi veriyor. İmkan varsa kendi sutunu sgaip ver arada dedi daha bugün imkanım oldu. Eğer konu sarılırsan formül mama şart bence, mama mi fototerapi mi karar vermek lazim
Ben instagramdan yurtdisindan getiren hesaplardan alıyorum. Tr fiyatları çok pahalı, bir tık daha uygun oluyor
Earth mama nin göğüs ucu kremi, Pişik kremi, gas damlası, mommy blissin grip ilacı hepsini öyle aldım.
Ben instagramdan yurtdisindan getiren hesaplardan alıyorum. Tr fiyatları çok pahalı, bir tık daha uygun oluyor. Earth mama nin göğüs ucu kremi, Pişik kremi, gas damlası, mommy blissin grip ilacı hepsini öyle aldım.
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim sondadan dolayı bubarada, yazdım mi hatırlamıyorum.bebek direk.kabiz oldu antibiyotikten. Doktor nbl Kids prebiyotik verdi, 2 günde düzenledi kafayı. Doktoruna danis.cnm istersen
Benimki de öyleydi başta, memeyi sıkıp ağzında süt tadını aldırıp emzirmeye çalıştım hemşire. Öyle atlattık
Gecmis olsun canım benim, sarılık 15 günden sonra zararsız cok üst seviyelere cıkmıyorsa, biz yeni baska bir doktora götürdük uzamıs sarılıgı var diye, doktor ben daha buna uzamıs demem 2 hafta daha gecsin bakalım kan bile almayacam takip etmeye gerek yok vucuduna göre 8 9 sarılıgı gececek zamanla dedi, gaz meselesini de az da cıkarıyorsa bagırsaklarında bisey yoktur merak etme, cıkaramıyordur bebişHastaneye yattık
Sadece sarılık değil bu kadar inatçı sarılık neden olur
Karnı şiş gaz dan balon gibi oldu sürekli besliyorum ama gaz az çıkıyor karnı şişiyor lavman yapıldı. Gaz ı çıkarıldı midesi yıkanacaktı neredeyse
Şimdi de serum takıyorlar film çekiyorlar bir taraftan ışık devam eğer röntgen sonucuna göre araştırmaya yollayacak lar
Bağırsaklarda yada midede bir şey olabilirmiş
Mamajo kullanıyorum e ebebkten almıstım çok memnunumBenim cok yakın arkadasın bi makinesi varmıs diamond mama yazıyor üstünde onu verdi bana denedim, iyi cekti sütümü simdilik almayacagım makine bu yetmezse ilerde bakacagım, sagolasın zaten tek secenek lansinoh, hastane tipini kiraladıgımız medikaldeki kadım mamajonun makinesi var gelsin denesin beğenmezse cekimini almasın demiş bi de onu denerim olmazsa ama herkes genel olarak lansınoh diyor. Mesela 15 dk da ne kadar sağıyor lansınoh
Hahhaah bu gene iyi benimkisi dogum yaptıgım gün boyuna mememin ucunu sıktırıp bebeğin ağzına götürmeye calışıyordu. Artık baygınlık geçircek hale gelmiştim. Çocuk bile emmeyi kesti o gün sıkıntıdan. Herkesi kovalattırdım eşime sonra. Herkesinde bi sınırı olcak yani. Bu kvler insanı delirtir:)Ya tamam o isim bizim dusundugumuz bir isimdi ama ben başka isim istiyordum. Hani sor bir tamam mı ben tamam diyeyeim ne ala. Ben bazı şeylere çok karıştırmama ya CAlışıyorum.
Benimki kötü niyetle bakmıyor kendi emzirememis kızı emzirememis çok çekmiş o günler aklıma geliyormuş iyi niyetle bende çekmeyin diye ama belki utaniyorum ben. Sonuçta mahrem yani.
Valla annem beni ve kardeslerimi mamayla büyütmüş emzirememiş çok fazla yani gayette sağlıklıyız cok sükürMama verme taraftarıyım ben kesinlikle, sadece mama ile büyüyen cocuklar var
Geçmiş olsun biz de sarılık geçirdik benim doktorum demir hapını bıraktırmıştı bana sarılığı tetikler diye sizde kullanıyorsanız bilginiz olsunÇok bunaldım
Yine sarılık artmış 16 olmuş. Yatırmadı fenalaşırsa yatıralım dedi. Yemiyor sıçmıyor. Bir saat uyandırıp iki saat masaj sonunda azcık yapıyor tuvalet. Doktor tuvaletler atacak uğraş diyor. Sütü sağ biberonla ver diyor.
Başımda bir anne var kv den beter.
Çok yoruldum bu gece yatış olabilir tekrar bebek hasta iyileşmiyor. O iyi olsa herşey le müxade le ederim. Ah Bi iyi olsa. Işık emzirme tuvalet başka tedavisi yok mu ne bu ya
Het yerde oldugu givi orda da fikir birliği yok zaten bazı doktor ver ac kalmasın diyo bazısı zehirmiş gibi davranıyor , en iyisini biz biliriz bosverinValla annem beni ve kardeslerimi mamayla büyütmüş emzirememiş çok fazla yani gayette sağlıklıyız cok sükürmama zehirmiş gibi davranan kesimi hiç anlamıyorum.
Kadın da idaialı konusmus mamajo ile ilgili, bu simdilik yetiyor cekimi güzel yetmezse bi bakacam bakalımMamajo kullanıyorum e ebebkten almıstım çok memnunum
Allah yardımcınız olsun .. bunlar yaşanılması beklenir şeyler aslında .. önemli olan doğru tavırla üstesinden gelmek .. kimseniz yok ise evet pskolojimiz yardım almak iyi gelecektir .Gerçekten çok zor oluyor benim kızım Aralık ayında 3 yaşına girecek prematüre doğdu aşırı ilgi, alaka,sevgiyle büyüttük, pamuklara sarıp sarmaladik etrafında döndük o yüzden çok naif, sevgi dolu bir çocuk tüm ilgi sadece benim olsun diyor normal de çok paylaşımcı ama sevgi ve ilgi konusunda değil valla tatil sonrası bakacağız aynı şekilde devam ederse psikolojik yardım alacağız 3' muz de bizde çok yoruluyoruz psikolojikmen manevi destek olabilecek kimsemiz İstanbul'da yok memlekette de yok sayılır bir tek ablam var o da çalışıyor bebeği hiç sevemiyoruz yaklasamiyoruz çok hircinlasiyor her dakika sarılıp öpüyoruz anlatıyoruz 5 dk sonra babikk gitsin bizimle gelmesin diyorRabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah canım
Bırakmayı deniyorum ama hamilelik sürecim korku ile geçti hep. Onun etkisini atamıyorum.birde sürekli kızlarına sormaları diğer torun ile karşılaştırmaları sinie oluyorumben de daha yeni anne olacagim o yuzden deneyimlemedim ama disardan bir goz olaraj sunu soyleyebilirim, pimpirik ve evhami biraz geride birakmak hem senin icin hem bebisin icin daha iyi olabilir. En azindan kendini onlarin da torunu ve cok seviyolar o yuzden ona zarar verecek bir sey yapmayacaklarini, yapmak istemeyeceklerini hatirlat.
Kaygi ve evhamin sonucu hep bize etki ediyor malesef ki
Benimkide dün yaptı. Annem yapıyor sürekli o bir mutfağa gidince yaptı. Sinir oluyorum ama diyemiyorum kadın iyi niyetli emsin diye yapıyor. O emzirememisHahhaah bu gene iyi benimkisi dogum yaptıgım gün boyuna mememin ucunu sıktırıp bebeğin ağzına götürmeye calışıyordu. Artık baygınlık geçircek hale gelmiştim. Çocuk bile emmeyi kesti o gün sıkıntıdan. Herkesi kovalattırdım eşime sonra. Herkesinde bi sınırı olcak yani. Bu kvler insanı delirtir:)
Dun çok dakika bakmadım açıkçası, ama uzun sürmedi, sırayla iki memeyi de sagdim hemen. Hastane tipi gibi acitmiyor. Meme başına 30 cc kadar süt sagdi dunBenim cok yakın arkadasın bi makinesi varmıs diamond mama yazıyor üstünde onu verdi bana denedim, iyi cekti sütümü simdilik almayacagım makine bu yetmezse ilerde bakacagım, sagolasın zaten tek secenek lansinoh, hastane tipini kiraladıgımız medikaldeki kadım mamajonun makinesi var gelsin denesin beğenmezse cekimini almasın demiş bi de onu denerim olmazsa ama herkes genel olarak lansınoh diyor. Mesela 15 dk da ne kadar sağıyor lansınoh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?