- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
İdrar testleri iyi çıktı aylık takip dediler.Ya bizede dediler hatta araştırmaya gidin buralarda çare bulamazsınız dediler sonra ne çıktın üşütmüşüz karnı ondan şiş ve sertmiş yenidoğanlarda böbrek karaciğer değerleri öyle çıkarmış falan filan. Üzülmeyin sütünüz kaçmasın. Önemli birşey çıkmayacaktır inşallah. Hastanelerde koşturmak çok zor insanı yoruyor Allah yardımcınız olsun
Böbrek için idrar tahlili temiz çıktı böbrek genişlemesi takip edilecek aylık kontrol.sarilik düzeliyor sınırın altına düştü çok şükür tekrar gideceğiz m kardiyoloji yede randevu aldık kontrole gideceğiz ihmal etmeyelim dedik. Mamaya devam malesefHep aklimdasin canim haberdar et ama mutlaka bebekten bazen takip edemiyorum
Eşim işe basladi annem bakiyor bazen ama bu seferde ben uyuyamiyorum bi güvensizlik var
Temiz cikmasina çok sevindim boşuna strese girmissin bak inşallah diğer muayenelerde çok guzel geçer canımBöbrek için idrar tahlili temiz çıktı böbrek genişlemesi takip edilecek aylık kontrol.sarilik düzeliyor sınırın altına düştü çok şükür tekrar gideceğiz m kardiyoloji yede randevu aldık kontrole gideceğiz ihmal etmeyelim dedik. Mamaya devam malesefinşallah yavaş yavaş anne sütü gelirse keseriz insallaj
Ya ilk zamanlar bende öyleydim. Kv kp güvenmiyordum.bride korkulu hamilelik geçirince bebeğim yanimda olsun istiyordum bende tutanayincaa huzursuz oluyordum. Şimdi duzeldim sayılir.
Genişleme var takip dendi aylık kontrol. Genelde bebeklerde olur idrar yolu enfeksiyonu olmasın önemli olan o dediler.Temiz cikmasina çok sevindim boşuna strese girmissin bak inşallah diğer muayenelerde çok guzel geçer canım
Ayyy iyi durdun hos bende mecburi 1 ay k valide ile kalmıştım oyhhh pek zorduUykulu bir sabahtan güno herkese
Haftaya evime gidiyorum sonunda. 2.5 ay oldu valla. Bebem 25 günlük oldu. 25 gündür uykular haram. Özellikle 15. Günden sonra ağzıma etti...
Eşimin çalisanlarindan birinin çocugunda bu rahatsizlik var kızı pandemi başladi diye hala okula göndermiyorlar çok sakiniyorlar ama maşallah hiç bir sorunu yok kocaman kiz oldu 5 yaşindaGenişleme var takip dendi aylık kontrol. Genelde bebeklerde olur idrar yolu enfeksiyonu olmasın önemli olan o dediler.
Çok sağol canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor
Ah ah canli kefirim vardı veriridim ağzına miss hemen kakasini yapardıGeçen hafta bende 3-4 damla damlattım çay kaşığına verdim. Doktoruma daha sonra söyledim verebilirsin iyi olmuş dedi. Bide poposuna bebe yağı damlatıyoruz ama elle masaj falan yapmıyorsun dokunmuyorsun. Yağın başlığıyla fıs yapıyoruz deliğe bezi kapatıyoruz.
Bugün kontrolde ne verebilirim diye sordum aslında ama kabız değil gazı olan bebeklerde bağırsak hareketi düzensiz olur dedi, gaz için ne yapabilirim dedim bol bol sabır çek dedşbizim dr fazla doğalcı sanırım valla annemde söyledi zeytinyağını ama cesaret edemedim, bir arkadaşımda sen 1 kaşık zeytinyağı iç sütten geçer bebişe dedi
Şanslı azınlıktansın :)Valla ben de biberonla vermem taraftarı idim sırınga ile eziyet cektik kasık biberonla icemedi cocugum yarısı döküldü vs cocugun aklı karıstı bi agxını mı acsın emsin mi meme gibi bilemedi. Sonra biberona gectim kucuck bir deliği vae memeden ondan fazla süt geliyordur. Onu kullanıyorum meme reddi olmadı hatta daha fazla emmek istiyor
İnşallah sonrası da öyle olur cnm biraz minik bnm kızım sarılık olmasın diye uğraşıyorum ama zor uyanıyor 5 bucukta başlayan serüven 8.53 de son buldu darısı herkesin başına
Sezeryan sonrası beli agriyaan varmı acaba? Ben bayaga belimin kalcamin açısına topalliyorum
İyi bari çok şükür hep iyi olsun kuzucukİdrar testleri iyi çıktı aylık takip dediler.
İnşallah duzelir.
İmkan varsa tam teşekküllü hastaneye gitmek daha önemli
Yeni doğanlar için Bi rçok şey normal zamanla düzene girecek ama tahliller de anormal göründüğü için insan korkuyor.İnşallah yok derler diyeceğine kağıtta 1/6 yaziyie
Once sakin cnm, ilk bebede daha zor, sen alismaya calisirken onun zorlandigini gormek uzuyor. Ama boyle buyuyecekler bizim gibi.Ay ağlıcam valla ağlıcam uyumuyor asla uyumuyor 5 dk dalıyor hoooop ağlayarak acı çekerek çocuk geri kalkıyor. Gazı yok kakasını yapamıyor çıldırcam artıkne zormuş anne olmak. Bir an önce 6 aya ışınlanmak istiyorum. çok üzülüyorum yavruma ama elimden de hiç bir şey gelmiyor
Ben yazık oluyo ama döküyorum ilk kızımda hepsi çöp olmustu kullanamamıstım ama Allah korusun bi hasta oluruz emzirmememiz gerekir lazım olur saklamayı düşünüyorumKızlar sütlerini buzluğa stok yapan var mı? Sağlıkocağındaki doktor artık buzluk süresinin 3aya düştüğünü söyledi ek gıda zamanına da denk gelmiyor. Nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
Masaj yapıyormusun uzunca süre öyle hemen bırakmamak lazımAy ağlıcam valla ağlıcam uyumuyor asla uyumuyor 5 dk dalıyor hoooop ağlayarak acı çekerek çocuk geri kalkıyor. Gazı yok kakasını yapamıyor çıldırcam artıkne zormuş anne olmak. Bir an önce 6 aya ışınlanmak istiyorum. çok üzülüyorum yavruma ama elimden de hiç bir şey gelmiyor
Benden 1 hafta once dogum yapan arkadasimda 5 gundur kakasini yapamiyor dedi maydonozun saoini zeytinyagina batirip azcik poposundan itekleyip uyarmiş annesi 1 saat sonra kakasını yapmış bana çok tuhaf geldi ama belki bilinen bir yöntemdirAy ağlıcam valla ağlıcam uyumuyor asla uyumuyor 5 dk dalıyor hoooop ağlayarak acı çekerek çocuk geri kalkıyor. Gazı yok kakasını yapamıyor çıldırcam artıkne zormuş anne olmak. Bir an önce 6 aya ışınlanmak istiyorum. çok üzülüyorum yavruma ama elimden de hiç bir şey gelmiyor
Ilık duş alıp odayı havalandırıp yarım saate bekle düşmezse git bence 37.3 üstü 38 e kadar orta ateş sayılıyor sanırımKızlar bebemin atesi 37.6 37.8 cıvarı gidip geliyor. Koltul altı 37. 4 3 e iniyor. Hastaneye gitmeli miyiz tecrübeli anneler. Soydum oyle bekliyorum ne yapmam lazım bilmiyorum
Yüksek ateş 38 ve üstü olur dudaklarınla alnına bak ateş sana yüksek geliyormu ılık duşda deneyebilirsin. Ateş bence bağışıklığı güçlendiren ikinci şey ama çokta tehlikeli. Soyarkende üşütme Çorap olsun ayaklarında ve sırtına birşey at bu seferde üşümesinKızlar bebemin atesi 37.6 37.8 cıvarı gidip geliyor. Koltul altı 37. 4 3 e iniyor. Hastaneye gitmeli miyiz tecrübeli anneler. Soydum oyle bekliyorum ne yapmam lazım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?