- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah doğur da gel uykusuz geceler bitik analar arasınaKızlar benim de yatışım yapıldı fitil ile başlanacak sonra başlmzsa doğum suni sancı ile devam edecek. Dua edin benim için
Çok teşekkür ederim bende hametan aldırdm eşime bakalm belki işe yarar kaka az az ve sürekli yapıyor sıcakta olunca popolar bitikKakasını cok mu yapıyor bizim bi 5 gün öncesine kadar her bez kakalı ve 14 bez değişimi oluyordu ortalama hatta bazen daha cok sürekli kaka olduğu icin pişik oldu cok dikkat etmeme rağmen cok üzülmüştüm buraya da yazdım hatta o ara sonra kakası düzene girdi pişik gitti o ara hametan beğantol sudokrem oksizinc zeytinyağı kullanmıştım tam kombo yani gecsin diye aşırı kafama takıp üzülmüştüm yaa sıcaklar da etkiliyor insallaj geçer sizin de
Ben bir 2 beden deneyim bugün en iyisi3300 dü en son
Sağlikla kavuşun canımKızlar benim de yatışım yapıldı fitil ile başlanacak sonra başlmzsa doğum suni sancı ile devam edecek. Dua edin benim için
Bir avazda doğur inşallah canım senin bebeği zorla getirceksiniz geleceği yok valla inşallah gelmiştirKızlar benim de yatışım yapıldı fitil ile başlanacak sonra başlmzsa doğum suni sancı ile devam edecek. Dua edin benim için
Rabbim kavuştursun kolaylıklaMaşallahdua edin bana da ne olur 40+5 yetim
Allah yardımcın olsun canım ya kolay dogum olsun inşallahKızlar benim de yatışım yapıldı fitil ile başlanacak sonra başlmzsa doğum suni sancı ile devam edecek. Dua edin benim için
Süt yeter ama bol bol emzirin uykulu hali olabilir emmek istemeyebilir zorla emzirin iki saatte bir mutlaka bebekte renk degişimine dikkat edin aman sarılık olmasın siyah mekonyum kakasını olabildigince hızlı atmasını saglayın.Sütü ne kadar emerse o kadar çok gelirKızlar benim bebiş dün sabah doğduktan sonra iki kere kaka yaptı akşama hastaneden çıktık şimdi sabah oldu ama hala kaka yapamadı sadece çişli bez acaba sütüm mü yetmiyor
Bestlak bir kere hastanede ebe vermişti. Sonra hiç kullanmadım. Humana yetiyor bana hemen süt yapıyor çok şükürHumana çay da etki etti bana. Bestlak damla denedim. Hastanedeki bebek hrmşiremiz önermişti.
Bence yok. Ben 160 adet 1 no kullandım. Sonra 2 ye geçtim. Zaten aralarında çok fark yok.Kizlar ben 1 numara ve 2 nunara 1er paket bez almistim oglum suan 3250 gr 1 nunara bitmek uzere kac 2 mi alayim yoksa tekrar 1e gerek var mı
Bebiş anne karnında dar yerde olmaya alıştığı için sıçrayarak uyanmalar ilk aylarda çok normal. Kundak da o sebeple yapılıyor. Yarım kundak yapıp öyle uyutun bence
Sabah öyle uyuttum baya rahat uyudu. Uyuturken öyle yapacağım artık. Zaten kendini çok sık uyanduruyırdu elleri ile. Teşekkür ederimCanım korkmayın refleks o sıçrama korkutma falan değil ellerine kollarına hakim olamıyor bebişler bi an gelen refleksle sıçrıyorlar yanılmıyorsam 4. Aya kadar falan devam edip sonra geçecek bu durum. Yarım kundak yapın kollarını sarın mis gibi uyuyolar o zaman hemde kendilerini güvende hissediyorlar sıkıca sarılınca anne karnındaki sıkışıklığı hatırlayıp huzurlu oluyolar kıyamam
Canım sütün yetmese çişte yapmaz. 5 güne kadar kaka yapmaması normal sayılıyormuşKızlar benim bebiş dün sabah doğduktan sonra iki kere kaka yaptı akşama hastaneden çıktık şimdi sabah oldu ama hala kaka yapamadı sadece çişli bez acaba sütüm mü yetmiyor
Allah yardimcin olsun kazasiz belasiz bir avazdaKızlar benim de yatışım yapıldı fitil ile başlanacak sonra başlmzsa doğum suni sancı ile devam edecek. Dua edin benim için
Ay benim kızda öyle yapıyor bazen.Sabah oglanin karnini doyurdum yerine koydum kafayi yan cevirmistim bezini cope atim elimi yikiim gelim dedm bi geldim kafa duz agzi yuzu ustu basi kusmuk gozleri tavana dikmis bakiyo. Aklimi kacirdim cocugu hemen kaptim yataktan. Meger gozu dalmis bebenin. Bisi oldu sandim ama o uzaklara dalmis.
Hayir nasi bi derdin olabilir de dalip gidiyosun. Sanirsin dunyanin yuku omuzlarindaAy benim kızda öyle yapıyor bazen.Bu bebeler öldürecek bizi korkudan. Eşime bağırıyorum bu çocuğa bir şey oldu diye ama hanımefendi uzaklara dalmış oluyor.
Haha valla benim kızın derdi kaka ve gaz onu biliyorum. Nasıl yapacam diye düşünüyor kesin.Hayir nasi bi derdin olabilir de dalip gidiyosun. Sanirsin dunyanin yuku omuzlarinda
Ayni dert valla billaHaha valla benim kızın derdi kaka ve gaz onu biliyorum. Nasıl yapacam diye düşünüyor kesin.
Emmek rahatlattigi icin her sekilde ac olmasalar da emmek istiyorlar. Ben istedigi zaman emziriyorum ne kadar ne zaman isterse. Anne sutu ne obez yapar ne zarari var. Zaten emiliyo hemen. Uyuyo zaten bi yeree yorulup. Yni kisaca ac olmadigina wminsen emzik vermeyi deneyebilirsin rahatlamaai icin. Benim oglum emzik almadi. Emzirmesem dahi hep kucagimda. Oyle rahatliyor. Onlari da anlamak lazim. Dunyaya geleli 3 hafta oldu daha. Guven ariyor annesinin sakinlestirmesini bekliyorGünaydın kızlar, dün gece benim oğlan 3,5 saatte bir uyanmıştı ohh ne güzel diyordum. Bu gece her saat uyandık ve sürekli meme istiyor memede durmak istiyor. Emdiği için meme hep yumuşak, ağzını çektiğinde süt oluyor bazen uyuya kalıyor ağzından süt dökülüyor filan. Ama hep meme istediği için doymuyor mu acaba diyorum. Sabah emzirdim ağladı uyumadı 30cc mama verdim dinlenmeden içti hepsini. Haftalık 300 gr alıyor bizimki. Şimdiye kadar kendi sütümle besledim ama sabahki mama olayından sonra aralarda mama takviyesi veriyim diye düşünüyorum en az 50-60 cc. Yada bu memede durma olayı açlıkla ilgili değil mi acaba içgüdüsel olarak mı istiyor memeyi sizde durumlar nasıl memeye karşı
Kakanın sütle alakası yok, çişe de çıkmaz o zaman. Biz Emzirme ve mama yiyoruz, kabız oldu 2 gün, sonra cikti ama çocuk helak oldu karın ağrısından. Dün doktora söyledim, yenid9ganda olabiliyor, ilaca gerek yok, kabız olduğunda 1 çay kaşığı tam dolmayacak şekilde zeytinyağı verin dedi.Kızlar benim bebiş dün sabah doğduktan sonra iki kere kaka yaptı akşama hastaneden çıktık şimdi sabah oldu ama hala kaka yapamadı sadece çişli bez acaba sütüm mü yetmiyor
Memeyi açlıktan istemiyor sadece. Once emziriyorum, sonra 30 cc mama, en son memede 2 fırt çekip, elini göğsüme atıp memede uyumayı seviyor. Güvende hissediyor memedeyken demişti hemşire. Tam tersi mamayi arttırma, emzirmeyi arttır bence. Sarılık riski geçince mamayi azaltıp emzirmeyi artıracağız ki biz zaten 30 cc mama veriyoruz sadece cnm. Bir de meme +mama en son tekrar keyif için meme olunca uyuma saatimiz kaçıyordu, doktora söyledim emzik verz aynı duyguyu yakalar kucağında dedi. Emzik ise yaradı daha erkennuykuya daliyir içinde süt olmadığından.Günaydın kızlar, dün gece benim oğlan 3,5 saatte bir uyanmıştı ohh ne güzel diyordum. Bu gece her saat uyandık ve sürekli meme istiyor memede durmak istiyor. Emdiği için meme hep yumuşak, ağzını çektiğinde süt oluyor bazen uyuya kalıyor ağzından süt dökülüyor filan. Ama hep meme istediği için doymuyor mu acaba diyorum. Sabah emzirdim ağladı uyumadı 30cc mama verdim dinlenmeden içti hepsini. Haftalık 300 gr alıyor bizimki. Şimdiye kadar kendi sütümle besledim ama sabahki mama olayından sonra aralarda mama takviyesi veriyim diye düşünüyorum en az 50-60 cc. Yada bu memede durma olayı açlıkla ilgili değil mi acaba içgüdüsel olarak mı istiyor memeyi sizde durumlar nasıl memeye karşı
Mamayi biberon ile verme, kasık biberon ile ver. Ben 15 gündür kasık biberon kullanıyorum emzirdikten sonra mama verilirken. Biberon normal ise efor sarfetmeden mama sular seller gibi geldiğinden bebek hoşlanıyor. Ha keza oldu ki normal biberon verdin, bırak kasık biberon al ve emzirmekten vazgeçme. Emzirmeden önce memede masaj yap, ucuna da süt gelsin, bebeğinin ağzına sütünden sür, sonra ver ağzına memeyi. Hemşire öğretmişti hastanede ikebKızlar bugün kontrol tartımız vardı şükür güzel kilo almışız, akşamları 60 ml mama veriyodum çok ağlıyor sakinleşmiyor diye, dr. Verme sütğn yeter diyor, sütüm bol evet ama mümkün değil susmuyor akşam mamayı verince sakinleşip 3/4 saat uyuyor, dr. Meme reddi olabilir falan dedş korktum günde 1 kere mamayla meme reddi olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?