- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
İyi bari çok şükür hep iyi olsun kuzucuk
Aynen benim anne karnında parlaklık var diye gitmisken doktora söyledim kardiyoloji baksın atlamayalim dedkkYeni doğanlar için Bi rçok şey normal zamanla düzene girecek ama tahliller de anormal göründüğü için insan korkuyor.
Valla mecbur durdumAyyy iyi durdun hos bende mecburi 1 ay k valide ile kalmıştım oyhhh pek zorduEv düşkünü ben annemlerde bile 1 hafta anca kalabiliyorum hayırla kavuş evine canm
Mama icin mi? Ben disarida nasil mama kullanilir, ne gibi malzemeler alinmali fln bilmiyorum. Bilenler paylasabilir mi?Kızlar kullandığınız termos markaları modelleri neler memnunmuısnız
Çok şükür gerek kalmadan sağlam bir kaka yaptı rahatladı cnm, ama sonrası için çok işime yarıcak bu blgiler, anlaşılan bir süre çekeceğiz bu kabızlığı bizGeçen hafta bende 3-4 damla damlattım çay kaşığına verdim. Doktoruma daha sonra söyledim verebilirsin iyi olmuş dedi. Bide poposuna bebe yağı damlatıyoruz ama elle masaj falan yapmıyorsun dokunmuyorsun. Yağın başlığıyla fıs yapıyoruz deliğe bezi kapatıyoruz.
Normal doğum mu yaptın canım? Benim daha 1 gün oldu ama rüyalarıma giriyor gözümü kapatınca o anı yaşıyorum sonra dalıp dalıp duruyorum eşim niye dalıyorsun dio psikolojik ve fizyolojik olarak yıkıldım. Böyle olacağını tahmin etmiyordum. Tek teselli bebeğim iyi olması ama bu psikolojiden nasıl kurtulcam bilmiyorum.Dogum hikayemi yazmaya basliyim anca bitiririm diyorum cesaret edemiyorum yemiyo hic nasil olacak
Bu zamanlarda zeytinyağı verebiliyormuymuşuz benim bebeğimde kakasını yaparken cok zorlanıyor hep benim masajımla yapabiliyo zeytinyağı İçin erken demiştim ama veriliyorsa iyi olur valla1 çay kasigina yakın zeytinyağı verdi doktorum, sen de danisip dene istersen cnm
Evet mama için. Başka birşeye gerek yok sıcak su biberon mama yeterliMama icin mi? Ben disarida nasil mama kullanilir, ne gibi malzemeler alinmali fln bilmiyorum. Bilenler paylasabilir mi?
Verdim zeytin yağı da. Yapmadı hala. Çatlayana kadar ağlıyor. Bir şey olacak diye korkuyorumOnce sakin cnm, ilk bebede daha zor, sen alismaya calisirken onun zorlandigini gormek uzuyor. Ama boyle buyuyecekler bizim gibi.
Zeytinyağı verdirdi doktor bize, kakaya çıktık biz 2 günlük kabından sonra cnm. Ayrıca gaz için ilaç kullanıyor musun?
Neler yapmadım ki anlatamam her şeyi denedim deniyorum.Masaj yapıyormusun uzunca süre öyle hemen bırakmamak lazım
Kız denedim ona benzer bir şey yok ama yine yapmadıBenden 1 hafta once dogum yapan arkadasimda 5 gundur kakasini yapamiyor dedi maydonozun saoini zeytinyagina batirip azcik poposundan itekleyip uyarmiş annesi 1 saat sonra kakasını yapmış bana çok tuhaf geldi ama belki bilinen bir yöntemdir
Benimde spinal mi epidural mi belden yapıldı.
Ya kalkarken filan incittim yada epiduralden dolayı şuan çok kotu
Bu zamanlarda zeytinyağı verebiliyormuymuşuz benim bebeğimde kakasını yaparken cok zorlanıyor hep benim masajımla yapabiliyo zeytinyağı İçin erken demiştim ama veriliyorsa iyi olur valla
Verdim zeytin yağı da. Yapmadı hala. Çatlayana kadar ağlıyor. Bir şey olacak diye korkuyorumacile getirdik onlarda hiç bir şey yapmadı. Çünkü getirirken arabada uyudu. Hala uyuyor eve gidiyoruz. Anlamıyorum gerçekten.
Neler yapmadım ki anlatamam her şeyi denedim deniyorum.
Kız denedim ona benzer bir şey yok ama yine yapmadı
Stanley marka aldım sıcak su için. Fiyat olarak pahalı ama uzun süre sıcak tutuyorKızlar kullandığınız termos markaları modelleri neler memnunmuısnız
Bizimki de bugün uyumadı, gün boyu yarım saat daldı sonra ağlayarak uyandı memede sustu. Doktorumuza sordum koliklerin başlama zamanı bu dönem, anne karnındaki sesleri dinletin, kucakta sakinleşiyorsa kucakta kalsın, Gaz damlasını kullanın dedi. Anne kalbi sesini açtım iyi geldi gibi bakalımBu bebikleri naasıl uyutucaz? Neden uyumaz ki bi yenidoğan ya bunların tek işi yiyip içip uyumak değil mi neden böyle oluyor
Hayirli olsun öncelikle. Evet gazı oluyor. Biz Taburcu olurken doktor gaz ilacı yazmıştı, size doktorunuz onermedi mi? Gazini almalısınız, omuzunda alın ve masaj yapın iyi gelecektir her masadan sonra. Gaz, açlık ve bez kirliliği dışında şu anda yenidogan, güvensiz hissedebiliyor. Memenize alın ve memedeyken gazını slin bi yandan bebeğiniz göğsümüzde güvende hissedecektirMerhaba. Çarşamba günü doğum yaptım. Bebeğimin dün gece ve bugün çok fazla gaz ağrısı yaşıyor. Sütüm henüz geldi. Dün mama vermek zorunda kaldım ondan mı oldu bilmiyorum. Bu kadar erken bu kadar gaz sorunu normal mi onu da bilmiyorum. O kadar çok ağlıyor ki içim parçalanıyor ben de onunla ağlıyorum. Yarın doktora gideceğiz ama şu an bile katılıyor ağlamaktan yavrum. Tavsiyesi olan olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?