2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İdrar testleri iyi çıktı aylık takip dediler.
İnşallah duzelir.
İmkan varsa tam teşekküllü hastaneye gitmek daha önemli

Hep aklimdasin canim haberdar et ama mutlaka bebekten bazen takip edemiyorum

Eşim işe basladi annem bakiyor bazen ama bu seferde ben uyuyamiyorum bi güvensizlik var
Böbrek için idrar tahlili temiz çıktı böbrek genişlemesi takip edilecek aylık kontrol.sarilik düzeliyor sınırın altına düştü çok şükür tekrar gideceğiz m kardiyoloji yede randevu aldık kontrole gideceğiz ihmal etmeyelim dedik. Mamaya devam malesef inşallah yavaş yavaş anne sütü gelirse keseriz insallaj

Ya ilk zamanlar bende öyleydim. Kv kp güvenmiyordum.bride korkulu hamilelik geçirince bebeğim yanimda olsun istiyordum bende tutanayincaa huzursuz oluyordum. Şimdi duzeldim sayılir.

Temiz cikmasina çok sevindim boşuna strese girmissin bak inşallah diğer muayenelerde çok guzel geçer canım

Evde kp kv sürekli sıcak diye cam aciyorlarm ben kapatıyorum ceyran diye onlar aciyorlar şimdi usuttum onlar yüzünden nezle oldum. İlaç kullanamıyorum da. Bitki çayı içiyorum oksueuk basladi.
Öneriniz varmı?

Temiz cikmasina çok sevindim boşuna strese girmissin bak inşallah diğer muayenelerde çok guzel geçer canım
Genişleme var takip dendi aylık kontrol. Genelde bebeklerde olur idrar yolu enfeksiyonu olmasın önemli olan o dediler.
Çok sağol canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor

Uykulu bir sabahtan güno herkese
Haftaya evime gidiyorum sonunda. 2.5 ay oldu valla. Bebem 25 günlük oldu. 25 gündür uykular haram. Özellikle 15. Günden sonra ağzıma etti...
Ayyy iyi durdun hos bende mecburi 1 ay k valide ile kalmıştım oyhhh pek zordu Ev düşkünü ben annemlerde bile 1 hafta anca kalabiliyorum hayırla kavuş evine canm

Genişleme var takip dendi aylık kontrol. Genelde bebeklerde olur idrar yolu enfeksiyonu olmasın önemli olan o dediler.
Çok sağol canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor
Eşimin çalisanlarindan birinin çocugunda bu rahatsizlik var kızı pandemi başladi diye hala okula göndermiyorlar çok sakiniyorlar ama maşallah hiç bir sorunu yok kocaman kiz oldu 5 yaşinda

Ah ah canli kefirim vardı veriridim ağzına miss hemen kakasini yapardı

Yani, kabız olduysa etkilemesi hızlı olmaz benc3 öyle. Ama önlem amaçlı önde yapılırsa olabilir. Gaz için imanımız var arada kullanıyoruz düzenli değil cnm

Şanslı azınlıktansın :)

İnşallah sonrası da öyle olur cnm biraz minik bnm kızım sarılık olmasın diye uğraşıyorum ama zor uyanıyor 5 bucukta başlayan serüven 8.53 de son buldu darısı herkesin başına

Benimki de uyumuyor, la havleeeeeer

Sezeryan sonrası beli agriyaan varmı acaba? Ben bayaga belimin kalcamin açısına topalliyorum

Spinalde ağırdı benim

Ay ağlıcam valla ağlıcam uyumuyor asla uyumuyor 5 dk dalıyor hoooop ağlayarak acı çekerek çocuk geri kalkıyor. Gazı yok kakasını yapamıyor çıldırcam artık ne zormuş anne olmak. Bir an önce 6 aya ışınlanmak istiyorum. çok üzülüyorum yavruma ama elimden de hiç bir şey gelmiyor

Once sakin cnm, ilk bebede daha zor, sen alismaya calisirken onun zorlandigini gormek uzuyor. Ama boyle buyuyecekler bizim gibi.

Zeytinyağı verdirdi doktor bize, kakaya çıktık biz 2 günlük kabından sonra cnm. Ayrıca gaz için ilaç kullanıyor musun?

Ben yazık oluyo ama döküyorum ilk kızımda hepsi çöp olmustu kullanamamıstım ama Allah korusun bi hasta oluruz emzirmememiz gerekir lazım olur saklamayı düşünüyorum

Kızlar bebemin atesi 37.6 37.8 cıvarı gidip geliyor. Koltul altı 37. 4 3 e iniyor. Hastaneye gitmeli miyiz tecrübeli anneler. Soydum oyle bekliyorum ne yapmam lazım bilmiyorum

Masaj yapıyormusun uzunca süre öyle hemen bırakmamak lazım

Benden 1 hafta once dogum yapan arkadasimda 5 gundur kakasini yapamiyor dedi maydonozun saoini zeytinyagina batirip azcik poposundan itekleyip uyarmiş annesi 1 saat sonra kakasını yapmış bana çok tuhaf geldi ama belki bilinen bir yöntemdir

Kızlar bebemin atesi 37.6 37.8 cıvarı gidip geliyor. Koltul altı 37. 4 3 e iniyor. Hastaneye gitmeli miyiz tecrübeli anneler. Soydum oyle bekliyorum ne yapmam lazım bilmiyorum
Ilık duş alıp odayı havalandırıp yarım saate bekle düşmezse git bence 37.3 üstü 38 e kadar orta ateş sayılıyor sanırım

Yüksek ateş 38 ve üstü olur dudaklarınla alnına bak ateş sana yüksek geliyormu ılık duşda deneyebilirsin. Ateş bence bağışıklığı güçlendiren ikinci şey ama çokta tehlikeli. Soyarkende üşütme Çorap olsun ayaklarında ve sırtına birşey at bu seferde üşümesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…