2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bizim mesai erken başlıyor gece uykumuz çok şükür maşallah deyim iyi gündüz canavar gibiyiz tam kapasite

Bende gece sagimlarini atliyorum bu sefer asiri derecede sizma oluyor islaniyor kıyafetim

Bende kontrol gününü bekliyorum bakalım eğer kilo almıyorsa bende öyle yapacağım
Günaydın bizim mesai erken başlıyor gece uykumuz çok şükür maşallah deyim iyi gündüz canavar gibiyiz tam kapasite
Gece 3 saatte bir kalkmasam zorla uyandırıp beslemesem sanırım benşm kızda uyanmadan uyur sabaha kadar. 10 dk emzirmek için 1 saat uğraşıyorum yok altını temizle gazını çıkar bilmem ne derken... sabahda 6 da kendi uyanıyor sonra uyumuyor.

İlik kaynattım elma sirkesiyle karıştırıp krem kıvamına getirdim onu sürdüm birde ayva çekirdeğini suda beklet jelleşince kullan demişlerdi ama denemedim. Hem doğal hemde etkili oldu ilik

Bana sağlık ocagı ebesi 40 indan sonra 3 ayı dolmadan git kalca ultrasonuna demişti

kızlaarr 39+3te sezeryan ve spinal anesteziyle doğum yaptım. Aras'ım 3200 gr 51cm doğdu bugun, darısı bekleyenlerin başına
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün ayy dogurmayan kaldı mı

İnşallah bie an önce kucaguna alırsın bebeğini, biz de ilk günler hep sagdık bebek zaten ilk günler almıyor memeyi sonradan alışıyor. Kuru tutma nemli tutmaya calıs memeni kıyafete değmesin

İnşallah bie an önce kucaguna alırsın bebeğini, biz de ilk günler hep sagdık bebek zaten ilk günler almıyor memeyi sonradan alışıyor. Kuru tutma nemli tutmaya calıs memeni kıyafete değmesin
Insallah canim hic benle temas etmedigi icin emme refleksi hic yokmus gecirdigi agir enfeksiyon ve ileri seviyedeki antibiyotikler den dolayi emme gucu yokmus onu yerine getirmeye çalışıyorlar. Hep sagmam gerekecek ...

Uyku hep yarım yamalak kendimi hiç tam dinlenmiş hissetmiyorum yemek desen hiç bişey canım istemiyo öğünlerde zorşa yiyorum Neyde bunlara daha çok dikkat edim belki artar dütüm cnm sağol
Anlıyorum bi ara bende öyleydim insallah artar

Deniyorum cnm almaya çalışıyo memeyi çaba harcıyo gerçekten ama alamıyo bu sefer de ağlıyo benim içim gidiyo iyice
Olsun üzülme diğer uçla edebiliyorsa o da iyi cok zor bi süreç Allah yardımcın olsun bebek senin stresini de hissediyordur biraz sakinleşmeye rahatlamaya çalış sinirlenince dinlendir onu sakinken falan vermeye çalış insallah olur

Rabbim tez vakitte buluşmayı nasip etsin canım bende zeytinyağı işe yarıyor bugünde üstüne silikon göğüs ucu kalkanı alacam ne kadar kıyafetle temas etmez kurumazsa o kadar çabuk iyileşir diye düşünüyorum. Sağma makineleri daha fena sen istersen gümüş göğüs ucu kalkanı düşün çok tavsiye eden var.

Insallah canim hic benle temas etmedigi icin emme refleksi hic yokmus gecirdigi agir enfeksiyon ve ileri seviyedeki antibiyotikler den dolayi emme gucu yokmus onu yerine getirmeye çalışıyorlar. Hep sagmam gerekecek ...
Zamanla kazanır merak etme herkes herseyi soyluyor da kimse dogru bisey soylemiyor

Bunun icin doktora gittik bizim de aynı korktum brn akciğerler de bişey olur diye normalmiş bazı bebekler de o şekilde oluyormus ciğerlerinde sorun yok dedi cok şükür muhtemelen sizinkide öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…