2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tam olarak bende bu dırumdayım

Yaparsın, ilk günler sezaryen acısından hep eşim bekledi bebeği ben sadece emzirdim. Kv ve annen ev işleri yapsın biraz sen ilgilen, anne sensin içinde bebeğine bakabilecek bilinçaltında gücün var
Gün içinde 6 damla maksimum olacak şekilde farklı zaman aralıkşwrın da mı veriyorsun yani?
Yok cnm, doktor reçeteye 1 kez 6 damla yazmış. Tek seferde veriyorum.

Ya boyle zorlanarak yanpma ya da yanma hissiyle degil de cisimi baslatamiyorum gibi. Trigger eden sey o an yok oluyor yari yolda kaliyorum gibi. Tuhaf bi his.

Mesaneyle ilgili ne sekilde problem yasiyosun tam olarak?
Çişimin geldiğini anlamıyorum çok fazla gelmeden, gittiğimde her seferinde bir sürü yapıyorum. Ama diğer dediğin yapamama enfeksiyon belirtisi olabilir bilemedim

Benim annemde bize bırakıyor çok ağladığında filan geliyordu odamıza ama kv hiç bize bişey bırakmıyor. Umarım dediğin gibi olur kendim bakmak istiyorum artık oğluma, yalnız kalmak istiyorum

Çok şükür bu gece hastanelik olmadık. Hala sarı ama sınırlarda. Karında gaz ve tuvalet yaptırdığımızs ürece iyi hep müdahale ile yapıyor
Ay çok şükür benim de aklımdaydın. İnşallah gaz ve kaka sorununuz da düzelir bir an önce.

Başka bebeği yoğun ilgi bakımda olan anneler vardı onları da merak ediyorum ama isimlerini hatırlayamadığım için etiketleyemiyorum

Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlarım . Öncelikle burası bana çok iyi geldi . Hem tecrübelendim hem dert yakındım hemde dertlere derman olmaya çalıştım . En önemlisi kendimi hiç yanlız hissetmedim .
Benimle son ana kalan kaderdaşlarıma hep dua ettim hadi yine iyisiniz yarın bir gün sizin de haberinizi alırız inşaallah hayırla sağlıkla .
Gelelim doğum hikayeme
Sabah 11 gibi randevum vardı sıradan kontrol diye gittim . Ve emindim geri göndereceğine ama 4 cm açılmam olduğu için ve 2. Gebeliğim olduğu için hızlı ilerler diye birden benin yatışımı yapmaya karar verdi . Günüm de geçiyordu zaten . İlk gebeliğim de de suni aldığım için biraz tedirgindim. İlkinde ne olduğunu bilmeden yattım heyecan da vardı ama şimdi bilerek yatmak beni biraz strese soktu . Bu arada şunu belirteyim . Suni normal sancı ile hemen hemen aynı sadece suni birazcık daha yıpratıcı . Normal sancı gibi tatlı tatlı girmiyor daha keskin giriyor . Neyse kurbanlık koyun gibi yattım bekliyorum doktorum geldi bebek kanala girmediği için suyumu patlattı . Normalde suyu patlatınca aşağı inerdi biraz da olsa ama seninki inmedi çok yukarıda dedi . Başladım dua etmeye .. 1 çeyrek suni taktılar yarım saat 40 dk sonra hafif hafif yoklamaya başladı . Yürüdüm yürüdüm yürüdüm. Sancı geldiği an çömeldim. Saat 3 oldu . Açılmam 6 cm oldu . Ama ağrılar çok sıklaştı. Beni duşa soktular . Çok az etki etsede su biraz daha az ağrı çekmemi sağladı . Yarım saat sıcak suda kaldıktan sonra çıktım . Saat 5 gibi başladım herkes gibi dayanamıyorum beni sezeryana alın diye yalvarmaya. Ebe geldi bi kez daha kontrol etti 8 cm açılman var . Bebek de kanalda yazık değil mi az daha sabret diye motive ediyor içimden diyorum sıkıysa gel sen sabret annem terimi silmek için yanıma geliyor . Uzak durun bende diyorum . Eşim yürümek için elimi tutup kaldırıyor . Dokunma bana çık odadan diyorum saat 6 ya yaklaştı birden bi ıkınma geldi . Dedim ki ıkınıyorum hadi beni doğuma alın bi an önce kurtulmak istiyorum . 5 10 dk sonra ebe geldi evet tam açıklık alıyoruz dediler . Çok şükür dedim artık bitiyor . Doğumhaneye girdim doktoru bekliyoruz tabi bana sancı girdikçe ıkın diyorlar ıkınıyorum çok güzel yapıyorsun hep böyle devam et diyor ama o kadar halsiz ve bitkinim ki halim kalmadı . Doktorum geldi taktı eldivenleri hadi Ayşenurcum 1 2 ıkınmalık iş kaldı dedi . İlkinde ıkındım biraz bişi ler çıktı sonra doktor masaj yapıyor bi yandan genişletiyor . Ağrım tekrar geldi haydi ıkın dediler ıkındım ıkındım anam benim nefes gitti halim kalmadı . Doktorum dedi haydi burda sakın bırakta yarısı kaldı . Kendimi zorluyorum ama yok tükendim . Doktor destek olalım demesi ile ebe karnıma bastırması ile doktorum 1 cm çentik atması ile sevgili Gülneva fırtladı çıktı hemen kucağıma verdiler ağlıyor falan . Sus dedim beni mahfettin kordonu kesti hemen ardından plasentayı çıkarttı . Bi rahatlama geldi ama ilk gebeliğim gibi çok hafiflemedim . 2. Ve sonrası gebeliklerde ağrı bi kaç gün daha sürermiş . Sancı gibi değil tabiki ama adet ağrısı gibi ağrı var üstüne bide sıtma tuttu beni . Neyse odaya aldılar beni bi yarım saat sonra biraz daha topladım kendimi . Bebeğimi getirdiler . Emzirdim derken şok şükÜr dedim hayırla sağlıkla kurtuldum aldım kucağıma . Bugün de taburcu oldum . Şimdi evimizdeyiz az önce yıkadım bebişimi çok rahatladı . Darısı tüm doğuramayanların başına eskisi gibi aktif olamasam da ara ara giriyorum buraya okuyabildiğimi okuyorum. Başta da dediğim gibi burası bana iyi geliyor
Bu arada M Mirune bebeğim 3750 53 cm doğdu . İsminide gülneva koyduk

Ya çok haklısın ama kendimi anca bu şekil rahatlatabiliyorum. Bebeğimin gaz sorunu var uyumuyor ne kullanıyorsunuz ya gazlı bebişlere kontrolümüze daha var.
Ben maflor damla kullanıyorum, mama olarak da hipp organic combiotic, kendim de baklagil yemiyorum sadece diger herseyi yiyorum

Allah bildiği gibi yapsın bu doktorları, bi yargıtay bi doktorlar zataen ikisi de kafalarına göre hareket ediyor, bie konu hakkında besyüz ayrı fikir mevcut piyasada

Yazdıklarında kendini değilde beni anlatmış gibisin aynı duyguları aynı şeyleri yaşıyorum bu bebeğim kızımın bebekligine göre maşallah çok çok uslu ama niye yaptın diye kendimi sorguluyorum kızımın Cook etkilenmesi benim sinirlerimi bozuyor bugün sabahtan başladım hep ağlıyorum gözlerim portledi manevi ne zorluklarla bu çocukları yaptık üstelik spontan bile değil ama çok zorlanıyorum çocuğumun yıpranması bizi aşırı yıpratıyor bebeğe hiç yaklasamam daha da canımı sıkıyor çok zor günler geçsin artık ben uykusuzluğa ve yorgunluğa razıyım sadece eskisi gibi mutlu olmasını istiyorum

Allah tüm hastalara şifa versin. İnşallah

hepsi tez zamanda iyileşip evlerine dönmüşkerdir

Ayy ne diyeceğimi bilemiyorum ya gözyaşım pıt oldu okurken. Sona kalanlar olarak hakikaten kaderdaş olduk. Kırktan sonraya kalmak ayrı zor, en iyi anlayanlardan biri benim.
Doğumun güzel bir şekilde ilerlemesine çok çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün.Kızımızın ismi de çook güzelmiş. Adı gibi bahtı da güzel olsun inşallah

Benim gibi tecrubesiz ilk kez annelik deneyimi yasayipta tek basina bebegine bakanlara cok imreniyorum. Ben mi kafamda buyutup stres yapiyorum kendime Bilmiyorum
İlk olduğu icin ekstra stres yapıyorsun
ben ilkinde1 haftalıkken tek basıma herkesten uzakta bakmıştım çocuğuma içgüdüsel davrandım anaç da bir yapım var yapı meselesi bence. Bunda da 2 3 günlükken ortalık topluyordum duramam ki yatmak bana göre değil canım meğer hic tatlı değilmiş çok erken ayaklandım bebege hep ben baktım eşim de çok yoğun çalışıyor adam gece gündüz evde yok su sıra. Yalniz olmayı ben istedim katlanamazdim kayin valide filan vallahi kimseyi göresim yok. Can atıyorlar gelmek için ama istemiyorum bir süre.

Ahhh ahh bebek gibi sevdiğim çocuğuma tahammül edemez oldum ne nalet bir hormonmuşAgresif tahammülsüz bir şeye dönüştüm. Ona haksızlık ediyorum vicdan azabi duyup üzülüyorum bir an önce düzene girmek istiyorum ruh hali olarak hayat enerjimi özledim inşallah kırkımiz filan çıkınca daha iyi oluruz. Hamilelik doğum hepsi zor şeyler birde yeni biri katıldı hayatımıza hepimiz için zor dilerim çabucak geçer karmaşık hallerimiz sen iyileşte pasta yapalım anne filan diyor artık. O kadar iyi değilim dedim ki çocuğa . Ben bunlari düşünürken Aysenur parlak var kolon kanserimiydi bir cok ameliyat geçirdi meme kanseri idi önceden de çocuğu da olamayacak 6 organı yok vs kadın onca yaşadığı şeye rağmen çocuğuna mutsuz sağlıksız görünmemek için gayret gösteriyor sonra yine kendime kızıyorum haline şükret geçecek sağlığın yerinde diyorum. Sağlık olsun geçecek duygularımızı yasamaktan da kaçamayız.

Bu kız gelmiyor gelmiyor dedim, bir saat kadar önce düzensiz ama çok fena sancılar gelmeye başladı. A aysenur93 canım nasıl dua ettiysen bende de bir şeyler başladı galiba. Ben de gecenin ikisinde doğmuşum. Umarım sabahı bekleriz. Henüz su vs gelmediği için sıklaşana kadar dayanmaya çalışacağım bakalım.

Son düzenleme:
Eveeet, doğuramayanlar kulübünün kıdemli üyesi 40+4ün gecesinden bildiriyor. Kanama hariç hiçbir şey yokken gece beş dakikada bir sancılar başladı. Uyutmayınca soluğu hastanede aldık. 3cm açıklıkla yatışım yapıldı. Damar yolu açıldı. Sakinleştirici gibi bir şey takıldı sanırım. Sabaha karşı gelir tahminen dediler, o yüzden şimdilik doktoru çağırmadık.
Dualarınızı bekliyorum.

Not: İlk çocuğum ve sancılar sağolsun ikinciyi düşünmem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…