2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa gaz çıkarması için etkili değil mi yani doktor önermişti gazlı deyince gaz çıkarttıracak sanıyorum bende başka bi tane daha mı alsak acaba

H
Hadi gözünüz aydın canim ALLAH anali babalı büyütsün insallah

Eşinle kan grubunuz aynıysa risk yok demektir. Benim eşim A+ ben 0- Kızımız A- doğdu pozitif olsa daha büyük risk vardı şimdi sadece kan grubu uyuşmazlığı var ama yine de sarılık riski fazlaydı. Çok şükür 10 günlük en riskli zamanı atlattık inşallah bundan sonra da çıkmaz.
Annen yeni gitti ya şimdi bir boşluğa düştün bu duygu gelgitleri ondan. Daha çok taze anneyiz hepimiz benim 2. olmasına rağmen yine bile bir tedirginlik bir huzursuzluk var. Annelik biraz böyle bir şey zaten zamanla alışacağız

Cok gecmis olsun. Simdi nasil oldu? Karninin sisligi indi mi? Degerleri dustu mu?

Yaa gaz çıkarması için etkili değil mi yani doktor önermişti gazlı deyince gaz çıkarttıracak sanıyorum bende başka bi tane daha mı alsak acaba
Dogum yaptigim hastanedeki cocuk doktoruda gaz icin istedigimde onu verdi ama yeni doktorumuz bagirsaklari gelistiriyor prebiyotik damla kullanin hergun dedi. Gaz icin ayri damla onerdi, sub simplex de var mesela. Ama bize mommy’s bliss aldirdi

Senin sagdigindan en az %20 daha fazla çekiyo bebişin. 4 günluksun gayette yeterlisin sende sütünde. aynı eziyeti ben kendime yaptım sen yapma nolursun. Bebelerimiz için biz yeterliyiz. Doymazsa eğer zaten anlarsin

Dogum yaptigim hastanedeki cocuk doktoruda gaz icin istedigimde onu verdi ama yeni doktorumuz bagirsaklari gelistiriyor prebiyotik damla kullanin hergun dedi. Gaz icin ayri damla onerdi, sub simplex de var mesela. Ama bize mommy’s bliss aldirdi
Tamam canım teşekkür ederim

Delirella M Mirune - Janna - fsp C caglaus A April wind 2020 anası bile imdadıma yetişmiş

Çok sağolun kizlar komsuya rica ettim 2 sokak aşağımızda AVM var e-bebekten delirellanin linkini verdiği ürünü alıp gelecek bugün inşallah. 2 gündür geceleri hariç baya açık tuttum onun da biraz faydası oldu ama yine tam iyileşmedi inşallah gümüş kapakla şifa bulurum

Papatya3866 hep diyorum işte müdaheleli normal doğum sezaryenden daha zor diye doktorları da anlamak gerçekten çok zor o kadar müdahale yapıyorsun zaten tak epidurali anne nefes alsın sanki herşey doğal da bi tek müdahale epidural olacak gibi davranıyorlar. Bu kadar zorlamaya bebekler de dayanamıyor işte. Neyseki senin en azından dikiş fazla olmamış, doğum sonrası süreç kolay geçer, bir de bu müdahalelere ek olarak aşırı dikiş olup doğum sonrası sezaryenden beter olanlar da oluyor (bknz: benim ilk doğumum )

A aysenur93 gözün aydın canım darısı diğer bekleyenleri başına
Benim de öyle oluyor. Herhalde hamilelikte baskı oluyordu şimdi yer açılınca mesane dolduğunu farketmiyor Yapamamak ya da çok çişin varmış gibi hissedip.gidince 2 damla çıkması vb. enfeksiyon kaynaklı olabilir. Ben yeni evliyken çok sık olurdum. Tek dozluk antibiyotik iç iç nereye kadar diye düşünüp doğal yöntemlere yöneldim. En etkili olanı bir oturuşta icebildiğin kadar (1,5-2 Lt) su içmek. O suyu idrarla atarken enfeksiyon da atılıyor, hiç bir şeyin kalmıyor.

Zaten göğüs kalkanı olmadan kipirdayamiyorum. Kıyafet değse bile acıyor. Bebeği bile kollarını kundaklayıp o şekilde emzirmeye başlıyorum dokunamasin diye meme ağzına girince salıyorum kollarını.

Bende gazman gibi oldum yaaa herhalde bebiş için her gün kimyon yediğim için bende de ne var ne yok çıkıyor
Çevrende bu kadar insan varken neden her işi kendin yapıyorsun? Onlardan yardım iste bence. Mesela kayinvaliden madem her şeye karışıyor sen emzir ver kucağına gazını o çıkarsın. Eşin öğretmendi diye hatırlıyorum yani şu anda sabah erkenden kalkıp gitmek zorunda olduğu bir işi yok. Gece uyansın sana yardım etsin bu zamanda uyanmayacak da ne zaman uyanacak. Benim eşim dün döndü Cezayir'e, gideceği günün gecesi bebeğin gazını çıkarma, emerken uyumadiysa uyumasına destek olma görevi ondaydı.
Valla ben de anlamiyorum gerçekten kimisi ota b.ka sezaryene alıyor hemen diye doğal doğum destekleyen doktor seçiyoruz onlar da normal olsun diye hem canımızı çıkarıyor hem de bebeği riske atıyor. Ben de kendimi resmen zorla sezaryene aldırdım ama 2. Doğumum olduğu için ilkinden tecrübeliydim ilk doğumum olsa yine doktoru dinler canımı çıkarırdım ve büyük ihtimal yine bebeğim yoğun bakıma girerdi Anne o can havliyle ne bilsin doğrusu ne sonuçta uzman doktor o daha iyi bilir diye düşünüyor insan haklı olarak.
Ha anlamadığım illa vajinadan mi çıksın istiyorsun ver epidurali o zaman en azından anne bir nefes alsın ama yok illa eziyet cekicez

Hamileligin son ayinda sol bilegimde agri baslamisti sanirim odemden baski olmustu. Simdi hala var o agri bilegimi ceviremiyorum hareket ettiremiyorum. Bide ellerim kucuk bebegi alirken korkuyorum tutamayacak bide uzerine o agri. Niyeyse kasiliyorum kucagima alinca. Bide evde ya kv ya annem yada kocam olunca herkesten banada sira gelmiyor Bende zaten bilegim agridigi icin alamiyordum alisirim sonra alirim diye diye 2 haftalik oldu bebegim hala korkuyorum. Ne zaman alisacagim acaba. Hic almiyor degilim ama rahat olamiyorum yada bi pozisyondan digerine gecerken yapamiyorum korkuyorum biyerini incitecegim diye ne yapmam lazim nasil gececek bu halim

Benim gibi tecrubesiz ilk kez annelik deneyimi yasayipta tek basina bebegine bakanlara cok imreniyorum. Ben mi kafamda buyutup stres yapiyorum kendime Bilmiyorum

Rica ederim cnm, bir de bebem emerken meme ucunu değil meme üçünün dışındaki kahverengi halkından etmesini sağlamaya bak. Olmadı elinle ver bebeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…