2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma, sarılık riski bitsin, bir normale dönelim. Ben zaten normalimi kaybettim de gece gündüze karışık, aklim oyunlar oynuyor

Kan alma olayından sonra soluğu Emzirme odasında alıyoruz ne yazık ki... Durmuyor benimki

Bende öyle sadece gece doluyor gündüz süt çok çok az yetmiyor günde 3 defa mama veriyorum mecbur siz napıyorsunuz

Ne güzel yazmışsın cnm teşekkür ederim haklısın ama işte takıyorum kafaya ister istemez. Dediğin gibi yapay göğüs ucundan sonra denedim bi kaç sefer almaya çalışıyo çabalıyo yavrucuğun görüyotum ama kavrayamıyo bu sefer ağlıyo ben de kıyamıyorum tamam neyse denemeyelim diyip pes ediyorum.

Fotoğrafı var mı
Uyuyor uyansin atarım ama önceki gibi değil birde gece hic uyumadi gazimi var ne anlamadim bir turlu sabaha doğru saat 5 di galiba altini açtım ayaklarinla hareket yaptirdim 3 kere üst üste afedersiniz bıraktı sonra da kaka yaptı demekki gazi vardi ondan sonra uyudu biraz

Youtubeta bıraktırma ile ilgili video izledim, ağlıyorsa zorlamayın meme reddi yapabilir diyordu. Önce biraz uçla emsin sonra memeyi deneyin diyor, hem ucu biraz çıkmış olur hem çok aç olmaz diye. Bir de gece deneyin uyku sersemi anlamayabilir diyor :)
Benimki bir iki gündür arada emmeyi başardı memeyi, biraz emdi sonra bırakınca tekrar tutamayıp ağladı yine silikon verdim. Büyüdükçe belki daha iyi başarır tutmayı, ya da bırakamazsa da böyle emsin napalım yeter ki süt alsın. Bir bebek hemşiresi de öyle diyordu bir zararı yok bırakamazsa diyor.

Kızlar şu silikon meme ucunu çok kafaya takmaya başladım. Doktordan gelene kadar meme ucumu alıyordu. Şimdi silikon yoksa hiç istemiyor. Doktorda emiyordu ne güzel. Nasıl düzelteceğiz? Var mıdır bir yöntemi?

Sorumun cevabı mesajımın üstündeymiş.

Bende öyle sadece gece doluyor gündüz süt çok çok az yetmiyor günde 3 defa mama veriyorum mecbur siz napıyorsunuz
Şu an için mama takviyesi yapmıyorum. Yettiğini düşünüyorum. Süt artırıcı çay içiyorum hep. Tek sorun 3 saatte bir emzirince bir sonraki emzirmeye tam dolmamış oluyor. Haftaya kontrolümüz vardı duruma göre mamaya başlayacağım.

Off bende takıyorum rüyalarıma giriyor. Benimde almıyor göğüs ucumu bende silikon kullanıyorum. Çok üzülüyorum.

Silikon meme ucunu keserek/ törpüleyerek bıraktırılan bir yöntem daha varmış. Belki onda başarılı olurum. Neden bu kadar kafama takıyorum, onu da bilmiyorum. Uçsuz emzirmek sütü arttırıyormuş. Ondan sanırım. Bir de aramı hiçbir şey girmesin istiyorum...

Aylık kilo alımına göre doktor karar verir canım göğüslerin belki sana dolmamıs gibi geliyordur ama gelen süt yetiyordur. Hiç sağıp bakmayı denedin mi? 1aylık bebisler 80-150cc arası içiyormus diye gördüm nette. Bebeğin emdikten sonra rahat rahat uyuyorsa 3saat boyunca pekte doymuyor olamaz bence

E doktorlar niye sabah öglen aksam diyor o zaman zaten amaç güneşe cıkmadan d vitamini alması değil mi kafam karıştı
Bana da dr ocean verdi puflattim az once oyle korkutucak sekilde fişkirmiyor canim damla ucunu kullanmayim dedim o yuzden belki bebeklerde farklidir ben unuttugum icin aksamlari kullaniyordum diyetisyen oyle demişti
Yok sistemde öyle görünüyo cnm bugün 16. Gün doğalı bebişim sıcak kompresi ben de denim. Peki sağdığında kaç ml çıkıyo ?
Valla bugun 60 cc oldu iki meme cok sukur sabah sicak duşa girip masaj yaptim sagdim bebegim aglayinca iki memedende deli gibi süt akmaya başliyor ne degişik ya korkma bol bol hoşaf iciyorum ben
Bende doğru tutamiyorum bebegi emzirme danişmani anlariyor kamerada deniyorum olmuyor valla emzirme yastigi aldim gidip silikonsuz benimkide asla almiyor ki şuan beni emmiyor sagip veriyorum beyfendiye sariligi gecsin diye
Valla emsede silikonla olsun emse keşke

Kızlar sütlerini buzluğa stok yapan var mı? Sağlıkocağındaki doktor artık buzluk süresinin 3aya düştüğünü söyledi ek gıda zamanına da denk gelmiyor. Nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?

Kizlar silikon uç kullananlara sorum var bende mamajonun ucu var ama onla bile ucu kıstırıp yara yapiyor memeyi oglum emzirmeyi denerken emzirme danismani meme ucuna uygun boyutta degil dedi bunlar numarali mi ya e bebege baktim bugun kiz hepsi standart dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…