2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sorum olacak, bebeğin tek gözünde 2 gündür sık çapak oluyor. Temizliyorum gazlı bezler demisti hemşire, uyuyup uyanıyor yine çıkıyor. Tek gözde ve baya çıkıyor. Başına gelen, önerisi olan var mi

Benim kızımdada okurdu . Ne kadar doğru bilmiyorum annem hep karın ağrısı gazı oldumu olur derdi . Anne sütün den bir damla damlattırırdı. Eskilerin yöntemleri işte ama iyi gelirdi sanki .

Amin inşallah. O perişan ben o pesrisan diye sürekli ağlıyorum . Psikolojik olarak mahvetti herşeye ağlıyorum suan
Bende öyleyim cidden. Bizimki de gaz sancısından ağladıkça ben ağlıyorum
Aman bu doktorların ne zaman ortak bir görüşü oldu ki.
B

Bizdede vermediler. Bebek susmayio süt gelmiyor diyince verdiler biraz. Sonra sarılık değeri sınırda diye mama verdiler önce meme sonra mama
Ben zorla verdim. Kırdılar hatta ama dinlemedim
Bende öyle yapıyorum bazen.
Ben de efkarlıyim sigara kullanmıyorum ama bi nargile icesim var ki offf
Geçen eşim yaktı. Dedim içeyim azcık. Unutmuşum öksürük tuttu. Öyle olunca da dikişlerim acıdı. Bıraktım.
Günaydın kızlar.. bişey sorucam bebeklerinizin gözü kaymasın ve ışığa direk nufus etmesin diye gözlerini şapkasıyla fln kapatıyor musunuz yoksa hep açık mi
Öyle bir şeyde mi varmış? Benimki hep açık gözleri bir şey örtmüyorum.

Benim böyle bir sorunum yok ama annem laf arasında söylemişti. Anne sütü ile silinecek bir şey kalmıyor diye.

Benimkide dün yaptı. Annem yapıyor sürekli o bir mutfağa gidince yaptı. Sinir oluyorum ama diyemiyorum kadın iyi niyetli emsin diye yapıyor. O emzirememis
Ayyy tovbee kv ler memelerinize mi dokunuyor ((
Gerci o memeler bebek dogduktan sonra meme islevinden cikiyor ama

Anne sutu surmek iyi geliyormus. Hatta tirnak battiginda bebiste bile anne sutu damlatin diyorlar

Ayyy tovbee kv ler memelerinize mi dokunuyor ((
Gerci o memeler bebek dogduktan sonra meme islevinden cikiyor ama
Sorma ya sinir oluyorum. İzin istemekte yok. Birşey diyeceğim olmuyor zaten dhaa önce 2 kere eşimle kavga ettik kv yüzünden. Huzursuzluk çıkmasın diye demiyorum. Ama çok rahatsızım. Dün sagarken sürekli bakmaya çalışıyorfu kapattım göstermedim üstünü herkese herşeyi anlatıyorlar telefonda. Nazar degdirexek diyem gizliyorim bugün sagarken o gelince kapattım ustunu

Benim kızımdada okurdu . Ne kadar doğru bilmiyorum annem hep karın ağrısı gazı oldumu olur derdi . Anne sütün den bir damla damlattırırdı. Eskilerin yöntemleri işte ama iyi gelirdi sanki .

Benim böyle bir sorunum yok ama annem laf arasında söylemişti. Anne sütü ile silinecek bir şey kalmıyor diye.

Anne sutu surmek iyi geliyormus. Hatta tirnak battiginda bebiste bile anne sutu damlatin diyorlar

Aksi gibi hastanede hemşire de bebeğin vozuna Anne sütü gelmemeli, emzirirken dikkat edilmeli dedi. Yazık tek fozu resmen kapaniyor 2 gündür Antibiyotik etkisi var sanirim

Doktor capak olursa kaynamis ilimis suyla ve pamukla temizliyoruz cay ya da anne sutu kullanmiyoruz demisti

Aksi gibi hastanede hemşire de bebeğin vozuna Anne sütü gelmemeli, emzirirken dikkat edilmeli dedi. Yazık tek fozu resmen kapaniyor 2 gündür Antibiyotik etkisi var sanirim
Aaa ben doğduğu gün direkt gözüne damlattım hiç Bi şey olmadı. Bence deneyebilirsin. Eskilerin bu tarz şeyleri genelde doğru çıkıyor

️Bilmedigimden soruyorum, bebek şapkası takmak şart mı?

Fiziksel bir etkisi var mı yani? Kafa yapisi veya sicaklik? Bizimki sevmiyor hic

Fiziksel bir etkisi var mı yani? Kafa yapisi veya sicaklik? Bizimki sevmiyor hic
Bi doktorun videosunda denk gelmiştim. Yenidoğan bebekler kafadan üşürmüş. Soğuğu ordan alırmış. Ben takıyorum ama terliyor. O yüzden çok nadir kullanıyorum yine de

Doktor capak olursa kaynamis ilimis suyla ve pamukla temizliyoruz cay ya da anne sutu kullanmiyoruz demisti
Aynısını hemşire anlattı anne egitiminde hastanede bana da gazlı bezi kaynamis suya islat ve sil dedi, anne sütü göze gelmesin dedi. Ama deneyimler başka diyor

Aaa ben doğduğu gün direkt gözüne damlattım hiç Bi şey olmadı. Bence deneyebilirsin. Eskilerin bu tarz şeyleri genelde doğru çıkıyor

Bir kereden bsey olmaz sanırım

Aynısını hemşire anlattı anne egitiminde hastanede bana da gazlı bezi kaynamis suya islat ve sil dedi, anne sütü göze gelmesin dedi. Ama deneyimler başka diyor

Bir kereden bsey olmaz sanırım
Yani bence de. Ben mesela bir çk kimyonlu su verdim. Çok şükğr gaz kaka patır patır gitti. Deneme yanılma işte.

Probiyotik kafaya iyi geldi bizde 6' sar damla

Kimyon sert bir de
O kadar çok şey denedik ki anlatamam. En son doktora gittik dedi yapacak bir şey yok 2 3 ay böyle olacak. Ama ben dayanamadım ağlamasına ıkınmasına çok üzüldüm. Verdim o yüzden. Şükğr bir şey olmadı.

Bebeler ağlamasın ya, kıyamıyorum. Neyse ki iyi gelmis

Yeni doğan bebeklerin kafası üşür derler bende yaz olacağı için hep termal şapka aldım delikli ince ve müslin tarzı .

Benim bebeğimde de çapak var. Dr damla verdi ama sağlık ocağında aile hekimim hemen kullanma kaynamış ılımış suyla temizle bir süre geçmezse kullanırsın demişti. Ben çapaklandıkça siliyorum sonra serçe parmağımla göz pınarına masaj yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…