2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel umarım benim de böyle olur emzirme hikayem

Canm zaten 3 ay degil miydi buzluk suresi. Disarda 3 saat dolapta 3 gun buzlukta 3 ay diye biliorum ben. Smdi sagilan sutler bebegi birakip bi yere falan gittigimizde kullanilir ancak. Ya da aksama sut azalinca cikarilip verilir ek gidaya dayanmaz
Evet ben de buzluk suresinin 3 ay oldugunu biliyorum. Buzdolabi icinse 24 saat diye biliyorum ama 3 gun bilgisi nedense daha cok yaziliyor.

Benim de akşam ve bu sabah il defa 60 cc çıktı cnm i. Sen kaçar dk sağıyorsun peki 2 memeyi ?

Konuyu uzatmak istemiyorum ama ne yapmak gerekiyormuş? Bende baya etkilendim korkuyorum çünkü
Arkadasim halusinasyon gormustu ama doktora gittiklerinde ciddi enfeksiyonu varmis. Sepsis olacakmis nerdeyse hayati tehlikedeymis. Yani uzun konusmamiz somunda dogumdan sonra (ozellikle sezaryen) vucutta 3-4 gun sonra bir miktar wnfeksiyon gorulmeye devam edilebildigi, bu medikal durumun annenin yorgunluguyla beraber halusinasyonlara yol acabildigi kanatine vardik biz. Yani anneler bir seylr gorup hissediyorsa da bu yorgunluktan dogumun travmasindan kaynakli, hepsi kafamizda. Gercek degil yabi endiselenme. Ben bugun rahat uyudum icimi rahatlattim. Yine de kurani kerim koyabilirsin bebegin buljndugu odaya. Yadtigin altina bicak da koyan oluyor. En onemlisi dua acabilirsin yourubedan kisik seste. Icine ferahlik huzur gelir duayla. Kotu her seyden nazardan korunmak icon 40 gun boyunca bakara sureisni okumak lazimmis ama uzun bir sure. 1.5 saatlik versiyonunu acabilirsin bir kosede soyleyebilir. 40 gun devam edersen uzerinde hicbir kotu goz nazar falan da kalmazmis. Boyle anlatti.

Bende ilk wee denedim kocaman mamajo daha kibardo lasinoha bakayim bari

Gumus kapak sakinlestiriyor ancak zaten benimkinide

Canini biseye mi sıktın canim bol sivi tüket
Bazı konulara sıkılmıştı canım. Ama şimdi baktım doluymuş sadece yumuşamış akıyor şimdi kendi kendine

Daha stok yapacak kadar sütüm gelmiyor. Gelen sütü içiyor sıpa birde kuzenım 6 ay demişti. Neden 3 aya düşmüş sütlerin kalitesi mi düşmüş anlamadım ajdjsjks

Emzirme yok mu hiç cnm? 15 günlük bizim ki, versem içer belki ama bebeğin maksimumunu zorlamamak lazım:) meme + mama için 30 cc mama yetiyor
Var cnm emzirme ama ben her emzirme sonrası vermiyorum bi öğün emziriyorum bi öğün mama veriyorum sen kaç dakika emziriyosun peki ? Benimki de 17 günlük

Canm zaten 3 ay degil miydi buzluk suresi. Disarda 3 saat dolapta 3 gun buzlukta 3 ay diye biliorum ben. Smdi sagilan sutler bebegi birakip bi yere falan gittigimizde kullanilir ancak. Ya da aksama sut azalinca cikarilip verilir ek gidaya dayanmaz
3sene önce 6aydı kuzum öyle demişlerdi oğlumda kullanmıştım ek gıdasında muhallebide yoğurtta çorbalarına. Geçen gün doktor artık değişti yeni araştırmalara göre 3kuralıyla ilerliyoruz dedi senin dediğin gibi. Doğru ancak anneme bırakırken verebilirim

Daha stok yapacak kadar sütüm gelmiyor. Gelen sütü içiyor sıpa birde kuzenım 6 ay demişti. Neden 3 aya düşmüş sütlerin kalitesi mi düşmüş anlamadım ajdjsjks
Ben buzluğun bir rafını doldurdum komple çok var ama düşmüş 3 aya düşmüş dünya sağlık örgütü belirliyormuş yeni araştırmalara göre süresi düştü dedi doktor

Var cnm emzirme ama ben her emzirme sonrası vermiyorum bi öğün emziriyorum bi öğün mama veriyorum sen kaç dakika emziriyosun peki ? Benimki de 17 günlük
Benim 15 günlük, 2.gunden itibaren 30 dak Emzirme +30 cc mama verdi doktor. Seninkinden duymaması normal, sen ikisini birlikte vermiyorsun. Sadece arada doktorun yönlendirdiği ile, Emzirme sonrası sagilmış buzdolabinda sutum varsa formül mama yerine emzirme +kasık biberon ile sütümü veriyorum cnm

Teşekkür ederim evet çok mantıklı bunlar çok kafada kurmayıp bu söylediklerini uygulamak lazım

Ben de alışveriş yaparken süt poşeti almıştım dolaba koymak için. Boşuna almışım şimdi anlıyorum bu emzirmede sütüm gelecek mi acaba diye düşünürken stok yapmak kim ben kim

Kızlar bebişimin ağzının içinde beyaz beyaz pamukçuk oldu sizde de var mı? Nasıl geçer tecrübeli annelerim beni aydınlatır mısınız
Benim bebeğim de de farkettim karbonatlı şu ile her gün bir defs temizleme e rağmen oluştu..
Meme reddi yaşıyoruz meme ucu slikon ve biberon ile besliyorum tüm dezenfekte önlemlerini almama rağmen oluştu. Bugün doktoru ile görüştüm mukostatin damla verdi bize..

Kaç dakika sağıyorsun peki cnm 70 geliyo ?
15 dk sagiyorum
2018 de 3 aydi valla. Ha benim oyle saklayacak sutum olmadi ama doktor oyle demisti o zaman

Ay maşallah maşallah. Yüreğime su serptiniz. Çok teşekkür ederim. Darısı başımıza.

Ben de wee baby kullanıyorum. Başka markalar da aldı eşim ama bizimki beğenmedi onları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…