2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun ve gözünüz aydın,ilk bebekti sanırım.zor olmuş sizinki de ama bebeği alınca dünyalara değiyor,Allah bağışlasın ikinizin de iyi olmasına sevindim

Doğduğundan itibaren varsa göz yaşı kanalı tıkanıklığından dolayı olabiliyormuş, masaj veriyorlar. Bizim sonradan oldu ve içinde kıl gibi bişey görmüştüm birkaç gündür o yüzden enfeksiyon olabileceğini düşündü herhalde göz doktoru, onun verdiği antibiyotikli damlayı damlattım geçti çapaklanması, lokal etkili olduğu için çok takılmamıştım ama ilaç sonuçta şimdi bi üzüldüm önce anne sütü mü deneseydim diye
Siliyorum ben de zaten ama yine olusuyor gün içerisinde birkaç saat sonra anlamadım. Diğer gözde yok. Masaji da deneyeyim olmadi

Bence agri giriyorsa yurumeye devam et, o dogumu tetikler
Ah bacım neler deniyorum da yine bir şey yok. Artık pazartesi sezaryen diyecek bence doktorum. Bu kadar bekleyip normal doğuramamak biraz üzecek ama hayırlısı buymuş diyeceğim. Artık sıcaklarda çekilmiyor. Hakkımızda hayırlısı

Hiç üzmeyin kendinizi çok normal kıskanması vallahi benim 10 yaşındaki kocaman kıZımın bile hissediyorum kıskançlığını 10 yıllık sultanlığı bitti tabi
Kızımda preeklampsi geçirdim çok hastaydım şuan o zamanın daha fazlasi hastayım kızım her geçen gün daha fazla etkileniyor garibim bebek sesini bile çıkarmıyor ablası daha fazla tepki vermesin diye

İkiside bebek canım çok masumlar yaa yarın memlekete gideceğiz babik gelmesin diye ağlıyor Allah'ım memleket dönüşü muhakkak destek alicaz inşallah canım

Gazinda yardımcı olabilir ama sonuçta baharat bir damlası bile onun midesini yakar ve alerjiyi tetikler ben senin için söylüyorum

Rowletcim bu benim 2. Bebem biliyosun. Ilkini de knseden yardim almadan buyuttum 4 yas 7 aylik. Bunda da kmse yardim etmiyo. Bugun sabah 4 te uyandi oglen 2 ye kadar kucagimda memede 2 3 dk ara ara ne uyuduysa o. Sabah 11 de oglum gormesin diye dondum yuzumu camdan disari icim cikana kadar agladim benim neyimeymis yetemiyorum diye. Atlas o kadar agliyo ki sesi kisiliyo. Acikinca pat die bi anda cildirip aglamaya basliyo. Bezi degistriyorum agliyo banyi yaptiriyorum agliyo. Mama yapmak icin 2 dk kucagimdan koyyorum agliyo. Daha once yapmisim ben yetemezsem km yeticek dimi. Ama lohusa kafasi bambaska. Merak etme senin bebegine ancak sen yetebilirsin. Gecicek bunlar. Daha once gecti biliyorum. O umuda tutunuyorum
Uyuyursa dogum sancisi degildir. Benmki uyutmamisti
Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun
Cok perisan etmisler seni. Benimki de 8 cmde daha yukardaydi bebek ama iki uc ikinmayla inmisti. Seni 4 cmde epidural verip rahatlatsaydi aynur hanim bu kadar zor olmazdi. Bu doktorlarin epidural karsitligi kadar sacma bisey var mi acaba. Bu kadar.mudahale ediceksen bi epidurali mi layik gormuyosun. Cok gecmis olsun canim.

Gözünüz aydın canım çok şükür kavuşmuşsunuz

Geçmiş olsun Zor bir doğum olmuş ama çok şükür ikinizde iyisiniz ve kavuşmuşsunuz Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sag ol denicem o an hicbir sey aklima gelmiyor. Sanki dunyanin sonu gelmis gibi yuzumu yikarmiscasina agliyorum cok negatif, enerjisi kotu olan biriyim. Hayatta en cok pozitif insanlara ozeniyorum.

Kızlar iyi geceler. Benim oğlanda 4-5 gündür nefesi alıp verirken tutuyor sanki nefesini sonra birden hızlı hızlı alıp veriyor sonra yine tutuyor ya karnı inip kalkmıyor normal mi bu sizin bebişlerde de varmı böyle bişi çok korkuyorum. Bide iç çeke çeke nefes alıp veriyor sanki burnumu tıkalı acaba pislik yok ama anlayamıyorum ki lütfen bilgisi olan varsa aydınlatsın beni.

Sahit oldugu tek sey bu degil ki. Hamilelikte de hep agladim. Cocuk varmus yokmus gozum gormedi. Her dusundugumde cocugumdaki anne imajimin tamamen bozuldugu ve benden korktugunu hissediyorum. Izledigim tum yollar yanlis geliyor. Herkes bebegine karsi yetersuz hissetmekten bahsediyor. Ben toddlerima karsi kendini yetersiz hissediyorum. If bilmiyorum gunun sonunda travmasiz buyuse tek istegim bu

Cok geçmiş olsun gozünaydın yazdıklarını okurken kendim yaşıyor gibi oldum cünkü benimde günüm gelmeden 38+2 suni ile doğum oldu bebek yukardaydı bebeğin yıkarda olması o sancılarla o hareketleri yapmaya çalışmak ve bebeği ittirmeye aşağıya inmesini sağlamak dünya da ki en zor şeydi sanırım kesinlikle bende hep ölüyprum sandım her sancı girdiğinde gözlerim karanlık baygın bi şekilde doğurdum zatrn anne olmak cok zormuş cidden benim sürecim kısa sürdü şanslıymışım senin cok uzamış ki o kadar uzamasına rağmen başarmışsın tebrik ederim şuan geçti cok şükür bebeginlesin

Ah o kadar tatli yazmissin ki tesekkur ederim ama keske soyledigin gibi olsa. Bu ilk degildi, cok halimi gordu. Ona karsi kendimi mahcup ve tetrsiz hissediyorum. Toleransim da yok. Gecen yemegini etrafa firlatti evde ilk kez ikisiyle yalnizdim stresliydim ona bagirdim ama korkutacak kadar. Sonra agladim. Yuzundeki korkuyu gormen lazimdi. Sozumona her seyi onun icin yapiyorum, gunun sonunda cocuguma cilgin gibi bagirip onu sindirmek icin mi yapiyorum yani ben onca seyi. Hamilelik ayagina hicbir seyiyle ben ilgilenmedim. Hep babasiylaydi. Gunden gune benden uzaklasiyor gibi geliyor. O ladar uzaklasmasina ragmen yine onunla ben uyuykm diye agliyor aksamlari. Cocugun standartlarini o kadar dusurdum ki tek istegi yanina uzanmam. Baska bir sey istemiyor gun icinde. Yattigimizda mizmiz da olsa ona sarildigimda kipirdamiyor, resmen sarilmayi birakmayayim gitmeyeyim diye nefesini tutup hazir olda beni beklermis gibi uslu kaliyor. 2 yasindaki bi cocuk annesinden bi kucak almak icin bu kadar caresiz hissetmemeli ya. Ah yine sinirim bozuldu.

Ah kim demisti mesanemin ayari bozuldu diye. Sisremim bozuldu benim de. Cisimi son ana kadar hossetmiyorum. Bir gidiyorum resmen 1 litre cis yapiyorum. Bugun de hepten baska bir sey. Bu sefer cisim var hem de cok var yapamiyorum. Niye boyle oluyor ya.

Bebegin basi yerlestiyse suni ile dogurabilirsin .. kizimda ne acilma ne sanci ile gittim hersey hastanede basladi 41haftalikti gelecegi yoktu zorla getirdik

Nurtopu gibi idraryolu enf. Benziyor

Insallah değildir. 5 bardak su + 1 demet maydanoz kaynat. Soğuyunca sabah akşam 1 er bardak 2 günde bitir. Maydqnozun idrar söktürücü özelliği var, syrica mesaned3 bakteriyel kalıntılar varsa idrarla atarsın. Ben de yaptım. Doktoruma da danistim

Bizimki 7 günlükken başladı. Damla evde duruyor ama kullanmadım hala siliyorum şimdilik

Bende onu dedim valla benım 4 cm de epidurali takmışlardı o kadar kolay bir doğumum oldu ki hiç bir travmam olmadı. Sadece doğum esnasında ebe bir kere cullandı üstüme o an nefesim kesildi o kadar. Boşu boşuna saatlerce acı cektitmişler ve normal dogumdan sogutmuşlar cok üzüldüm duyunca

Ben de lansinoh kullanıyorum cnm. Sütün miktarına göredeğişiyo benim sütüm çok yok mesela ben de 15 dkka da en fazla 50 ml çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…