Evet az emince hemen acıkıyorlar anne sütü sindirimi kolay bir dw hemwn sindiriyor bosaltıyorlar mideleriniDoğru pompaya göre de değişiyodur 100 ml çok iyi ama ya keşke o kadar çıksa hep benim bebiş bi öğünde 30 ml süt alınca doyuyo tabi erken erken uyanıyo saatte bir acıkıyo eğer sadece süt verirsem ama mama takviyesi yaparsam en az 2 saat uyuyo
Galiba bu saattlerde kavustunuzHastaneye geldim yatışımı yaptım önlüğümü giydim doğuracam birazdan, kavuşacağız
Mirune canım grupta en soğuk kanlı aklı selim olanlardan biride sensin bence lunaya karşı hissettiğin yetersizlik hissi tamamen lohusalıktan senin en ufak bir şeye bile çok hassas bakacak bir süreçten geçmenden kendini bu kadar hırpalama. Memeleketten uzakta olmak tek başına mücadele etmekte seni artık aşırı yormus olabilir belkide Türkiye'de olsan yine yanında olamycaklardi yine tek olacaktın bu süreci tek başına halledebilecek kadar güçlüsün kendine güven ve sakinlesmeye çalış cnm..Ah kim demisti mesanemin ayari bozuldu diye. Sisremim bozuldu benim de. Cisimi son ana kadar hossetmiyorum. Bir gidiyorum resmen 1 litre cis yapiyorum. Bugun de hepten baska bir sey. Bu sefer cisim var hem de cok var yapamiyorum. Niye boyle oluyor ya.
Denicem insallahAlışır alışır, açıkıyorlar, sen dene bence kasık biberon. Eds yi meme sanıyor bebeğin zaten.
Bebek emdikce artıyor zaten ev tipi pompa alabilirsin süt kalmaz memede şişme olmaz. Meme süt sagma masaji, iliksu banyo ile destekleyebilirsin. Humana süt çayı kullanabilirsinKızlar delirmek üzereyim. Benim bu yaşadığımı yaşayan var mı? Doğumdan sonra ikinci gün göğüslerim şişti, hatta kanallarım da tıkandı. Hastane pompasıyla, ağır masaj yaparak sağdılar. Sıcak kompresler yaptılar. Sonra ben de devam ettim. Mastitin ucundan döndüm. Ama şimdi bayağı boşaldı göğüslerim. Sanki çok az süt var ve bebeğime yetmiyor gibi. Ne olduğunu hiç anlamadım.Ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. Dünden beri bestlak kullanıyorum. Sütüm gelir mi?
gelir canim strese girme bol sıvı sicak duş ve uyku her firsatta uyumaya çalışmalısınKızlar delirmek üzereyim. Benim bu yaşadığımı yaşayan var mı? Doğumdan sonra ikinci gün göğüslerim şişti, hatta kanallarım da tıkandı. Hastane pompasıyla, ağır masaj yaparak sağdılar. Sıcak kompresler yaptılar. Sonra ben de devam ettim. Mastitin ucundan döndüm. Ama şimdi bayağı boşaldı göğüslerim. Sanki çok az süt var ve bebeğime yetmiyor gibi. Ne olduğunu hiç anlamadım.Ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. Dünden beri bestlak kullanıyorum. Sütüm gelir mi?
Ah teşekkür ederim. Ben de senin için benzer şeyleri düşünüyordum. Gördüğüm en ılımlı, empati sahibi, anlayışlı, düşünceli insanlardan birisin . Ben de lohusalığın beni bu sefer bu kadar vurmasını beklmeiyordum. her gün her şeye ağlıyorum. bu sefer kendimi salmicam diyordum. ama yine bedbaht haldeyim. bu sabah kendimi zorladım bebekle ilk defa yürüyüşe çıktım. ha çok uzaklaşamadım ama en azından hava aldık. evden çıkmadıkça daha depresif oluyorum. Lunayla vakit geçirmeyi o kadar özledim ki. bakıcı teyze tatilden gelse, 4-5 saat bebeği ona bırakıp Lunayla yalnız dışarı çıkmak istiyorum. İdrar konusunda dediğn gibi günden güne düzeliyor zaten, çok şükür.Mirune canım grupta en soğuk kanlı aklı selim olanlardan biride sensin bence lunaya karşı hissettiğin yetersizlik hissi tamamen lohusalıktan senin en ufak bir şeye bile çok hassas bakacak bir süreçten geçmenden kendini bu kadar hırpalama. Memeleketten uzakta olmak tek başına mücadele etmekte seni artık aşırı yormus olabilir belkide Türkiye'de olsan yine yanında olamycaklardi yine tek olacaktın bu süreci tek başına halledebilecek kadar güçlüsün kendine güven ve sakinlesmeye çalış cnm..
İdrar hissetmeme doğumdan sonraki ilk 1 hafta kadar bendede oldu bence kesi yerinin uyuşuklugunun oraya etkisi yada sonda kaynaklı bilemiyorum ama ben 3. Sezeryandada bunu yaşadım bir lavaboya giderdim ki megersem tuvaletim warmis ama hissetmiyormusum zamanla geçiyor merak etme
Merhaba, doğumunuz ne zaman oldu, kaçıncı haftadaydınız? Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim.Çok uzun bir süre aradan sonra herkese merhaba. Bütün mesajları okuyup yazayım dedim ama yetişmek imkansız gibi bir şey. Umarım herkes için her şey yolundadır.
Benimde ilk zamanlar gögüslerim çok sertti şuan yumuşak ama süt yetiyor. Eger Bi gögüste süt çok kalırsa anca öyle sertleşiyır oda ilk zamanki gibi degil. Sütün vardır kendini strese sokma beynine devamlı sütüm var uyarısını ver. Bugün kontrolü vardı kilo bile almış.Kızlar delirmek üzereyim. Benim bu yaşadığımı yaşayan var mı? Doğumdan sonra ikinci gün göğüslerim şişti, hatta kanallarım da tıkandı. Hastane pompasıyla, ağır masaj yaparak sağdılar. Sıcak kompresler yaptılar. Sonra ben de devam ettim. Mastitin ucundan döndüm. Ama şimdi bayağı boşaldı göğüslerim. Sanki çok az süt var ve bebeğime yetmiyor gibi. Ne olduğunu hiç anlamadım.Ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. Dünden beri bestlak kullanıyorum. Sütüm gelir mi?
Sanırım bir ben kaldım dogurmayan listedenEveeet, doğuramayanlar kulübünün kıdemli üyesi 40+4ün gecesinden bildiriyor. Kanama hariç hiçbir şey yokken gece beş dakikada bir sancılar başladı. Uyutmayınca soluğu hastanede aldık. 3cm açıklıkla yatışım yapıldı. Damar yolu açıldı. Sakinleştirici gibi bir şey takıldı sanırım. Sabaha karşı gelir tahminen dediler, o yüzden şimdilik doktoru çağırmadık.
Dualarınızı bekliyorum.
Not: İlk çocuğum ve sancılar sağolsun ikinciyi düşünmem sanırım.
Yok yok bende varım hala yalnız değilsinRabbim dogumunu kolaylaştırsın bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbanada dua et canım ya Doğuramayanlar Kulübünun soon uyesi benim herhalde kaldım tek basıma
Ay inşallah azgın bal yesinBen genelde hep ayağımı sürürüm. Yakın yakın merak etmeRabbim senide kurtarsın hayırla sağlıkla
Benimde 40+0 bugünBende doguramadım 40+0 bugün her gün heyecanla giriyorum doguran var mı diye sancısı gelenleri görünce bir umut beliriyor bende sormayın
Yenidogan uykusuzluk demekmişDogum yapanlara hayırlı olsun diyorum. Uykusuz gecelere hoşgeldiniz
Valla ben hamile değilken bile sürekli elime kitle geliyo gibi hissediyşdum doktora gittiğimde yağ bezelerş demişti. Umarım senin de öyledir ya da sğt kerleridirBi anda oldu daha önce yoktu baya ele geliyor belli yani umarım dediğiniz gibidir endişe ettim çünkü
Ev tipi pompam var. Üç tane. Bebek sürekli emmek istiyor. En son sıktığımda süt gelmedi, o yüzden endişelendim. Humana çaydan da aldım. Umarım işe yarar.Bebek emdikce artıyor zaten ev tipi pompa alabilirsin süt kalmaz memede şişme olmaz. Meme süt sagma masaji, iliksu banyo ile destekleyebilirsin. Humana süt çayı kullanabilirsin
Herhalde uykusuzluktan oldu. Bebeği yatağına koyamıyorum, kıyamet kopuyor. Bazen de koyduktan 15-20 dk sonra yine meme aramaya başlıyor.gelir canim strese girme bol sıvı sicak duş ve uyku her firsatta uyumaya çalışmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?