Geçen bizimkide öyleydi sütüne 2-3 damla zeytinyağı koymuştuk. Doktora sonrasında söylediğimizde bişey olmaz demişti. Bide poposuna bebek yağı damlatıyoruz deliğe doğru ama masaj filan yapmıyoruz ellemiyoruz. Kenarında kalıyor. O da kolay yapmasını sağlayabilirGünaydın
Sabah 4 den bu yana işimizin başındayız. Çocum ıkınıyor ama kakasını yapamıyor. Ağlıcam artık
Bide geçen doktorum eldiven takmayın demişti. Bebek kendini ne kadar yaralayabilirki, bırakın dokunsun hissetsin sizide. Sinirsel gelişimine bile etkisi oluyor demişti. Normalde uzun kol tulum, eldiven giydiriyordum doktordan sonra kısa kol zıbın ve çoraba geçtik.Günaydın
Sabah 4 den bu yana işimizin başındayız. Çocum ıkınıyor ama kakasını yapamıyor. Ağlıcam artık
Zeytin yağını bende denedim. İshal gibi yaptı kakasını korktum. Bir daha denemedim. Poposuna olmazsa dediğini de deneyimGeçen bizimkide öyleydi sütüne 2-3 damla zeytinyağı koymuştuk. Doktora sonrasında söylediğimizde bişey olmaz demişti. Bide poposuna bebek yağı damlatıyoruz deliğe doğru ama masaj filan yapmıyoruz ellemiyoruz. Kenarında kalıyor. O da kolay yapmasını sağlayabilir
İnan bende istiyorum takmamayı ama eşim takıntılı. Ben çıkarsam arkamdan o takarBide geçen doktorum eldiven takmayın demişti. Bebek kendini ne kadar yaralayabilirki, bırakın dokunsun hissetsin sizide. Sinirsel gelişimine bile etkisi oluyor demişti. Normalde uzun kol tulum, eldiven giydiriyordum doktordan sonra kısa kol zıbın ve çoraba geçtik.
Canım biogaia bizde aldık gazı oldukça mı veriyorsun yoksa her gün düzenli vermek mi gerekiyor ?Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gazlı bebeğin zorluğunu ve çaresizliğini çok iyi biliyorum benim kız 2 sene boyunca hiç uyumadı bu gaz yüzünden prematüre bebeklerin bağırsakları da gelişmemiş oluyor o da çok çekti bizde çaresiz kaldığımız için çok çektik üstelik mamayla beslenmek zorunda kaldı gazı iki katına çıktı çok zor günlerdi gaz hemen hemen her bebekte oluyor oğlum kakasını yapıyor alttan ve üstten gazını çıkarıyor ama yinede gazdan kıvranıyor biogaiya probiyotik kullanıyorum gaz geçici inşallah canım
Ya boyle zorlanarak yanpma ya da yanma hissiyle degil de cisimi baslatamiyorum gibi. Trigger eden sey o an yok oluyor yari yolda kaliyorum gibi. Tuhaf bi his.Nurtopu gibi idraryolu enf. Benziyor
Insallah değildir. 5 bardak su + 1 demet maydanoz kaynat. Soğuyunca sabah akşam 1 er bardak 2 günde bitir. Maydqnozun idrar söktürücü özelliği var, syrica mesaned3 bakteriyel kalıntılar varsa idrarla atarsın. Ben de yaptım. Doktoruma da danistim
Mesaneyle ilgili ne sekilde problem yasiyosun tam olarak?Yaraları iyileştirmeden ziyade yumuşak tutuyor o fayda ediyor bana. Bir gün takmadım sütyen takmak istemediğim için o gün sıkıntı basmıştı :) tshirte değerken bile acıdı kızardı, sonra taktım tekrar
BendimBenim bir tek mesanem değil bağırsaklarımın da ayarı bozuldu açayip bir gazım var sürekli organlar yeni yerlerine alışamadı herhalde
Maydanoz suyunun zararı olmaz, diuretik etkili, en kötü idrara rahat çıkarsın bseg yoksa bileYa boyle zorlanarak yanpma ya da yanma hissiyle degil de cisimi baslatamiyorum gibi. Trigger eden sey o an yok oluyor yari yolda kaliyorum gibi. Tuhaf bi his.
Mesaneyle ilgili ne sekilde problem yasiyosun tam olarak?
Bide probiyotik damla başlayabilirsin. Biogaia başladık, doktorumuz bebeğin kefiri gibi dedi. Akşamları aynı saatte veriyoruz ki etkisi olsun.Zeytin yağını bende denedim. İshal gibi yaptı kakasını korktum. Bir daha denemedim. Poposuna olmazsa dediğini de deneyim
Biogaia aslında pek gaz damlası değil. Probiyotik Bağırsakları geliştiriyor. Bizim doktor bebeğin kefiri dedi onun için. Her gün akşamları aynı saatte vermeye çalışıyoruz. Ekstra mommy’s bliss verdi gaz damlasiCanım biogaia bizde aldık gazı oldukça mı veriyorsun yoksa her gün düzenli vermek mi gerekiyor ?
Birde her agzini actiginda keyfiye meme istediginde verme.. ben emzirdikten sonra bakiyorum midesi şis ve tas gibi oluyo kivranmaya baskiyo o yuzden emzik verip oyaliyorum iyice acikinca emziriyorum yoksa cok gaz oluyoOnlarda kalıyoruz kendi evimizde değiliz. Haftaya gidiyoruz inşallah. Evde küçük tek oda klimalı mecbur aynı odadayız.Onu da deneyeyim. Şimdi bacak hareketleri ile kakasını gazını yaptırdık rahatladı uyuyor.
Evet biliyorum. Hatta ben çıkarıyorum ara ara eldivenleri ama yüzünü boydan boya çiziyor her defasında. Tırnaklarını kestiğim halde. 1 ayı dolunca çıkaracağım. Sürekli böyle durmuyor bir de ara ara çıkarıyorum.
Kaka yapmasi icin zorlama sancisini alsin yeterli gun icinde kendi yapacaktir zaten ama azalicak gunde 6 7 yapiyosa simdi 3 4 yapicak.. kilo alma asamasinda suan bebekler adacayı yagı alin aktardan gobegine ve topuklarina sür cok faydasi oluyoZeytin yağını bende denedim. İshal gibi yaptı kakasını korktum. Bir daha denemedim. Poposuna olmazsa dediğini de deneyim
Var var onu da kullanıyoruz forbiome adında bir probiyotik. Şimdş doktor relactaz önerdi onu aldık. Rahatladı gibi biraz.Bide probiyotik damla başlayabilirsin. Biogaia başladık, doktorumuz bebeğin kefiri gibi dedi. Akşamları aynı saatte veriyoruz ki etkisi olsun.
Kıyamıyorum ağlayınca emziriyorum çok ağlıyor. Resmen çıldırıyor.Birde her agzini actiginda keyfiye meme istediginde verme.. ben emzirdikten sonra bakiyorum midesi şis ve tas gibi oluyo kivranmaya baskiyo o yuzden emzik verip oyaliyorum iyice acikinca emziriyorum yoksa cok gaz oluyo
Valla son çare onu deneyeceğim. Teşekkür ederimKaka yapmasi icin zorlama sancisini alsin yeterli gun icinde kendi yapacaktir zaten ama azalicak gunde 6 7 yapiyosa simdi 3 4 yapicak.. kilo alma asamasinda suan bebekler adacayı yagı alin aktardan gobegine ve topuklarina sür cok faydasi oluyo
Bence gümüş kapağı almadan tahin yağını deneyin ben öyle iyileştirdim yağı sürüyorum üstünü streç film ile kapatıyorum her emzirmeden sonra hiç açmıyorum emzirmeden önce de silip veriyorum bu şekilde hemen iyileşti tavsiye ederimGÜMÜŞ KAPAK kullanan analar.
Faydasını gördünüz mü?
999 ayar ile 925 ayar arasında bir fark var mı?
Onu kullanırken de yine lansinoh sürücem mi?
Devamlı mi kullanmak lazım arada hava alsın diye göğüs kalkanıyla dönüşümlü mü?
Yorumlarda göğüs kalkanı kullanın daha iyi falan yazanlar olmuş onu zaten kullanıyorum o yüzden kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye. Az para da değil.
Şimdi benim meme uçlarım tam olarak yara değil galiba hani öyle kanama vs yok ama aşırı hassaslasti ve özellikle biri diğerinden daha kötü durumda. Emzirmeye başladığımda ilk 1 dk canım çok yanıyor sonra geçiyor. Sürekli lansinoh sürüyorum, Philips Avent göğüs kalkanı kullanıyorum, 2 gündür de havalansin diye açtım oturuyorum ama yarın dayımlar gelecek artık böyle duramicam. Oğlum 5 dk emer bırakırdı ama kızım en az yarım saat emiyor sonra da zorla ayırıyorum memeden emzik gibi sürekli ağzında olsa hayır demez. E haliyle mahvoldu memeler. Silikon ucla emzirmeyi denedim evet acıyı çok azaltiyor ama kızım hiç beğenmedi onu da çıkarınca bir yarım saat daha emdi. Bir de meme reddine sebep olabiliyormuş.
Velhasil bana bir akıl verin, gümüş kapak dedikleri kadar mucizevi mi, hemen yararları iyileştiriyor mu?
Bende dün anne seninle uyumak istiyorum dediğinde gittim yanına kızımın ama aklım bebekte kaldı kızım uyumadı hadi artık dedim uyu falan kendime kızdım gerçekten bu dengeyi sağlamak cok zor seni cok iyi anlıyorumBugun cappuccinomu salonun ortasina dusurdum. Allahtan hali yok evde, cocugun oyun mati ve koltuk kahve oldu. Salomun ortasina oturup bogure bogure agladim. Cok sinirim bozuldu Allahim biktim her seyden olsem de kurtulsam diye agladim. Su an bu kadar buyutmem sacma gliyor ama o an dunyam karardi. Tovbe tovbe Allahin gucune gitmez insallah. Evrene hep olumsuz mesajlar gonderiyorum. En kotusu cocugum bunlara sahit oluyor daha minicok bir bebekken ona ninniler soyledim renkleri hayvalari gostererek konustum, hem fiziksel, hem bilissel, hem duygusal gelisimi icin uygulamadigim yontem kalmadi, binbir emekle, yorgunlukla bu gunlere getirdim. Simdi aklinin asil ermeye basladigi bu zamanlar beni oyun matine oturmus bogururek aglarken goruyor. Susturamadim kendimi. Geldi yanima oturdu halden anlar gibi. Sarildim annecim ben sana kizmadim tamam mi sen bir sey yapmadin diye. Ama bu dengesiz tavirlarimla tum guvenli baglanmamizi zedeliyorum. Allahim su gunler gecsin lutfen ya. Geceleri cogublujla uyuyorum ona ragmen yoruldum bebekle. Uyumayan analara allah sanir versin.
Cocuk doktorumuz bebekler cıplak olduğunda kendilerini güvensiz hissettikleri için ağlar demişti bizde de aynı problem var çünkü bez değiştiremiyoruz resmenKendimi çok yetersiz görüyorum. Bebeğime bakamıyor gibi hissediyorum. Çok üzülüyorum. Ağlayınca susturamıyorum. Derdine derman olamıyorum. Yani kötü bir anne gibiyim.üstünü değiştirirken bile çok ağlıyor. Sanki canını yakıyorum gibi bağırıyor. Gerçekten canını mı yakıyorum acaba? Bilmiyorum. Of çok kötü hissediyorum kendimi.
Ya çok haklısın ama kendimi anca bu şekil rahatlatabiliyorum. Bebeğimin gaz sorunu var uyumuyor ne kullanıyorsunuz ya gazlı bebişlere kontrolümüze daha var.Bu sürec zaten zor bir sürec biz de sıkıntı ederswk içimizde hic cekilmez bir hal alır. Bence kendini birax rahatlatmaya calıs olumlu seyler düşün, doktorum vucudun kendine dönmesi 6 ay sürecek ama sen dogru psikoloji ile cok güzel atlatabilirsin demişti bana, bosver temizliği bebenle vakit gecir ev pis olsa ne olacak
3 gunde bi yapan bebislere napcezKaka yapmasi icin zorlama sancisini alsin yeterli gun icinde kendi yapacaktir zaten ama azalicak gunde 6 7 yapiyosa simdi 3 4 yapicak.. kilo alma asamasinda suan bebekler adacayı yagı alin aktardan gobegine ve topuklarina sür cok faydasi oluyo
Çok şükür canım benim. Kendim doğurmuş gibi çok sevindim. Darısı başımaKızlar mesajları okuyamadım. Haber vermek için bi yazayım dedim çok şükür evladımı aldım kucağıma 1 gibi verdiler suni 6 gibi doğumum oldu . İkimiz de iyiyiz çok şükür. Sadece biraz ağrılarım var . Burç ağrısı dedikleri bi ağrı imiş . En kısa zamanda mesajları okuyup doğum hikayemi anlatıcm inşaallah
Bu arada 3750 kg boy 53 cm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?