2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah yapar. çok üzülüyorum onu öyle görünce. Aşırı çaresiz hissediyorum kendimi

Kızlar kullandığınız termos markaları modelleri neler memnunmuısnız
E bebekteki yesil meshr termosu almistim kuzey dogdugunda. Icindeki pipeti cikarip sicak suyu onunla tasidim kullanmasi cok rahatti. Kuzeyi buyuttu smdi guneyi buyutcek.ilik su icin de cam rastgele bi su sisesi almistim onu kullandim. Mama tasimak icin 3 gozlu bi kutu almistim. Mesela 3 olcek mama yiyosa ogunde her bi gozune 3 olcek mama koyup disarda ayarlamayla ugrasmadim direkt doktum biberona olculu oldugu icin o da rahat oldu. Uzun sure cikacaksam tupperware in mor bi kapakli atistirmalik kutusu vardi onu almistim ona koyuyodum mamayi beni sabahtan aksama idare ediyodu. Bi de kucuk pompali seyahat sisesi almistim icine biberon deterjani koyuyodum her yerde yikiyodum biberonu falan.
Ayaklarini ceke ceke agliosa eger gazdir. Elleri yumruk yumruk elini yuzunu parcalarcasina agliyosa actir. Genelde ilk iki hafta gaz beklemeyiz der doktorlar ama benm ilk oglan 8 gunluk hastaneden cikti gazdan cildiriyodu. Bezi kirlenine pisigi varsa falan da yine cok aglayabiliyolar

bebeğinin göbeğinde kanam olan bi kaç kişi olmuştu sanırım şimdi baktım da bizim de kanama olmuş Nası bi tedavi uyguluyorlar acil olarak gitmek gerekir mi
Yakıyorlar canım. Bizde bir doktor k citamini asısını tekrarlıyxaz dedi ben baska bi doktor daha vardı bizim kna sprdum yakabiliriz gerek yok k vitaminine dedi. O sekilde kurtulduk

bebeğinin göbeğinde kanam olan bi kaç kişi olmuştu sanırım şimdi baktım da bizim de kanama olmuş Nası bi tedavi uyguluyorlar acil olarak gitmek gerekir mi
Bizim doktor 1 aya kadar gecer dedi gecmezse caresine bakcaktik muhtemelen. Ama yogun bi kanama degildi. Bezinin ust kismi zibini falan lekelenidu

Evet kulak cubuguyla yaparız bizlerde ancak bu cok zorda kalırsan günlerce yapmazsa yapman gerekir cünkü alıskanlık olursa onsuz yapaaz bir daha bagırsak tembelliği olur.

Evet mama için. Başka birşeye gerek yok sıcak su biberon mama
Bende olcekli mama saklama kabi var. Ama termos normal. bpa free degil olmaz herhalde. Simdi sen yazinca baktim mamalara ozel termoslar var bpa free. Onlardan lazim

Istersen bana fotografini atabilirsin. Bizim de yogun bi kanama yoktu. Dusen gobek bagi altinda. Yanigobek deliginin tam icinde sati bir sey vardi. Meger o kisim da gobek bagiymis sari cunku kurumamis oldugundan. O kururken kiyafetini kirletecek kadar kanama oldu 3-4 gun. Sonra o kisim yara gibi kap bagladi. Doktor gorunce sorun yok, dokunma kendiliginden dusecek dedi. Kap da ben artik dayanamayip bol suyla yikayinca dusuverdi. Her sey yolunda simdi sukurler olsun.

Canım bize komşu yeşil bi ilaç vermişti Ukraynadan getirmiş. Öyle düzelmişti

Kızlar bebeğimin göbek yerinde kurumuş kan gördüm. Geçen hafta düştü gobegimiz iç çıkıntılı yerinde gördüm. Sebebi ne olabilir doktora gidelim mi acile yada

Aaa mama için cam kavanoz aldım kullanıyordum gözlü kutuda güzelmiş ebebeğe bir bakim

Ahahah benim oğlanda böyle, eşim bazen meme hazır olunca atıl kurt diyo

Saatlerce masaj yaptım aralıksız yüzüstü yatırma kucakta dik tutma sırt sıvaşkama karna parmak bisiklet ayakları karna bastırma boşluklarına bastırma evirip çevip heryer ine yapana kadar ısrarla of çok zor

Allah yardımcın olsun inşallah birazdan kendiliğinden ypar ve seni de kendini de kurtarır

Canım görümcemin bebeği de yapamazmış kakasını yenidoğanken o da kulak çöpü gibi ince bi çubuğu poposuna biraz sokup çıkartırmış o zaman yaparmış bi araştır istersen ne kadar ileri itilir nasıl yapılır. O anında rahatlatıyodu çocuk hemen yapıyordu diye anlatmıştı

Keşke tavsiyem olabilseydi bende çok zorlanıyorum o konuda bazen o kadar uğraşmama rağmen çıkarmıyor yavrum sancıdan yorgun düşünce emziriyorum tekrar emerken çıkarıyor biraz. Omzuma dik koyup hızlıca tıpışlamak (kıyamayıp yavaş vurunca çıkarmıyor), kolumun üstünde ters yatırıp sırtına vurmak, yan yatırıp sırtını sıvazlayıp tıpışlamak, sırtüstü yatırıp karnına masaj yapıp ayaklarıyla bisiklet hareketi yaptırmak, ayaklarını karnına itmek, sırtı kucağıma gelecek şekilde tutup ayaklarını karnına doğru toplamak (tuvalete oturur gibi ayaklarını tutmak), yüzüstü yatırıp sırtını ovalamak.. bunlar benim yaptıklarım bazen bunlara rağmen çıkarmıyor emzirmeye başladığımda pırt pırt atmaya başlıyor. Kesin bi yöntemi yok bu işin çok can sıkıcı çok üzücü maalesef

Aynen benimki de 2 defa birer saatlik süreyle uyudu sadece onun dışında hep kucak hep emmek istedi bırakınca ağladı sanki bi yerine bişey olmuş gibi ortalığı yıkıyor sıpa her tuvalete gidişimde ben dönene kadar bağırdı durdu şimdi yorgunluktan bayıldı resmen uyuyor emzirmek için aldığımda bile uyandıramıyorum iki çekip geri dalıyor enerji topluyor sanırım sabaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…