2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz kontrole gittik 3850 olmuş kilo alımı gayet iyi dedi doktorumuz. Aynen devam edicem ama geceleri mama takviyesi yapacağım.

Benim oğlum da ilk doğduğunda asla emmiyordu ve o kadar uğraştık ki psikolojim bozulacaktı artık 10 gün enjektör kaşık verdik ama arada hep normal memeyi denedik sonra dedim yeter artık silikon uc alıcam aldık 20. Güne kadar da onunla emdi sonrasında 21. Gün de kendi kendine birden memeyi tuttu dünyalar benim olmustu yani bu da bi süreç ve arada hep memeyi denersen unutmuyor bizim ki cekmiyordu ağzında tutuyordu ağzına da kendi almıyordu bir kişi ağzını acıyordu bir kişi memeyi veriyordu ben bebeği tutuyordum falan cok kaotikti en umutsuz vakaydık bence 30 gün süre vermiştim böyle devam ederse emzirmicem sağıp vericem gittiği yere kadar sonra da mama alır demiştim resmen depresyondan döndüm ve sonra yine kendi istediği gibi ilerletti her şeyi bebiş şuan cok şükür normal emiyor

Bende weebaby vardı ebebekten almıştım onla başladık hastanede, onun ucu standart galiba. Sonra eczanede lansinoh gördüm onu deniyim bir de diye aldım onda 20-24 gibi boylar var galiba, benim bebe onu beğenmedi weebaby ile devam ediyorum.

İlk vakumlarken acıyor bu arada benim de, gümüş kapak kullanmaya başlayınca rahatladı yara olmadı

Canm zaten 3 ay degil miydi buzluk suresi. Disarda 3 saat dolapta 3 gun buzlukta 3 ay diye biliorum ben. Smdi sagilan sutler bebegi birakip bi yere falan gittigimizde kullanilir ancak. Ya da aksama sut azalinca cikarilip verilir ek gidaya dayanmaz

Evet bu sefer de memeyi hiç almak istemez diye korkuyorum. Yapay göğüs ucunu bile yakalarken zorlanıyo ben pozisyonu da ayarlayamıyo olabilirim bilmiyorum valla. Doğru emsin de bu şekilde emsin sıkıntı yok ama dudakları şişmeye başladı yapay göğüs ucundan diye düşünüyorum acaba normal de emse yine şişkinlikler olur mu

Uyuyor aslında ama bilmiyorum kaç saat oldu hala boş gibi böyle cıvık cıvık. Korkuyorum sağmaya. Olanı da almıyım diye.
Biz kontrole gittik 3850 olmuş kilo alımı gayet iyi dedi doktorumuz. Aynen devam edicem ama geceleri mama takviyesi yapacağım.
Bizimde haftaya kontrolümüz. İnşallah sıkıntımız yoktur

Yavrum kıyamam bir an önce rutine biner inşallah

Kuzum bos mu yoksa artk memeler alistigi icin eski sertligi mi kalmadi. Ilk baslarda sagiyodum bi memeden 30 cc geliodu ama tas gibiydi meme. Smdi sagiyorum 70 gelyo ama yumusak
Bilmiyorum ki öyle mi oluyor? Dolduğu zaman sürekli sert olmuyor mu? Ben başlarda sağdığımda bir memeden 50cc falan çıkıyordu en az. Hiç sağmayı denemedim ama boş gibi geliyor nedense

Bilmiyorum ki öyle mi oluyor? Dolduğu zaman sürekli sert olmuyor mu? Ben başlarda sağdığımda bir memeden 50cc falan çıkıyordu en az. Hiç sağmayı denemedim ama boş gibi geliyor nedense
Hep oyle sert olmaz canim o ilk zamanin isi. 2 yil boyunca oyle oldugunu dusunsene. Bi sag da bak emin ol vardir. Artk oyle sertlik kalmaz

Meme ucunu ne kadar kesiyolad acaba cnm ben de denim. Tüm yöntemleri denicem artık ya benim bebişin dudaklari şişmese emsin bununla skntı yok sonuçta meme benim meme

Bende ilk wee denedim kocaman mamajo daha kibardo lasinoha bakayim bari
İlk vakumlarken acıyor bu arada benim de, gümüş kapak kullanmaya başlayınca rahatladı yara olmadı
Gumus kapak sakinlestiriyor ancak zaten benimkinide
Moralim çok bozuldu. 3 saate kalmadan taş gibi dolan göğüslerim kaç saattir boş. Ağlayacağım
Canini biseye mi sıktın canim bol sivi tüket

Canım bende damlasını kullanıyrm doktor günde 3 defa 10 ar damla werebilrisiniz dedi bilgin olsun
Ben gunde 1 kez 20 damla.diye biliyorum. Ama yariladim 10 gunde. Cok mu veriyorum bilemedim gerci bi haftadir gecmeyen inatci pisigi var. Acaba damla mi yaramiyor diye dusunuyorum. Sutten geciyorsa.diye dikkatli besleniyorum ama nafile. Damladan supheleniyorum. Hep yikiyorum ya da su ve pamukla temizliyorum. Acik birakip kurutuyorum ama nafile. 4-5 farkli.krem yag denedim nafile. Care olmuyor hicbiri.

Burnunu temizlemen lazim. Fozyolojik su- aspiratorle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…