- 17 Ocak 2021
- 92
- 109
- 23
- 43
Bana da oldu. Malt içeceği içmeye başladım. İşe yarıyor.Moralim çok bozuldu. 3 saate kalmadan taş gibi dolan göğüslerim kaç saattir boş. Ağlayacağım
Kademe kademe kesiyormuşuz. Törpüler gibi...Meme ucunu ne kadar kesiyolad acaba cnm ben de denim. Tüm yöntemleri denicem artıkya benim bebişin dudaklari şişmese emsin bununla skntı yok sonuçta meme benim meme
Surekli sert olmaz ki ilk baslarda oyle oluyo yada fazlasiyla dinlenince süt yapacak sey yediginde arada sertlesir genelde artik yumusak olucak nadir sertlesir artikBilmiyorum ki öyle mi oluyor? Dolduğu zaman sürekli sert olmuyor mu? Ben başlarda sağdığımda bir memeden 50cc falan çıkıyordu en az. Hiç sağmayı denemedim ama boş gibi geliyor nedense
Pişik derdi bendede War Prima premium care kullanıyodum Molfix aldım henüz farkı anlayamadm biraz daha kullanacağım hep pişik bence sıcakta etkiliyor.. benim kız çok gazlı hiç durmuyo doktor günde 3 defa 10 ar damla wer durmazsa 1 kere daha werebilrisin dedi özele götürdüm iyi bir doktor bende genelde sabah ve akşam weriyorm öğlen uyuyor oluyo sanki farkettu bence en çok ağladığı saatler gelmeden 1 saat önce wererek deneBen gunde 1 kez 20 damla.diye biliyorum. Ama yariladim 10 gunde. Cok mu veriyorum bilemedimgerci bi haftadir gecmeyen inatci pisigi var. Acaba damla mi yaramiyor diye dusunuyorum. Sutten geciyorsa.diye dikkatli besleniyorum ama nafile. Damladan supheleniyorum. Hep yikiyorum ya da su ve pamukla temizliyorum. Acik birakip kurutuyorum ama nafile. 4-5 farkli.krem yag denedim nafile. Care olmuyor hicbiri.
Molfix kulaniyoruz hic degismedik biz 3. Paketimiz hic pisik olmadik sukur her bebekte ayni olur mu bilmiyorum denemen lazimPişik derdi bendede War Prima premium care kullanıyodum Molfix aldım henüz farkı anlayamadm biraz daha kullanacağım hep pişik bence sıcakta etkiliyor.. benim kız çok gazlı hiç durmuyo doktor günde 3 defa 10 ar damla wer durmazsa 1 kere daha werebilrisin dedi özele götürdüm iyi bir doktor bende genelde sabah ve akşam weriyorm öğlen uyuyor oluyo sanki farkettu bence en çok ağladığı saatler gelmeden 1 saat önce wererek dene
Prima premium care kullanıyorum 3.paketimiz 70lilerden. Kızım pişik olmadı. 2 bezde bir mustela pişik önleyici de sürüyorum.Pişik derdi bendede War Prima premium care kullanıyodum Molfix aldım henüz farkı anlayamadm biraz daha kullanacağım hep pişik bence sıcakta etkiliyor.. benim kız çok gazlı hiç durmuyo doktor günde 3 defa 10 ar damla wer durmazsa 1 kere daha werebilrisin dedi özele götürdüm iyi bir doktor bende genelde sabah ve akşam weriyorm öğlen uyuyor oluyo sanki farkettu bence en çok ağladığı saatler gelmeden 1 saat önce wererek dene
Doldugu zaman değil, dolu olup bosaltamadiginda olur. Devamlı sert olursa sonu mastit zaten, iyi bir şey değil yani. Sık sık emzirmek veya sagmak gerekiyor. Hemm sut artışı hem de mastit olmamak icinBilmiyorum ki öyle mi oluyor? Dolduğu zaman sürekli sert olmuyor mu? Ben başlarda sağdığımda bir memeden 50cc falan çıkıyordu en az. Hiç sağmayı denemedim ama boş gibi geliyor nedense
Aynen canım kaç numara kullanıyosn 1 numara aldm ama küçük gibi 2 alacağım 3500 benim masal kızımMolfix kulaniyoruz hic degismedik biz 3. Paketimiz hic pisik olmadik sukur her bebekte ayni olur mu bilmiyorum denemen lazim
Yapısal da olabiliyor canım benim diğer kızlarım da minik doğdu ve hep zayıf ve miniktilerİnşallah çabuk toparlanır bebeğimmama başladım bakalım günde 2-3 kez veriyorum. 2 saatte bir emzirmeye de devam. Zayıf bi bebek olarak doğdu zaten yapısı böyle belki bilemiyorum
Ahh canım bende güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederimAh teşekkür ederim. Ben de senin için benzer şeyleri düşünüyordum. Gördüğüm en ılımlı, empati sahibi, anlayışlı, düşünceli insanlardan birisin . Ben de lohusalığın beni bu sefer bu kadar vurmasını beklmeiyordum. her gün her şeye ağlıyorum. bu sefer kendimi salmicam diyordum. ama yine bedbaht haldeyim. bu sabah kendimi zorladım bebekle ilk defa yürüyüşe çıktım. ha çok uzaklaşamadım ama en azından hava aldık. evden çıkmadıkça daha depresif oluyorum. Lunayla vakit geçirmeyi o kadar özledim ki. bakıcı teyze tatilden gelse, 4-5 saat bebeği ona bırakıp Lunayla yalnız dışarı çıkmak istiyorum. İdrar konusunda dediğn gibi günden güne düzeliyor zaten, çok şükür.
Bizde pişik ne yaptı bilmiyorum bezi değişerek deniyrm bende sürekli Bepanthol sürüyrm ama yinede pişik anlamadim bendePrima premium care kullanıyorum 3.paketimiz 70lilerden. Kızım pişik olmadı. 2 bezde bir mustela pişik önleyici de sürüyorum.
Vallahi hic dk tutmadim canim benBenim de akşam ve bu sabah il defa 60 cc çıktı cnm i. Sen kaçar dk sağıyorsun peki 2 memeyi ?
Aman strese girme canim dikkat etBazı konulara sıkılmıştı canım. Ama şimdi baktım doluymuş sadece yumuşamışakıyor şimdi kendi kendine
Kızlar bu sabah 06:28 de doğurdum çok şükür oğluşum 3220 gr doğdu. Normal doğum oldu. Doğuran kardeşlerimizi de kutluyorum. Hayırlı evlat olsunlar. Sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin Rabbim
Ben ilk 2 paketi 1 numara aldim 3 kiloyduk simdi 3600 olduk 2 numara kullaniyoruz rahat oluyo 3390 kilodada iyi oluyodu o siralarda aldim zaten bu paket bile bitmelik oldu arada tam altini kapayacakken kirlenen cok bez oldu paralar hep cöpAynen canım kaç numara kullanıyosn 1 numara aldm ama küçük gibi 2 alacağım 3500 benim masal kızım
Sudocrem kullaniyorum bende her bezde azar azar suruyorum azcik kizarsa bile geciriyor hemenBizde pişik ne yaptı bilmiyorum bezi değişerek deniyrm bende sürekli Bepanthol sürüyrm ama yinede pişik anlamadim bende
Yok hiç içirmedim canım çünkü onu içirsem tekrar sağmam gerekiyorSağdıklarını içirmiyor musun hiç sen canım?
Bilemiyorum bende 2019da doğum yaptım yine doktordan doktora cevaplar degismis demekki15 dk sagiyorum
2018 de 3 aydi valla. Ha benim oyle saklayacak sutum olmadi ama doktor oyle demisti o zaman
Bende humana çayına başladım tekrar.Bana da oldu. Malt içeceği içmeye başladım. İşe yarıyor.
İlk olunca bilemedim ben hep öyle kalacak sandımSurekli sert olmaz ki ilk baslarda oyle oluyo yada fazlasiyla dinlenince süt yapacak sey yediginde arada sertlesir genelde artik yumusak olucak nadir sertlesir artik
Öyle olunca sağıyordum işte ama ilk olunca bilemedim ben hep öyle dolu dolu duracak sanmıştımDoldugu zaman değil, dolu olup bosaltamadiginda olur. Devamlı sert olursa sonu mastit zaten, iyi bir şey değil yani. Sık sık emzirmek veya sagmak gerekiyor. Hemm sut artışı hem de mastit olmamak icin
İnşallah evime bir gideyim rahatlayacağımVallahi hic dk tutmadim canim ben
Aman strese girme canim dikkat et
gözünaydin canim saglikla büyüt insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?