2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide memede uyuyor sürekli yerine koyunca kıyameti koparıyorm bide kaka yapamadık bugün 5.gün onunda ağrısı var ondanmı acaba anlamadım
1 çay kasigina yakın zeytinyağı verdi doktorum, sen de danisip dene istersen cnm

Ayy maasallah en kolay doguran sensin galiba

1 çay kasigina yakın zeytinyağı verdi doktorum, sen de danisip dene istersen cnm
Bugün kontrolde ne verebilirim diye sordum aslında ama kabız değil gazı olan bebeklerde bağırsak hareketi düzensiz olur dedi, gaz için ne yapabilirim dedim bol bol sabır çek dedş bizim dr fazla doğalcı sanırım valla annemde söyledi zeytinyağını ama cesaret edemedim, bir arkadaşımda sen 1 kaşık zeytinyağı iç sütten geçer bebişe dedi

Gözün aydın merak etme cabucak iyileşecektir cok bir sıkıntısı yoktur tosbaganın

Ben avent aldım biberonu korkuyorum meme reddi olcak diye, gerçi benim kız mamadan sonra bile beni emiyor nasıl bir emme aşkı var kızda anlamadım

Benim bebe de ne yapıp edip yan koydugun halde sırt ustune dönüyor yav, her sefwrinde öyle buluyorum.

Benimkide memede uyuyor sürekli yerine koyunca kıyameti koparıyorm bide kaka yapamadık bugün 5.gün onunda ağrısı var ondanmı acaba anlamadım
5 güne kadar normal diyorlar ama 5 ten sonrası kabız oluyor sanırım. Kaka yapamadıkları için ağrıları oluyor. Sürekli ıkınıyorlar. Kızımda öyle ısındığı için uyanıyor.

5 güne kadar normal diyorlar ama 5 ten sonrası kabız oluyor sanırım. Kaka yapamadıkları için ağrıları oluyor. Sürekli ıkınıyorlar. Kızımda öyle ısındığı için uyanıyor.
Gazını çok iyi çıkarıyor ama kaka sıkıntı 2 haftadır valla napsam bilemedim zeytinyağımı içirsem kimi poposuna sür diyor, kimi sen iç

Bende de aynı bi gece bigeceyi tutmuyor emiyor emiyor süt boşalıyor sonra yine aranıyor ben de gece 30 cc mama veriyorum sabaha karsı gündüz de 2 kere veriyorum , gündüz saat bası emmek istiyor aclıktan mı keyiften mi ben de anlamadım. Ama kucagıma alıstı, yataga indirdiğimde basıyor cıglıgı ya meme ya kucak

Valla ben de biberonla vermem taraftarı idim sırınga ile eziyet cektik kasık biberonla icemedi cocugum yarısı döküldü vs cocugun aklı karıstı bi agxını mı acsın emsin mi meme gibi bilemedi. Sonra biberona gectim kucuck bir deliği vae memeden ondan fazla süt geliyordur. Onu kullanıyorum meme reddi olmadı hatta daha fazla emmek istiyor

Gazını çok iyi çıkarıyor ama kaka sıkıntı 2 haftadır valla napsam bilemedim zeytinyağımı içirsem kimi poposuna sür diyor, kimi sen iç
Bizimde öyle maşallah gaz sorununu çözdük. Kabız değil ama kakasını yapamıyor. Çok zorlanıyor ıkınıyor kızarıyor falan ama yok yani çıkmıyor. Ben içerdim yarım çay kaşığı araştırdım öneren doktorlarda var. Poposunu hiç elleme bence alışkanlık yapıyormuş uyarmak. Ayaklarını dairesel olarak hareket ettirmeye bisiklet sürdür ikisini birden karnına çek tut biraz öyle. Hem gaz yapıyorlar gem kaka öyle yapınca

Geçen hafta bende 3-4 damla damlattım çay kaşığına verdim. Doktoruma daha sonra söyledim verebilirsin iyi olmuş dedi. Bide poposuna bebe yağı damlatıyoruz ama elle masaj falan yapmıyorsun dokunmuyorsun. Yağın başlığıyla fıs yapıyoruz deliğe bezi kapatıyoruz.

Benimki değişiyor sürekli ağladı kucakta sustu, eşim pışpışladı şimdi beşiğinde ağzında emzikle izliyor etrafı

İnşallah sonrası da öyle olur cnm biraz minik bnm kızım sarılık olmasın diye uğraşıyorum ama zor uyanıyor 5 bucukta başlayan serüven 8.53 de son buldu darısı herkesin başına
Amiin, her saat bası besle süt ilk basta yetmiyor mutlaka mama takviyesi yap insallaj sarılık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…