2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani bence de. Ben mesela bir çk kimyonlu su verdim. Çok şükğr gaz kaka patır patır gitti. Deneme yanılma işte.
Bende 1 çay kaşığı rezene verirdim Ayy o gece mis gibi uyurdu rahatlardı. Özellikle gaz yapan şeyler yada acı bişi ler yediğim zaman .

Bende 1 çay kaşığı rezene verirdim Ayy o gece mis gibi uyurdu rahatlardı. Özellikle gaz yapan şeyler yada acı bişi ler yediğim zaman .
Bundan daha doğalı ne olabilir ki yani. Sürekli vermedikçe ben sorun olacağını düşünmüyorum. Önemli olan bebeğin derdinin giderilmesi. O gaz ağrısı nasıl bir şey hepimiz biliyoruz. Bir de bebeğin bunu yaşamasını düşün yani. Şifa olsun bebişlere

Siliyorum ben de zaten ama yine olusuyor gün içerisinde birkaç saat sonra anlamadım. Diğer gözde yok. Masaji da deneyeyim olmadi

Sizin doğum hikyayenizi tam anlatır mısınız sancı mi başladı su mu gitti süreç nasıl ilerledi
Benim sancılarım başladı önce ancak birden kesildi ve doğum başlamadı. Ardından kontrole gittim suyum çok azalmıştı ve kanalda değildi tam olarak,bebeğin kaka yapma ihtimalini de düşünerek sezaryene almak zorundayız riske atamam dedi doktorum. Tabi ben 40+5 e kadar bekleyince normal doğum kesin olacak gözüyle bakıyordum kendimi sezaryene hiç hazırlamamıştım. Nitekim bu hazırlıksızlığım ameliyat esnasında tansiyonumun 20-21 e kadar çıkmasına sebep oldu. Spinal anestezi verildikten sonra herkesin tansiyonu düşüyormuş ancak benim bu kadar yükselmesi o esnada bayılmama sebep oldu. Yani spinal olmama rağmen ameliyatın bir kısmını hatırlamıyorum. Bebeğimin ilk ağlama sesiyle kendime geldim o ana kadar olan kısım bende yok. Doktorum buna sebep sadece heyecan dedi. Çünkü anestezi doktoru preeklemsi olabilir mi diye şüphe duydu o anda. Ancak benim hamilelik boyunca tansiyonum 9 10 dan yukarı hiç çıkmamıştı. Sonrası gayet güzeldi hiçbir sorun yaşamadık çok şükür bebeğim çok sağlıklı.

Kayıyor gözleri bebeklerin farketmiyo musun

️Bilmedigimden soruyorum, bebek şapkası takmak şart mı?

Fiziksel bir etkisi var mı yani? Kafa yapisi veya sicaklik? Bizimki sevmiyor hic
Kis olsa takilir da kuzum bu havada zaten durduklari yerde terliyolar. Ben hastanede bile taktiklarinincikardim hic takmiyorum. Aksam disari cikacaksam balkona cikaracaksam falan takiyorum sadece
Aynısını hemşire anlattı anne egitiminde hastanede bana da gazlı bezi kaynamis suya islat ve sil dedi, anne sütü göze gelmesin dedi. Ama deneyimler başka diyor

Bir kereden bsey olmaz sanırım
Isine geleni deniycen iste

Bilinçli bakmadığı için uyku esnasında ve göz kasları gelişmediği için şası bakabiliyo. O yüzden uyku esnasında karanlık olması için gözleri örtülür. Çünkü bilinçli göz.kapaklarini açıp kapamıyor

Doktor boyle bisey soylemedi. Gozu kapatilan cocuk da hic gormedm ben. Ilk defa duyyorum

Aynısını hemşire anlattı anne egitiminde hastanede bana da gazlı bezi kaynamis suya islat ve sil dedi, anne sütü göze gelmesin dedi. Ama deneyimler başka diyor

Bir kereden bsey olmaz sanırım
Gozunde capak olusuyorsa goz yasi kanali tikanikligi olabilir. Serce parmakla yapilan pompalama seklinde bi masaji var. Steril sekilde pamukla temizleyip, temiz elle masaj yapmak lazim. Ilk burkac hafta icinde % 99 acilir. Masaj yapmasan da acilir. Benim kizim % 1lik kisimdaydi ne yazik ki. Sonda ile kanali acmalari gerekiyor. Bunun icin narkoz vermeleri lazim 10 dklik bi operasyon icin. Istemedigimiz icin gozu hala capaklaniyor. Acilmadi tikaniklik. Sizinki tez zamanda duzelir insallah.

Kızlar Selam , sabahtan şuana kadar 4-5 kez tuvalete çıktım 2 tanesi normaldi diğer 2-3 ishalim bayaa , sabahta karnımda garip bir sancı mi acı mı ne vardı şimdi sürekli sertleşiyor karnım sanki bugün dogurucakmisim gibi hissediyorum evi toplamaya çalışıyorum hızlıca. Sizce doğum habercisi mi ?

Kizlar günaydin gece mesaisi bitti umarim inşallah çiş kaka meme döngusune girdik az once çişinde 2 damla kanama gördüm sizce neden oluyor bilen var mi
Bizdede oldu 1 2 gun .. yeterli beslenemedigi icin demisti doktor sutun cogaldikca emdikce geciyo

Olabilir bende ishal sikayetiyle gittim dogum baslamisti sancilari kasilmlari takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…