Yaa gaz çıkarması için etkili değil mi yaniBiogaia aslında pek gaz damlası değil. Probiyotik Bağırsakları geliştiriyor. Bizim doktor bebeğin kefiri dedi onun için. Her gün akşamları aynı saatte vermeye çalışıyoruz. Ekstra mommy’s bliss verdi gaz damlasi
Kiz benim 2.numarali kizim 20 gun kaka yapmadi doktor 10 gune kadar normal diyodu ben bacaklarini ittire ittire zorla yaptiriyodum doktora sorsan en fazla 5 gun yapmasa normal diyor3 gunde bi yapan bebislere napcez
Hadi gözünüz aydın canim ALLAH anali babalı büyütsün insallahKızlar mesajları okuyamadım. Haber vermek için bi yazayım dedim çok şükür evladımı aldım kucağıma 1 gibi verdiler suni 6 gibi doğumum oldu . İkimiz de iyiyiz çok şükür. Sadece biraz ağrılarım var . Burç ağrısı dedikleri bi ağrı imiş . En kısa zamanda mesajları okuyup doğum hikayemi anlatıcm inşaallah
Bu arada 3750 kg boy 53 cm .
Hergun düzenli veriyorsun canım Doktorumuz bize hergun sabah 9' da verin aynı saat olmasına dikkat edin dedi canım inşallah şifa olur yavrularımızaCanım biogaia bizde aldık gazı oldukça mı veriyorsun yoksa her gün düzenli vermek mi gerekiyor ?
Cosmaki ne coşku hakkımızdan geliyor zillossAboooğ coşmuş senin zilloş
Eşinle kan grubunuz aynıysa risk yok demektir. Benim eşim A+ ben 0- Kızımız A- doğdu pozitif olsa daha büyük risk vardı şimdi sadece kan grubu uyuşmazlığı var ama yine de sarılık riski fazlaydı. Çok şükür 10 günlük en riskli zamanı atlattık inşallah bundan sonra da çıkmaz.Gogus ucu süt doldukca iyice kaybolmaya basladi ama zaten buyuyunce bile deniyorum asla silikonsuz emmiyor once sütü sagip iciriyorum cok sukur bugün 1 kez mama verdim gece asla uyumadığı icin uyudu yetiyor demek ki saginca
Bende emzirip eds ile mama veriyorum ama gogsum taş gibi kaliyor bosalmiyor o yüzden sagip sütü de eds ile veriyorum
Bizim eşimde bende b pozitifiz riskimiz ne acaba ben grup olaylarini bıkmıyorum benimki silikon ucla memeyi boşaltamiyor malesef sagiyorum de
Annen yeni gitti ya şimdi bir boşluğa düştün bu duygu gelgitleri ondan. Daha çok taze anneyiz hepimiz benim 2. olmasına rağmen yine bile bir tedirginlik bir huzursuzluk var. Annelik biraz böyle bir şey zaten zamanla alışacağızKendimi çok yetersiz görüyorum. Bebeğime bakamıyor gibi hissediyorum. Çok üzülüyorum. Ağlayınca susturamıyorum. Derdine derman olamıyorum. Yani kötü bir anne gibiyim.üstünü değiştirirken bile çok ağlıyor. Sanki canını yakıyorum gibi bağırıyor. Gerçekten canını mı yakıyorum acaba? Bilmiyorum. Of çok kötü hissediyorum kendimi.
Cok gecmis olsun. Simdi nasil oldu? Karninin sisligi indi mi? Degerleri dustu mu?Hastaneye yattık
Sadece sarılık değil bu kadar inatçı sarılık neden olur
Karnı şiş gaz dan balon gibi oldu sürekli besliyorum ama gaz az çıkıyor karnı şişiyor lavman yapıldı. Gaz ı çıkarıldı midesi yıkanacaktı neredeyse
Şimdi de serum takıyorlar film çekiyorlar bir taraftan ışık devam eğer röntgen sonucuna göre araştırmaya yollayacak lar
Bağırsaklarda yada midede bir şey olabilirmiş
Dogum yaptigim hastanedeki cocuk doktoruda gaz icin istedigimde onu verdi ama yeni doktorumuz bagirsaklari gelistiriyor prebiyotik damla kullanin hergun dedi. Gaz icin ayri damla onerdi, sub simplex de var mesela. Ama bize mommy’s bliss aldirdiYaa gaz çıkarması için etkili değil mi yanidoktor önermişti gazlı deyince gaz çıkarttıracak sanıyorum bende başka bi tane daha mı alsak acaba
Senin sagdigindan en az %20 daha fazla çekiyo bebişin. 4 günluksun gayette yeterlisin sende sütünde. aynı eziyeti ben kendime yaptım sen yapma nolursun. Bebelerimiz için biz yeterliyiz. Doymazsa eğer zaten anlarsinMesela dün sadece 1 siringa mama verdim arandikca veriyorum
Ben edsnile veriyorum ya emerken istemiyor sanirim artik edsyi cok veriyorum sanirim cok zorlamiyorum yarin 5. Gün kontrolunde emzirme hemsiresi ugra demisti ona uğrayip akil alcam ne yol izlemem gerektigini detayli denemek istiyorum
2 memeden sagdigimda 30 ml sut cikiyor tek ögünde ne kadar icmesi gerek acaba
Bende eds ile memeden veriyorum canim iki memeden 30 ml cikiyor nerdeyse her sagdigimda tek seferde kaç ml ile doyuyor acaba bugun 4 gunluk
Tamam canım bende düzenli vereyim teşekkür ederimHergun düzenli veriyorsun canım Doktorumuz bize hergun sabah 9' da verin aynı saat olmasına dikkat edin dedi canım inşallah şifa olur yavrularımıza
Tamam canım teşekkür ederimDogum yaptigim hastanedeki cocuk doktoruda gaz icin istedigimde onu verdi ama yeni doktorumuz bagirsaklari gelistiriyor prebiyotik damla kullanin hergun dedi. Gaz icin ayri damla onerdi, sub simplex de var mesela. Ama bize mommy’s bliss aldirdi
Benim de öyle oluyor. Herhalde hamilelikte baskı oluyordu şimdi yer açılınca mesane dolduğunu farketmiyorAh kim demisti mesanemin ayari bozuldu diye. Sisremim bozuldu benim de. Cisimi son ana kadar hossetmiyorum. Bir gidiyorum resmen 1 litre cis yapiyorum. Bugun de hepten baska bir sey. Bu sefer cisim var hem de cok var yapamiyorum. Niye boyle oluyor ya.
Günde bir kez mamasına 5 damla damlatıyorum. Doktor öyle söylemiştiBiogaia verenler günde kaç kez kaç damla veriyorsunuz ?
Zaten göğüs kalkanı olmadan kipirdayamiyorum. Kıyafet değse bile acıyor. Bebeği bile kollarını kundaklayıp o şekilde emzirmeye başlıyorum dokunamasin diye meme ağzına girince salıyorum kollarını.Yaraları iyileştirmeden ziyade yumuşak tutuyor o fayda ediyor bana. Bir gün takmadım sütyen takmak istemediğim için o gün sıkıntı basmıştı :) tshirte değerken bile acıdı kızardı, sonra taktım tekrar
BendimBenim bir tek mesanem değil bağırsaklarımın da ayarı bozuldu açayip bir gazım var sürekli organlar yeni yerlerine alışamadı herhalde
Çevrende bu kadar insan varken neden her işi kendin yapıyorsun? Onlardan yardım iste bence. Mesela kayinvaliden madem her şeye karışıyor sen emzir ver kucağına gazını o çıkarsın. Eşin öğretmendi diye hatırlıyorum yani şu anda sabah erkenden kalkıp gitmek zorunda olduğu bir işi yok. Gece uyansın sana yardım etsin bu zamanda uyanmayacak da ne zaman uyanacak. Benim eşim dün döndü Cezayir'e, gideceği günün gecesi bebeğin gazını çıkarma, emerken uyumadiysa uyumasına destek olma görevi ondaydı.Öyle ağlıyor öyle huzursuz oluyor ki çok üzülüyorum. Her işi kendim yapıyorum yapmaya çalışıyorum. Bazen eşimi hiç uyandırmıyorum. Ama öyle bir an geliyor ki acaba bakamıyor muyum? Diye düşünmeye başlıyorum
Valla ben de anlamiyorum gerçekten kimisi ota b.ka sezaryene alıyor hemen diye doğal doğum destekleyen doktor seçiyoruz onlar da normal olsun diye hem canımızı çıkarıyor hem de bebeği riske atıyor. Ben de kendimi resmen zorla sezaryene aldırdım ama 2. Doğumum olduğu için ilkinden tecrübeliydim ilk doğumum olsa yine doktoru dinler canımı çıkarırdım ve büyük ihtimal yine bebeğim yoğun bakıma girerdiBosuna cennet anaların ayagının altında değil su acıları hamgi erkek cekebilir, cok gecmiş olsun ama sonu güzel baglanmıs cok sukur, doktorun tam bir gerizekalı imiş afedersin. Bir insan bu kadar zorlanır mı 25 saatte coxuk inmiyorsa asagı daha ne bekliyorsun al sezeryana bu sancıyı acıyı ceken insan vucudu ya robot değil ki. Suyu patladıktan sonra ne ladar cok kalmıs ki bebe enfeksiyon kapmıs ya kakası gelseydi de yutsaydı. Bu doktorları hic anlamıyorum zaten 10 doktorla karsılassam 9 bucugunu sevmiyor birine birazcık ısınıyorum. Tamamen doktorun yüzünden cwkmişsin bence canım , anneme de beni dogururken cektirmişler ilk cocugutum kardesimde korkudan hastaneye gitmemiş kadın evde dogurmus kardesimi. Arkadasım da 20 saat kadar cekti burada sancı olmadı bebek inmedi sezeryana aldılat onu mesela, doktorun acemice diretmiş bence 25 saat sancı ceken birine epidural takmamak ne ya sancı epiduralsiz dogurabildin cocuk gelmek istemiyorsa gelmiyor bunu en iyi kendisinin bilmesi gerekiyor. Ay xok sınırlendim bir annenin bu kadar doktorlar tarafından zorlanması insafsızca
Gunde 1 kez 5 damla sutune damlatiyorumBiogaia verenler günde kaç kez kaç damla veriyorsunuz ?
Benim gibi tecrubesiz ilk kez annelik deneyimi yasayipta tek basina bebegine bakanlara cok imreniyorum. Ben mi kafamda buyutup stres yapiyorum kendime BilmiyorumHamileligin son ayinda sol bilegimde agri baslamisti sanirim odemden baski olmustu. Simdi hala var o agri bilegimi ceviremiyorum hareket ettiremiyorum. Bide ellerim kucuk bebegi alirken korkuyorum tutamayacak bide uzerine o agri. Niyeyse kasiliyorum kucagima alinca. Bide evde ya kv ya annem yada kocam olunca herkesten banada sira gelmiyor Bende zaten bilegim agridigi icin alamiyordum alisirim sonra alirim diye diye 2 haftalik oldu bebegim hala korkuyorum. Ne zaman alisacagim acaba. Hic almiyor degilim ama rahat olamiyorum yada bi pozisyondan digerine gecerken yapamiyorum korkuyorum biyerini incitecegim diyene yapmam lazim nasil gececek bu halim
Rica ederim cnm, bir de bebem emerken meme ucunu değil meme üçünün dışındaki kahverengi halkından etmesini sağlamaya bak. Olmadı elinle ver bebeyeDelirella M Mirune - Janna - fsp C caglaus A April wind 2020 anası bile imdadıma yetişmiş
Çok sağolun kizlar komsuya rica ettim 2 sokak aşağımızda AVM var e-bebekten delirellanin linkini verdiği ürünü alıp gelecek bugün inşallah. 2 gündür geceleri hariç baya açık tuttum onun da biraz faydası oldu ama yine tam iyileşmedi inşallah gümüş kapakla şifa bulurum
Papatya3866 hep diyorum işte müdaheleli normal doğum sezaryenden daha zor diye doktorları da anlamak gerçekten çok zor o kadar müdahale yapıyorsun zaten tak epidurali anne nefes alsın sanki herşey doğal da bi tek müdahale epidural olacak gibi davranıyorlar. Bu kadar zorlamaya bebekler de dayanamıyor işte. Neyseki senin en azından dikiş fazla olmamış, doğum sonrası süreç kolay geçer, bir de bu müdahalelere ek olarak aşırı dikiş olup doğum sonrası sezaryenden beter olanlar da oluyor (bknz: benim ilk doğumum )
A aysenur93 gözün aydın canım darısı diğer bekleyenleri başına
Benim de öyle oluyor. Herhalde hamilelikte baskı oluyordu şimdi yer açılınca mesane dolduğunu farketmiyorYapamamak ya da çok çişin varmış gibi hissedip.gidince 2 damla çıkması vb. enfeksiyon kaynaklı olabilir. Ben yeni evliyken çok sık olurdum. Tek dozluk antibiyotik iç iç nereye kadar diye düşünüp doğal yöntemlere yöneldim. En etkili olanı bir oturuşta icebildiğin kadar (1,5-2 Lt) su içmek. O suyu idrarla atarken enfeksiyon da atılıyor, hiç bir şeyin kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?