2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sütümü sürüp gümüş kapak kapatıyorum. Sağ memem komple iyileşip terbiye oldu. Sol hala yaralı. Emzirmeden öncede ıslatıyorum solu daha az acıyor öyle yapınca.
Allah şifa versin tez zamanda kızına kavuş inşallah canım

Yarın gece bu saatlerde hastanede olucam ve uyuyamıyorum bu gece bebeksiz son gecemiz iyi uyuyayım dedim ama uyuyamamaktan başım ağrıdı
Ahh deliksiz 2 saatten uzun süren son uykunun tadını çıkar. Bi daha ne zaman buluruz belli değil

Bunu duyduğuma çok sevindim içim rahatladı biraz teşekkür ederim
Sadece bir anda tek seferde mama kesilmiyor denildi. Daha fazla memede zaman gecirip emzirilecek, yavaş yavaş mama cc lerin düşürülecek dendi. Su sarilik riskimiz düşsün, normale dönelim, cc düşürmeye başlayacağım ben de insallah

Bence kendini hiç üzme. Kimde susarsa sussun sensin onun annesi. Hamileliğin boyunca sadece sen vardın onun için ve her zamanda sen olacaksın. Kim ne derse desin isterlerse elinden alıp benim çocuğum desinler daha düne kadar aynı bedendeydiniz ve o biliyor senin ne hissettiğini. O tedirginliğin bile ağlatıyor olabilir. Sen benim evladımsın diyerek al kucağına babannesindeki susması bunu değiştirmez neticede. Sen kendinden şüphe edersen oda eder. Ve kendini üzme bunun için çocuklar en iyi annelerini tanırlar oda biliyor annesinin kim olduğunu
Bende göğüs ucu kullanıyorum ama biraz emdikten sonra çıkarıp kendi göğsümü veriyorum ucu çıkınca öyle deneyebilirsin. Başlarda alıyordu göğsümü süt doldukça ucu küçüldü mü ne olduysa alamıyor bende dün aldım göğüs ucunu bu eksiklik değil kendini suçlama sakın ama dediğimi deneyebilirsin belki işe yarar

Canım benim kızda 40 günlük olduktan sonra daha sağlıklı sonuç alınır dediler. Özelde pahalı yazmışlardı temmuz anneleri eğer öyleyse ben yarın 40tan sonrası için devlet hastanesinden randevu alacam.
Nefes için şuanlık öyle sorunumuz yok bilemiyorum

Valla şu sarılık bela oldu zaten başımıza. Bir iki gündür bakıyorum beyazlamaya başladı bebeğim ama hala blraz var gidip kontrol ettirmem lazım ellerinden kan alındıkça da fena oluyorum yanında duramıyorum bebek içerde ben dışarda ağlıyoruz babası tutuyor kan alınırken inşallah bir an önce sarılık marılık kalmaz bebişlerimizde delip morartıyorlar içim kan ağlıyor tedavi ve gebelik döneminde verdiğim kanlar, kendime yaptığım yüzlerce iğne geliyor aklıma bebekten kan alınırken ne kadar zorlanıyordum ben bile zorlana zorlana yaparken bebeğimin de iğnelere maruz kalması canımı çok sıkıyor. Hastane yüzü görmek istemiyorum artık bir an önce sağlıklarına kavuşur inşallah hepimizin bebişleri

Kızlar bebişimim burnu tıkandı biraz hırıldıyo
Videolara baktım da doktorlar ilk 1 ay aspiratör önermiyor anladığım kadarıyla, sadece serum sıkın diyorlar. Serum fizyolojik almıştım küçük tüp ama onunla direkt sıkılıyor mu? Yaa çok korkuyorum sıkarsam da çıkaramazsa filan diye sağlık ocağına mı götürsem sabah

Ben uyudum valla ya , yeni uyandım bizimkilere güveniyorum ben yokken yaparlar diye hiç balon falan uğraşmadım
Ben pimpirikliyim içim rahat etmez sabah ilk iş hemen gidip odayı süsleyecez zaten dogumdan çok doğumgünü partisine hazirlaniyor gibi hissediyorum sezaryen için odadan alınınca farkina varıp ağlamaya başlayacam kesin

Oglum yogunbakimdayken sagimdan benimki de mahvolmustu emzirme yarasiyla alakasi yok gercekten. Ben madecassol surdum gece uyumadan 12 de sagardim mesela. Gece 2 deki sagimi atlar 4 te sagardim. O arada iyilesirdi kesilirdi tum agrisi. Ama iyice yikamak gerekiyo sagmadan memeyi. Yara oldukca onu surdum ben grcirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…