2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum ki öyle mi oluyor? Dolduğu zaman sürekli sert olmuyor mu? Ben başlarda sağdığımda bir memeden 50cc falan çıkıyordu en az. Hiç sağmayı denemedim ama boş gibi geliyor nedense
Surekli sert olmaz ki ilk baslarda oyle oluyo yada fazlasiyla dinlenince süt yapacak sey yediginde arada sertlesir genelde artik yumusak olucak nadir sertlesir artik

Pişik derdi bendede War Prima premium care kullanıyodum Molfix aldım henüz farkı anlayamadm biraz daha kullanacağım hep pişik bence sıcakta etkiliyor.. benim kız çok gazlı hiç durmuyo doktor günde 3 defa 10 ar damla wer durmazsa 1 kere daha werebilrisin dedi özele götürdüm iyi bir doktor bende genelde sabah ve akşam weriyorm öğlen uyuyor oluyo sanki farkettu bence en çok ağladığı saatler gelmeden 1 saat önce wererek dene

Molfix kulaniyoruz hic degismedik biz 3. Paketimiz hic pisik olmadik sukur her bebekte ayni olur mu bilmiyorum denemen lazim

Prima premium care kullanıyorum 3.paketimiz 70lilerden. Kızım pişik olmadı. 2 bezde bir mustela pişik önleyici de sürüyorum.

Bilmiyorum ki öyle mi oluyor? Dolduğu zaman sürekli sert olmuyor mu? Ben başlarda sağdığımda bir memeden 50cc falan çıkıyordu en az. Hiç sağmayı denemedim ama boş gibi geliyor nedense
Doldugu zaman değil, dolu olup bosaltamadiginda olur. Devamlı sert olursa sonu mastit zaten, iyi bir şey değil yani. Sık sık emzirmek veya sagmak gerekiyor. Hemm sut artışı hem de mastit olmamak icin

Selamlar yoğunluktan yazamadım sadece fırsat buldukça okuyrm salı günü 1 aylık olduk olk aşımızıda yaptılar masalım yapılırken çok ağladı kıpkırmızı oldu 2. Ayda koldan yapılacakmış şimdiden üzülüyorum
Biz 2800 48 cm doğmuştuk 3540gr 53 cm olmuşuz sağlık ocağındaki hemşire iyi dedi 740 Gr almış bana az geldi sonra çocuk doktoruna götürdük rutin kontroller için o da 1 kilo almamış 10 gün sonra tekrar gelin 300 Gr almadysa eğer 10 günde takviye baslarz dedi...bakalm ne olur minik masal ya uyuyor ya ağlıyor hep mutsuz gibi hep ağlama halinde ve susturamiyirz kesinlikle... Bizde durumlar böyle mis kokulu yavruları koklayn yerime minik meleklerimiz iyki geldiler cennet kokulular

İnşallah çabuk toparlanır bebeğim mama başladım bakalım günde 2-3 kez veriyorum. 2 saatte bir emzirmeye de devam. Zayıf bi bebek olarak doğdu zaten yapısı böyle belki bilemiyorum
Yapısal da olabiliyor canım benim diğer kızlarım da minik doğdu ve hep zayıf ve miniktiler

Ahh canım bende güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim bakıcı gelince lunayla daha kaliteli vakit geçireceksij inan ki bu süreç geçecek

Prima premium care kullanıyorum 3.paketimiz 70lilerden. Kızım pişik olmadı. 2 bezde bir mustela pişik önleyici de sürüyorum.
Bizde pişik ne yaptı bilmiyorum bezi değişerek deniyrm bende sürekli Bepanthol sürüyrm ama yinede pişik anlamadim bende

Benim de akşam ve bu sabah il defa 60 cc çıktı cnm i. Sen kaçar dk sağıyorsun peki 2 memeyi ?
Vallahi hic dk tutmadim canim ben
Bazı konulara sıkılmıştı canım. Ama şimdi baktım doluymuş sadece yumuşamış akıyor şimdi kendi kendine
Aman strese girme canim dikkat et
Kızlar bu sabah 06:28 de doğurdum çok şükür oğluşum 3220 gr doğdu. Normal doğum oldu. Doğuran kardeşlerimizi de kutluyorum. Hayırlı evlat olsunlar. Sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin Rabbim
gözünaydin canim saglikla büyüt insallah

Aynen canım kaç numara kullanıyosn 1 numara aldm ama küçük gibi 2 alacağım 3500 benim masal kızım
Ben ilk 2 paketi 1 numara aldim 3 kiloyduk simdi 3600 olduk 2 numara kullaniyoruz rahat oluyo 3390 kilodada iyi oluyodu o siralarda aldim zaten bu paket bile bitmelik oldu arada tam altini kapayacakken kirlenen cok bez oldu paralar hep cöp .. sende aynen 2 numara al lastikleri oturuyo sonra kizariyo baya fazla kücüge bakma

Kızlar bebeğiniz uyurken sıçrıyormu birden çığlıkla uyanıyor sonra geri sakinleşiyor napacağımı bilemiyorum

Bana da oldu. Malt içeceği içmeye başladım. İşe yarıyor.
Bende humana çayına başladım tekrar.
Surekli sert olmaz ki ilk baslarda oyle oluyo yada fazlasiyla dinlenince süt yapacak sey yediginde arada sertlesir genelde artik yumusak olucak nadir sertlesir artik
İlk olunca bilemedim ben hep öyle kalacak sandım
Doldugu zaman değil, dolu olup bosaltamadiginda olur. Devamlı sert olursa sonu mastit zaten, iyi bir şey değil yani. Sık sık emzirmek veya sagmak gerekiyor. Hemm sut artışı hem de mastit olmamak icin
Öyle olunca sağıyordum işte ama ilk olunca bilemedim ben hep öyle dolu dolu duracak sanmıştım
Vallahi hic dk tutmadim canim ben

Aman strese girme canim dikkat et

gözünaydin canim saglikla büyüt insallah
İnşallah evime bir gideyim rahatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…