Evet canım çok sık yapıyor hemde. Sürekli dua okuyorum ama korkutuyorlar herhalde.Kızlar bebeğiniz uyurken sıçrıyormubirden çığlıkla uyanıyor sonra geri sakinleşiyor napacağımı bilemiyorum
Ya valla o öyle yapınca canımdan can gidiyor ben burdayım annem hiç bi yere gitmedim diye kendi kendime çocukla konuşuyorum korkuyorum böyle olduğunda bişey olacak diyeEvet canım çok sık yapıyor hemde. Sürekli dua okuyorum ama korkutuyorlar herhalde.
Aynen bende öyle konuşuyorum yüzünü falan okuyorum ellerini tutuyorum. Kıyamıyorum hiç. Aşırı sıçrıyor yerinden. Bazen kapı kapanma sesine bile öyle tepki veriyor.Ya valla o öyle yapınca canımdan can gidiyor ben burdayım annem hiç bi yere gitmedim diye kendi kendime çocukla konuşuyorum korkuyorum böyle olduğunda bişey olacak diye
21 günde 3 paket aboo biz 12 günde 4. Paketi aldıkMolfix kulaniyoruz hic degismedik biz 3. Paketimiz hic pisik olmadik sukur her bebekte ayni olur mu bilmiyorum denemen lazim
Biz bezden cok battaniye, zibin, yatak, dösek ve benim üzerime sıcıyoruz21 günde 3 paket aboo biz 12 günde 4. Paketi aldıktemiz bezleri kirletmek gibi hobimiz var
Humana çay da etki etti bana. Bestlak damla denedim. Hastanedeki bebek hrmşiremiz önermişti.Bende humana çayına başladım tekrar.
İlk olunca bilemedim ben hep öyle kalacak sandım
Öyle olunca sağıyordum işte ama ilk olunca bilemedim ben hep öyle dolu dolu duracak sanmıştım
İnşallah evime bir gideyim rahatlayacağım
Canım evdeki tartıyla hesap yapma doktorun tartısıyla farklılık gösteriyor hassas oluyor onlar. Sağlıkocağında baktırabilirsin kilo alımını takip ediyorum diyip, bakarlarKızlar anneleriyi günler her kese. Bende gaz sancısıyla uğraşıyorum gecem gündüzüme karıştı(( telefonu elime alacak zaman yok.
Doğum yapanlarımız varmışsağlıkla büyütün inşa Allah
Deneyimli annelerden bir şey soracam kilo takıntısı başladı bende her gün kucağıma alıp tartıyorum bebeğimi bugün 50gr eksik oldu yanlışmı ölçtüm ne anlamadım çok çok canım sıkıldıemiyorda çok şükür. Yanlış olma payı varmı? Sadece bugün gazdan dolayı az az sık sık emdi bebem
Biz anneyiz artık bize pes etmek yokNe güzel yazmışsın cnm teşekkür ederimhaklısın ama işte takıyorum kafaya ister istemez. Dediğin gibi yapay göğüs ucundan sonra denedim bi kaç sefer almaya çalışıyo çabalıyo yavrucuğun görüyotum ama kavrayamıyo bu sefer ağlıyo ben de kıyamıyorum tamam neyse denemeyelim diyip pes ediyorum.
2 numaralar 3-5 kg değil mi zaten ben 1 hiç almadım doktor 3,5 kg dediKizlar ben 1 numara ve 2 nunara 1er paket bez almistim oglum suan 3250 gr 1 nunara bitmek uzere kac 2 mi alayim yoksa tekrar 1e gerek var mı
Bebiş anne karnında dar yerde olmaya alıştığı için sıçrayarak uyanmalar ilk aylarda çok normal. Kundak da o sebeple yapılıyor. Yarım kundak yapıp öyle uyutun benceEvet canım çok sık yapıyor hemde. Sürekli dua okuyorum ama korkutuyorlar herhalde.
Benim bebeğim de de farkettim karbonatlı şu ile her gün bir defs temizleme e rağmen oluştu..
Meme reddi yaşıyoruz meme ucu slikon ve biberon ile besliyorum tüm dezenfekte önlemlerini almama rağmen oluştu. Bugün doktoru ile görüştüm mukostatin damla verdi bize..
Maşallah gayet iyi cnm benim 15 dkkada bir memede en fazla 20 ml geliyo umarım ben de 70 ml i görürüm15 dk sagiyorum
2018 de 3 aydi valla. Ha benim oyle saklayacak sutum olmadi ama doktor oyle demisti o zaman
Çpk teşekkür ederim cnmmBiz anneyiz artık bize pes etmek yok
Kafaya takılır illaki takılmaz değil ama bebeğin en çok seni tanıyor bunu unutma sesini kokunu onunla konuşan sendin aylar boyunca bence kimseyi umursamamalısın
Ben 3.ğaket 70liye geçtim 1 numara halaKizlar ben 1 numara ve 2 nunara 1er paket bez almistim oglum suan 3250 gr 1 nunara bitmek uzere kac 2 mi alayim yoksa tekrar 1e gerek var mı
Aferin ona canı sağolsunBiz bezden cok battaniye, zibin, yatak, dösek ve benim üzerime sıcıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?