Sarı çapaklanmaydı, şükür geçtiYesile donen capaksa mikrop kapmis olabilir. O zmn damla ya da krem veriliyor ama goz yasi kanali tikanikligindan kaynakli capak baska.
Ben 999 ayar kullanıyorum göğüslerimde hiç birşey yok gayet normal eskisi gibiGÜMÜŞ KAPAK kullanan analar.
Faydasını gördünüz mü?
999 ayar ile 925 ayar arasında bir fark var mı?
Onu kullanırken de yine lansinoh sürücem mi?
Devamlı mi kullanmak lazım arada hava alsın diye göğüs kalkanıyla dönüşümlü mü?
Yorumlarda göğüs kalkanı kullanın daha iyi falan yazanlar olmuş onu zaten kullanıyorum o yüzden kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye. Az para da değil.
Şimdi benim meme uçlarım tam olarak yara değil galiba hani öyle kanama vs yok ama aşırı hassaslasti ve özellikle biri diğerinden daha kötü durumda. Emzirmeye başladığımda ilk 1 dk canım çok yanıyor sonra geçiyor. Sürekli lansinoh sürüyorum, Philips Avent göğüs kalkanı kullanıyorum, 2 gündür de havalansin diye açtım oturuyorum ama yarın dayımlar gelecek artık böyle duramicam. Oğlum 5 dk emer bırakırdı ama kızım en az yarım saat emiyor sonra da zorla ayırıyorum memeden emzik gibi sürekli ağzında olsa hayır demez. E haliyle mahvoldu memeler. Silikon ucla emzirmeyi denedim evet acıyı çok azaltiyor ama kızım hiç beğenmedi onu da çıkarınca bir yarım saat daha emdi. Bir de meme reddine sebep olabiliyormuş.
Velhasil bana bir akıl verin, gümüş kapak dedikleri kadar mucizevi mi, hemen yararları iyileştiriyor mu?
Gogus ucu süt doldukca iyice kaybolmaya basladi ama zaten buyuyunce bile deniyorum asla silikonsuz emmiyor once sütü sagip iciriyorum cok sukur bugün 1 kez mama verdim gece asla uyumadığı icin uyudu yetiyor demek ki sagincaMamasini ver sararmasin ama ya emzir yada sağ surekli daha cok azalir soğulur gelmez bidaha ne kadar cok emerse o kadar cok gelir
Bende emzirip eds ile mama veriyorum ama gogsum taş gibi kaliyor bosalmiyor o yüzden sagip sütü de eds ile veriyorumCnm ben önce emziriyorum sonra mama veriyorum, doktor öyle dedi. Sütüm arttı emme refleksi ile son günlerde, başta çok azmış şimdi anliyorum. Çocukta da rutin oluştu böyle. Az deme emzur sonra mama ver sen de
Bizim eşimde bende b pozitifiz riskimiz ne acaba ben grup olaylarini bıkmıyorum benimki silikon ucla memeyi boşaltamiyor malesef sagiyorumMirunecim çocuklar bizim.sandiğımızdan çok daha güçlüler. Psikolojileri de öyle en ufak şeyde bozulmuyor aslında biz büyüklerden daha iyi adapte oluyorlar.her koşula. Sen ona bağırmamışsın ki hatta açıklama da yapmışsın onunla alakası olmadığına dair. Güvenli bağlanmanız neden zedelensin? Bir de ben çocukları cam fabusta büyütmeye karşıyım. İnsani yönlerimizi görmeleri bence gelişimlerini olumlu bile etkiler. Süper kahraman değil, insanız. Tabi ki bazen ağlayacağız, bazen üzuleceğiz, bazen hata yapacağız ama özür dileyeceğiz. Bunlara şahit olması güvenli baglanmaniza zarar vermez aksine onu hayata hazırlar.
Daha yeni doğum yaptın şimdi onun midesi zaten minicik senin de sütün tam gelmemiştir zaten emzirmeye devam edersen bir kaç güne tamamen gelir. Mama vereceksen bile önce emzir sonra mama ver. Bizde kan uyuşmazlığı da olduğundan benim göğsüm sütten taş gibiyken bile hafiften sararmaya başlamıştı ama doğduğunda 3 kusur olan değer 8 kusur olmuştu, doktor gayet iyi dedi. Şimdi 10 günlük oldu ve artık vücudu tamamen pembikSarılık riski ilk ay devam ediyormuş ama en riskli olan ilk 10 günü atlattık çok şükür
Bu dünya bebekler için çok yeni canım benim. Aklına gelebilecek her şeye tepki verebilirler. Üstünü değiştirirken eminim ki çok hassas davranıyorsundur. Acıtman mümkün değil. Belki anlık olarak tedirgin oluyordur. Canı kıymetlidir denir ya öyle de olabilir. İlk birkaç ay kendine zaman tanı. İllaki ağlayacak. Tek iletişim yöntemi bu çünkü. Gitgide daha rahatlayacaksın. Birkaç aydan sonra kırk yıllıklara evrileceğiz. İnanıyorum sanaKendimi çok yetersiz görüyorum. Bebeğime bakamıyor gibi hissediyorum. Çok üzülüyorum. Ağlayınca susturamıyorum. Derdine derman olamıyorum. Yani kötü bir anne gibiyim.üstünü değiştirirken bile çok ağlıyor. Sanki canını yakıyorum gibi bağırıyor. Gerçekten canını mı yakıyorum acaba? Bilmiyorum. Of çok kötü hissediyorum kendimi.
Eylül annesi olacağım Allah nasip ederse ama burayı da takip ediyorum. Bu mesajı görünce yazmadan edemedim, sanırım herkes benzer süreçlerden geçiyor henüz yaşamadım ama.Kendimi çok yetersiz görüyorum. Bebeğime bakamıyor gibi hissediyorum. Çok üzülüyorum. Ağlayınca susturamıyorum. Derdine derman olamıyorum. Yani kötü bir anne gibiyim.üstünü değiştirirken bile çok ağlıyor. Sanki canını yakıyorum gibi bağırıyor. Gerçekten canını mı yakıyorum acaba? Bilmiyorum. Of çok kötü hissediyorum kendimi.
Sagdigim.sutu kasık biberon ile veriyorum ben cnmGogus ucu süt doldukca iyice kaybolmaya basladi ama zaten buyuyunce bile deniyorum asla silikonsuz emmiyor once sütü sagip iciriyorum cok sukur bugün 1 kez mama verdim gece asla uyumadığı icin uyudu yetiyor demek ki saginca
Bende emzirip eds ile mama veriyorum ama gogsum taş gibi kaliyor bosalmiyor o yüzden sagip sütü de eds ile veriyorum
Bizim eşimde bende b pozitifiz riskimiz ne acaba ben grup olaylarini bıkmıyorum benimki silikon ucla memeyi boşaltamiyor malesef sagiyorum
Bende 39+5Dogum yapan var mi kizlar biz 39+4 gun olduk daha gelmedi de sizler peki ?
Bende sinir var herkese Catıyorum Sanırım stresten benimde yapmadığım kalmadı yürüyül merdiven yüzme yok ara ara bendede akıntı oluyo o kadar sağlıkla gelsinler de artık Bekliycez sabırlaKızlar üzerimde atamadığım bı sınır var,bitki çayları içiyorum yürüyüş yapıyorum bı an önce gelsin diye ama yok,sabah bı ara yalancı kasılmalar oldu dün de bı ara az biraz sümüksü bı akıntı olmuştu ama başka bı gelişme yok
Bence agri giriyorsa yurumeye devam et, o dogumu tetiklerValla bugün benim de acayip sertleşti kaldı öyle karnım. Üçgen şeklinde. Ve bende turuncu gibi hafif kanlı akıntı var. Alttan da acayip baskı hissediyorum. Kırk haftayı geçtim artık. Ha geldi ha gelecek diye düşünmekten de yoruldum. Yürüyüş yapayım desem karnımın sağ tarafına ağrı giriyor. Bunlar belirti mi acaba ben de bilemedim.
Bence uyuyabiliyorsan doğurmuyorsundur o yüzden uyuyabiliyosan uyu :)Kızlar öyle olmasını istediğim için mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama,sanki bebek aşağı iner gibi bı hareketler yaptı sonra anüsümde ve göbek altımda ağrı (biraz can yakıcı) hissediyorum,birşeylerin başlangıcı mı sizin söylediğiniz uygulamayı da indirdim ordan da takip ediyorum kendimi,ama ilkinde bana 3gun suni sancı verip hiç acilmam olmayarak bana işkence yaptıkları için hafızam doğum yaptığım günü dakika dakika hatirlayamiyor,sizce birşeyler başlamış mi?? Bir de şimdi yatarsam uyursam olan ağrım da gider mi!??!? Uyanık mi kalayım uyuyayım mi!?!???
Ağustos 2020 annesiyim de bizim grup diye girince 2022 olduğunu farkettimGÜMÜŞ KAPAK kullanan analar.
Faydasını gördünüz mü?
999 ayar ile 925 ayar arasında bir fark var mı?
Onu kullanırken de yine lansinoh sürücem mi?
Devamlı mi kullanmak lazım arada hava alsın diye göğüs kalkanıyla dönüşümlü mü?
Yorumlarda göğüs kalkanı kullanın daha iyi falan yazanlar olmuş onu zaten kullanıyorum o yüzden kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye. Az para da değil.
Şimdi benim meme uçlarım tam olarak yara değil galiba hani öyle kanama vs yok ama aşırı hassaslasti ve özellikle biri diğerinden daha kötü durumda. Emzirmeye başladığımda ilk 1 dk canım çok yanıyor sonra geçiyor. Sürekli lansinoh sürüyorum, Philips Avent göğüs kalkanı kullanıyorum, 2 gündür de havalansin diye açtım oturuyorum ama yarın dayımlar gelecek artık böyle duramicam. Oğlum 5 dk emer bırakırdı ama kızım en az yarım saat emiyor sonra da zorla ayırıyorum memeden emzik gibi sürekli ağzında olsa hayır demez. E haliyle mahvoldu memeler. Silikon ucla emzirmeyi denedim evet acıyı çok azaltiyor ama kızım hiç beğenmedi onu da çıkarınca bir yarım saat daha emdi. Bir de meme reddine sebep olabiliyormuş.
Velhasil bana bir akıl verin, gümüş kapak dedikleri kadar mucizevi mi, hemen yararları iyileştiriyor mu?
Uyursam da bebeğimin gelme hevesi kaçar diye korkuyorumBence uyuyabiliyorsan doğurmuyorsundur o yüzden uyuyabiliyosan uyu :)
Uyuyabileceğini düşünüyorsan doğum başlangıcı değildir. O çatı ağrısı insanı uyutmak ne kelime gözünü kırptırmıyor ben cümle bile kuramamıştım sancı kasılma girdiği zamanlarda.Kızlar öyle olmasını istediğim için mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama,sanki bebek aşağı iner gibi bı hareketler yaptı sonra anüsümde ve göbek altımda ağrı (biraz can yakıcı) hissediyorum,birşeylerin başlangıcı mı sizin söylediğiniz uygulamayı da indirdim ordan da takip ediyorum kendimi,ama ilkinde bana 3gun suni sancı verip hiç acilmam olmayarak bana işkence yaptıkları için hafızam doğum yaptığım günü dakika dakika hatirlayamiyor,sizce birşeyler başlamış mi?? Bir de şimdi yatarsam uyursam olan ağrım da gider mi!??!? Uyanık mi kalayım uyuyayım mi!?!???
Bizim başımıza geldi, tek gözünde birkaç gün üst üste saç gibi bişey olduğunu gördüm, çocuk doktoru serum fizyolojik damlatabilirsin demişti onu damlattım ama çıkmadı galiba sonra da o göz çapak yapmaya başladı. Çocuk doktoru göz doktoruna göster dedi. Göz doktoru baktı, kornea temiz dedi çok şükür, saplanan çizen vs bir şey yok, antibiyotikli bir damla verdi. Onu damlatmaya başladıktan sonra geçti çapaklanması ama yine de 5 güne tamamlayalım dedi damlayı. Öyle kirpik vs kaçtığında da kendi çıkar merak etmeyin bir şeyler damlatınca eliyle filan da oynar enfeksiyon olur, hiç kurcalamaya gerek yok dedi.Kızlar sorum olacak, bebeğin tek gözünde 2 gündür sık çapak oluyor. Temizliyorum gazlı bezler demisti hemşire, uyuyup uyanıyor yine çıkıyor. Tek gözde ve baya çıkıyor. Başına gelen, önerisi olan var mi
Darısı bana ve benim gibi bekleyenlere olsun,aminKızlar mesajları okuyamadım. Haber vermek için bi yazayım dedim çok şükür evladımı aldım kucağıma 1 gibi verdiler suni 6 gibi doğumum oldu . İkimiz de iyiyiz çok şükür. Sadece biraz ağrılarım var . Burç ağrısı dedikleri bi ağrı imiş . En kısa zamanda mesajları okuyup doğum hikayemi anlatıcm inşaallah
Bu arada 3750 kg boy 53 cm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?