2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seninle aynıyız gram uyku yok büyük kızımı zapt edemiyorum sürekli bebeğe dokunmak istiyor 2 taşında sevmeye çalışıyor ama canlı oluğunu idrak edemedi
Bizimki de Kasım 3 olacak yaklaşmıyor ufak ufak dokunuşları var ama bizdeki sorun çok ketum bir çocuk duygularını pek göstermez içten içe üzülecek diye korkuyoruz.
Senin işin benimkinden de zormuş Allah yardımcın olsun

Gecmis olsun canim insallah hayirlica duser evine cocuklarinin basina donersin

Kızlar bebeğim henüz 1 günlük ama sürekli makası yeşil ne zamana kadar sizlerinde yeşildi yenidogan da doyduğunu nasıl anlıyorsunuz topuk kanı aldılar biraz zor gelince iyi beslenemiyir mu dedi
Yeşil kaka birkac güne rengi döner, acele etme. İlk günler süt daha az geliyor, beslendikce günden güne temizlenecek o renk zaten

Hasta ettim çocuğu hapşırıyor genzi dolu serum fizyoloji mi lazım napmam lazım sabah sabah uykuluyum tıkanmış nefes alamıyor sandım bisey oldu sandım çok korktum.

Kızlar bebeğim henüz 1 günlük ama sürekli makası yeşil ne zamana kadar sizlerinde yeşildi yenidogan da doyduğunu nasıl anlıyorsunuz topuk kanı aldılar biraz zor gelince iyi beslenemiyir mu dedi
Bizimde kakamız koyu yeşildi, hastanede topuk kanı alırken zorlanmıştık. Gayet normal bunlar. Yenidoğan midesi çok küçük 2-3 saatte bir 30cc yeterli gelir.

Ayyy iliklerime kadar o günleri yaşadım. Çok geçmiş olsun bol bol tuvalet yapmasını sağla. İnşallah çok çabuk atlatırsınız. Eşinle nöbetleşin birbirinizi uyutun dinlendirin yoksa vuxut eror veriyor. Çok çok geçmiş olsun

Canım biogaia wermisti diğer kızlarımda doktor, gaz ilacyla birlikte kullanmstm kabızlığına iyi gelmsti bir sor istersen doktoruna.. bebelerin hangisi uyuyo ki acaba off offf

Kızlar bebemin atesi 37.6 37.8 cıvarı gidip geliyor. Koltul altı 37. 4 3 e iniyor. Hastaneye gitmeli miyiz tecrübeli anneler. Soydum oyle bekliyorum ne yapmam lazım bilmiyorum
Canım geçen doktorda benim ki 37.1 çıktı doktor normal dedi belki sicaklamstr üstünü incelt duş alıp takip et bakalım telaş erme annesi

Suanda biseyi yoksa normal o bebenin atesinin cikmasi bide pelus battaniyeye sar tam olsun iyi mi suan cikiyo mu atesi yine
Valla ben hic bisey anlamadım gece acile gittik 37.8 37. 6 cıvarı cıkıyor du atws ama sadece gövde göğüa kısmından bas dilan 36. 6 cıkıyordu doktor atesi yok hicbiseyi de yok 38.3 ten sonra ates var kabuk ediyoruz dedi evw yolladı

Bundqn sonra öyle giydiriyorum zaten yan odanın penceresini kapısını actık artık biraz yatak odasının ısısını düşürsün diye. Esmiyor ama sıcaklığı düşürüyor bu odanınkini acamayınca hamam gibi oluyor, valla tecrübesizlik zormus en ufak seyde bisey oldu sanıyorsun

bebeğinin göbeğinde kanam olan bi kaç kişi olmuştu sanırım şimdi baktım da bizim de kanama olmuş Nası bi tedavi uyguluyorlar acil olarak gitmek gerekir mi
Ewt gitmelisin canım bize kvit iğnesi yaptılar acilde, çocuk doktoru görsün o seni yönlendirecektir inşallah

Canım geçen doktorda benim ki 37.1 çıktı doktor normal dedi belki sicaklamstr üstünü incelt duş alıp takip et bakalım telaş erme annesi
Aksamdan beri takipteyim sadece gövde sıcaklığı 37.7 filan cıkıyor biraz asagıdan ölcüyorum 37.3 cıkıyor. Acaba alet mi bozuk anlamadım

Doktor normal tıkanıklık dedi, kesin terden üşüttü bi de dısarı flan cıktık orada da üşütmüş olabilir

bebeğinin göbeğinde kanam olan bi kaç kişi olmuştu sanırım şimdi baktım da bizim de kanama olmuş Nası bi tedavi uyguluyorlar acil olarak gitmek gerekir mi
Benimki az bişey kanamıstı göbek düştükten 8 gün sonra, hicbisey yapmadım ellemedim sonra kan kurudu gitti bir daha da kanamafı bişey de olmadı

Çok şükür canım inşallah kardiyoloji sende iyi haber aliriz
Çok geçmiş olsun canım soğuk yapmışsn şükür bebeğin iyi inşallah sende iysindir ve güzel habeler alırsın hastaneleede çok oraya buraya sürüklüyolar bebekleri mutlaka iyi doktorları arastr ona git en ufak gripte bile.. biz İstanbul'da çok yıpranmıstk herkes bişi diyodu..

Bu bebikleri naasıl uyutucaz? Neden uyumaz ki bi yenidoğan ya bunların tek işi yiyip içip uyumak değil mi neden böyle oluyor
Simdiden ilgi istiyorlar konusma istiyorlar valla benimki sabah6 dan gündüz 12 ye kadar gözünü kırpmıyor sen 20 günlük bebesin bu ne diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…