2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh canım benimm Cook geçmiş olsun merak etme kızın kahraman bir sekilde güçlüce çıkacak bı şekilde yutan oluyor canım bebeklerde sonra geçiyor tedaviden sonra inşallah onunda geçecek annesi sen kendini iyileştirmeye toparlanmaya bak inşallah kahraman kızın kahraman annesi olmalı ama dimi dualarımız seninle inşallah ismini yazarsan adıyla dua edelim

Allah razi olsun canim adi beyza ... etiketleyemedigim arkadaslar hepinizden allah razi olsun

Insallah geçer, operasyonluk bir durum kalmaz...hastanede hemşire gazlı bezi kaynatilmis şu ile ıslatıp temizle demişti. Öyle günlük bakım yapıyordum zaten ama 2 gündür tek gözde çıkıyor işte

Masaja da başladım ne kadar zamanda etki ediyor veya herkeste ediyor mi.bilmiyorum ama, annelik deniyoruz.

Havalar sicakta olsa bebekler en ufak seyden aliyolar bunye geregi ben sicak oldugu icin takmiyorum kendiside sinir oluyo zaten ama banyodan sonra takiyorum mutlaka soguk almasin diye hemen burun tutulmasi hapsrma basliyo cunku
Banyo sonrası kafasına bantlamak lazkm o zaman :))

Anne sütü ile sildim doktor duymasın artık. Masaja da başladım, umarım farmasotik ilaç kullanmadan geçer

Ya bunlar nasıl yenidogan anlamadım zaten, kıpır kıpır.

Farklı bir öneri duyana kadar aynen :)

Nbl Kids probiyotik kullanıyoruz biz, doktor yazdı, hemen çıktı tuvalete. Ben antibiyotik kullanınca çocuğun bagirsagi bozuldu resmen.

Herkesin deneyimi farklı sanırım. Umarım geçer

Valla bugün benim de acayip sertleşti kaldı öyle karnım. Üçgen şeklinde. Ve bende turuncu gibi hafif kanlı akıntı var. Alttan da acayip baskı hissediyorum. Kırk haftayı geçtim artık. Ha geldi ha gelecek diye düşünmekten de yoruldum. Yürüyüş yapayım desem karnımın sağ tarafına ağrı giriyor. Bunlar belirti mi acaba ben de bilemedim.

Kızlar 4 cm açılmam var . Doktor daha fazla bekletmek istemedi . Yatışımı yaptı . Ne olur Allah rızası için dua edin bana . Hayırla sağlıkla kucağıma alayım .
Ay hadi İnşallah kaderdaşım ya. Kolay ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle

Çok normal canım kim ister sevdiğini paylaşmayı. O da bebek zaten daha Bence de bir oyun terapistinden destek alırsanız hem size nasıl davranmanız gerektiği konusunda destek olur hem de kızın terapi esnasında enerjisini boşaltır rahatlar.

Kızlar 4 cm açılmam var . Doktor daha fazla bekletmek istemedi . Yatışımı yaptı . Ne olur Allah rızası için dua edin bana . Hayırla sağlıkla kucağıma alayım .
Hadi bi avazda inşallah canım yaaa. 4 cm çok iyi sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir inşallah
İshal de doğum belirtiis olabiliyor. Hatta o yüzden Hint yağı iciriyorlar işte ishal ol da doğur diye. Hadi bakalım son kalanlar da teker teker doğuracaklar hepimiz çilekeş ana moduna geçicez.

Anne sütü önerenler olmuş ama sakın Delirellacım. Doğal yöntem istiyorsan çayla silebilirsin. Aslında sadece kaynamış soğumuş suyla silmen de yeterli. Anne sütü yağlı olduğu için zaten tıkalı olan kanalları daha da tıklayabilir.

Bizim kızın doğduğundan beri var tek gözünde. 5. Gün kontrolünde çocuk doktori 5 gün kullanacağımız bir damla verdi o baya fayda etti. Masaj gösterdi, çayla silin dedi. 6 aya kadar devam edebilir dedi.

Sağlık ocağındaki doktor inanamadi Çayla silmeyin demiştir, siz yanlış anlamışsınızdır diyor bana Yok dedim eminim silin dedi. Damla antibiyotik çok yoğun bir akıntı yoksa kullanmayın, gözünü de sadece su ve pamukla temizleyin dedi. Ama bizim kız gözünü açmıyordu yapışıp kalıyordu mecbur kullandık damlayı.

Canım doğum şekli hiç önemli değil bu şekilde normale zorlasa zaten ya sonu yine sezaryenle bitiyor ya da bebek yoğun bakımda annenin alt tarafında bir sürü dikiş sezaryenden beter oluyor. İkisini Dr deneyimlemis biri olarak bence doktorun en doğru kararı vermiş.
Çok şükür sen de bebek de iyisiniz ya önemli olan o
Çocuğun yüzüne bir şey kapatılmasi bana çok güvenli gelmiyor. Hani yataginda yastık bile olmayacaktı. Pusetinde yatarken kendini örtüsüyle falan boğar da göremezsrk diye ilk 6 ay kendimize dönük olacaktı.
Evet kayıyor bakarken ama normal yani sonuçta göz kasları gelişmedi daha yavaş yavaş sabitlenecek. Ama doktor bana hiç gözlerini kapat falan demedi. Önemli olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum
Evet yenidoganda normal zaten bizimkinin de arada kayıyor gözünü açıp kapatınca düzeliyor çok normal bu dönemde inşallah kasları gelistikçe düzelecek

Hadi inşallah

Bizimde tek gozde capak vardi, doktor damla verdi 5 gun kullanacaktik 4. Gunde gecti. Ellemedik gozunu damladan once pamukla temizleyip damlasini damlatmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…