2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardim etsin bi avazda hayirla kavus insallah

Bana emzirmme hemşiresi verdirdi alişti onada keske kasik biberon kullandirdtsaydi
Benımkısıde aynı sadece kucağıma alınca susuyor allahtan. Ama sabah 6 dan beri bittik yani meme, mama, süt sağma her sekilde yedi icti ama anca uyudu. Memelerimi kaç kere icti saymadım artık zaten.
Ayy tek iyi olsunlarda biz ugraşalim
Baya sarardi cıste yapmiyor 2 kere anca dr gunu gelseydi bi
Senin sagdigindan en az %20 daha fazla çekiyo bebişin. 4 günluksun gayette yeterlisin sende sütünde. aynı eziyeti ben kendime yaptım sen yapma nolursun. Bebelerimiz için biz yeterliyiz. Doymazsa eğer zaten anlars
Valla tek doysunda sagip biberonla vermeye raziyim

Hadi bir avazda inşallah ❤

Ah maşallah bir avazda sağlıkla doğsun inşallah

Çok güzel bi hikaye ismi de cok güzelmiş maasallah

Çişimin geldiğini anlamıyorum çok fazla gelmeden, gittiğimde her seferinde bir sürü yapıyorum. Ama diğer dediğin yapamama enfeksiyon belirtisi olabilir bilemedim
O his tamamemn gebelikte cok ciş var diye gidip iki damla yapmaktan. Eskiden de aynısını hissediyorduk ama dogumdan sonra hic gelmemiş gibi hissedip cok yapınca şasırıyor insan bendr de aynısı oluyor normal bi durum bence

Hadi bi avazda insallah kolayca doguversin minik annesini yormasın

Sabahın 6 sından günaydııın. 40 ı yarıladık bugun zman ne cabuk geciyor valla ne zaman doguracam derkeb zaman gecti. Bebem sağolsun bu gece biraz uyuttu beni simdi de emzirdin geri uyudu, maflor kullanıyordum bi gün vermeyim cocuk kakasını yapacak mı acaba dedim. Daha rahat sanki gaz cıkarırken filan yarın da vermeyecegim bakalım ne olacak, bu damlaların bagısıklık veya sindirim sistemine bi artıları var mı proniyotikler de kullanmasak bisey kaybeder miyiz yani?

Rabbim dogumunu kolaylaştırsın bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et canım ya Doğuramayanlar Kulübünun soon uyesi benim herhalde kaldım tek basıma

Gozun aydın olsun Cok sukur Rabbim sağlıkla kavuşturmuş bebeğine. Allah analı babalı büyütsün inşallah Normalde doğum hikayelerini okurken gerilirim ama bu sefer gerilmedim. Tekrar tebrik ediyorum kızçenin ismi de cok hoş kızım olsaydı bende neva ismini düşünüyordum. Sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin Rabbim.
Doğuramayanlar Kulubunün belkide Son üyesi olarak Hala dualarınıza talibim

Ben de 50 ml ise iyi diyecektim, evet sütün miktarına göre de değişiyoe olabilir hastane tipinde ben 15 dk da iki göğüsten 100 ml cekebiliyodum ama hicbiri hastane tipi gibi olmaz herhalde
Doğru pompaya göre de değişiyodur 100 ml çok iyi ama ya keşke o kadar çıksa hep benim bebiş bi öğünde 30 ml süt alınca doyuyo tabi erken erken uyanıyo saatte bir acıkıyo eğer sadece süt verirsem ama mama takviyesi yaparsam en az 2 saat uyuyo

Ben de varııım yalnız hissetme kendini

Herkese günaydın kızlar..

Dün sağ göğsümün altında kitle geldi elime bugün hemen doktora gideceğim umarım birşey yoktur korkuyorum
Sut kesesi olabilir sert kutleler halinde oluyolar ezirirken oraya popa hareketi yapmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…