Maması gaz yapıyordur, mama değiştirmiştik biz. Evolvia almıstık sonra hipp organic e gectik o biraz rahatlatmıstı. Sonra da gax damlası versi doktor zaten rahatız o yüzden. Gaz damlası isteyebilirsin doktordan. Beben rahat etsinMerhaba. Çarşamba günü doğum yaptım. Bebeğimin dün gece ve bugün çok fazla gaz ağrısı yaşıyor. Sütüm henüz geldi. Dün mama vermek zorunda kaldım ondan mı oldu bilmiyorum. Bu kadar erken bu kadar gaz sorunu normal mi onu da bilmiyorum. O kadar çok ağlıyor ki içim parçalanıyor ben de onunla ağlıyorum. Yarın doktora gideceğiz ama şu an bile katılıyor ağlamaktan yavrum. Tavsiyesi olan olur mu?
Ben cıktım 6 7 kere valla.Kızlar 40 i çıkmadan dışarıya çıkan var mı yoksa 40 mız çıkana kadar evde misiniz bebislerle
İnsallaj olmamıstır. Olduyss da gecen bir surec canını sıkma, kolikle ilgili de hicbisey bilmiyorumBebeğim sanırım kolik oldu. Bu hafta belli saatlerde 2. Bir kriz yaşadık.
Sorun bizde cuku iyi konumlandıramıyoruz o yğzddn benim oglan saglıj ocagında hemsirenin ustune işedi. Nasıl oldu bez vardı altında biz de anlamadık. Megerse yandan cıkmısKizlar ya ben mu molfixi övdükce g*tünü basini sallamaya basladi yan taraftan çişini sızdırıyo hergun kac zibin batiyo saymıyorum .. genelde oglumun pipisi saga yada sola baktiginda çok oluyo bezde mi sorun yoksa benim oglanin cükümü bozuk anlamadim biktim valla ev sidik kokacak
Bizimki 5. Gün gibi düzelmişti rengi sarıya dönmüştü. Endise etme donecektir.Kızlar bebeğim henüz 1 günlük ama sürekli makası yeşil ne zamana kadar sizlerinde yeşildi yenidogan da doyduğunu nasıl anlıyorsunuz topuk kanı aldılar biraz zor gelince iyi beslenemiyir mu dedi
Canim oldugu odanin camini acip diger yerleri kapatsana. Benm evin tum camlarinustten acik. Hem cereyan olursa tavana yakin oluyo hem de serin oluyoBundqn sonra öyle giydiriyorum zaten yan odanın penceresini kapısını actık artık biraz yatak odasının ısısını düşürsün diye. Esmiyor ama sıcaklığı düşürüyor bu odanınkini acamayınca hamam gibi oluyor, valla tecrübesizlik zormus en ufak seyde bisey oldu sanıyorsun
Ben hep sokaktayim valla kirk falan beklemedimKızlar 40 i çıkmadan dışarıya çıkan var mı yoksa 40 mız çıkana kadar evde misiniz bebislerle
Bu sarılık cok canımızı sıktı bizim de ama bugun 24 günlüğüz yavas yavas geciyor sarılıgımız. Bizde de uyumsuzluk var 14.85 ile yatmısrık bir gece. 15 günğ doldurunca bebe korkmaya gerek yok kesinlikle, bebe sarı renk olsa da bir zararı olmuyor. Bol bol emzirme besleme yapmak lazım. Zamanla geciyor insallah. 15. Günden sonra takip etmedik arrık kendiliğinden geciyır bizimki. Sıkma canını sen de. Biz bask abi doktora gittik. O 14 le sizi yatırmazdık 17 18 i beklerdim dedi mesela. 20 25 filan olursa bebek için zararlıymıs. Ne kadar ısık altında durursa o ladar iyi emzir sakinleştir hemen geri koy yerine düşer 10 un altına merak etmeSelam kızlar doğumdan sonra kendimi görmez oldum yazılanları okuyamıyorum sohbete katılamıyorumsarılık olmasın diye kendimi parçalamış olsam da Rh uyumsuzluğundan nasibimizi aldık bugün öğlen kanda 15,83ü görünce yatırdılar. Ben ve eşim yanındayız büyük kızım uyku saatine kadar buradaydı uykusu için gönderdim resmen iki yenidoğanım var gibi hareket ediyorum bir dk birisi bir dakika diğeriyle ilgilen dur yapıyorum en çok bu yoruyor beni
Yarın 10un altına düşerse çıkaracaklar sanırım. Bir düzen olmasını beklemiyorum ama birşey yoluna girseydi iyiydi
Benimde hiç bir şey gelmiyor. Relactaz forbiome nurse harveys d vitamini kullanıyorum ama hepsini aynı anda kullanmıyorum.Allah Allah ya kullandığınız gaz damlaları bağırsakların dengesini bozmuş olabilir mi acaba başka bişey gelmiyor aklıma
Valla en son çarem o kaldı ama ona da çok gaz yapıyor diyorlar.Canım biogaia wermisti diğer kızlarımda doktor, gaz ilacyla birlikte kullanmstm kabızlığına iyi gelmsti bir sor istersen doktoruna.. bebelerin hangisi uyuyo ki acaba off offf
Kız hanaaa inanmayın şöyle şeylere. Ben kaç defa çıktım gezdim.Kızlar 40 i çıkmadan dışarıya çıkan var mı yoksa 40 mız çıkana kadar evde misiniz bebislerle
Ay inşallah inşallahİnsallaj olmamıstır. Olduyss da gecen bir surec canını sıkma, kolikle ilgili de hicbisey bilmiyorum
Canım takip et kanarsa götürürsn kenarda filan daha önce kuruyup kalmış olabilir şuan sorun olmayabilir bir bez ağız mendili köy göbeğinin üstüne bak bakalım kan filan olacak mı olursa egee acile görür igne yapıyolar maalesefKızlar bebeğimin göbek yerinde kurumuş kan gördüm. Geçen hafta düştü gobegimiz iç çıkıntılı yerinde gördüm. Sebebi ne olabilir doktora gidelim mi acile yada
Canum benim beşik hemen camın önünde o yüzden direk cocuga geliyor acamıyoruzCanim oldugu odanin camini acip diger yerleri kapatsana. Benm evin tum camlarinustten acik. Hem cereyan olursa tavana yakin oluyo hem de serin oluyo
Ben hep sokaktayim valla kirk falan beklemedim
Aslinda iyide konumlaniyo ama anlamdim kipir kipir hic durmuyo yerinde sardigimla actigim bir oluyoSorun bizde cuku iyi konumlandıramıyoruz o yğzddn benim oglan saglıj ocagında hemsirenin ustune işedi. Nasıl oldu bez vardı altında biz de anlamadık. Megerse yandan cıkmıs
Bencede yok atesi bazen bi sicakliyo vucutlari havalar sicak ondan olsa gerek tek hasta olmasinlarda gecmis olsunValla ben hic bisey anlamadım gece acile gittik 37.8 37. 6 cıvarı cıkıyor du atws ama sadece gövde göğüa kısmından bas dilan 36. 6 cıkıyordu doktor atesi yok hicbiseyi de yok 38.3 ten sonra ates var kabuk ediyoruz dedi evw yolladı
Wallahi ben çıktım 40a pek inanmıyorum ama yinede eskilerin bildiği filan warsa akşam ezanı olduktan sonra cikmyrmKızlar 40 i çıkmadan dışarıya çıkan var mı yoksa 40 mız çıkana kadar evde misiniz bebislerle
Kuzum hergun bellirli saatlerden katılarak durmadan ağlıyorsa kolik olabilir umarım değildir masalda hiç durmuyor sürekli gece gündüz ewin içinde kucakta gezdiriyoruz yine agliyo hep huzursuz gaz yapıyor kaka az olsada çıkarıyor ama yinede yetmiyo daha çok kakası War ve hepsini yapamıyor muhtemelen büyükdukce bağırsak florası geliştikçe düzelecek ama birlz telef olmuş olucazBenimde hiç bir şey gelmiyor. Relactaz forbiome nurse harveys d vitamini kullanıyorum ama hepsini aynı anda kullanmıyorum.Yani anlamadım gitti. Kakasını da yapıyor gazı da yok. Ama sürekli kaka yapmak istiyor. Çünkü az az minik minik yapuyır kakasını. Gece yapmış baya sonra yine aynı çocuk çıldırıyor ağlamaktan
Valla en son çarem o kaldı ama ona da çok gaz yapıyor diyorlar.
Kız hanaaa inanmayın şöyle şeylere. Ben kaç defa çıktım gezdim.
Ay inşallah inşallah
Aynen öyle. Çok yoruldum ama çokta üzülüyorum bebeğime çok zorlanıyor.Kuzum hergun bellirli saatlerden katılarak durmadan ağlıyorsa kolik olabilir umarım değildir masalda hiç durmuyor sürekli gece gündüz ewin içinde kucakta gezdiriyoruz yine agliyo hep huzursuz gaz yapıyor kaka az olsada çıkarıyor ama yinede yetmiyo daha çok kakası War ve hepsini yapamıyor muhtemelen büyükdukce bağırsak florası geliştikçe düzelecek ama birlz telef olmuş olucaz
Gözün aydın canım hoşgeldi minik sanada geçmiş olsunGünaydın dün doğum yaptım 3.5 kg 51 cm doğdu minnak :) detayları sonra uzunca anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?