Gece 4 kere kaka yaptı, her bez kontrolünde çiş dolu. Aç olmadığını burdan anlıyorum ama memeyi görünce saldırıyor vermediğimde kendini yırtıyor elini ağzına sokuyor. Emzik tuttu bizimki ama düşürüyor bazen ağzından bide emzikte nöbet tutmak lazımEmmek rahatlattigi icin her sekilde ac olmasalar da emmek istiyorlar. Ben istedigi zaman emziriyorum ne kadar ne zaman isterse. Anne sutu ne obez yapar ne zarari var. Zaten emiliyo hemen. Uyuyo zaten bi yeree yorulup. Yni kisaca ac olmadigina wminsen emzik vermeyi deneyebilirsin rahatlamaai icin. Benim oglum emzik almadi. Emzirmesem dahi hep kucagimda. Oyle rahatliyor. Onlari da anlamak lazim. Dunyaya geleli 3 hafta oldu daha. Guven ariyor annesinin sakinlestirmesini bekliyor
Emziği kucakta mı veriyorsun? Bende deniyim onu. Geçen hafta sarılık gövdede 10.2 di dün ölçüldü 8e inmiş. Başta 7,5 çıktı. Zaten risk yoktu ama daha da inmiş sevindik. İnşallah sizde atlatırsınız canımKakanın sütle alakası yok, çişe de çıkmaz o zaman. Biz Emzirme ve mama yiyoruz, kabız oldu 2 gün, sonra cikti ama çocuk helak oldu karın ağrısından. Dün doktora söyledim, yenid9ganda olabiliyor, ilaca gerek yok, kabız olduğunda 1 çay kaşığı tam dolmayacak şekilde zeytinyağı verin dedi.
Memeyi açlıktan istemiyor sadece. Once emziriyorum, sonra 30 cc mama, en son memede 2 fırt çekip, elini göğsüme atıp memede uyumayı seviyor. Güvende hissediyor memedeyken demişti hemşire. Tam tersi mamayi arttırma, emzirmeyi arttır bence. Sarılık riski geçince mamayi azaltıp emzirmeyi artıracağız ki biz zaten 30 cc mama veriyoruz sadece cnm. Bir de meme +mama en son tekrar keyif için meme olunca uyuma saatimiz kaçıyordu, doktora söyledim emzik verz aynı duyguyu yakalar kucağında dedi. Emzik ise yaradı daha erkennuykuya daliyir içinde süt olmadığından.
Mamayi biberon ile verme, kasık biberon ile ver. Ben 15 gündür kasık biberon kullanıyorum emzirdikten sonra mama verilirken. Biberon normal ise efor sarfetmeden mama sular seller gibi geldiğinden bebek hoşlanıyor. Ha keza oldu ki normal biberon verdin, bırak kasık biberon al ve emzirmekten vazgeçme. Emzirmeden önce memede masaj yap, ucuna da süt gelsin, bebeğinin ağzına sütünden sür, sonra ver ağzına memeyi. Hemşire öğretmişti hastanede ikeb
Aynen cnm, kucakta daha hızlı uykuya dalıyor. Elektrikli ana kucağında da denedik emzik verip, sallanırken orada da uyudu ama daha geç. Yataga doğrudan koyabilmek için zaten yarı uykuya dalmış olması gerekiyor. Gözler faltasi gibi açıkken emzik ağızda, kollarimla da kucağımda iyice sarıyorum, bir de üzerini örtüyorum, isi da etkiliyor ve hızlı dalıyor.Emziği kucakta mı veriyorsun? Bende deniyim onu. Geçen hafta sarılık gövdede 10.2 di dün ölçüldü 8e inmiş. Başta 7,5 çıktı. Zaten risk yoktu ama daha da inmiş sevindik. İnşallah sizde atlatırsınız canım
Kızlar bebedor kaşik biberon çok yumusak mama kendi akiyor kontrol edemiyorum kendim sıkıp ayarlayayim istiyorum memnun kaldiginiz kaşik biberon var mı
Haftada 300 gr alıyorsa doymaması mümkün değil bence, bizimki de öyle yapıyor, memede olmayı seviyorlar, belki arada süt az geliyor ya da emerken uyuduğu için yeterince doymuyor olabilir ama sarılık riski geçtiyse bence mama takviyesine gerek yok. Bizim çocuk doktoru, mama takviyesi için tek kriter kilo alımı demişti hattaGünaydın kızlar, dün gece benim oğlan 3,5 saatte bir uyanmıştı ohh ne güzel diyordum. Bu gece her saat uyandık ve sürekli meme istiyor memede durmak istiyor. Emdiği için meme hep yumuşak, ağzını çektiğinde süt oluyor bazen uyuya kalıyor ağzından süt dökülüyor filan. Ama hep meme istediği için doymuyor mu acaba diyorum. Sabah emzirdim ağladı uyumadı 30cc mama verdim dinlenmeden içti hepsini. Haftalık 300 gr alıyor bizimki. Şimdiye kadar kendi sütümle besledim ama sabahki mama olayından sonra aralarda mama takviyesi veriyim diye düşünüyorum en az 50-60 cc. Yada bu memede durma olayı açlıkla ilgili değil mi acaba içgüdüsel olarak mı istiyor memeyi sizde durumlar nasıl memeye karşı
Babyjem 8681049216946 Anne Süt Kaşığı Tpu, Çok Renkli Babyjem 8681049216946 Anne Süt Kaşığı Tpu, Çok Renkli : Amazon.com.tr: Bebek bunu kullanıyorum çok rahat fiyat uygunKızlar bebedor kaşik biberon çok yumusak mama kendi akiyor kontrol edemiyorum kendim sıkıp ayarlayayim istiyorum memnun kaldiginiz kaşik biberon var mı
Derdimiz meme sanırım. Her gece farklı bide. Dün 3 kere uyanan bebe, hatta birinde 3,5 saat oldu biz kaldırdık. Bu gece memeden inmediHaftada 300 gr alıyorsa doymaması mümkün değil bence, bizimki de öyle yapıyor, memede olmayı seviyorlar, belki arada süt az geliyor ya da emerken uyuduğu için yeterince doymuyor olabilir ama sarılık riski geçtiyse bence mama takviyesine gerek yok. Bizim çocuk doktoru, mama takviyesi için tek kriter kilo alımı demişti hatta
Ben bu senenin bebelerinden korkmaya basladim iyice besige yatiriyom sonunda aliyom besigi tavaf ediyoSabah oglanin karnini doyurdum yerine koydum kafayi yan cevirmistim bezini cope atim elimi yikiim gelim dedm bi geldim kafa duz agzi yuzu ustu basi kusmuk gozleri tavana dikmis bakiyo. Aklimi kacirdim cocugu hemen kaptim yataktan. Meger gozu dalmis bebenin. Bisi oldu sandim ama o uzaklara dalmis.
Aynen zeytinyag rahatlatiyorKakanın sütle alakası yok, çişe de çıkmaz o zaman. Biz Emzirme ve mama yiyoruz, kabız oldu 2 gün, sonra cikti ama çocuk helak oldu karın ağrısından. Dün doktora söyledim, yenid9ganda olabiliyor, ilaca gerek yok, kabız olduğunda 1 çay kaşığı tam dolmayacak şekilde zeytinyağı verin dedi.
Memeyi açlıktan istemiyor sadece. Once emziriyorum, sonra 30 cc mama, en son memede 2 fırt çekip, elini göğsüme atıp memede uyumayı seviyor. Güvende hissediyor memedeyken demişti hemşire. Tam tersi mamayi arttırma, emzirmeyi arttır bence. Sarılık riski geçince mamayi azaltıp emzirmeyi artıracağız ki biz zaten 30 cc mama veriyoruz sadece cnm. Bir de meme +mama en son tekrar keyif için meme olunca uyuma saatimiz kaçıyordu, doktora söyledim emzik verz aynı duyguyu yakalar kucağında dedi. Emzik ise yaradı daha erkennuykuya daliyir içinde süt olmadığından.
Mamayi biberon ile verme, kasık biberon ile ver. Ben 15 gündür kasık biberon kullanıyorum emzirdikten sonra mama verilirken. Biberon normal ise efor sarfetmeden mama sular seller gibi geldiğinden bebek hoşlanıyor. Ha keza oldu ki normal biberon verdin, bırak kasık biberon al ve emzirmekten vazgeçme. Emzirmeden önce memede masaj yap, ucuna da süt gelsin, bebeğinin ağzına sütünden sür, sonra ver ağzına memeyi. Hemşire öğretmişti hastanede ikeb
Ay kalp krizi geçirtiyor gecende bana oldu anel defterim kapaniyodu korkudanSabah oglanin karnini doyurdum yerine koydum kafayi yan cevirmistim bezini cope atim elimi yikiim gelim dedm bi geldim kafa duz agzi yuzu ustu basi kusmuk gozleri tavana dikmis bakiyo. Aklimi kacirdim cocugu hemen kaptim yataktan. Meger gozu dalmis bebenin. Bisi oldu sandim ama o uzaklara dalmis.
Mamayi biberonla mi veriyosun canimGünaydın kızlar, dün gece benim oğlan 3,5 saatte bir uyanmıştı ohh ne güzel diyordum. Bu gece her saat uyandık ve sürekli meme istiyor memede durmak istiyor. Emdiği için meme hep yumuşak, ağzını çektiğinde süt oluyor bazen uyuya kalıyor ağzından süt dökülüyor filan. Ama hep meme istediği için doymuyor mu acaba diyorum. Sabah emzirdim ağladı uyumadı 30cc mama verdim dinlenmeden içti hepsini. Haftalık 300 gr alıyor bizimki. Şimdiye kadar kendi sütümle besledim ama sabahki mama olayından sonra aralarda mama takviyesi veriyim diye düşünüyorum en az 50-60 cc. Yada bu memede durma olayı açlıkla ilgili değil mi acaba içgüdüsel olarak mı istiyor memeyi sizde durumlar nasıl memeye karşı
Kendin sıkmadigin sürece gelmiyor degil mi canim bunda alayim hemen yaBebedor ek gıda döneminde uygun bildiğim kadarı ile, aşağıdaki 2 üründe var bende ikisinden de memnunum
İlkinin biberonu.buyuk, ikincisinin daha kucuk sadece. Ağızlar ayni
Eday 60 ml Biberon Geliştirilmiş Kaşık Biberon - Fiyatı, Yorumları
Eday 60 ml Biberon Geliştirilmiş Kaşık Biberon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Materni Anne Sütü Emzirme Kaşığı-Flowcup Aç Kullan Kaşıklı Biberon Fiyatı - Trendyol
Materni Flowcup Aç Kullan Anne Sütü Emzirme Kaşığı- Kaşıklı Biberon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kendin sıkmadan akmiyor dimi canimBabyjem 8681049216946 Anne Süt Kaşığı Tpu, Çok Renkli Babyjem 8681049216946 Anne Süt Kaşığı Tpu, Çok Renkli : Amazon.com.tr: Bebek bunu kullanıyorum çok rahat fiyat uygun
Kaşık biberonla veriyorum, sen sıkmayınca akmıyor.Ay kalp krizi geçirtiyor gecende bana oldu anel defterim kapaniyodu korkudan
Mamayi biberonla mi veriyosun canim
Kendin sıkmadigin sürece gelmiyor degil mi canim bunda alayim hemen ya
Kendin sıkmadan akmiyor dimi canim
Hemen sipariş edicem benimki bagimsiz bogazina kaçıyor akinca birden sonra dayanamayip biberonu basiyorumKaşık biberonla veriyorum, sen sıkmayınca akmıyor.
Onu hiç almıyor benim kız canım bizmi beceremedik anlamadım ama yırtıyor kendini vermeye kalkıncaKakanın sütle alakası yok, çişe de çıkmaz o zaman. Biz Emzirme ve mama yiyoruz, kabız oldu 2 gün, sonra cikti ama çocuk helak oldu karın ağrısından. Dün doktora söyledim, yenid9ganda olabiliyor, ilaca gerek yok, kabız olduğunda 1 çay kaşığı tam dolmayacak şekilde zeytinyağı verin dedi.
Canım sadece aç olduğu için memede durmuyor ki. Kokunu özlüyor, huzursuz hissediyor, karnı ağrıyor, gazı oluyor, korkuyor, mutluyken bile emmek istiyorlar. Oğlumu 2.5yaşına kadar emzirdim. İnan her türlü duyguyu memede yaşıyorlar sadece aç oldukları için değilGünaydın kızlar, dün gece benim oğlan 3,5 saatte bir uyanmıştı ohh ne güzel diyordum. Bu gece her saat uyandık ve sürekli meme istiyor memede durmak istiyor. Emdiği için meme hep yumuşak, ağzını çektiğinde süt oluyor bazen uyuya kalıyor ağzından süt dökülüyor filan. Ama hep meme istediği için doymuyor mu acaba diyorum. Sabah emzirdim ağladı uyumadı 30cc mama verdim dinlenmeden içti hepsini. Haftalık 300 gr alıyor bizimki. Şimdiye kadar kendi sütümle besledim ama sabahki mama olayından sonra aralarda mama takviyesi veriyim diye düşünüyorum en az 50-60 cc. Yada bu memede durma olayı açlıkla ilgili değil mi acaba içgüdüsel olarak mı istiyor memeyi sizde durumlar nasıl memeye karşı
Ayy teşekkür ederim
Benimkide memede uyuyor sürekli yerine koyunca kıyameti koparıyormBenim kız yerine koyunca hemen uyanıyor. Dizlerimde sallıyorum artık uyusun diye. Uykusu saçma sapan. 1 saat uyuyor uyanıyor ağlıyor tekrar uyuyır bölük pörçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?