2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım çok sık yapıyor hemde. Sürekli dua okuyorum ama korkutuyorlar herhalde.
Ya valla o öyle yapınca canımdan can gidiyor ben burdayım annem hiç bi yere gitmedim diye kendi kendime çocukla konuşuyorum korkuyorum böyle olduğunda bişey olacak diye

Ya valla o öyle yapınca canımdan can gidiyor ben burdayım annem hiç bi yere gitmedim diye kendi kendime çocukla konuşuyorum korkuyorum böyle olduğunda bişey olacak diye
Aynen bende öyle konuşuyorum yüzünü falan okuyorum ellerini tutuyorum. Kıyamıyorum hiç. Aşırı sıçrıyor yerinden. Bazen kapı kapanma sesine bile öyle tepki veriyor.

Kızlar anneler iyi günler her kese. Bende gaz sancısıyla uğraşıyorum gecem gündüzüme karıştı(( telefonu elime alacak zaman yok.
Doğum yapanlarımız varmış sağlıkla büyütün inşa Allah

Deneyimli annelerden bir şey soracam kilo takıntısı başladı bende her gün kucağıma alıp tartıyorum bebeğimi bugün 50gr eksik oldu yanlışmı ölçtüm ne anlamadım çok çok canım sıkıldı emiyorda çok şükür. Yanlış olma payı varmı? Sadece bugün gazdan dolayı az az sık sık emdi bebem

Humana çay da etki etti bana. Bestlak damla denedim. Hastanedeki bebek hrmşiremiz önermişti.

Kizlar ben 1 numara ve 2 nunara 1er paket bez almistim oglum suan 3250 gr 1 nunara bitmek uzere kac 2 mi alayim yoksa tekrar 1e gerek var mı

Canım evdeki tartıyla hesap yapma doktorun tartısıyla farklılık gösteriyor hassas oluyor onlar. Sağlıkocağında baktırabilirsin kilo alımını takip ediyorum diyip, bakarlar

Biz anneyiz artık bize pes etmek yok
Kafaya takılır illaki takılmaz değil ama bebeğin en çok seni tanıyor bunu unutma sesini kokunu onunla konuşan sendin aylar boyunca bence kimseyi umursamamalısın

Evet canım çok sık yapıyor hemde. Sürekli dua okuyorum ama korkutuyorlar herhalde.
Bebiş anne karnında dar yerde olmaya alıştığı için sıçrayarak uyanmalar ilk aylarda çok normal. Kundak da o sebeple yapılıyor. Yarım kundak yapıp öyle uyutun bence

15 dk sagiyorum

2018 de 3 aydi valla. Ha benim oyle saklayacak sutum olmadi ama doktor oyle demisti o zaman
Maşallah gayet iyi cnm benim 15 dkkada bir memede en fazla 20 ml geliyo umarım ben de 70 ml i görürüm

Kızlar hiç bir sancim yokken sabah 5 bucuk gibi hafif karın ağrısıyla uyandım Bi kalktım suyum geliyor ilk az sonra birden akmaya başladım ardından hastaneye hazırlanırken hafif hastane yolunda sancılar başladı. Hastanede 6 gibi olduk yavaş yavas sancılar arttı ama Bi geldim açıklık 4 cm ben şok çünkü hiç sancim yoktu. Neyse saat 7 gibi açıklık 6 cm oldu tam sancılar dayanilmayack duruma gelip 1 saat civarı ağır sancı çekince doguruyorsun dediler tek ikinmada doğdu. Kizim biraz zayif ama bu zayıflık işime geldi hem tek ikinma hemde kesisiz dikisim var ama kesi yok. Ayrıca bunların hepsi devlet hastanesinde oldu. Sade 2 buçuk saatte doğdu resmen.

Herkese selam kızlarDoğumdan sonra hiç bakamadım buralara. Dört gündür döngüye alışmaya çalışıyorum. En zoru tahmin edersiniz ki "meme"sütümün yavaş yavaş çoğalacağını biliyorum ama bir sonraki uyanış saatini beklemek hafif kaygılandırıyor çünkü göğüs uçlarım feci acıyor. Gümüş kapak+lansinoh krem kullanıyorum. Bebeğim bir memeyi çok zor alıyor. Diğerini daha çok tercih ediyor. O meme zaten pert durumda. Diğeri de sağmaktan ve sürekli akmaktan bir garip halde. Şu anlık sarılık yok ama bugün kontrolümüz vardı. Doktor sınırda kilo alımı olduğu için bir hafta sonra tekrar bakalım dedi. Başka önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…