- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
4 cm açılmam var ay inşallah öyledir dua ediyorum kolay olsun die dua ediyorum dakikada bir gelio gidiyo bana dua edin lütfenCanım bence doktorunun dediği saha önemli. Şuan kaç cm açılman var? İnşallah çok kolay bir doğum olur
Bir nefeste doğur, zor kısmı gitmiş azı kalmış. Dayan sağlıkla al bebişini kucağına4 cm açılmam var ay inşallah öyledir dua ediyorum kolay olsun die dua ediyorum dakikada bir gelio gidiyo bana dua edin lütfen
Çok teşekkür ederim. İçime su serpildi.Daha bugun bi cocuk doktoru instagramda yazmış anne sutu alan kulak enfeksiyonu olmaz duye. Istedığiniz pozisyonda emzirin diye. Cunku içinde dogal antıbıyotık bulunduruyormuş. Bebek maması verırken dıkkat edın dıyordu
Sütümü sürüp gümüş kapak kapatıyorum. Sağ memem komple iyileşip terbiye oldu. Sol hala yaralı. Emzirmeden öncede ıslatıyorum solu daha az acıyor öyle yapınca.Kizlar daha kızım yoğun bakımdan çıkmadı hala kucagima alamadim... sutumu ilk gunden beri sağıyorum ama cok kotu yara oldu kabuk bagladi lansinoh krem ve zeytinyağı kullanıyorum fayda etmedi siz neler yaptiniz
Alirsin insallah annesi tek canı icinde olsun gelir sende kalirsin uykusuz dua et bolcaOlsun uykusuz kal keşke bende kalabilsem sadece bir kere eline dokunabildim yanima gelse kucagima alsam uykusuz kalsam diye dua ediyorum
Bir avazda al kucagina ins bol bol yuru cömel canim tez vakitti insallah4 cm açılmam var ay inşallah öyledir dua ediyorum kolay olsun die dua ediyorum dakikada bir gelio gidiyo bana dua edin lütfen
Ahh deliksiz 2 saatten uzun süren son uykunun tadını çıkar. Bi daha ne zaman buluruz belli değilYarın gece bu saatlerde hastanede olucam ve uyuyamıyorumbu gece bebeksiz son gecemiz iyi uyuyayım dedim ama uyuyamamaktan başım ağrıdı
Emzirme danışmanı ile de görüştüm ben, mamayi azalınca bebe mecbur daha fazla emmek istiyormuş ve emdikce süt artıyormuş.Tamam biraz kilo alsın ondan sonra keseyim bu arada sütüm de artmaya devam eder inşallah
Bunu duyduğuma çok sevindim içim rahatladı biraz teşekkür ederimEmzirme danışmanı ile de görüştüm ben, mamayi azalınca bebe mecbur daha fazla emmek istiyormuş ve emdikce süt artıyormuş.
Suni sancı mı deneyecekler sezeryan mı
Sağlıkla gelsin minnoşunben bu saatte oda süslemesi için balon felan sisiriyorum zaten stresliyim uyku felan yok
Suni sancı mı deneyecekler sezeryan mı
Sadece bir anda tek seferde mama kesilmiyor denildi. Daha fazla memede zaman gecirip emzirilecek, yavaş yavaş mama cc lerin düşürülecek dendi. Su sarilik riskimiz düşsün, normale dönelim, cc düşürmeye başlayacağım ben de insallahBunu duyduğuma çok sevindim içim rahatladı biraz teşekkür ederim
Bence kendini hiç üzme. Kimde susarsa sussun sensin onun annesi. Hamileliğin boyunca sadece sen vardın onun için ve her zamanda sen olacaksın. Kim ne derse desin isterlerse elinden alıp benim çocuğum desinler daha düne kadar aynı bedendeydiniz ve o biliyor senin ne hissettiğini. O tedirginliğin bile ağlatıyor olabilir. Sen benim evladımsın diyerek al kucağına babannesindeki susması bunu değiştirmez neticede. Sen kendinden şüphe edersen oda eder. Ve kendini üzme bunun için çocuklar en iyi annelerini tanırlar oda biliyor annesinin kim olduğunuBende de aynı durum var kvdede susuyor bende susmuyor ben de çok üzülüyorum buna1 hafta benim hep ağrılarım vardı kvdem yanımda zaten ben kucağıma hiç alamadım emzirme dışında(emzirme de zaten yapay göğüs ucuyla yapıyorum tam ten tene temas olmuyo üzülüyorum bağ kuramıyomuyuz diye ) böyle olunca kvdeme alıştı galiba diyorum. Şimdi de alıyorum kucağıma ama korka korka ağlayacak mı diye. annelik ne acaip şey ya annenim ben diyorum içimden nolur bana güvenli bağlan diyip duruyorum, bi de yapay göğüs ucu kullanınca bugün farkettim bebişimin dudakları şişiyo off ağlayasım geliyo böyle olunca da
Canım benim kızda 40 günlük olduktan sonra daha sağlıklı sonuç alınır dediler. Özelde pahalı yazmışlardı temmuz anneleri eğer öyleyse ben yarın 40tan sonrası için devlet hastanesinden randevu alacam.Kızlar merhaba kalça ultrasonu için 1 ay sonra gel dediler haftaya benim kontrolüm var bebişim o gün 23 günlük oluyor o gün çektirsem olur mu acaba hastane uzak bidaha gel git yapmak istemiyorum sorun olur mu acaba. Birde benim oğlan çok hırlıyor sırtından gelmiyor böyle horluyormuş yada çok zor nefes alıyormuş gibi normal mi acaba
Valla şu sarılık bela oldu zaten başımıza. Bir iki gündür bakıyorum beyazlamaya başladı bebeğim ama hala blraz var gidip kontrol ettirmem lazım ellerinden kan alındıkça da fena oluyorum yanında duramıyorum bebek içerde ben dışarda ağlıyoruz babası tutuyor kan alınırkenSadece bir anda tek seferde mama kesilmiyor denildi. Daha fazla memede zaman gecirip emzirilecek, yavaş yavaş mama cc lerin düşürülecek dendi. Su sarilik riskimiz düşsün, normale dönelim, cc düşürmeye başlayacağım ben de insallah
Seni çok iyi anlıyorum inan beni de uyku tutmadı 2 ye kadar zorla uyudum şimdi yine ayaktayımYarın gece bu saatlerde hastanede olucam ve uyuyamıyorumbu gece bebeksiz son gecemiz iyi uyuyayım dedim ama uyuyamamaktan başım ağrıdı
Ben pimpirikliyim içim rahat etmezBen uyudum valla ya , yeni uyandımbizimkilere güveniyorum ben yokken yaparlar diye hiç balon falan uğraşmadım
Oglum yogunbakimdayken sagimdan benimki de mahvolmustu emzirme yarasiyla alakasi yok gercekten. Ben madecassol surdum gece uyumadan 12 de sagardim mesela. Gece 2 deki sagimi atlar 4 te sagardim. O arada iyilesirdi kesilirdi tum agrisi. Ama iyice yikamak gerekiyo sagmadan memeyi. Yara oldukca onu surdum ben grcirdiKizlar daha kızım yoğun bakımdan çıkmadı hala kucagima alamadim... sutumu ilk gunden beri sağıyorum ama cok kotu yara oldu kabuk bagladi lansinoh krem ve zeytinyağı kullanıyorum fayda etmedi siz neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?