2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kv falan yuzunden bunalmis olmayasin odanda tek basina ilgilen belki bebegine daha iyi geleceksin bkmu varda herseye karisiyo kvden.
Kesinlikle buna katılıyorum bebenle twk basına kaldıgında hersey cok dha güzel oluyor daha rahat ediyorsun kafan rahat oluyor bu tarz düşünceler gidiyor o zaman CipisS

Özel hastane değil mi doğum yaptığınız yer

Allahim susmuyor meme veriyorun doymuyor mama veriyorum doymuyor mamayi yeyince 2 dk susuyo 10 dk sonra yalana yalana agliyor bende oturup agliyorum oturmaktan dikiş yerimin alti morarmiş daha pansumani ancak yaptik tam az acik kalsın diye yattim şuan icerde ciyak ciyak bagiriyor

Ben de sürekli emziriyorum. 5dk sonra yine meme için kıyameti koparıyor. Doymuyor, uyutmuyor. Dikişlerimin ağrısı da ayrı dert. Ama yüzüne bakınca her şeyi unutuyorum.

Kiz hangimiz anliyoruz ki derdini. Deneye yanila buluyoruz iste. Tek iletisim sekli aglamak insanin sinirleri bozuluyo ama napcak aglicak tabi. Sen bence evine don ya da kalan gunleri ananlarin yazlik evde gecir kv kp den biraz uzaklas. Her b.kun icinde olmasin kv. Kendi dogurmus buyutmus bi rahat biraksin insanlari. Karisma ben hallederim desene

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gazlı bebeğin zorluğunu ve çaresizliğini çok iyi biliyorum benim kız 2 sene boyunca hiç uyumadı bu gaz yüzünden prematüre bebeklerin bağırsakları da gelişmemiş oluyor o da çok çekti bizde çaresiz kaldığımız için çok çektik üstelik mamayla beslenmek zorunda kaldı gazı iki katına çıktı çok zor günlerdi gaz hemen hemen her bebekte oluyor oğlum kakasını yapıyor alttan ve üstten gazını çıkarıyor ama yinede gazdan kıvranıyor biogaiya probiyotik kullanıyorum gaz geçici inşallah canım

Ayy sen de dogurmussun gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüsün oğlusun inşallah

Ben de sürekli emziriyorum. 5dk sonra yine meme için kıyameti koparıyor. Doymuyor, uyutmuyor. Dikişlerimin ağrısı da ayrı dert. Ama yüzüne bakınca her şeyi unutuyorum.
Bazen içimde büyümeye devam etseydi diyorum ama kokusu herşeye değer❤
Ayy sen de dogurmussun gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüsün oğlusun inşallah
Sagol canim dogurdumda isyana bile basladim

Canım bebeni senden daha iyi kimse anlayamaz senden daha iyi kimse bakamaz babası bile anlayamaz ve bakamaz yorgunluk, lohusaligin verdiği hassasiyet, gaz, uykusuzluk bunlar yoruyor seni böyle hissetmen de gayet normal bebeğinin ağlaması da ,gazida, ikinmasida, bazen kaka yapamaması da normal kendini uzecegin hiçbir durum yok şuan ki durumların hepsi geçici sen kendini uzmeki sütünü etkilemesin herşey o kadar güzel ilerleyecek ki bebek bakmaktan ne var diyeceksin hatta bir süre sonra annen ve kv bakamaz diyeceksin sen iyi bir annesin

Bazen içimde büyümeye devam etseydi diyorum ama kokusu herşeye değer❤

Sagol canim dogurdumda isyana bile basladim
Kız dur bismillah daha ne isyanı büyüdükçe isyanlar başlıyor şuan çok kokla ileride daha çok isyan edecen ama vaktin olmayacak şuan en çok hakim olunan aylar bak benim kıza 3 yaşında evde terör estiriyor minnak oğlum ağlıyor, acikiyor, kaka yapıyor,kusuyor, gazı oluyor kızarıyor,uyuyor ama bunlar çok normal ama kızım alıyor, atıyor, fırlatıyor, dinlemiyor bas bas bağırıyor,bebeği evden göndermek için bütün yolları deniyor , vuruyor naif ,söz dinleyen, uysal kızım gitti yerine eşkıya geldi ama sadece eskiyaligi bize

Aboooğ coşmuş senin zilloş

Eds bir kez denedik hemşire ile ilk gun, 2.gundu sanirim kasık biberon ile formul mama verip, memeyi normal cekme refleksini devam ettirmesi için eds yaptırmadı bir daha.

Formül mamayi 15 +15 dak Emzirme sonrası 30 cc veriyoruz bebege. Memeden ne kadar geldigini bilemiyor insan bebeğin o anki çekim gücünden.

Su an aynı düzende devam ediyoruz, önce Emzirme, sonra kasık biberonla formül mama, en son bizim keyif bebesi memeye geciyor uyumak için bir daha. Kilo alisi da duzenle arttı.

Günaydın
Sabah 4 den bu yana işimizin başındayız. Çocum ıkınıyor ama kakasını yapamıyor. Ağlıcam artık
Probiyotik başladık biz, rahatladık. Doktoruna danis cnm

Ya ben tırnaklarını kestim ama bazen gözlerini ovuşturuyor, içine sokacak elini diye ödüm kopuyo, emerken çıkarıp normal dururken eldiven giydireyim diyorum onları da tutmuyo elinde. Annem de diyor ki parmağıyla gözünü çıkaran bebek hiç duymadım niye evham yapıyorsun yapıyorum işte napıyım :)

Sabah 6 da uyanan kızım anca simdi uyudu biz babayla bittik. Ben zaten bitiğim haftaiçi tek oldugumdan baba 1 gecede bitti ajdjsjsk diyo anneni arada kahvaltıya gidelim benim gücüm kalmadı Gecede ben ufak caplı bi sinir krizi geçirdim sanırım hormonlardan dolayı sonra bide üzüldüm kücücük bebek napsın tek iletişimi ağlamak. En sevdiği şeyde kakasını yapıyor açıyorum tam açarken bidaha yapıyor ya her yeri batırıyoruz

Benımkısıde aynı sadece kucağıma alınca susuyor allahtan. Ama sabah 6 dan beri bittik yani meme, mama, süt sağma her sekilde yedi icti ama anca uyudu. Memelerimi kaç kere icti saymadım artık zaten.

Hahah sana ben de qynisini soylerim ama insan mantikli olani bilse de kendine soz geciremiyor bazen. Benim ne sacma korkularim var bi bilsen. Kimseye soyleyecek sozum yok. Emzirirken anne cok fazla hormon salgiliyor, bebegi koruma ic gudusu tavan oluyor. Misal ben hic uyumuyodum yok al karisi mi ne gelirmis bebekle anneye. Bebek uyurken ben de uyursam onu yalniz birakmis olurum diye batil inanctan korkuyodum. Normalde inanmam ustelik oyle seylere. Sonra kapinin onune cikamadim 2 ay bebege bir sey olursa diye.

Tobrased diye bi damla verdiler bize de günde 4 damla başlamadım hala. Kuruyup çapak olunca sarı renkli oluyor yeşil olmadığı için telaş yapmıyorum şimdilik bakalım ne zaman geçecek

Ben de 5 ten bu yana işimin basındayım hala gözleri acık uyumuyor tokluktan kusuyor meme istiyor hala, daha gelmemiştie kakası yapacaktır veya gaz cıkarmaya calısıyordur bence damla kullanıyor muydun
Kesinlikle buna katılıyorum bebenle twk basına kaldıgında hersey cok dha güzel oluyor daha rahat ediyorsun kafan rahat oluyor bu tarz düşünceler gidiyor o zaman CipisS
Kullanıyoruz canım ilk zamanlarda işe yarıyordu şimdi yaramıyor. Çok ağlıyor.
Az kaldı gidecem. Şimdi ağlıyor diye kucağımdan aldı sallıyor elinde. Kafayı yiycem.

Dedim geçen kızdım eşimde kızıyor ama yok anlamıyorlar. Kb geçen sigara içip gelmiş ellerini tutmuş çocuğun elleri kokuyordu. Eşime koklattım sana öyle geliyor dedi ama kokuyordu net bir şekilde. İyice delirdim. Az kaldı sabır çekiyorum bi evime gitsem hayırlısı ile.
Evet duymuştum bunu. Olmazsa onu da denerim kullanırım belki rahatlatır bu işe yaramaz ise. Çok teşekkür ederim
Ay var onu da kullanıyoruz. Forbiome. Ama anlamıyorum niye böyle yediklerime de dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…