Benimki de aksamdan beri kaka yaparken zorlaniyor sanirim mamadan dolayi jakasi sertlesti aklimda bulunsunEvet canım. Gaz falan çıkarttırıyor.
Ay bu doktor beni niye eve gönderdi o zaman hicbşsey anlamadım bu işten bebeme bisey olcak diye korkuyorumİlk 1 ay sınır 37.5 miş cnm ben doktora sormuştum. İstersen doktoruna yaz ateşi 37.3 diye şimdiden
Emzirirken bende fark ettim çocuk başka renkmiş meğerse sarılıktn rengini görememişizBizimki 6 ya düştüğünde kırmızısı geri gelmişti cocugumun gözle fark ediyor düştüğü fototerapiddn sonra o sarılık gidiyor göbekteki filan
Yok düşmüştür makina çok farkediyor içinde besle orada ne kadar tutarsan okadar iyi. Ay o bandı Bizimkide hep çıkardı şspka tak onunla daha iyi oluyorSağol canım geçip gitsin ya durumun uzun olma ihtimali canımı sıkıyor. Benim adama ne zaman çocuğu emanet etsem başında hemşireyle buluyorum gözündeki bandı çıkarıyor bizimki onu da baba fark etmiyoraz önce kendi doktoruma indim çıktım yolda başım döndü valla uykusuzluktan, yorgunluktan
İnşallah canım çok şükür sizinki geldi geçti darısı başımızadeğerle ilgili en son konuştuğumuzda dedi 15 üstü çıkarsa yatış yaparım dedi ciltte 12.2cikmisti kanda 15,83 çıkınca ayrı şaşırdım.
Birşey soracam rengi falan epey düzeldi düşmüştür demi ışıktan geçici olarak öyle görünmez
Söyledim ama şapkaya izin vermediler hâlbuki üstünü ilk soyan hemşire şapkasını çıkarmamıştıYok düşmüştür makina çok farkediyor içinde besle orada ne kadar tutarsan okadar iyi. Ay o bandı Bizimkide hep çıkardı şspka tak onunla daha iyi oluyor
Şu hamilelik ve doğumla alakalı daha neler öğreneceğiz bakalımHamileliğin son ayında bilek ağrım oluyordu doğumdan sonra bişeyleri tutumamaya başladım, bebeğimi kucağıma alırken yada meme verirken bileğim zorluyor baş parmağı hareket ettiremiyorumbugün ortopediye gittim aşağıdaki tanıyı koydu.
De Quervain Tendiniti Sorununun Sebebi Nedir?
De Quervain tendinitinin nedeni 1. parmağa yapışan tendonların zorlanmasıdır ve genellikle yeni başlanmış olan tekrarlayıcı bir aktivite nedeniyle görülür. Yeni anne olmuş bayanlar özellikle tendinitin bu tipine yatkındırlar. Bebeği tutarken oluşan ters el pozisyonu, gebelik ile ilişkili hormonal değişiklikler ve ilaveten emzirme de bu hastalığın meydana gelmesine katkı sağlar. Geçirilmiş olan el bileği kırığı da tendona karşı artan stres nedeniyle De Quervain tendinitine neden olabilir.
İlaç kullanamıyorum ne versem sütüne karışacak tek tedavi prp olabilirsin dedi. Oda 1000 liraymış. Kök hücre tedavisi gibi bişey sanırım. Lohusalıkta oluyormuş bekleyeceğim umarım geçer yakında
Ben beyaz ışıktan ziyade tül arkasından güneş ısıgına tutuyorum zaten beşiği pencerenin önünde üstünü acıyorum bi yarıö saat tutuyorum arada. Biz doktor begenmeyip com tavsiye edilen baska bi doktora gittil adam 65 yasında vardır bilgili bir doktormus o günes işıgına tutun günde 1 saat dediEmzirirken bende fark ettim çocuk başka renkmiş meğerse sarılıktn rengini görememişizşimdi hemşire kan için geldi rengi düzelmiş güzel emmiş derisinin dokusundan belli dedi
Peki canım siz evde beyaz ışık altında tuttunuz mu? Mirune demişti sanırım tanıdık doktor söylemişti, dünde eşimin hemşire arkadaşı demiş evde soyun beyaz ışık altında tutun diye
Bende çok sıkıldım annem ekmek almaya bile.gondermiyo herşeyi kendi yapıyı korkuyorum da çıksam hemen meme ister ağlama nöbeti olursa dışarda el kadar bebeyle naparim diye gerçi eşim arabayla çıkar gezerim ama tecrübesizlikten hep.bu korkularBen cıktım 6 7 kere valla.
Bu kadar gazı aldım eşim gelsin öğlen bende cikcamBen çıkıyorum valla hatta 40 ı dolmadan şehir değiştirip arkadaşlarımıza gidicez
Ben sağdım biberonla makineden çıkarmadan verdim doktor öyle dedi her dakikasından yararlanSöyledim ama şapkaya izin vermediler hâlbuki üstünü ilk soyan hemşire şapkasını çıkarmamıştıbiz dün 16 da yatış yaptık saat 1 - 1,30 gibi doktor taburcu edebilir tam 24 saat durmuş olmuyoruz. Acaba söylersem bekletirler mi hem araya 1 emzirme boşluğu girer emzirir çıkarırım
İkindi gibi yeni açılan civile gideyim oglusumla iki arabayla gezeyimWallahi ben çıktım 40a pek inanmıyorum ama yinede eskilerin bildiği filan warsa akşam ezanı olduktan sonra cikmyrmbebek arabasını depodan cikardik yikadk ayarldk bebislede cikcaz inşallah bir market gezecez durursaaa eğer sende en azından markete filan git bir havan değişir
Ben kullanıyorum. Gazı var demiştim o yüzden vermişti ama bir etkisini görmedimKızlar Relactaz Damla kullanan var mı? Hangi problemi söyleyince doktor yazdı
Bayılıyorum öyle doktorlara kendim için bir doktora gitmiştim ak zambak yağı güneş ışığı gibi alternatif tıp ve doğal yolları anlatmıştı. Arkasından covit ten vefat etti. İlaç yazıp göndermiyordu. Keşke diğer doktorlarda da artsa bunları bilen araştıran tavsiye edenlerBen beyaz ışıktan ziyade tül arkasından güneş ısıgına tutuyorum zaten beşiği pencerenin önünde üstünü acıyorum bi yarıö saat tutuyorum arada. Biz doktor begenmeyip com tavsiye edilen baska bi doktora gittil adam 65 yasında vardır bilgili bir doktormus o günes işıgına tutun günde 1 saat dedi
Bizim doktorda yaşlı devletten emekli olmuş ona sormadım dedim sonuçta güneş veya ışık zararı olacak değil yaBen beyaz ışıktan ziyade tül arkasından güneş ısıgına tutuyorum zaten beşiği pencerenin önünde üstünü acıyorum bi yarıö saat tutuyorum arada. Biz doktor begenmeyip com tavsiye edilen baska bi doktora gittil adam 65 yasında vardır bilgili bir doktormus o günes işıgına tutun günde 1 saat dedi
Zaten bir konuda da tek fikirleri olsa bizi de çorba etmeselerBen sağdım biberonla makineden çıkarmadan verdim doktor öyle dedi her dakikasından yararlan
Biri çıkar diyor diğeri tak ama gözlük için şapka daha iyi tutuyor yoksa bacak kadar boyları türlü türlü huyları var. Bir hemşire Çorap bile giydirdi ayakları üşürse gaz olur diye
Biz 20 ile yattık yavş düştüğü halde 24 saatte çıkardılar ilk yattığımız da düşmüştü
Çok iyi maşallah bu kadar hızlı düştüyse korkma ama dikkat etBizim doktorda yaşlı devletten emekli olmuş ona sormadım dedim sonuçta güneş veya ışık zararı olacak değil ya
Zaten bir konuda da tek fikirleri olsa bizi de çorba etmeseler
Bizimde 6 ya düşmüş kızlar çıktık çok şükür
Etmem mı kuzum ya hepimiz sefil oluyoruz böyleÇok iyi maşallah bu kadar hızlı düştüyse korkma ama dikkat et
Ben acıkırsa diye mama bırakıyorum zaten wn fazla 2 saat cıkarım zaten bebesiz bir kere cıktım gerşsş hep bebemle. Ben de bebeği bırakıp cıkma taraftarı değilim. Bi kere acil müvekkil görüsmesine gittim sadeceBende çok sıkıldım annem ekmek almaya bile.gondermiyo herşeyi kendi yapıyı korkuyorum da çıksam hemen meme ister ağlama nöbeti olursa dışarda el kadar bebeyle naparim diye gerçi eşim arabayla çıkar gezerim ama tecrübesizlikten hep.bu korkular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?