2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilık duş alıp odayı havalandırıp yarım saate bekle düşmezse git bence 37.3 üstü 38 e kadar orta ateş sayılıyor sanırım
Odadabebe varken mi havalandıracsğım yoksa odanın ısısı düşsün diye mi söyledin. Bekleyim bakayım

Evet öperken farkettin zaten. Elleri ayakları da üşümüştü. O zaman ateşinin oldugunu anladım su an col değişlen en yüksek 37.8 i gördüm sonra soydugum için düştü herhalde. Burnu tıkanmıstı yeni actım banyo yaptırmaya da korkuyorum.

Kızlar bebemin atesi 37.6 37.8 cıvarı gidip geliyor. Koltul altı 37. 4 3 e iniyor. Hastaneye gitmeli miyiz tecrübeli anneler. Soydum oyle bekliyorum ne yapmam lazım bilmiyorum
Bizimde cikmisti oyle bi ara 38e yakindi ama hic ne agliyodu ne rahatsiz gibiydi o yuzden goturmedim ertesi gune olmadi zaten ates .. var mi bi huysuzlugu aglamasi falan

Bizimde cikmisti oyle bi ara 38e yakindi ama hic ne agliyodu ne rahatsiz gibiydi o yuzden goturmedim ertesi gune olmadi zaten ates .. var mi bi huysuzlugu aglamasi falan
Hayır yok bir huzursuzluğu sadece burnu tıkanmıstı bugun yogum bi sekilde o ara huzursuzluk yaptı. Actım burnunu rahatlamıstı. Bi de agzından sanki köpüklü tükürük cıktı burnu tıkalıyken agladı baya anlamadım ne oldugunu

Yenidoganda 37 5 te hemen doktor aramam gerektigini soylemisti doktorumuz. Bence ara doktorunu.
Kızlar bebemin atesi 37.6 37.8 cıvarı gidip geliyor. Koltul altı 37. 4 3 e iniyor. Hastaneye gitmeli miyiz tecrübeli anneler. Soydum oyle bekliyorum ne yapmam lazım bilmiyorum

Bizde iki gundur köpük ve tükürük cikariyoruz ondan bisey olcagini sanmiyorum .. havalar cok sicak bebekte ve bende emzirme sonrasi ates yuksek cikmisti opunce fark etmistim, cocuklarda esimde ates yok sadece bebek ve bende vardi.. bizimde burun tikaliydi o zman ama cok rahatsiz degildi.. takip et bakalim simdilik

Evet hastaneye gidin. Cunku yenidogana calpol verilmiyor. Kisacasi Allah korusun yukselmesi durumunda ilik (soguk su degil) su ile dus aldirmak yine ilik suyla bezle kompres yapmak disinda bir sey yapamazsin. 37.5 ustu ates sayiliyor. Yenidoganda her turlu ates ates sayilir yuksek olmasa da. Cok giydirdigin icin yukselmis olabilir. Soymana ragmen devam ediyorsa gitmeni oneririm.

Ben korkumdan hep olcuyorum sabah aksam. 37.1 37.3 arasi degisiyor. Takip etmek onemli yenidoganda atesi.

Tam soyma eklem yerlerine soğuk kompres yapabilirsin ama çok soğuk yapma henüz bebek korkar irkilir ağlamasın ağlamak da ateşi yükseltir. Arada bir balkona çıkarıp hem temiz hava hemde serinlikten faydalandırabilirsin. Burnu tıkndıysa büyük ihtimal üşütmüş olabilir boğazına bakabilirsin kızarmış mı

Evet burası da 35 derece ev 31 30 derece oluyor ben bi de sarmışım cocugu sanki kutupta gibi

Soydugumda düşüşe gecti cok sukur 37.8 filan görünce panik yaptım cok. Su anda iyiyim 1 saatte düştü atesi tam düşmese de. Tekrar ateş yükselme durumunda direk doktora gideyim yükselirse ilac verilmiyor önünü alamazlae o zaman

Normalde 5 6 gündür geceleri burnu tıkanıyordu gündüzleri tıkanmıyordu. Bugun ilk defa gündüz tıkandı. Ay nerede üşüttük ki bu cocugu ana olmaz cok zormus cidden

Panik olma korkma düşer o acemilik bizimkisi

Normalde 5 6 gündür geceleri burnu tıkanıyordu gündüzleri tıkanmıyordu. Bugun ilk defa gündüz tıkandı. Ay nerede üşüttük ki bu cocugu ana olmaz cok zormus cidden
Normal kontrolüne gittiğinde bunu doktoruna söylermisin geceleri tıkanma alerjikde olabilir normalde olabilir ama doktoruna devam ederse bunu muhakkak sor bence

Terliyken kucağa almış olabilirsin uykusunda terlemiş olabilir camlardan esinti olabilir ya da illa üşüttüğünüde söyleyemeyiz belkide dünyaya alışma şekilleirnden biridir

bebeğinin göbeğinde kanam olan bi kaç kişi olmuştu sanırım şimdi baktım da bizim de kanama olmuş Nası bi tedavi uyguluyorlar acil olarak gitmek gerekir mi

Benimde spinal mi epidural mi belden yapıldı.
Ya kalkarken filan incittim yada epiduralden dolayı şuan çok kotu

Eşimin çalisanlarindan birinin çocugunda bu rahatsizlik var kızı pandemi başladi diye hala okula göndermiyorlar çok sakiniyorlar ama maşallah hiç bir sorunu yok kocaman kiz oldu 5 yaşinda
Maşallah. İnşallah bir sorun çıkma gebisleme geriler
Eşimin çalisanlarindan birinin çocugunda bu rahatsizlik var kızı pandemi başladi diye hala okula göndermiyorlar çok sakiniyorlar ama maşallah hiç bir sorunu yok kocaman kiz oldu 5 yaşinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…