2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğimin göbek yerinde kurumuş kan gördüm. Geçen hafta düştü gobegimiz iç çıkıntılı yerinde gördüm. Sebebi ne olabilir doktora gidelim mi acile yada
Bende görmüştüm döküldü gitti çok fazla değildi

Yaa aynısı ağzındaki memeyi yakalamaya çalışıyor kafa atıp duruyor elleriyle memeyi oraya buraya çekiştirip ağzına sokmaya çalışıyor deliriyorum o hareketlerine orda yiyip bitirmek istiyorum bebeyi

Normal dogum canim inan kizimda abartisiz 1 ay ruyalarimda gordum 6 senede anca unuttumda 3.ye yeltendim buda baya kotu gecti hala kendime gelmis sayilmam zaten unutmaya calisiyorum o yuzden zor geliyo

Yaa aynısı ağzındaki memeyi yakalamaya çalışıyor kafa atıp duruyor elleriyle memeyi oraya buraya çekiştirip ağzına sokmaya çalışıyor deliriyorum o hareketlerine orda yiyip bitirmek istiyorum bebeyi
Iki yumrugunun arasina aliyo memeyi ucunu yakaladigi an gozleri acip sert sert bakiyo o arada kaslari catiyo falan bidaha alip sokasim geliyo icime ama cikarmasi gelince aklim kalsin diyorum geriniyo ya bide popsunu bi yana cikarip ayaklari toplayip 3 bebemde ayni yapti diger bebeklerde ayni mi acaba

Ahahah benim oğlanda böyle, eşim bazen meme hazır olunca atıl kurt diyo

Cok iyi ya, atıl kurt

Cok komikler ya ama zorluyor

Ya bizim şapsik bebeler sakin olsa memeyi alacak ama Yalnız değilmişim demek

Kizlar ya ben mu molfixi övdükce g*tünü basini sallamaya basladi yan taraftan çişini sızdırıyo hergun kac zibin batiyo saymıyorum .. genelde oglumun pipisi saga yada sola baktiginda çok oluyo bezde mi sorun yoksa benim oglanin cükümü bozuk anlamadim biktim valla ev sidik kokacak

Hastanede molfix verdiler sorun yaşamadık. Evde prima vardi ama biraz büyük geldi 1 bedeni. Goon almıştık, f/p si iyi bence, deneyebilirsin belki

Hastanede molfix verdiler sorun yaşamadık. Evde prima vardi ama biraz büyük geldi 1 bedeni. Goon almıştık, f/p si iyi bence, deneyebilirsin belki
Bedeni kilo aldikca iyi oluyo pisik falan sorunu yasamadim hic ama hergun bu sızdırma olayi oluyo hani cok bekletsemde sizsa tamam dicem lastiklerden degil hep yanlarindan.. olmazsa bide onu deneyim

Ay evet kundağını açınca o gerinmelerine bayılıyorum gerincem diye uğraşırken poposu bi yana kafası bi yana ayakları başka bi yana kayıyo çok komik oluyo sevgisi olmasa bakılmaz denir ya hep hakkaten öyleymiş o kadar zorlanıyorum kendimi bitik hissediyorum ağladığında bunalıyyorum falan ama emzirirken bi kere kafayı kaldırıp gözlerimin içine bakınca her şey kayboluyor eriyip bitiyorum dünyanın en zor ama en harika şeyiymiş anne olmak

Cok iyi ya, atıl kurt

Cok komikler ya ama zorluyor

Ya bizim şapsik bebeler sakin olsa memeyi alacak ama Yalnız değilmişim demek
Aynen heyecanla hırsla alamıyo halbuki ağzının içinde o minik ağzını kapatıp emmeye başlasa olacak ama yok illa biraz kafa atıp mızırdanması lazım

Baby turco kullanıyorum ben gayet memnun kaldım sızdırma falan yapmadı. Bi kere sağlık ocağına gittim bebeyi tarttık sonra alıp yerine koyacağım zaman bi baktım üstü başı ıslak battaniyeye kadar çiş olmuş ama o da benden kaynaklı oldu kıyamayıp biraz gevşek başlamıştım cırtlarını, çok gevşek bağlamışım oğlanın pipisi bezin kenarından çıkmış vee üstüne işemiş emzirme odasına koşup altını bi açtım her yer çiş, bez tertemiz bi damla bile çiş yok hahahsj o günden sonra bezleri daha sıkı bağlamaya başladım

Kızlar bebeğim henüz 1 günlük ama sürekli makası yeşil ne zamana kadar sizlerinde yeşildi yenidogan da doyduğunu nasıl anlıyorsunuz topuk kanı aldılar biraz zor gelince iyi beslenemiyir mu dedi

Kızlar bebeğim henüz 1 günlük ama sürekli makası yeşil ne zamana kadar sizlerinde yeşildi yenidogan da doyduğunu nasıl anlıyorsunuz topuk kanı aldılar biraz zor gelince iyi beslenemiyir mu dedi
Daha bir günlükmüş canım hemen normal bir kaka bekleme. Benim kızımda 1 gün koyu yeşil kaka yaptı. Yapışkan bir şeydi hatta. Birde topuk kanı alırken zor kan gelmesi normal neden hemen moral bozuyorlar. Kızım gayet iyi besliyor ona rağmen kanı zor çıkmıştı mesela. Sıkma canını daha 1 gün olmuş. Takip et 3 4 gün bakalım

Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun. keşke yapsa da kurtulsa
İnan onuda denedim ama yok canım olmadı. Kabız değil biliyorum ama neden yapamıyor anlamadım. Daha önce rahat bir şekilde kendisi yapıyordu

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almışsın bebişini.Çok yorucu oluyor mu zorlanıyor musun?
Bizim de kakamız tarif ettiğin gibiydi.Gaita tahlili yaptırdı doktorumuz laktoz intoleransı çıktı.Relaktaz isimli damla kullanıyoruz 2 aydır rahatladı yavrum.4 aylık olduğunda geçer dedi ama ben aynı zamanda süt ürünlerinden de şüphelendim ve 2 aydır kestim yemeyi.Çünkü süt ürünü tükettiğim gün çıldırmış gibi ağlıyor.6 aylık oldugunda alerji testi yapacaklar.inşallah düzelirler.

Allah Allah ya kullandığınız gaz damlaları bağırsakların dengesini bozmuş olabilir mi acaba başka bişey gelmiyor aklıma

Normalde 5 6 gündür geceleri burnu tıkanıyordu gündüzleri tıkanmıyordu. Bugun ilk defa gündüz tıkandı. Ay nerede üşüttük ki bu cocugu ana olmaz cok zormus cidden
Üşütmek aslında üşümekten kaynaklanmıyor bir mikrop türü yani hasta olan birinden geçmesi lazım bebek üşümekle hasta olmaz. En fazla bağışıklığı düşer düşük sıcaklıkta oda hastalıklara açık bir zemin hazırlar. Soğuk hasta etmez. 30derece eviniz çok yüksek geceleri en fazla jakarlı body ile gündüz sadece bezle tutmalısın. Bebeklerşnde yetişkşnler gibi hergün burnunda sümük olur zaten hergün temizlemen gerekiyor burun tutulması için yoğun durmayan akıntı olmalı

Selam kızlar doğumdan sonra kendimi görmez oldum yazılanları okuyamıyorum sohbete katılamıyorum sarılık olmasın diye kendimi parçalamış olsam da Rh uyumsuzluğundan nasibimizi aldık bugün öğlen kanda 15,83ü görünce yatırdılar. Ben ve eşim yanındayız büyük kızım uyku saatine kadar buradaydı uykusu için gönderdim resmen iki yenidoğanım var gibi hareket ediyorum bir dk birisi bir dakika diğeriyle ilgilen dur yapıyorum en çok bu yoruyor beni
Yarın 10un altına düşerse çıkaracaklar sanırım. Bir düzen olmasını beklemiyorum ama birşey yoluna girseydi iyiydi

Seninle aynıyız gram uyku yok büyük kızımı zapt edemiyorum sürekli bebeğe dokunmak istiyor 2 taşında sevmeye çalışıyor ama canlı oluğunu idrak edemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…