Hayırlısıysa sağlıkla kucağına al canımYarın gece bu saatlerde hastanede olucam ve uyuyamıyorumbu gece bebeksiz son gecemiz iyi uyuyayım dedim ama uyuyamamaktan başım ağrıdı
Bende gece sagimlarini atliyorum bu sefer asiri derecede sizma oluyor islaniyor kıyafetimOglum yogunbakimdayken sagimdan benimki de mahvolmustu emzirme yarasiyla alakasi yok gercekten. Ben madecassol surdum gece uyumadan 12 de sagardim mesela. Gece 2 deki sagimi atlar 4 te sagardim. O arada iyilesirdi kesilirdi tum agrisi. Ama iyice yikamak gerekiyo sagmadan memeyi. Yara oldukca onu surdum ben grcirdi
Bende kontrol gününü bekliyorum bakalım eğer kilo almıyorsa bende öyle yapacağımBenimde önceden taş olurdu şimdi yumuşak, yarın doktora gideceğiz kilosuna bakınca anlayacağım sütüm yetiyor mu yetmiyor mu içim rahatlayacak ona göre. Çişi kakası gayet iyi ama çocuk hep aç eli hep ağzında. Sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor mamada vermedim erteledim, görünürde güzel emiyor çünkü. Yarınki kiloya göre mamayada başlayacağım yada böyle devam edeceğim
Gece 3 saatte bir kalkmasam zorla uyandırıp beslemesem sanırım benşm kızda uyanmadan uyur sabaha kadar. 10 dk emzirmek için 1 saat uğraşıyorumGünaydın bizim mesai erken başlıyor gece uykumuz çok şükür maşallah deyim iyi gündüz canavar gibiyiz tam kapasite
Benden çok enerji var hepsinde o gerçek de parada var benim komşular üst düzeyden emekliOnlarda anca kenarda para bulunur bacı
İlik kaynattım elma sirkesiyle karıştırıp krem kıvamına getirdim onu sürdüm birde ayva çekirdeğini suda beklet jelleşince kullan demişlerdi ama denemedim. Hem doğal hemde etkili oldu ilikKizlar daha kızım yoğun bakımdan çıkmadı hala kucagima alamadim... sutumu ilk gunden beri sağıyorum ama cok kotu yara oldu kabuk bagladi lansinoh krem ve zeytinyağı kullanıyorum fayda etmedi siz neler yaptiniz
Bana sağlık ocagı ebesi 40 indan sonra 3 ayı dolmadan git kalca ultrasonuna demiştiKızlar merhaba kalça ultrasonu için 1 ay sonra gel dediler haftaya benim kontrolüm var bebişim o gün 23 günlük oluyor o gün çektirsem olur mu acaba hastane uzak bidaha gel git yapmak istemiyorum sorun olur mu acaba. Birde benim oğlan çok hırlıyor sırtından gelmiyor böyle horluyormuş yada çok zor nefes alıyormuş gibi normal mi acaba
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünkızlaarr 39+3te sezeryan ve spinal anesteziyle doğum yaptım. Aras'ım 3200 gr 51cm doğdu bugun, darısı bekleyenlerin başına
İnşallah bie an önce kucaguna alırsın bebeğini, biz de ilk günler hep sagdık bebek zaten ilk günler almıyor memeyi sonradan alışıyor. Kuru tutma nemli tutmaya calıs memeni kıyafete değmesinKizlar daha kızım yoğun bakımdan çıkmadı hala kucagima alamadim... sutumu ilk gunden beri sağıyorum ama cok kotu yara oldu kabuk bagladi lansinoh krem ve zeytinyağı kullanıyorum fayda etmedi siz neler yaptiniz
Insallah canim hic benle temas etmedigi icin emme refleksi hic yokmus gecirdigi agir enfeksiyon ve ileri seviyedeki antibiyotikler den dolayi emme gucu yokmus onu yerine getirmeye çalışıyorlar. Hep sagmam gerekecek ...İnşallah bie an önce kucaguna alırsın bebeğini, biz de ilk günler hep sagdık bebek zaten ilk günler almıyor memeyi sonradan alışıyor. Kuru tutma nemli tutmaya calıs memeni kıyafete değmesin
Anlıyorum bi ara bende öyleydim insallah artarUyku hep yarım yamalak kendimi hiç tam dinlenmiş hissetmiyorumyemek desen hiç bişey canım istemiyo öğünlerde zorşa yiyorum Neyde bunlara daha çok dikkat edim belki artar dütüm cnm sağol
Olsun üzülme diğer uçla edebiliyorsa o da iyi cok zor bi süreç Allah yardımcın olsun bebek senin stresini de hissediyordur biraz sakinleşmeye rahatlamaya çalış sinirlenince dinlendir onu sakinken falan vermeye çalış insallah olurDeniyorum cnm almaya çalışıyo memeyi çaba harcıyo gerçekten ama alamıyo bu sefer de ağlıyo benim içim gidiyo iyice
Rabbim tez vakitte buluşmayı nasip etsin canımKizlar daha kızım yoğun bakımdan çıkmadı hala kucagima alamadim... sutumu ilk gunden beri sağıyorum ama cok kotu yara oldu kabuk bagladi lansinoh krem ve zeytinyağı kullanıyorum fayda etmedi siz neler yaptiniz
Sağ salim kavuşun inşallahGünaydın kızlar, bugün saat:12.00 de planlı sezeryanim var, dualarınıza talibim
Zamanla kazanır merak etme herkes herseyi soyluyor da kimse dogru bisey soylemiyorInsallah canim hic benle temas etmedigi icin emme refleksi hic yokmus gecirdigi agir enfeksiyon ve ileri seviyedeki antibiyotikler den dolayi emme gucu yokmus onu yerine getirmeye çalışıyorlar. Hep sagmam gerekecek ...
Bunun icin doktora gittik bizim de aynı korktum brn akciğerler de bişey olur diye normalmiş bazı bebekler de o şekilde oluyormus ciğerlerinde sorun yok dedi cok şükür muhtemelen sizinkide öyledirKızlar merhaba kalça ultrasonu için 1 ay sonra gel dediler haftaya benim kontrolüm var bebişim o gün 23 günlük oluyor o gün çektirsem olur mu acaba hastane uzak bidaha gel git yapmak istemiyorum sorun olur mu acaba. Birde benim oğlan çok hırlıyor sırtından gelmiyor böyle horluyormuş yada çok zor nefes alıyormuş gibi normal mi acaba
Ayvayi ben oglumda denedim ise yaramamisti ..İlik kaynattım elma sirkesiyle karıştırıp krem kıvamına getirdim onu sürdüm birde ayva çekirdeğini suda beklet jelleşince kullan demişlerdi ama denemedim. Hem doğal hemde etkili oldu ilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?