Benim kızımdada okurdu . Ne kadar doğru bilmiyorum annem hep karın ağrısı gazı oldumu olur derdi . Anne sütün den bir damla damlattırırdı. Eskilerin yöntemleri işte ama iyi gelirdi sanki .Kızlar sorum olacak, bebeğin tek gözünde 2 gündür sık çapak oluyor. Temizliyorum gazlı bezler demisti hemşire, uyuyup uyanıyor yine çıkıyor. Tek gözde ve baya çıkıyor. Başına gelen, önerisi olan var mi
Bende öyleyim cidden. Bizimki de gaz sancısından ağladıkça ben ağlıyorumAmin inşallah. O perişan ben o pesrisan diye sürekli ağlıyorum . Psikolojik olarak mahvetti herşeye ağlıyorum suan
Aman bu doktorların ne zaman ortak bir görüşü oldu ki.Bize de hastanede hemen mama getirdiler valla verin süt inene kadar yetene kadar dediler ama ben dogum yaptıgım hastanedeki cocuk doktorunu beğenmediğimdsn baska hastanedeki övülen bir doktora gittim 60 65 yaslarında adam o mama verme dedi. Doktordan doktora değişiyor galiba
Ben zorla verdim. Kırdılar hatta ama dinlemedimB
Bizdede vermediler. Bebek susmayio süt gelmiyor diyince verdiler biraz. Sonra sarılık değeri sınırda diye mama verdiler önce meme sonra mama
Bende öyle yapıyorum bazen.Biz de tam olarak öyleyiz ne kadarı gidiyor Allah bilir o yüzden kaşığa damlatırken 3 se 5 damla koyuyorum falan
yaa biz de ondan sipariş vermiştik henüz gelmedi ama bak sen bebişe istemedikleri şeyi asla yaptıramıyoruz resmen
hahahahhenüz o kadar prof olamadım hem bebeği tut hem memeyi hem damlayı bunu yapabilirsem level atlamış olurum net
Geçen eşim yaktı. Dedim içeyim azcık. Unutmuşum öksürük tuttu. Öyle olunca da dikişlerim acıdı. Bıraktım.Ben de efkarlıyim sigara kullanmıyorum ama bi nargile icesim var ki offf
Öyle bir şeyde mi varmış? Benimki hep açık gözleri bir şey örtmüyorum.Günaydın kızlar..bişey sorucam bebeklerinizin gözü kaymasın ve ışığa direk nufus etmesin diye gözlerini şapkasıyla fln kapatıyor musunuz yoksa hep açık mi
Benim böyle bir sorunum yok ama annem laf arasında söylemişti. Anne sütü ile silinecek bir şey kalmıyor diye.Kızlar sorum olacak, bebeğin tek gözünde 2 gündür sık çapak oluyor. Temizliyorum gazlı bezler demisti hemşire, uyuyup uyanıyor yine çıkıyor. Tek gözde ve baya çıkıyor. Başına gelen, önerisi olan var mi
Ayyy tovbee kv ler memelerinize mi dokunuyorBenimkide dün yaptı. Annem yapıyor sürekli o bir mutfağa gidince yaptı. Sinir oluyorum ama diyemiyorum kadın iyi niyetli emsin diye yapıyor. O emzirememis
Anne sutu surmek iyi geliyormus. Hatta tirnak battiginda bebiste bile anne sutu damlatin diyorlarKızlar sorum olacak, bebeğin tek gözünde 2 gündür sık çapak oluyor. Temizliyorum gazlı bezler demisti hemşire, uyuyup uyanıyor yine çıkıyor. Tek gözde ve baya çıkıyor. Başına gelen, önerisi olan var mi
Sorma ya sinir oluyorum. İzin istemekte yok. Birşey diyeceğim olmuyor zaten dhaa önce 2 kere eşimle kavga ettik kv yüzünden. Huzursuzluk çıkmasın diye demiyorum. Ama çok rahatsızım. Dün sagarken sürekli bakmaya çalışıyorfu kapattım göstermedim üstünü herkese herşeyi anlatıyorlar telefonda. Nazar degdirexek diyem gizliyorim bugün sagarken o gelince kapattım ustunuAyyy tovbee kv ler memelerinize mi dokunuyor((
Gerci o memeler bebek dogduktan sonra meme islevinden cikiyor ama
Benim kızımdada okurdu . Ne kadar doğru bilmiyorum annem hep karın ağrısı gazı oldumu olur derdi . Anne sütün den bir damla damlattırırdı. Eskilerin yöntemleri işte ama iyi gelirdi sanki .
Benim böyle bir sorunum yok ama annem laf arasında söylemişti. Anne sütü ile silinecek bir şey kalmıyor diye.
Anne sutu surmek iyi geliyormus. Hatta tirnak battiginda bebiste bile anne sutu damlatin diyorlar
Doktor capak olursa kaynamis ilimis suyla ve pamukla temizliyoruz cay ya da anne sutu kullanmiyoruz demistiKızlar sorum olacak, bebeğin tek gözünde 2 gündür sık çapak oluyor. Temizliyorum gazlı bezler demisti hemşire, uyuyup uyanıyor yine çıkıyor. Tek gözde ve baya çıkıyor. Başına gelen, önerisi olan var mi
Aaa ben doğduğu gün direkt gözüne damlattım hiç Bi şey olmadı. Bence deneyebilirsin. Eskilerin bu tarz şeyleri genelde doğru çıkıyorAksi gibi hastanede hemşire de bebeğin vozuna Anne sütü gelmemeli, emzirirken dikkat edilmeli dedi. Yazık tek fozu resmen kapaniyor 2 gündürAntibiyotik etkisi var sanirim
Bi doktorun videosunda denk gelmiştim. Yenidoğan bebekler kafadan üşürmüş. Soğuğu ordan alırmış. Ben takıyorum ama terliyor. O yüzden çok nadir kullanıyorum yine de️Bilmedigimden soruyorum, bebek şapkası takmak şart mı?
Fiziksel bir etkisi var mı yani? Kafa yapisi veya sicaklik? Bizimki sevmiyor hic
Aynısını hemşire anlattı anne egitiminde hastanede bana daDoktor capak olursa kaynamis ilimis suyla ve pamukla temizliyoruz cay ya da anne sutu kullanmiyoruz demisti
Aaa ben doğduğu gün direkt gözüne damlattım hiç Bi şey olmadı. Bence deneyebilirsin. Eskilerin bu tarz şeyleri genelde doğru çıkıyor
Yani bence de.Aynısını hemşire anlattı anne egitiminde hastanede bana dagazlı bezi kaynamis suya islat ve sil dedi, anne sütü göze gelmesin dedi. Ama deneyimler başka diyor
Bir kereden bsey olmaz sanırım
Probiyotik kafaya iyi geldi bizde 6' sar damlaYani bence de.Ben mesela bir çk kimyonlu su verdim. Çok şükğr gaz kaka patır patır gitti. Deneme yanılma işte.
O kadar çok şey denedik ki anlatamam. En son doktora gittik dedi yapacak bir şey yok 2 3 ay böyle olacak. Ama ben dayanamadım ağlamasına ıkınmasına çok üzüldüm. Verdim o yüzden. Şükğr bir şey olmadı.Probiyotik kafaya iyi geldi bizde 6' sar damla
Kimyon sert bir de
Bebeler ağlamasın ya, kıyamıyorum. Neyse ki iyi gelmisO kadar çok şey denedik ki anlatamam. En son doktora gittik dedi yapacak bir şey yok 2 3 ay böyle olacak. Ama ben dayanamadım ağlamasına ıkınmasına çok üzüldüm. Verdim o yüzden. Şükğr bir şey olmadı.
Yeni doğan bebeklerin kafası üşür derler bende yaz olacağı için hep termal şapka aldım delikli ince ve müslin tarzı .️Bilmedigimden soruyorum, bebek şapkası takmak şart mı?
Fiziksel bir etkisi var mı yani? Kafa yapisi veya sicaklik? Bizimki sevmiyor hic
Çok şükür. Aynen bende kıyamıyorumBebeler ağlamasın ya, kıyamıyorum. Neyse ki iyi gelmis
Benim bebeğimde de çapak var. Dr damla verdi ama sağlık ocağında aile hekimim hemen kullanma kaynamış ılımış suyla temizle bir süre geçmezse kullanırsın demişti. Ben çapaklandıkça siliyorum sonra serçe parmağımla göz pınarına masaj yapıyorumKızlar sorum olacak, bebeğin tek gözünde 2 gündür sık çapak oluyor. Temizliyorum gazlı bezler demisti hemşire, uyuyup uyanıyor yine çıkıyor. Tek gözde ve baya çıkıyor. Başına gelen, önerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?