2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın
Sabah 4 den bu yana işimizin başındayız. Çocum ıkınıyor ama kakasını yapamıyor. Ağlıcam artık
Geçen bizimkide öyleydi sütüne 2-3 damla zeytinyağı koymuştuk. Doktora sonrasında söylediğimizde bişey olmaz demişti. Bide poposuna bebek yağı damlatıyoruz deliğe doğru ama masaj filan yapmıyoruz ellemiyoruz. Kenarında kalıyor. O da kolay yapmasını sağlayabilir

Günaydın
Sabah 4 den bu yana işimizin başındayız. Çocum ıkınıyor ama kakasını yapamıyor. Ağlıcam artık
Bide geçen doktorum eldiven takmayın demişti. Bebek kendini ne kadar yaralayabilirki, bırakın dokunsun hissetsin sizide. Sinirsel gelişimine bile etkisi oluyor demişti. Normalde uzun kol tulum, eldiven giydiriyordum doktordan sonra kısa kol zıbın ve çoraba geçtik.

Zeytin yağını bende denedim. İshal gibi yaptı kakasını korktum. Bir daha denemedim. Poposuna olmazsa dediğini de deneyim

İnan bende istiyorum takmamayı ama eşim takıntılı. Ben çıkarsam arkamdan o takar

Canım biogaia bizde aldık gazı oldukça mı veriyorsun yoksa her gün düzenli vermek mi gerekiyor ?

Allaaah buralar üzünçlü uykusuz yorgun anneler gazlı bebekler ya da çok kaka yakan bebeklerle dolduhalimiz hal değil bazen tecavuze uğramış gibi hissediyorum tövbeler olsun. Sac üstüm başım Bir de bende söyle bir duygu var gergin sinirli duygusalım üzerine eşim çok çalışıyor evde yüzünü goremiyoruz kızım çok sıkıldı ve çok konuşuyor enerjim yetmiyor gece yatağa zor atıyorum kendimi ve kızıma ilgim azaldı yetişemiyorum diye de vicdan azabi duyuyorum ne zor analık. Nereye nasıl yetişeyim.

Ya boyle zorlanarak yanpma ya da yanma hissiyle degil de cisimi baslatamiyorum gibi. Trigger eden sey o an yok oluyor yari yolda kaliyorum gibi. Tuhaf bi his.
Mesaneyle ilgili ne sekilde problem yasiyosun tam olarak?

Ya boyle zorlanarak yanpma ya da yanma hissiyle degil de cisimi baslatamiyorum gibi. Trigger eden sey o an yok oluyor yari yolda kaliyorum gibi. Tuhaf bi his.

Mesaneyle ilgili ne sekilde problem yasiyosun tam olarak?
Maydanoz suyunun zararı olmaz, diuretik etkili, en kötü idrara rahat çıkarsın bseg yoksa bile

Zeytin yağını bende denedim. İshal gibi yaptı kakasını korktum. Bir daha denemedim. Poposuna olmazsa dediğini de deneyim
Bide probiyotik damla başlayabilirsin. Biogaia başladık, doktorumuz bebeğin kefiri gibi dedi. Akşamları aynı saatte veriyoruz ki etkisi olsun.

Canım biogaia bizde aldık gazı oldukça mı veriyorsun yoksa her gün düzenli vermek mi gerekiyor ?
Biogaia aslında pek gaz damlası değil. Probiyotik Bağırsakları geliştiriyor. Bizim doktor bebeğin kefiri dedi onun için. Her gün akşamları aynı saatte vermeye çalışıyoruz. Ekstra mommy’s bliss verdi gaz damlasi

Birde her agzini actiginda keyfiye meme istediginde verme.. ben emzirdikten sonra bakiyorum midesi şis ve tas gibi oluyo kivranmaya baskiyo o yuzden emzik verip oyaliyorum iyice acikinca emziriyorum yoksa cok gaz oluyo

Kaka yapmasi icin zorlama sancisini alsin yeterli gun icinde kendi yapacaktir zaten ama azalicak gunde 6 7 yapiyosa simdi 3 4 yapicak.. kilo alma asamasinda suan bebekler adacayı yagı alin aktardan gobegine ve topuklarina sür cok faydasi oluyo

Bide probiyotik damla başlayabilirsin. Biogaia başladık, doktorumuz bebeğin kefiri gibi dedi. Akşamları aynı saatte veriyoruz ki etkisi olsun.
Var var onu da kullanıyoruz forbiome adında bir probiyotik. Şimdş doktor relactaz önerdi onu aldık. Rahatladı gibi biraz.
Birde her agzini actiginda keyfiye meme istediginde verme.. ben emzirdikten sonra bakiyorum midesi şis ve tas gibi oluyo kivranmaya baskiyo o yuzden emzik verip oyaliyorum iyice acikinca emziriyorum yoksa cok gaz oluyo
Kıyamıyorum ağlayınca emziriyorum çok ağlıyor. Resmen çıldırıyor.

Valla son çare onu deneyeceğim. Teşekkür ederim

Bence gümüş kapağı almadan tahin yağını deneyin ben öyle iyileştirdim yağı sürüyorum üstünü streç film ile kapatıyorum her emzirmeden sonra hiç açmıyorum emzirmeden önce de silip veriyorum bu şekilde hemen iyileşti tavsiye ederim

Bende dün anne seninle uyumak istiyorum dediğinde gittim yanına kızımın ama aklım bebekte kaldı kızım uyumadı hadi artık dedim uyu falan kendime kızdım gerçekten bu dengeyi sağlamak cok zor seni cok iyi anlıyorum

Cocuk doktorumuz bebekler cıplak olduğunda kendilerini güvensiz hissettikleri için ağlar demişti bizde de aynı problem var çünkü bez değiştiremiyoruz resmen

Ya çok haklısın ama kendimi anca bu şekil rahatlatabiliyorum. Bebeğimin gaz sorunu var uyumuyor ne kullanıyorsunuz ya gazlı bebişlere kontrolümüze daha var.

Çok şükür canım benim. Kendim doğurmuş gibi çok sevindim. Darısı başımaben şu an ümidi kesip kendimi gezmeye tozmaya verdim. Yarın inşallah açılman var der de ben de kavuşurum.sana da Allah kolaylık versin, ağrıların en kısa zamanda geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…