2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pardon cnm diğerinde yanlış yazdım 15 dkkada en fazla 20 ml sağıyorum

Bebegin basi yerlestiyse suni ile dogurabilirsin .. kizimda ne acilma ne sanci ile gittim hersey hastanede basladi 41haftalikti gelecegi yoktu zorla getirdik
Ay hadi bakalım ya aslında dün biraz daha indiğini hissettim. Artık baya baya idrar kaçırıyorum ama yarını bekleyip göreceğiz

Derdini anlayamamak çok üzüyor beni
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda inceleyeceğim
Gazinda yardımcı olabilir ama sonuçta baharat bir damlası bile onun midesini yakar ve alerjiyi tetikler ben senin için söylüyorum
Sağol canım biliyorum. Ama inan çok çaresiz kaldım.
O kadar yoruldum ki. Sürekli ağlıyor ne istiyor bilmiyorum neden ağlıyor bilmiyorum. Sürekli Sürekli bi mızırdanma. Nedeni ne anlamıyorum sanki ona bakamıyor gibiyim. Üstünü değiştirmeye çalışıyorum kv müdahil oluyor altını değiştirmeye çalışıyorum kv karışıyor. Ağzındaki sütü silmeye kadar bir başkası karışıyor.

Mamasini ver sararmasin ama ya emzir yada sağ surekli daha cok azalir soğulur gelmez bidaha ne kadar cok emerse o kadar cok gelir
Mesela dün sadece 1 siringa mama verdim arandikca veriyorum
Cnm ben önce emziriyorum sonra mama veriyorum, doktor öyle dedi. Sütüm arttı emme refleksi ile son günlerde, başta çok azmış şimdi anliyorum. Çocukta da rutin oluştu böyle. Az deme emzur sonra mama ver sen de
Ben edsnile veriyorum ya emerken istemiyor sanirim artik edsyi cok veriyorum sanirim cok zorlamiyorum yarin 5. Gün kontrolunde emzirme hemsiresi ugra demisti ona uğrayip akil alcam ne yol izlemem gerektigini detayli denemek istiyorum
2 memeden sagdigimda 30 ml sut cikiyor tek ögünde ne kadar icmesi gerek acaba
Sagdigim.sutu kasık biberon ile veriyorum ben cnm
Bende eds ile memeden veriyorum canim iki memeden 30 ml cikiyor nerdeyse her sagdigimda tek seferde kaç ml ile doyuyor acaba bugun 4 gunluk

Yaraları iyileştirmeden ziyade yumuşak tutuyor o fayda ediyor bana. Bir gün takmadım sütyen takmak istemediğim için o gün sıkıntı basmıştı :) tshirte değerken bile acıdı kızardı, sonra taktım tekrar
Bendim Benim bir tek mesanem değil bağırsaklarımın da ayarı bozuldu açayip bir gazım var sürekli organlar yeni yerlerine alışamadı herhalde

Bizimki 7 günlükken başladı. Damla evde duruyor ama kullanmadım hala siliyorum şimdilik
Zylet diye bir damla bizimki. Damlatmaya başlar başlamaz geçti çapaklanması, bir de yeşil çapak olunca enfeksiyon demekmiş M Mirune yazmış, bizimki yeşil gibiydi, o yüzden antibiyotikli damla verdi herhalde

Pardon cnm diğerinde yanlış yazdım 15 dkkada en fazla 20 ml sağıyorum
Ben de 50 ml ise iyi diyecektim, evet sütün miktarına göre de değişiyoe olabilir hastane tipinde ben 15 dk da iki göğüsten 100 ml cekebiliyodum ama hicbiri hastane tipi gibi olmaz herhalde

Bir videoda bebeklerin göz pınarları kapalı oldugu için capak olabilir , hatta göz pınarına masaj yapın gazlı bezle silin diyordu. O nedenledir. Ama gözü actırmayacak kadar çapak varsa baska bisey düşünülebilir

Kv falan yuzunden bunalmis olmayasin odanda tek basina ilgilen belki bebegine daha iyi geleceksin bkmu varda herseye karisiyo kvden.

Günaydın
Sabah 4 den bu yana işimizin başındayız. Çocum ıkınıyor ama kakasını yapamıyor. Ağlıcam artık
Karnina masaj yap saat yonunde bizde basladik suan besiginde ikiniyor uyuyamadi o yuzden birazcik yapti rahatladi artik normal olmasi gerekenler kilo aliyolar emdigi yariyor kakasini degilde gazini yapsa kafi

Günaydın
Sabah 4 den bu yana işimizin başındayız. Çocum ıkınıyor ama kakasını yapamıyor. Ağlıcam artık
Sen daha iyi bilirsin ama eldiven pek onerilmiyor. Disaridayken her seyi dokunarak kesfetmeye basladigindan, ellerinin acikta kalmasi onemli diye. Ben hastaneye tirnak makasi goturmustum. Ilk gunden kestim tirnaklarini. Acik birakiyorum ellerini hep. Memelerimi fln tutuyo, ellerini emiyor cok tatli.

Benim de annem gidince bir bosluga düştüm ama yetersiz hissetmedim kendimi hatta dedim geceleri bu kadar uykusuz kalabiliyormusum demekki allah veriyor gücünü dedim kendi kendime, gece kimseyi kaldırmadım hep kendim baktım. Tabi ilk günler ameliyatli iken bakamadım. Sonra bir hafta da kayınvalidem geldi yemege ekmege yardım etti ama bebeye ben baktım hep. Bence zamanla alısacaksın, yetersiz hissetmen tamamen alısma ile alakalı, yoksa fazla bile geliyorsun bebene farkında değilsin.

Kv falan yuzunden bunalmis olmayasin odanda tek basina ilgilen belki bebegine daha iyi geleceksin bkmu varda herseye karisiyo kvden.
Karnina masaj yap saat yonunde bizde basladik suan besiginde ikiniyor uyuyamadi o yuzden birazcik yapti rahatladi artik normal olmasi gerekenler kilo aliyolar emdigi yariyor kakasini degilde gazini yapsa kafi
Onlarda kalıyoruz kendi evimizde değiliz. Haftaya gidiyoruz inşallah. Evde küçük tek oda klimalı mecbur aynı odadayız. Onu da deneyeyim. Şimdi bacak hareketleri ile kakasını gazını yaptırdık rahatladı uyuyor.
Evet biliyorum. Hatta ben çıkarıyorum ara ara eldivenleri ama yüzünü boydan boya çiziyor her defasında. Tırnaklarını kestiğim halde. 1 ayı dolunca çıkaracağım. Sürekli böyle durmuyor bir de ara ara çıkarıyorum.

Bu sürec zaten zor bir sürec biz de sıkıntı ederswk içimizde hic cekilmez bir hal alır. Bence kendini birax rahatlatmaya calıs olumlu seyler düşün, doktorum vucudun kendine dönmesi 6 ay sürecek ama sen dogru psikoloji ile cok güzel atlatabilirsin demişti bana, bosver temizliği bebenle vakit gecir ev pis olsa ne olacak

Öyle ağlıyor öyle huzursuz oluyor ki çok üzülüyorum. Her işi kendim yapıyorum yapmaya çalışıyorum. Bazen eşimi hiç uyandırmıyorum. Ama öyle bir an geliyor ki acaba bakamıyor muyum? Diye düşünmeye başlıyorum

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Bosuna cennet anaların ayagının altında değil su acıları hamgi erkek cekebilir, cok gecmiş olsun ama sonu güzel baglanmıs cok sukur, doktorun tam bir gerizekalı imiş afedersin. Bir insan bu kadar zorlanır mı 25 saatte coxuk inmiyorsa asagı daha ne bekliyorsun al sezeryana bu sancıyı acıyı ceken insan vucudu ya robot değil ki. Suyu patladıktan sonra ne ladar cok kalmıs ki bebe enfeksiyon kapmıs ya kakası gelseydi de yutsaydı. Bu doktorları hic anlamıyorum zaten 10 doktorla karsılassam 9 bucugunu sevmiyor birine birazcık ısınıyorum. Tamamen doktorun yüzünden cwkmişsin bence canım , anneme de beni dogururken cektirmişler ilk cocugutum kardesimde korkudan hastaneye gitmemiş kadın evde dogurmus kardesimi. Arkadasım da 20 saat kadar cekti burada sancı olmadı bebek inmedi sezeryana aldılat onu mesela, doktorun acemice diretmiş bence 25 saat sancı ceken birine epidural takmamak ne ya sancı epiduralsiz dogurabildin cocuk gelmek istemiyorsa gelmiyor bunu en iyi kendisinin bilmesi gerekiyor. Ay xok sınırlendim bir annenin bu kadar doktorlar tarafından zorlanması insafsızca

Günaydın
Ben de 5 ten bu yana işimin basındayım hala gözleri acık uyumuyor tokluktan kusuyor meme istiyor hala, daha gelmemiştie kakası yapacaktır veya gaz cıkarmaya calısıyordur bence damla kullanıyor muydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…