Allah yardim etsin bi avazda hayirla kavus insallahEveeet, doğuramayanlar kulübünün kıdemli üyesi 40+4ün gecesinden bildiriyor. Kanama hariç hiçbir şey yokken gece beş dakikada bir sancılar başladı. Uyutmayınca soluğu hastanede aldık. 3cm açıklıkla yatışım yapıldı. Damar yolu açıldı. Sakinleştirici gibi bir şey takıldı sanırım. Sabaha karşı gelir tahminen dediler, o yüzden şimdilik doktoru çağırmadık.
Dualarınızı bekliyorum.
Not: İlk çocuğum ve sancılar sağolsun ikinciyi düşünmem sanırım.
Bana emzirmme hemşiresi verdirdi alişti onada keske kasik biberon kullandirdtsaydiEds bir kez denedik hemşire ile ilk gun, 2.gundu sanirim kasık biberon ile formul mama verip, memeyi normal cekme refleksini devam ettirmesi için eds yaptırmadı bir daha.
Formül mamayi 15 +15 dak Emzirme sonrası 30 cc veriyoruz bebege. Memeden ne kadar geldigini bilemiyor insan bebeğin o anki çekim gücünden.
Su an aynı düzende devam ediyoruz, önce Emzirme, sonra kasık biberonla formül mama, en son bizim keyif bebesi memeye geciyor uyumak için bir daha. Kilo alisi da duzenle arttı.
Probiyotik başladık biz, rahatladık. Doktoruna danis cnm
Ayy tek iyi olsunlarda biz ugraşalimBenımkısıde aynı sadece kucağıma alınca susuyor allahtan. Ama sabah 6 dan beri bittik yani meme, mama, süt sağma her sekilde yedi icti ama anca uyudu. Memelerimi kaç kere icti saymadım artık zaten.
Baya sarardi cıste yapmiyor 2 kere anca dr gunu gelseydi biEşinle kan grubunuz aynıysa risk yok demektir. Benim eşim A+ ben 0- Kızımız A- doğdu pozitif olsa daha büyük risk vardı şimdi sadece kan grubu uyuşmazlığı var ama yine de sarılık riski fazlaydı. Çok şükür 10 günlük en riskli zamanı atlattık inşallah bundan sonra da çıkmaz.
Annen yeni gitti ya şimdi bir boşluğa düştün bu duygu gelgitleri ondan. Daha çok taze anneyiz hepimiz benim 2. olmasına rağmen yine bile bir tedirginlik bir huzursuzluk var. Annelik biraz böyle bir şey zaten zamanla alışacağız
Valla tek doysunda sagip biberonla vermeye raziyimSenin sagdigindan en az %20 daha fazla çekiyo bebişin. 4 günluksun gayette yeterlisin sende sütünde. aynı eziyeti ben kendime yaptım sen yapma nolursun. Bebelerimiz için biz yeterliyiz. Doymazsa eğer zaten anlars
Hadi bir avazda inşallah ❤Eveeet, doğuramayanlar kulübünün kıdemli üyesi 40+4ün gecesinden bildiriyor. Kanama hariç hiçbir şey yokken gece beş dakikada bir sancılar başladı. Uyutmayınca soluğu hastanede aldık. 3cm açıklıkla yatışım yapıldı. Damar yolu açıldı. Sakinleştirici gibi bir şey takıldı sanırım. Sabaha karşı gelir tahminen dediler, o yüzden şimdilik doktoru çağırmadık.
Dualarınızı bekliyorum.
Eveeet, doğuramayanlar kulübünün kıdemli üyesi 40+4ün gecesinden bildiriyor. Kanama hariç hiçbir şey yokken gece beş dakikada bir sancılar başladı. Uyutmayınca soluğu hastanede aldık. 3cm açıklıkla yatışım yapıldı. Damar yolu açıldı. Sakinleştirici gibi bir şey takıldı sanırım. Sabaha karşı gelir tahminen dediler, o yüzden şimdilik doktoru çağırmadık.
Dualarınızı bekliyorum.
Çok güzel bi hikayeGüzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlarım . Öncelikle burası bana çok iyi geldi . Hem tecrübelendim hem dert yakındım hemde dertlere derman olmaya çalıştım . En önemlisi kendimi hiç yanlız hissetmedim .
Benimle son ana kalan kaderdaşlarıma hep dua ettimhadi yine iyisiniz yarın bir gün sizin de haberinizi alırız inşaallah hayırla sağlıkla .
Gelelim doğum hikayeme
Sabah 11 gibi randevum vardı sıradan kontrol diye gittim . Ve emindim geri göndereceğine ama 4 cm açılmam olduğu için ve 2. Gebeliğim olduğu için hızlı ilerler diye birden benin yatışımı yapmaya karar verdi . Günüm de geçiyordu zaten . İlk gebeliğim de de suni aldığım için biraz tedirgindim. İlkinde ne olduğunu bilmeden yattım heyecan da vardı ama şimdi bilerek yatmak beni biraz strese soktu . Bu arada şunu belirteyim . Suni normal sancı ile hemen hemen aynı sadece suni birazcık daha yıpratıcı . Normal sancı gibi tatlı tatlı girmiyor daha keskin giriyor . Neyse kurbanlık koyun gibi yattım bekliyorumdoktorum geldi bebek kanala girmediği için suyumu patlattı . Normalde suyu patlatınca aşağı inerdi biraz da olsa ama seninki inmedi çok yukarıda dedi . Başladım dua etmeye .. 1 çeyrek suni taktılar yarım saat 40 dk sonra hafif hafif yoklamaya başladı . Yürüdüm yürüdüm yürüdüm. Sancı geldiği an çömeldim. Saat 3 oldu . Açılmam 6 cm oldu . Ama ağrılar çok sıklaştı. Beni duşa soktular . Çok az etki etsede su biraz daha az ağrı çekmemi sağladı . Yarım saat sıcak suda kaldıktan sonra çıktım . Saat 5 gibi başladım herkes gibi dayanamıyorum beni sezeryana alın diye yalvarmaya. Ebe geldi bi kez daha kontrol etti 8 cm açılman var . Bebek de kanalda yazık değil mi az daha sabret diye motive ediyor içimden diyorum sıkıysa gel sen sabret annem terimi silmek için yanıma geliyor . Uzak durun bende diyorum . Eşim yürümek için elimi tutup kaldırıyor . Dokunma bana çık odadan diyorum saat 6 ya yaklaştı birden bi ıkınma geldi . Dedim ki ıkınıyorum hadi beni doğuma alın bi an önce kurtulmak istiyorum . 5 10 dk sonra ebe geldi evet tam açıklık alıyoruz dediler . Çok şükür dedim artık bitiyor . Doğumhaneye girdim doktoru bekliyoruz tabi bana sancı girdikçe ıkın diyorlar ıkınıyorum çok güzel yapıyorsun hep böyle devam et diyor ama o kadar halsiz ve bitkinim ki halim kalmadı . Doktorum geldi taktı eldivenleri hadi Ayşenurcum 1 2 ıkınmalık iş kaldı dedi . İlkinde ıkındım biraz bişi ler çıktı sonra doktor masaj yapıyor bi yandan genişletiyor . Ağrım tekrar geldi haydi ıkın dediler ıkındım ıkındım anam benim nefes gitti halim kalmadı . Doktorum dedi haydi burda sakın bırakta yarısı kaldı . Kendimi zorluyorum ama yok tükendim . Doktor destek olalım demesi ile ebe karnıma bastırması ile doktorum 1 cm çentik atması ile sevgili Gülneva fırtladı çıktı hemen kucağıma verdiler ağlıyor falan . Sus dedim beni mahfettin kordonu kesti hemen ardından plasentayı çıkarttı . Bi rahatlama geldi ama ilk gebeliğim gibi çok hafiflemedim . 2. Ve sonrası gebeliklerde ağrı bi kaç gün daha sürermiş . Sancı gibi değil tabiki ama adet ağrısı gibi ağrı var üstüne bide sıtma tuttu beni . Neyse odaya aldılar beni bi yarım saat sonra biraz daha topladım kendimi . Bebeğimi getirdiler . Emzirdim derken şok şükÜr dedim hayırla sağlıkla kurtuldum aldım kucağıma . Bugün de taburcu oldum . Şimdi evimizdeyiz az önce yıkadım bebişimi çok rahatladı . Darısı tüm doğuramayanların başına eskisi gibi aktif olamasam da ara ara giriyorum buraya okuyabildiğimi okuyorum. Başta da dediğim gibi burası bana iyi geliyor
Bu arada M Mirune bebeğim 3750 53 cm doğdu . İsminide gülneva koyduk
O his tamamemn gebelikte cok ciş var diye gidip iki damla yapmaktan. Eskiden de aynısını hissediyorduk ama dogumdan sonra hic gelmemiş gibi hissedip cok yapınca şasırıyor insan bendr de aynısı oluyor normal bi durum benceÇişimin geldiğini anlamıyorum çok fazla gelmeden, gittiğimde her seferinde bir sürü yapıyorum. Ama diğer dediğin yapamama enfeksiyon belirtisi olabilir bilemedim
Hadi bi avazda insallah kolayca doguversin minik annesini yormasınEveeet, doğuramayanlar kulübünün kıdemli üyesi 40+4ün gecesinden bildiriyor. Kanama hariç hiçbir şey yokken gece beş dakikada bir sancılar başladı. Uyutmayınca soluğu hastanede aldık. 3cm açıklıkla yatışım yapıldı. Damar yolu açıldı. Sakinleştirici gibi bir şey takıldı sanırım. Sabaha karşı gelir tahminen dediler, o yüzden şimdilik doktoru çağırmadık.
Dualarınızı bekliyorum.
Rabbim dogumunu kolaylaştırsın bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEveeet, doğuramayanlar kulübünün kıdemli üyesi 40+4ün gecesinden bildiriyor. Kanama hariç hiçbir şey yokken gece beş dakikada bir sancılar başladı. Uyutmayınca soluğu hastanede aldık. 3cm açıklıkla yatışım yapıldı. Damar yolu açıldı. Sakinleştirici gibi bir şey takıldı sanırım. Sabaha karşı gelir tahminen dediler, o yüzden şimdilik doktoru çağırmadık.
Dualarınızı bekliyorum.
Gozun aydın olsunGüzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlarım . Öncelikle burası bana çok iyi geldi . Hem tecrübelendim hem dert yakındım hemde dertlere derman olmaya çalıştım . En önemlisi kendimi hiç yanlız hissetmedim .
Benimle son ana kalan kaderdaşlarıma hep dua ettimhadi yine iyisiniz yarın bir gün sizin de haberinizi alırız inşaallah hayırla sağlıkla .
Gelelim doğum hikayeme
Sabah 11 gibi randevum vardı sıradan kontrol diye gittim . Ve emindim geri göndereceğine ama 4 cm açılmam olduğu için ve 2. Gebeliğim olduğu için hızlı ilerler diye birden benin yatışımı yapmaya karar verdi . Günüm de geçiyordu zaten . İlk gebeliğim de de suni aldığım için biraz tedirgindim. İlkinde ne olduğunu bilmeden yattım heyecan da vardı ama şimdi bilerek yatmak beni biraz strese soktu . Bu arada şunu belirteyim . Suni normal sancı ile hemen hemen aynı sadece suni birazcık daha yıpratıcı . Normal sancı gibi tatlı tatlı girmiyor daha keskin giriyor . Neyse kurbanlık koyun gibi yattım bekliyorumdoktorum geldi bebek kanala girmediği için suyumu patlattı . Normalde suyu patlatınca aşağı inerdi biraz da olsa ama seninki inmedi çok yukarıda dedi . Başladım dua etmeye .. 1 çeyrek suni taktılar yarım saat 40 dk sonra hafif hafif yoklamaya başladı . Yürüdüm yürüdüm yürüdüm. Sancı geldiği an çömeldim. Saat 3 oldu . Açılmam 6 cm oldu . Ama ağrılar çok sıklaştı. Beni duşa soktular . Çok az etki etsede su biraz daha az ağrı çekmemi sağladı . Yarım saat sıcak suda kaldıktan sonra çıktım . Saat 5 gibi başladım herkes gibi dayanamıyorum beni sezeryana alın diye yalvarmaya. Ebe geldi bi kez daha kontrol etti 8 cm açılman var . Bebek de kanalda yazık değil mi az daha sabret diye motive ediyor içimden diyorum sıkıysa gel sen sabret annem terimi silmek için yanıma geliyor . Uzak durun bende diyorum . Eşim yürümek için elimi tutup kaldırıyor . Dokunma bana çık odadan diyorum saat 6 ya yaklaştı birden bi ıkınma geldi . Dedim ki ıkınıyorum hadi beni doğuma alın bi an önce kurtulmak istiyorum . 5 10 dk sonra ebe geldi evet tam açıklık alıyoruz dediler . Çok şükür dedim artık bitiyor . Doğumhaneye girdim doktoru bekliyoruz tabi bana sancı girdikçe ıkın diyorlar ıkınıyorum çok güzel yapıyorsun hep böyle devam et diyor ama o kadar halsiz ve bitkinim ki halim kalmadı . Doktorum geldi taktı eldivenleri hadi Ayşenurcum 1 2 ıkınmalık iş kaldı dedi . İlkinde ıkındım biraz bişi ler çıktı sonra doktor masaj yapıyor bi yandan genişletiyor . Ağrım tekrar geldi haydi ıkın dediler ıkındım ıkındım anam benim nefes gitti halim kalmadı . Doktorum dedi haydi burda sakın bırakta yarısı kaldı . Kendimi zorluyorum ama yok tükendim . Doktor destek olalım demesi ile ebe karnıma bastırması ile doktorum 1 cm çentik atması ile sevgili Gülneva fırtladı çıktı hemen kucağıma verdiler ağlıyor falan . Sus dedim beni mahfettin kordonu kesti hemen ardından plasentayı çıkarttı . Bi rahatlama geldi ama ilk gebeliğim gibi çok hafiflemedim . 2. Ve sonrası gebeliklerde ağrı bi kaç gün daha sürermiş . Sancı gibi değil tabiki ama adet ağrısı gibi ağrı var üstüne bide sıtma tuttu beni . Neyse odaya aldılar beni bi yarım saat sonra biraz daha topladım kendimi . Bebeğimi getirdiler . Emzirdim derken şok şükÜr dedim hayırla sağlıkla kurtuldum aldım kucağıma . Bugün de taburcu oldum . Şimdi evimizdeyiz az önce yıkadım bebişimi çok rahatladı . Darısı tüm doğuramayanların başına eskisi gibi aktif olamasam da ara ara giriyorum buraya okuyabildiğimi okuyorum. Başta da dediğim gibi burası bana iyi geliyor
Bu arada M Mirune bebeğim 3750 53 cm doğdu . İsminide gülneva koyduk
Doğru pompaya göre de değişiyodur 100 ml çok iyi ama ya keşke o kadar çıksa hep benim bebiş bi öğünde 30 ml süt alınca doyuyo tabi erken erken uyanıyo saatte bir acıkıyo eğer sadece süt verirsem ama mama takviyesi yaparsam en az 2 saat uyuyoBen de 50 ml ise iyi diyecektim, evet sütün miktarına göre de değişiyoe olabilir hastane tipinde ben 15 dk da iki göğüsten 100 ml cekebiliyodum ama hicbiri hastane tipi gibi olmaz herhalde
Allah kavuştursun cnm sağlıklıca bebişineHastaneye geldim yatışımı yaptım önlüğümü giydim doğuracam birazdan, kavuşacağız
Cnm yağ bezeleri ya da süt dolduğundan dolayıdır endişelenme ama çok panik yaptıysan bi git tabikiHerkese günaydın kızlar..
Dün sağ göğsümün altında kitle geldi elime bugün hemen doktora gideceğim umarım birşey yoktur korkuyorum
Ben de varııım yalnız hissetme kendiniGozun aydın olsunCok sukur Rabbim sağlıkla kavuşturmuş bebeğine. Allah analı babalı büyütsün inşallah Normalde doğum hikayelerini okurken gerilirim ama bu sefer gerilmedim. Tekrar tebrik ediyorum kızçenin ismi de cok hoş kızım olsaydı bende neva ismini düşünüyordum. Sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. ❤
Doğuramayanlar Kulubunün belkide Son üyesi olarak Hala dualarınıza talibim
Kaderdasız desene inşallah bir an önce kavuşuruz sağlıkla kolaylıkla canımBen de varııım yalnız hissetme kendini
Sut kesesi olabilir sert kutleler halinde oluyolar ezirirken oraya popa hareketi yapmak gerekiyor.Herkese günaydın kızlar..
Dün sağ göğsümün altında kitle geldi elime bugün hemen doktora gideceğim umarım birşey yoktur korkuyorum
Saglikla insallahHastaneye geldim yatışımı yaptım önlüğümü giydim doğuracam birazdan, kavuşacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?