2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

️Bilmedigimden soruyorum, bebek şapkası takmak şart mı?

Fiziksel bir etkisi var mı yani? Kafa yapisi veya sicaklik? Bizimki sevmiyor hic
Havalar sicakta olsa bebekler en ufak seyden aliyolar bunye geregi ben sicak oldugu icin takmiyorum kendiside sinir oluyo zaten ama banyodan sonra takiyorum mutlaka soguk almasin diye hemen burun tutulmasi hapsrma basliyo cunku

Delirella o Çapak oluşumu yenidoğan da sık görülüyormuş hatta 8 aya kadar sürende var goz yaşı kanallarının tıkalı olması kaynaklı bizde de oldu önce bi gözde oldu sonra o geçti diğerinde başladı anne sütü damlatmak iyi geliyor ve temizliği normal gözde içten dışa yapılır ama bu tıkanıklıktan dolayı olduğu icin dıştan içe ıslak temiz bir bezle nazikçe yapılacak anne sütü damlatmak ve bayat çayla silmek iyi geliyor ve goz yaşı kanallarının açılması icin masajı var uyurken falan ondan yapabildigin kadar yapman gerek hepsi goz doktoru önerisi

️Bilmedigimden soruyorum, bebek şapkası takmak şart mı?

Fiziksel bir etkisi var mı yani? Kafa yapisi veya sicaklik? Bizimki sevmiyor hic
İlk zamanlar şapka taktım kısa süreli çıkardım banyo sonrası en az 1 saat taktım şuan banyo sonrası da takmıyorum kafa yapısını yatırma şeklin etkiler tek tarafa yatırma iki taraflı kafasını cevir tabiki duruyorsa valla benimki kendi istediği tarafa çeviriyor şapkayı eldiveni hiç sevmiyor

Siliyorum ben de zaten ama yine olusuyor gün içerisinde birkaç saat sonra anlamadım. Diğer gözde yok. Masaji da deneyeyim olmadi
1 yaşına kadar geçiyormuş çapak göz pınarlarında tıkanıklık olabiliyormuş 1-2 yaşına geldiğinde hala açılmazsa küçük bir operasyonla açıyorlarmış ama genelde gerek kalmıyormuş 1 yaşına kadar en geç kendiliğinden geçiyormuş. Silip masaj yapmaya devam

Probiyotik kafaya iyi geldi bizde 6' sar damla

Kimyon sert bir de
CipisS canım kimyon ya da rezene bebeğe vermek çok doğru değil onların mideleri çok hassas alerji yapabilir sen kullan sütünden bebegine geçsin ben böyle şeyleri veremiyorum en iyisi doktora sorup probiyotik kullanmak biogaiya benim kızıma çok iyi gelmişti birçok kişi etkisi yok demiş hergun aynı saatte verilirse etki ediyor bitkisel birçok damla var doktorun muhakkak birini tavsiye eder

Mommy’s bliss kullanan var mi? Icindeki siringayi arada yikamak gerekir mi? Baska siringa denedim giris yeri oturmuyor.

Sarılık yüksek hep ama onu geçtim gaz karın şişliği fena akşamdan beri lavman sonda başka türlü çıkmıyor anne sütü dokunuyor olabilir diye şimdi mamaya deniyorum.
Birazdan hastaneden çıkış yapacaz hala yatış yapıyorduk ama düşmedi sınırda

Siliyorum ben de zaten ama yine olusuyor gün içerisinde birkaç saat sonra anlamadım. Diğer gözde yok. Masaji da deneyeyim olmadi
İlk kızımın 11. Ay mı 9. Ay mı o zamana kadar ne yaptıysam geçmedi tek gozdeydi her şeyi denedim anne sütü damla vs kiminin hemen geçiyor biz doktora da götürdük masaj yapın dedi uyuduğunda yaptım ama. En son kendiliğinden geçti eğer geçmezse goz yaşı damarı tıkali oluyormuş 1 yaşında ameliyat olur dedi basit bısey ama gerek kalmadan gecti

Zatrn sıkıntılı düşmesinü beklemekte fayda var bak benimkinin göbeği düştü 8 gün sonra dün kanamış göbeği biraz niye anlamadım. İyileşmesi düşse bile uzun sürüyor demekki
Bugün düştü şükür ama gobeginin icinde sarı birsey var tam iyileşmemis demekki çarşamba gunu saglik ocaginda kontrolü var o zamana kadar gecmezse sorarım hemsireye bugün akşam esim gelsin banyo yaptirmak istiyorum artik çocukta rahat edecek insallah yüzünde vucudunda küçük sivilce gibi çıkmış

BBi
Ben bağı düşene kadar yaptırmadım. Gerçi 5. Günde düştü göbek bağı. Yani 5 gün durdu 6. Gün ilk banyosunu yaptırdım
Bizimde bugün düştü şükür canım akşam esim gelsin banyo yaptirmak istiyorum rahatlar bilmiyorum neden küçük küçük sivilce sepmis yüzü

H Humpdumplady bak senide etiletmeyi unutmusum
Daha dogurnadım ben
Allah şifa versin inşallah düzelir. Rabbim daha kötüsünden korumuş arkadaşımın da bebeğinin ciğer problemi vardı yoğun bakımdaydı iyileşti merak etme inşallah senin Bebeğinde iyileşir. Dualarımız bebeğinle inşallah çabucak kavusursun

Verdim valla kendim de içtim koskoca bi kaşık içmedi ki. Çk ile verdim yarısını döktük falan derken amca yarım çk içti. 1 defa verdik sürekli verilecek bir şey değil sonuçta
BBi

Bizimde bugün düştü şükür canım akşam esim gelsin banyo yaptirmak istiyorum rahatlar bilmiyorum neden küçük küçük sivilce sepmis yüzü
Sıcaktan isilik olmuştur canım çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…