2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba kalça ultrasonu için 1 ay sonra gel dediler haftaya benim kontrolüm var bebişim o gün 23 günlük oluyor o gün çektirsem olur mu acaba hastane uzak bidaha gel git yapmak istemiyorum sorun olur mu acaba. Birde benim oğlan çok hırlıyor sırtından gelmiyor böyle horluyormuş yada çok zor nefes alıyormuş gibi normal mi acaba

Cnm benim doğum 8 ağustos oldu bugün 16. Gün. Ama yine de istediğim kadar gelmiyo sütüm bence sen sütünü sağıyo musun peki? Doyduğunu nasıl anlıyosun peki ? Kendi kendine memeyi mi bırakıyo ?
Sağıyorum mastit oldum çünkü artık bir memeyi emerken diğerine mochi takıyorum tıkanmasın diye emerken yutkunma sesi geliyo ıhh ıhh diye yutkunma sesi gelmiyorsa süt gelmiyordur onu takip et kendisi bırakıyor bazen bırakmak istemiyor ben cekiyorum cok fazla kusuyor heralde doymasa bu kadar kusmaz diye düşünüyorum bir de öyle cok ağlamıyor canım kakası olduğunda sadece ağlıyor emdiginde uyuyor hersey kafada bitiyor ilk önce bence kendine sınır koyma illa cok sütüm olsun falan ama dinlenme uyku güzel süt yapıyor bir de canın birşey istiyorsa mutlaka ye ben onu farkettirm cok istekli bişey yedigimde o zaman çok doluyo

Benimde göğüs ucum cok küçük yok gibi ama yapay uç kullanmıyorum sende göğsünü verebilirsin istersen komple kahverengi kısmı sokmaya çalış içine çeke çeke emerken biraz da olsa uç çıkıyor

Benimde önceden taş olurdu şimdi yumuşak, yarın doktora gideceğiz kilosuna bakınca anlayacağım sütüm yetiyor mu yetmiyor mu içim rahatlayacak ona göre. Çişi kakası gayet iyi ama çocuk hep aç eli hep ağzında. Sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor mamada vermedim erteledim, görünürde güzel emiyor çünkü. Yarınki kiloya göre mamayada başlayacağım yada böyle devam edeceğim

Uyku hep yarım yamalak kendimi hiç tam dinlenmiş hissetmiyorum yemek desen hiç bişey canım istemiyo öğünlerde zorşa yiyorum Neyde bunlara daha çok dikkat edim belki artar dütüm cnm sağol

Deniyorum cnm almaya çalışıyo memeyi çaba harcıyo gerçekten ama alamıyo bu sefer de ağlıyo benim içim gidiyo iyice

Gümüş kapak kıyafetlerle filan sürtünmesini de engelliyor içinde süt birikip yumuşak kalmasını da sağlıyor, tavsiye ederim.
Allahım tez zamanda sağlıkla kavuştursun sizi inşallah

Hic bisey kullanmadim oyle yara oldu oylede iyilesti .. bu aralar yine cogaldi emmedi yine yara uykusuzluktan gozumu acamiyorum herseye kostur kostur arkadan alıyorum solugu bide kremle ugrasamam

İnşallah çabuk toparlanır bebeğim mama başladım bakalım günde 2-3 kez veriyorum. 2 saatte bir emzirmeye de devam. Zayıf bi bebek olarak doğdu zaten yapısı böyle belki bilemiyorum

Kızlar ya ebe çatın çok dar zor doğum yaparsın dedi halbuki dedim doktorum çatın çok müsait sezaryen yaparsan üzülürüm dedi dedim ebeye. Ebe öyle söyleyince çok moralim bozuldu ya annemle kvalidem ebeler daha tecrübeli olurlar dedi acaba doktor beni yüreklendirmek için mi dedi normal doğum için iki kez baktı ebe çayı muayenesine doktorda daha önce kendi muayenesinde bakmıştı bu arada sancılarım çok sıklaştı dayanamayınca teli fırlatıyorum yataga

Hic bisey kullanmadim oyle yara oldu oylede iyilesti .. bu aralar yine cogaldi emmedi yine yara uykusuzluktan gozumu acamiyorum herseye kostur kostur arkadan alıyorum solugu bide kremle ugrasamam
Olsun uykusuz kal keşke bende kalabilsem sadece bir kere eline dokunabildim yanima gelse kucagima alsam uykusuz kalsam diye dua ediyorum

Canım bence doktorunun dediği saha önemli. Şuan kaç cm açılman var? İnşallah çok kolay bir doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…