Komşular 65 yaş üstü hepKomşu da Yenidoğan yoksa olabilir
Onlarda anca kenarda para bulunur bacıKomşular 65 yaş üstü hep
Eveeet cuma günü yaptım minik dünya güzeli bir kızımız oldı elhamdulillahDogum yaptiniz mi?
Sağıyorum mastit oldum çünkü artık bir memeyi emerken diğerine mochi takıyorum tıkanmasın diye emerken yutkunma sesi geliyo ıhh ıhh diye yutkunma sesi gelmiyorsa süt gelmiyordur onu takip et kendisi bırakıyor bazen bırakmak istemiyor ben cekiyorum cok fazla kusuyor heralde doymasa bu kadar kusmaz diye düşünüyorum bir de öyle cok ağlamıyor canım kakası olduğunda sadece ağlıyor emdiginde uyuyor hersey kafada bitiyor ilk önce bence kendine sınır koyma illa cok sütüm olsun falan ama dinlenme uyku güzel süt yapıyor bir de canın birşey istiyorsa mutlaka ye ben onu farkettirm cok istekli bişey yedigimde o zaman çok doluyoCnm benim doğum 8 ağustos oldu bugün 16. Gün. Ama yine de istediğim kadar gelmiyo sütüm bencesen sütünü sağıyo musun peki? Doyduğunu nasıl anlıyosun peki ? Kendi kendine memeyi mi bırakıyo ?
Benimde göğüs ucum cok küçük yok gibi ama yapay uç kullanmıyorum sende göğsünü verebilirsin istersen komple kahverengi kısmı sokmaya çalış içine çeke çeke emerken biraz da olsa uç çıkıyorBende de aynı durum var kvdede susuyor bende susmuyor ben de çok üzülüyorum buna1 hafta benim hep ağrılarım vardı kvdem yanımda zaten ben kucağıma hiç alamadım emzirme dışında(emzirme de zaten yapay göğüs ucuyla yapıyorum tam ten tene temas olmuyo üzülüyorum bağ kuramıyomuyuz diye ) böyle olunca kvdeme alıştı galiba diyorum. Şimdi de alıyorum kucağıma ama korka korka ağlayacak mı diye. annelik ne acaip şey ya annenim ben diyorum içimden nolur bana güvenli bağlan diyip duruyorum, bi de yapay göğüs ucu kullanınca bugün farkettim bebişimin dudakları şişiyo off ağlayasım geliyo böyle olunca da
Benimde önceden taş olurdu şimdi yumuşak, yarın doktora gideceğiz kilosuna bakınca anlayacağım sütüm yetiyor mu yetmiyor mu içim rahatlayacak ona göre. Çişi kakası gayet iyi ama çocuk hep aç eli hep ağzında. Sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor mamada vermedim erteledim, görünürde güzel emiyor çünkü. Yarınki kiloya göre mamayada başlayacağım yada böyle devam edeceğimBenim kız da 2 meme toplam 40 dk yi buluyor. Aktif emiyor 20şer dk. Sadece 5 dk dinleniyordur. 3 saatte bir emziriyorum hala gece gündüz.
Benimki de 20şer dk falan emiyor. Ama dediğin gibi bazen 10dk emiyor bırakıyor. Anlamadım. Göğüslerimde dolmuyor. Önceden taş gibi olurdu dolardı. Moralim bozuldu sütüm mü azalıyor acaba diye
Sağlıkla gelsin minnoşunBende de inanılmaz heyecan var çok iyi anlıyorum benimki 11de en geç
Uyku hep yarım yamalak kendimi hiç tam dinlenmiş hissetmiyorumSağıyorum mastit oldum çünkü artık bir memeyi emerken diğerine mochi takıyorum tıkanmasın diye emerken yutkunma sesi geliyo ıhh ıhh diye yutkunma sesi gelmiyorsa süt gelmiyordur onu takip et kendisi bırakıyor bazen bırakmak istemiyor ben cekiyorum cok fazla kusuyor heralde doymasa bu kadar kusmaz diye düşünüyorum bir de öyle cok ağlamıyor canım kakası olduğunda sadece ağlıyor emdiginde uyuyor hersey kafada bitiyor ilk önce bence kendine sınır koyma illa cok sütüm olsun falan ama dinlenme uyku güzel süt yapıyor bir de canın birşey istiyorsa mutlaka ye ben onu farkettirm cok istekli bişey yedigimde o zaman çok doluyo
Deniyorum cnm almaya çalışıyo memeyi çaba harcıyo gerçekten ama alamıyo bu sefer de ağlıyo benim içim gidiyo iyiceBenimde göğüs ucum cok küçük yok gibi ama yapay uç kullanmıyorum sende göğsünü verebilirsin istersen komple kahverengi kısmı sokmaya çalış içine çeke çeke emerken biraz da olsa uç çıkıyor
Gümüş kapak kıyafetlerle filan sürtünmesini de engelliyor içinde süt birikip yumuşak kalmasını da sağlıyor, tavsiye ederim.Kizlar daha kızım yoğun bakımdan çıkmadı hala kucagima alamadim... sutumu ilk gunden beri sağıyorum ama cok kotu yara oldu kabuk bagladi lansinoh krem ve zeytinyağı kullanıyorum fayda etmedi siz neler yaptiniz
Onu da deneyim .. cok tesekkur ederim allah razı olsun canimGümüş kapak kıyafetlerle filan sürtünmesini de engelliyor içinde süt birikip yumuşak kalmasını da sağlıyor, tavsiye ederim.
Allahım tez zamanda sağlıkla kavuştursun sizi inşallah
Hic bisey kullanmadim oyle yara oldu oylede iyilesti .. bu aralar yine cogaldi emmedi yine yara uykusuzluktan gozumu acamiyorum herseye kostur kostur arkadan alıyorum solugu bide kremle ugrasamamKizlar daha kızım yoğun bakımdan çıkmadı hala kucagima alamadim... sutumu ilk gunden beri sağıyorum ama cok kotu yara oldu kabuk bagladi lansinoh krem ve zeytinyağı kullanıyorum fayda etmedi siz neler yaptiniz
İnşallah çabuk toparlanır bebeğimHastanden çıktığı kiloya göre guzel almış aslında benimde 2800 doğdu 2620 ile hastaneden ciktik 1 aylık kontrolde 3540 gr geldi dün sağlık ocağı hemşiresi iyi dedi aka çocuk doktoru az buldu 1 kilo almamış dedi mesela we 10 gün sonraya tekrar çağırdı 300 gram almamışsa takviye düşünebiliruz tekrar bakalım dedi doğum kilosunu baz aliyolar hastanden çıktığı kiloyu değil maalesef canım bilgin olsun
Olsun uykusuz kal keşke bende kalabilsem sadece bir kere eline dokunabildim yanima gelse kucagima alsam uykusuz kalsam diye dua ediyorumHic bisey kullanmadim oyle yara oldu oylede iyilesti .. bu aralar yine cogaldi emmedi yine yara uykusuzluktan gozumu acamiyorum herseye kostur kostur arkadan alıyorum solugu bide kremle ugrasamam
Canım bence doktorunun dediği saha önemli. Şuan kaç cm açılman var? İnşallah çok kolay bir doğum olurKızlar ya ebe çatın çok dar zor doğum yaparsın dedi halbuki dedim doktorum çatın çok müsait sezaryen yaparsan üzülürüm dedi dedim ebeye. Ebe öyle söyleyince çok moralim bozuldu ya annemle kvalidem ebeler daha tecrübeli olurlar dedi acaba doktor beni yüreklendirmek için mi dedi normal doğum için iki kez baktı ebe çayı muayenesine doktorda daha önce kendi muayenesinde bakmıştı bu arada sancılarım çok sıklaştı dayanamayınca teli fırlatıyorum yataga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?