2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bize de verdi damla ertesi gün başlayım dedim baktım azalmış öyle olunca kullanmadım kendiliğinden geçti çok çok az var şimdi onlar da dökülüyor emzirirken memeye yapışıp kalıyor kendiliğinden atıyor

Kızlar bebeğiniz uyurken sıçrıyormu birden çığlıkla uyanıyor sonra geri sakinleşiyor napacağımı bilemiyorum
Evet canım yenidoğan reflekslerinden dolayı sıçrayıp kendilerini uyandırıyorlar. Ben yarım kundak yapıyorum kollarını sarıyorum o zaman kendini uyandırmadan güzelce uyuyor

Ya valla o öyle yapınca canımdan can gidiyor ben burdayım annem hiç bi yere gitmedim diye kendi kendime çocukla konuşuyorum korkuyorum böyle olduğunda bişey olacak diye
Aynen bende öyle konuşuyorum yüzünü falan okuyorum ellerini tutuyorum. Kıyamıyorum hiç. Aşırı sıçrıyor yerinden. Bazen kapı kapanma sesine bile öyle tepki veriyor.
Canım korkmayın refleks o sıçrama korkutma falan değil ellerine kollarına hakim olamıyor bebişler bi an gelen refleksle sıçrıyorlar yanılmıyorsam 4. Aya kadar falan devam edip sonra geçecek bu durum. Yarım kundak yapın kollarını sarın mis gibi uyuyolar o zaman hemde kendilerini güvende hissediyorlar sıkıca sarılınca anne karnındaki sıkışıklığı hatırlayıp huzurlu oluyolar kıyamam

Meme ucu için 2 önemli şey, beben sadece meme ucunu emiyordur, etrafındaki kahverengi halaya kadar emmesu gerekli ki acıma çok olmasın. Diğer konu silikon meme ucu bende ise yaradı. Hem lansinoh hem de avent kullandım, aventi tavsiye ederim.

Sarılık sınırda olduğu için meme + mama şeklinde gidiyoruz biz, sık sık beslemek onemli

Çoook teşekkür ederim

Zor aldığı memeyi futbol tutusu emzirme pozisyonu dene kuzum. Benimki o sekilde alıyor artık. Memelere yapacak bir şey yok zamanla iyileşecek. Benim sol meme biraz inatcı cıktı iyileşme konusunda. Madecassol sürüp bi sonraki memeye kadar gümüs kapakla kapatıp emzirmeden önce yıkıyorum iyice daha iyi suanda

2 numaralar 3-5 kg değil mi zaten ben 1 hiç almadım doktor 3,5 kg dedi
Kg ya bakmadim canim inan
Ben 3.ğaket 70liye geçtim 1 numara hala
Bebikin kaç kg canım
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canım

Rabbim yardımcın olsun okurken emziriyordum o halde dua ettim Rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi inşaallah

Ayy maşallah yaaa darısı bana doguramayanlaraaa çok sevindim saglıkla büyüsün bize dua edin 40+5 oldum bugün

Kızlar bu sabah 06:28 de doğurdum çok şükür oğluşum 3220 gr doğdu. Normal doğum oldu. Doğuran kardeşlerimizi de kutluyorum. Hayırlı evlat olsunlar. Sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin Rabbim
Maşallah dua edin bana da ne olur 40+5 yetim

Ay maşallah maşallah. Yüreğime su serptiniz. Çok teşekkür ederim. Darısı başımıza.
Ay maşallah maşallah. Yüreğime su serptiniz. Çok teşekkür ederim. Darısı başımıza.
İnsallah canım valla ben bebek doğar ve emer sanıyordum oyle olmuyormus emzirmenin bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştim insallah seninki de günü gelince emecek sadece memeni vermeyi bırakma yeter emmese bile ağzında tutsun
Ne güzel umarım benim de böyle olur emzirme hikayem
Zamanla olur hiç canını sıkma ben kendimi cok yıprattım YouTube d video izlemekten araştırma yapmaktan bebek uyurken bunlarla ilgilenmekten hiç dinlenemedim boşuna yormuşum kendimi zamanı geldi ve emdi yani kendi isteğiyle gelmeyen bebeler de böyle oluyormus suni sancıyla doğum yaptım ben her şey suni ilerledi sezeryan da da aynı mantık bebek doğduğunun farkına varmadığı icin böyle sorunlar oluyormus şuan cok şükür

Bizde pişik ne yaptı bilmiyorum bezi değişerek deniyrm bende sürekli Bepanthol sürüyrm ama yinede pişik anlamadim bende
Kakasını cok mu yapıyor bizim bi 5 gün öncesine kadar her bez kakalı ve 14 bez değişimi oluyordu ortalama hatta bazen daha cok sürekli kaka olduğu icin pişik oldu cok dikkat etmeme rağmen cok üzülmüştüm buraya da yazdım hatta o ara sonra kakası düzene girdi pişik gitti o ara hametan beğantol sudokrem oksizinc zeytinyağı kullanmıştım tam kombo yani gecsin diye aşırı kafama takıp üzülmüştüm yaa sıcaklar da etkiliyor insallaj geçer sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…