2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saglikla kucagina al insallah bebegini.

Lohusalik bizi farkli noktadan ele gecirdi. Herkes bebegine kendini yetersiz hissediyor. Bense kizima karsi yetersiz hissediyorum. Belli ki sen de cocugn icin uzuluyorsun. 2 yasinda bir cocugun yasamamasi gereken bir donemden gectigini hissediyorum. Icim parcalaniyor. Uykusundan aglayarak uyaniyor. Gelip gelip bana sariliyor. Ilgi dilenirmis gibi hissetmiyordur insallah. Benim de sansima bebegim zor. Hep aglamiyor ama hep kucak hep meme istiyor. O acidan zor. Ne nefes alabiliyorum. Ne kizimla vakit gecirebiliyorum. Insallah bu duzen oturur ben de kizima zaman ayirabilirim

Amin canım benim Alllah razı olsun . Size de geliyor sıra hissediyorum Rabbim sizlere de tattırsın en hayırlı zamanda bu güzel duyguları inşaallah

Ayy ne diyorsun . Hadi bakalım hayırla sağlıkla alırsın kucağına inşaallah . Haber bekliyoruz mutlaka

Ayy hadi bi avazda inşaallah sağ salim kurtul Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah ❤

Rabbim dogumunu kolaylaştırsın bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et canım ya Doğuramayanlar Kulübünun soon uyesi benim herhalde kaldım tek basıma
Ben genelde hep ayağımı sürürüm. Yakın yakın merak etme Rabbim senide kurtarsın hayırla sağlıkla

Bende doguramadım 40+0 bugün her gün heyecanla giriyorum doguran var mı diye sancısı gelenleri görünce bir umut beliriyor bende sormayın

Ya bilmiyorum ki dün farkettimyani duşta falan masaj yapıyordum yoktu bi anda oldu gibi korkuyorumda açıkçası
Benımde sol göğsümde var. Futbol tutusu emzirme denedim sol göğsü bide emzirirken o beze gibi seyleri iyice sıktırdım. Rahatladı sanada tavsiye ederim. Hatta emzirmeden sıktırınca bile tazikli süt fıskırıyor bende

Bende göğüs altında bir tane kitle var..
Ama ağrı sızı yok göğsü doktorunda süt akıyor sizin ki nasıl tam olarak

Bana emzirmme hemşiresi verdirdi alişti onada keske kasik biberon kullandirdtsaydi

Ayy tek iyi olsunlarda biz ugraşalim

Baya sarardi cıste yapmiyor 2 kere anca dr gunu gelseydi bi

Valla tek doysunda sagip biberonla vermeye raziyim
Alışır alışır, açıkıyorlar, sen dene bence kasık biberon. Eds yi meme sanıyor bebeğin zaten.

Bende göğüs altında bir tane kitle var..
Ama ağrı sızı yok göğsü doktorunda süt akıyor sizin ki nasıl tam olarak
Benımde solda var bir kaç tane ele geliyor. Göğsüm sıktırınca iç kısımlarında Sol meme hep sıcak ondan süphelendim birazda ağrı oluyordu. Ama sıtma ateş falan yok bende. Sol mememi cok emmek istemiyordu kızım ordan süphelenip araştırdım. Ve o memeyi emmeyen cocuk futbol tutusu emzirmede 40 dk bir memeyi emdi diyebilirim. Suan memem rahatladı resmen. Sağ mememde zaten hiçbir sıkıntı yok sütüde bol ağrısı bezesi falanda yok.

Herkese günaydın kızlar..

Dün sağ göğsümün altında kitle geldi elime bugün hemen doktora gideceğim umarım birşey yoktur korkuyorum

Cok emmiyorsa bebek, sut birikmiştir. Geçen gün biraz disardaydik, emziremedim sadece mamasını verdim 2 ögünde de, eve geldgimizde memem sismeye başlamış, belli yerlerinde emziremedigim için süt biriktiginden sertlesme olmustu. Hemen pompa ile sandım rahatladım. Emzirme veya sagma.olmazsa sonraki adım mastır zaten, onda ayri kıyamet, 2 kez yasadim.
Neyse, yeteri kadar meme veremediğinde, veya çok sütün varsa bosalmadiysa oluyor genelde. Elinle oyalayıp veya ılık duş sonrası ovalayip bosaltabilirsin sutu

Ya bu influencerlar bizi kotu wtkiliyo bence. Hepsi en guclu hepsi en pozitif hepsi en yaratici, hepsinin bebegi en cok yiyen, en cok konusan vs. Ben kimseyi rakip etmiyorum boylesi daha ragat. Uxulme gepimiz zorlaniyoruz, az cok ayni seyi yasiyoruz, arkadaslarin dedikleri gibi insaniz, makine degiliz ya. Napalim. Elimizden geldigi kadar
Hem senin kizin buyuk seni anlar anlatinca empati yapabilir. Uzulne. Kucuk olunca anlamiyor da noldugunu. Onlar uvin daha uzucu.

Allah anali babali buyutsun. Hep iyi insanlarla karsilastirsin insallah. Tebrik ederim.

Çişimin geldiğini anlamıyorum çok fazla gelmeden, gittiğimde her seferinde bir sürü yapıyorum. Ama diğer dediğin yapamama enfeksiyon belirtisi olabilir bilemedim
Benim yapamama sorunu bitti ama yapinca selale gibi yapiyorum demek ki ayni. A avozge nin aciklamasi cok mantikli. Alisicaz insallah.

Çok şükür bu gece hastanelik olmadık. Hala sarı ama sınırlarda. Karında gaz ve tuvalet yaptırdığımızs ürece iyi hep müdahale ile yapıyor
Aa cok sevindim. Kakasini kendi yapamiyor my? Doktor ne dedi? Napmak lazimmis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…