2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gece 4 kere kaka yaptı, her bez kontrolünde çiş dolu. Aç olmadığını burdan anlıyorum ama memeyi görünce saldırıyor vermediğimde kendini yırtıyor elini ağzına sokuyor. Emzik tuttu bizimki ama düşürüyor bazen ağzından bide emzikte nöbet tutmak lazım bu sabah uyumadı 5ten 7ye kadar en sonunda emzikle yatağa koydum garibim takıldı öyle. Mamaya saldırınca aç sandım ama olayımız meme sanırım. Bende her istediğinde veriyorum tek sakinleştiği yer meme çünkü

Emziği kucakta mı veriyorsun? Bende deniyim onu. Geçen hafta sarılık gövdede 10.2 di dün ölçüldü 8e inmiş. Başta 7,5 çıktı. Zaten risk yoktu ama daha da inmiş sevindik. İnşallah sizde atlatırsınız canım

Kızlar bebedor kaşik biberon çok yumusak mama kendi akiyor kontrol edemiyorum kendim sıkıp ayarlayayim istiyorum memnun kaldiginiz kaşik biberon var mı

Aynen cnm, kucakta daha hızlı uykuya dalıyor. Elektrikli ana kucağında da denedik emzik verip, sallanırken orada da uyudu ama daha geç. Yataga doğrudan koyabilmek için zaten yarı uykuya dalmış olması gerekiyor. Gözler faltasi gibi açıkken emzik ağızda, kollarimla da kucağımda iyice sarıyorum, bir de üzerini örtüyorum, isi da etkiliyor ve hızlı dalıyor.

Kızlar bebedor kaşik biberon çok yumusak mama kendi akiyor kontrol edemiyorum kendim sıkıp ayarlayayim istiyorum memnun kaldiginiz kaşik biberon var mı

Bebedor ek gıda döneminde uygun bildiğim kadarı ile, aşağıdaki 2 üründe var bende ikisinden de memnunum

İlkinin biberonu.buyuk, ikincisinin daha kucuk sadece. Ağızlar ayni

Haftada 300 gr alıyorsa doymaması mümkün değil bence, bizimki de öyle yapıyor, memede olmayı seviyorlar, belki arada süt az geliyor ya da emerken uyuduğu için yeterince doymuyor olabilir ama sarılık riski geçtiyse bence mama takviyesine gerek yok. Bizim çocuk doktoru, mama takviyesi için tek kriter kilo alımı demişti hatta

Derdimiz meme sanırım. Her gece farklı bide. Dün 3 kere uyanan bebe, hatta birinde 3,5 saat oldu biz kaldırdık. Bu gece memeden inmedi

Ben bu senenin bebelerinden korkmaya basladim iyice besige yatiriyom sonunda aliyom besigi tavaf ediyo gozleri bizimde cok daliyo misafir getirtmese Allah verede

Aynen zeytinyag rahatlatiyor

Ay kalp krizi geçirtiyor gecende bana oldu anel defterim kapaniyodu korkudan
Mamayi biberonla mi veriyosun canim
Kendin sıkmadigin sürece gelmiyor degil mi canim bunda alayim hemen ya
Babyjem 8681049216946 Anne Süt Kaşığı Tpu, Çok Renkli Babyjem 8681049216946 Anne Süt Kaşığı Tpu, Çok Renkli : Amazon.com.tr: Bebek bunu kullanıyorum çok rahat fiyat uygun
Kendin sıkmadan akmiyor dimi canim

Ay kalp krizi geçirtiyor gecende bana oldu anel defterim kapaniyodu korkudan

Mamayi biberonla mi veriyosun canim

Kendin sıkmadigin sürece gelmiyor degil mi canim bunda alayim hemen ya

Kendin sıkmadan akmiyor dimi canim
Kaşık biberonla veriyorum, sen sıkmayınca akmıyor.

Onu hiç almıyor benim kız canım bizmi beceremedik anlamadım ama yırtıyor kendini vermeye kalkınca mecbur biberon veriyorum öyle olunca

Canım sadece aç olduğu için memede durmuyor ki. Kokunu özlüyor, huzursuz hissediyor, karnı ağrıyor, gazı oluyor, korkuyor, mutluyken bile emmek istiyorlar. Oğlumu 2.5yaşına kadar emzirdim. İnan her türlü duyguyu memede yaşıyorlar sadece aç oldukları için değil

Benim kız yerine koyunca hemen uyanıyor. Dizlerimde sallıyorum artık uyusun diye. Uykusu saçma sapan. 1 saat uyuyor uyanıyor ağlıyor tekrar uyuyır bölük pörçük
Benimkide memede uyuyor sürekli yerine koyunca kıyameti koparıyorm bide kaka yapamadık bugün 5.gün onunda ağrısı var ondanmı acaba anlamadım

Kızlar meme+mama besleyen birisi olarak çoğu biberonu denedim. En iyisi dr.brown. Aventte meme reddine sebep olmadı bende ama akısı cok fszla ve ondan sonra meme emerken sinirleniyordu. En son dr brownı denedim anne memesine en yakın olan onun geniş ağızlısı. İlk defa biberonla içerken memedeki gibi çenesini dinlendirdi ve yavaş bitirdi. Ucu zaten anne memesini taklit etmisler. Bende meme reddi yapmadı yani söylemek istedim bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…