Bende 1 çay kaşığı rezene verirdim Ayy o gece mis gibi uyurdu rahatlardı. Özellikle gaz yapan şeyler yada acı bişi ler yediğim zaman .Yani bence de.Ben mesela bir çk kimyonlu su verdim. Çok şükğr gaz kaka patır patır gitti. Deneme yanılma işte.
Bundan daha doğalı ne olabilir ki yani. Sürekli vermedikçe ben sorun olacağını düşünmüyorum. Önemli olan bebeğin derdinin giderilmesi. O gaz ağrısı nasıl bir şey hepimiz biliyoruz. Bir de bebeğin bunu yaşamasını düşün yani. Şifa olsun bebişlereBende 1 çay kaşığı rezene verirdim Ayy o gece mis gibi uyurdu rahatlardı. Özellikle gaz yapan şeyler yada acı bişi ler yediğim zaman .
Siliyorum ben de zaten ama yine olusuyor gün içerisinde birkaç saat sonra anlamadım. Diğer gözde yok. Masaji da deneyeyim olmadiBenim bebeğimde de çapak var. Dr damla verdi ama sağlık ocağında aile hekimim hemen kullanma kaynamış ılımış suyla temizle bir süre geçmezse kullanırsın demişti. Ben çapaklandıkça siliyorum sonra serçe parmağımla göz pınarına masaj yapıyorum
Benim sancılarım başladı önce ancak birden kesildi ve doğum başlamadı. Ardından kontrole gittim suyum çok azalmıştı ve kanalda değildi tam olarak,bebeğin kaka yapma ihtimalini de düşünerek sezaryene almak zorundayız riske atamam dedi doktorum. Tabi ben 40+5 e kadar bekleyince normal doğum kesin olacak gözüyle bakıyordum kendimi sezaryene hiç hazırlamamıştım. Nitekim bu hazırlıksızlığım ameliyat esnasında tansiyonumun 20-21 e kadar çıkmasına sebep oldu. Spinal anestezi verildikten sonra herkesin tansiyonu düşüyormuş ancak benim bu kadar yükselmesi o esnada bayılmama sebep oldu. Yani spinal olmama rağmen ameliyatın bir kısmını hatırlamıyorum. Bebeğimin ilk ağlama sesiyle kendime geldim o ana kadar olan kısım bende yok. Doktorum buna sebep sadece heyecan dedi. Çünkü anestezi doktoru preeklemsi olabilir mi diye şüphe duydu o anda. Ancak benim hamilelik boyunca tansiyonum 9 10 dan yukarı hiç çıkmamıştı. Sonrası gayet güzeldi hiçbir sorun yaşamadık çok şükür bebeğim çok sağlıklı.Sizin doğum hikyayenizi tam anlatır mısınız sancı mi başladı su mu gitti süreç nasıl ilerledi
Amin inşallah teşekkür ederimaykizb Allah anali babali buyutsun. Hep mutlu kismetli saglikli bir hayati ols0un.
Kayıyor gözleri bebeklerin farketmiyo musunBende öyleyim cidden. Bizimki de gaz sancısından ağladıkça ben ağlıyorum
Aman bu doktorların ne zaman ortak bir görüşü oldu ki.
Ben zorla verdim. Kırdılar hatta ama dinlemedim
Bende öyle yapıyorum bazen.
Geçen eşim yaktı. Dedim içeyim azcık. Unutmuşum öksürük tuttu. Öyle olunca da dikişlerim acıdı. Bıraktım.
Öyle bir şeyde mi varmış? Benimki hep açık gözleri bir şey örtmüyorum.
Kis olsa takilir da kuzum bu havada zaten durduklari yerde terliyolar. Ben hastanede bile taktiklarinincikardim hic takmiyorum. Aksam disari cikacaksam balkona cikaracaksam falan takiyorum sadece️Bilmedigimden soruyorum, bebek şapkası takmak şart mı?
Fiziksel bir etkisi var mı yani? Kafa yapisi veya sicaklik? Bizimki sevmiyor hic
Isine geleni deniycen isteAynısını hemşire anlattı anne egitiminde hastanede bana dagazlı bezi kaynamis suya islat ve sil dedi, anne sütü göze gelmesin dedi. Ama deneyimler başka diyor
Bir kereden bsey olmaz sanırım
Nasi kayiyoKayıyor gözleri bebeklerin farketmiyo musun
Canım çok teşekkür ederimAyy hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah
Bilinçli bakmadığı için uyku esnasında ve göz kasları gelişmediği için şası bakabiliyo. O yüzden uyku esnasında karanlık olması için gözleri örtülür. Çünkü bilinçli göz.kapaklarini açıp kapamıyorNasi kayiyo
Doktor boyle bisey soylemedi. Gozu kapatilan cocuk da hic gormedm ben. Ilk defa duyyorumBilinçli bakmadığı için uyku esnasında ve göz kasları gelişmediği için şası bakabiliyo. O yüzden uyku esnasında karanlık olması için gözleri örtülür. Çünkü bilinçli göz.kapaklarini açıp kapamıyor
Evet kayıyor bakarken ama normal yani sonuçta göz kasları gelişmedi daha yavaş yavaş sabitlenecek. Ama doktor bana hiç gözlerini kapat falan demedi. Önemli olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorumKayıyor gözleri bebeklerin farketmiyo musun
Gozunde capak olusuyorsa goz yasi kanali tikanikligi olabilir. Serce parmakla yapilan pompalama seklinde bi masaji var. Steril sekilde pamukla temizleyip, temiz elle masaj yapmak lazim. Ilk burkac hafta icinde % 99 acilir. Masaj yapmasan da acilir. Benim kizim % 1lik kisimdaydi ne yazik ki. Sonda ile kanali acmalari gerekiyor. Bunun icin narkoz vermeleri lazim 10 dklik bi operasyon icin. Istemedigimiz icin gozu hala capaklaniyor. Acilmadi tikaniklik. Sizinki tez zamanda duzelir insallah.Aynısını hemşire anlattı anne egitiminde hastanede bana dagazlı bezi kaynamis suya islat ve sil dedi, anne sütü göze gelmesin dedi. Ama deneyimler başka diyor
Bir kereden bsey olmaz sanırım
Saglikla kucagina al insallah. Dualarimiz sizinle.Kızlar 4 cm açılmam var . Doktor daha fazla bekletmek istemedi . Yatışımı yaptı . Ne olur Allah rızası için dua edin bana . Hayırla sağlıkla kucağıma alayım .
Allah kolaylık versin sağlıkla kucağınıza alinKızlar 4 cm açılmam var . Doktor daha fazla bekletmek istemedi . Yatışımı yaptı . Ne olur Allah rızası için dua edin bana . Hayırla sağlıkla kucağıma alayım .
Hadi inşallah sağlıcakla kavuş kuzunaKızlar 4 cm açılmam var . Doktor daha fazla bekletmek istemedi . Yatışımı yaptı . Ne olur Allah rızası için dua edin bana . Hayırla sağlıkla kucağıma alayım .
Bizdede oldu 1 2 gun .. yeterli beslenemedigi icin demisti doktor sutun cogaldikca emdikce geciyoKizlar günaydin gece mesaisi bitti umarim inşallah çiş kaka meme döngusune girdik az once çişinde 2 damla kanama gördüm sizce neden oluyor bilen var mi
Olabilir bende ishal sikayetiyle gittim dogum baslamisti sancilari kasilmlari takip etKızlar Selam , sabahtan şuana kadar 4-5 kez tuvalete çıktım 2 tanesi normaldi diğer 2-3 ishalim bayaa , sabahta karnımda garip bir sancı mi acı mı ne vardı şimdi sürekli sertleşiyor karnım sanki bugün dogurucakmisim gibi hissediyorum evi toplamaya çalışıyorum hızlıca. Sizce doğum habercisi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?