2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Simdiki doktorlar deli dana gibi ne yapacagını bilmiyorlar

Ztaen direk güneş değil tülün arkasından vuran hafif günesten bahsediyorlar hem d vitamını alıyor hem de sarılıgına iyi geliyormus

Dışarda bebeğe mama.verip gazını cikartio bebek arabasına öyle mi yatiriyosunuz.

Simdiki doktorlar deli dana gibi ne yapacagını bilmiyorlar
İyi anlaştıkları ilaç firmalarının ilaçlarını yazmayı biliyorlar. Fosiller var bazıları onlarda durum daha vahim. Teyzeme geçen gün nöroloji ye gitti bir fosille karşılaşmış unutkanlık için adamın dediği aklını kullanmadığı için unutuyorsun diyip antidepresan yazmış. Teyzemde ilaçları almamış adam hakaret etti muayene etmedi diye bu arada ailede alzheimer var. Sonuç kadın haşkeğitimde öğretmen her yıl aldığı sağlık raporunu almaya gittiğinde bu sefer sağlık ocağı rapor vermemiş çünkü fosil antidepresan yazdığı için uzmana görünmesi gerekiyormuş. Günlerdir derdini anlatmaya çalışıyor kapı kapı

Ben kullanıyorum. Gazı var demiştim o yüzden vermişti ama bir etkisini görmedim
Az önce doktordan çıktım bende. Benim sütümden oluyor kesinlikle doktorda onayladı 7/24 bitmeyen bir huzursuzluk şişkinlik ve gaz var. Beni emince çıldırıyor. Çıkardığı asla yetmiyor ve bitmiyor. Doktor Relactaz yazdı az önce umarım işe yarar. Altta yatan alerji olabilirmis. Yumurta süt ürünleri yoğurt üzüm çikolata bulgur şeftali gaz yapan ne varsa kesecekmişim

Tesekkur ederiim Valla ilk 5 gun zordu sonra iyilestim. Esim 2 hafta izin aldi, yardim etti. Hem kizim krese basladi, hem kv fln da buradaydi, derken bu gunlere geldik. Cok lazim oldugunda Luna'yla ilgilenebiliyorlar, hic yoktan iyidir. Su ana kadar idare edebildik ama yalniz kaldigimda cok zorlanacagimi fark ettim. Yesil kakayi iyi doydugu icin yapmis, tek bi seferyapti zaten. Benim simdiki derdim baska. Sari iyi kaka yapiyor ama bir kismi sulu. Nasil desem yadi sulu kaka yapiyor. Puturleri de var ama bir kismi sulu. Emen bwbekte sulu kaka normal ama bu bir tik daha sivi. Afedersin bezini actigimda gaz cikariyor mesela. Sulu kaka da geliyor beraberinde. Basta yoktu sonradan cikti. Suyla pamukla temizleyip kuruluyorum, 4 cesit krem denedim, yok duzelmiyor. Doktora goturucem bu hafta. Pamuga kan geliyor. Iyice kotu oldu. Iste o gevsek kakaya neyin sebep oldugunu bulmam lazim. Aptamil colic mama, harvey's nurse harveys gaz damlasi, biogio probiyotik ve d vitmaini aliyor. Bunlardan herhangi biri sebep olmus olabilir. Ben de her seyi yiyip iciyordum. Sutu en aza indirdim ve papatya cayini biraktim. Insallah bi alerjisi varsa neye alerjisi oldugunu bulabiliriz. Gazi da cok yok ki. Her kakada boyle aci cektigini gormektense kabiz bebebi ya dagazli bebegi tercih edersim ya.kom bilir nasil cani aciyor. Gaz dammasinin ise yaramasina sevindim. Insallah tamamen gecer doktorun dedigi gibi. 6. Aydaki alerji testi de sorunsuz gecer insallah. Ben bilsem bakacaklar alerjisi var mi diye goturucem ama temizle popoyu acik birak vsden ileri gitmicektir onerileri. Sansimi denicem.

1 aydan uzun süre devam ederse kronikleşir dedi. Belli değil geçip geçmeyeceği :/ devam ederse emzirmeyi azalttığım dönemlerde ağrı kesici krem tedavisine başlarım. Atel kullanabilirsin başparmak destekli dedi ama o da bebeği kucağa alırken çizer filan rahatsız etmesin tenini dedim.

Benimki de aksamdan beri kaka yaparken zorlaniyor sanirim mamadan dolayi jakasi sertlesti aklimda bulunsun
Mama hiç vermiyorum sadece anne sütü alıyor. Netten araştırdım şimdi yalancı kabızlık olarak geçiyormuş.
İnşallah işe yarar bende yaramadı. bütün yiyecekler neredeyse gaz yapıyor. Ne yiyeceğiz ki biz şimdi

Bebisin mide kapasitesi büyüdüğü için göğüslerini boşaltmaya başlamıştır belki canım

Bizimki de gelip memeyi kesip alacaklar falan sanıyor galiba iki eliyle yapışıyor çekince de küfür eder gibi bakış atıyor ben kundak yapıp emziriyorum artık daha kolay oluyor.
Imkani yok kundakta durmuyo bas bas bagrıyo kıpkırmızı oluyo sanki ümügüne cöken var karnimdada hic durmazdi zaten

Normal dogum canim inan kizimda abartisiz 1 ay ruyalarimda gordum 6 senede anca unuttumda 3.ye yeltendim buda baya kotu gecti hala kendime gelmis sayilmam zaten unutmaya calisiyorum o yuzden zor geliyo
Ay çok zor gercekten unutmak Ben bu kadar kötü gececeğini hiç tahmin etmedim düşünmedim de zihnen hazır değildim hep kolay olacak dedim doktorum da çatın normal doğuma müsait demişti üzülürüm sezeryan olursan dedi etrafımda da öyleydi yakın arkadaşlarım da normal yaptı kolay ıkındık sancıları 8 den sonra hissettim falan dediler benimde beklentim öyleydi ama 4 cm acıklığın devamının gelmesi 2 saat sürdü cok uzun sürdü 4 cm Açıklıktan sonra olaylar başladı bende ebe Catın cok dar cok zorlanacaksın dedi zaten o zaman moralman coktüm sancılar arttı siddetlendi sonrasında dahası varda

Bencede cılgınlık benim de ilk doğumum psikolojik destek lazım gercekten ben almak istiyorum yemek yerken bile ağladım annemlerin yanında,dediğin gibi bir daha cesaret edemem

Ayy vallaha oyle bendede 2 cm acilmayla basladi hersey hastanede oda.. 4 cm acilma ertesi gune kadar anca oldu neler neler hic kolay degil normal dogum kolay diyen yalan soyler

Ya herşey de gaz yapıyor hangi biri kesilecek ben valla as önce yedim bi tabak kısır bulgur gaz yapıyor diyolar çok da güzel süt yapıyormuş. Gaz yapan şeyleri nasıl tek tek bulup kesicez

Dısaro derken kayınvalidemlete gittim. Bir de bağ evimiz var oraya gittik yine eve yani dısarı gezmeye değil
Ohh daha ne olsun. Bizde bebek arabasıyla gezicez çarşıda da havaalum sıcak ne giydireyim. Yarım kol zıbın ve ayaklı pijama yeter mi. Muslin örtüyle . arabada yatarken çok yerlerde diye tecrübesi olanlar kusura bakmayın valla ilk çocugum.olunca 20 günden hasta etmekten korkuyorum

Biz üç gece yattık aralıklarla hala tam bitmedi rengi gözleri sarı iki haftalık oldu hala uykusuz saat kurup yediriyorum. Evde sarı renkli eşya bile görsem sinirim zıplıyor.
Öyle sinir edici bir süreç ya askere de dönderiyor meret sizin ne zaman bebek acıkırsa emzirme başlayacak
Aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık
Imkani yok kundakta durmuyo bas bas bagrıyo kıpkırmızı oluyo sanki ümügüne cöken var karnimdada hic durmazdi zaten
Annem bebeği sus, ses etme,olmaz böyle,yamuk olursun diye azarlıyor

Rengi beyaza dönüp tahlil sonucu temiz çıkıp artık doktor bitti dediğinde haladeğer 12

Ayy vallaha oyle bendede 2 cm acilmayla basladi hersey hastanede oda.. 4 cm acilma ertesi gune kadar anca oldu neler neler hic kolay degil normal dogum kolay diyen yalan soyler
Yani arkadaşım ya çok şanslı hissetmedi acı eşiği yüksek ya benim acı eşiğim çok düşükmüş bilemedim gerçi benim hikayem çok farklı kimseden duymadım 4 cm den sonra 2 saat boyunca durmadan kustum hastanede her sancı geldikten sonra kustum doğurmaya halim kalmadı
Annem cok üzülüyordu nasıl doguracaksin kızım normal doğum dıye haklıymış dogumdan sonra anne hakkını helal et dedim ağlaya ağlaya bir de beni 5 kg doğurmuş yarılmış kadın resmen benim yüzümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…