Simdiki doktorlar deli dana gibi ne yapacagını bilmiyorlarBayılıyorum öyle doktorlara kendim için bir doktora gitmiştim ak zambak yağı güneş ışığı gibi alternatif tıp ve doğal yolları anlatmıştı. Arkasından covit ten vefat etti. İlaç yazıp göndermiyordu. Keşke diğer doktorlarda da artsa bunları bilen araştıran tavsiye edenler
Ztaen direk güneş değil tülün arkasından vuran hafif günesten bahsediyorlar hem d vitamını alıyor hem de sarılıgına iyi geliyormusBizim doktorda yaşlı devletten emekli olmuş ona sormadım dedim sonuçta güneş veya ışık zararı olacak değil ya
Zaten bir konuda da tek fikirleri olsa bizi de çorba etmeseler
Bizimde 6 ya düşmüş kızlar çıktık çok şükür
Dışarda bebeğe mama.verip gazını cikartio bebek arabasına öyle mi yatiriyosunuz.Ben acıkırsa diye mama bırakıyorum zaten wn fazla 2 saat cıkarım zaten bebesiz bir kere cıktım gerşsş hep bebemle. Ben de bebeği bırakıp cıkma taraftarı değilim. Bi kere acil müvekkil görüsmesine gittim sadece
Biz üç gece yattık aralıklarla hala tam bitmedi rengi gözleri sarı iki haftalık oldu hala uykusuz saat kurup yediriyorum. Evde sarı renkli eşya bile görsem sinirim zıplıyor.Etmem mı kuzum ya hepimiz sefil oluyoruz böyle
İyi anlaştıkları ilaç firmalarının ilaçlarını yazmayı biliyorlar. Fosiller var bazıları onlarda durum daha vahim. Teyzeme geçen gün nöroloji ye gitti bir fosille karşılaşmış unutkanlık için adamın dediği aklını kullanmadığı için unutuyorsun diyip antidepresan yazmış. Teyzemde ilaçları almamış adam hakaret etti muayene etmedi diye bu arada ailede alzheimer var. Sonuç kadın haşkeğitimde öğretmen her yıl aldığı sağlık raporunu almaya gittiğinde bu sefer sağlık ocağı rapor vermemiş çünkü fosil antidepresan yazdığı için uzmana görünmesi gerekiyormuş. Günlerdir derdini anlatmaya çalışıyor kapı kapıSimdiki doktorlar deli dana gibi ne yapacagını bilmiyorlar
Az önce doktordan çıktım bende. Benim sütümden oluyor kesinlikle doktorda onayladı 7/24 bitmeyen bir huzursuzluk şişkinlik ve gaz var. Beni emince çıldırıyor. Çıkardığı asla yetmiyor ve bitmiyor. Doktor Relactaz yazdı az önce umarım işe yarar. Altta yatan alerji olabilirmis. Yumurta süt ürünleri yoğurt üzüm çikolata bulgur şeftali gaz yapan ne varsa kesecekmişimBen kullanıyorum. Gazı var demiştim o yüzden vermişti ama bir etkisini görmedim
Tesekkur ederiimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almışsın bebişini.Çok yorucu oluyor mu zorlanıyor musun?
Bizim de kakamız tarif ettiğin gibiydi.Gaita tahlili yaptırdı doktorumuz laktoz intoleransı çıktı.Relaktaz isimli damla kullanıyoruz 2 aydır rahatladı yavrum.4 aylık olduğunda geçer dedi ama ben aynı zamanda süt ürünlerinden de şüphelendim ve 2 aydır kestim yemeyi.Çünkü süt ürünü tükettiğim gün çıldırmış gibi ağlıyor.6 aylık oldugunda alerji testi yapacaklar.inşallah düzelirler.
1 aydan uzun süre devam ederse kronikleşir dedi. Belli değil geçip geçmeyeceği :/ devam ederse emzirmeyi azalttığım dönemlerde ağrı kesici krem tedavisine başlarım. Atel kullanabilirsin başparmak destekli dedi ama o da bebeği kucağa alırken çizer filan rahatsız etmesin tenini dedim.Şu hamilelik ve doğumla alakalı daha neler öğreneceğiz bakalım
İnşallah lohusalık la geçer. Peki geçiciyse ne zamana kadar geçiyormuş?
Bende ayakta ödem var doğumdan sonra bacak 3 katı oldu resmen onun inmesi birkaç ayı buluyormuş.
Mama hiç vermiyorum sadece anne sütü alıyor. Netten araştırdım şimdi yalancı kabızlık olarak geçiyormuş.Benimki de aksamdan beri kaka yaparken zorlaniyor sanirim mamadan dolayi jakasi sertlesti aklimda bulunsun
İnşallah işe yarar bende yaramadı.Az önce doktordan çıktım bende. Benim sütümden oluyor kesinlikle doktorda onayladı 7/24 bitmeyen bir huzursuzluk şişkinlik ve gaz var. Beni emince çıldırıyor. Çıkardığı asla yetmiyor ve bitmiyor. Doktor Relactaz yazdı az önce umarım işe yarar. Altta yatan alerji olabilirmis. Yumurta süt ürünleri yoğurt üzüm çikolata bulgur şeftali gaz yapan ne varsa kesecekmişim
Bebisin mide kapasitesi büyüdüğü için göğüslerini boşaltmaya başlamıştır belki canımKızlar ya yardımınıza ve tecrübenize ihtiyacım var . Bugün tam 1 haftalık olduk . Son 2 gün öncesine kadar göğüslerim çok doluydu . Sertleşiyor du kızım da bitiremiyordu sağsam mı diye düşünürken son 2 gündür göğüslerim yumuşak . Sütüm mü kesiliyor bana mı öyle geliyor anlamıyorum. Kızım kaka yapıyor çiş de yapıyor hıçkırık da tutuyor arada . Ama şu 2 gündür sürekli meme de durmak istiyor ilk günler gibi hemen dalamıyor. Böyle birşey yaşayan var mı ?
Imkani yok kundakta durmuyo bas bas bagrıyo kıpkırmızı oluyo sanki ümügüne cöken varBizimki de gelip memeyi kesip alacaklar falan sanıyor galiba iki eliyle yapışıyor çekince de küfür eder gibi bakış atıyorben kundak yapıp emziriyorum artık daha kolay oluyor.
Keşke yetsin de . Kaygılandım yetmez diye .Bebisin mide kapasitesi büyüdüğü için göğüslerini boşaltmaya başlamıştır belki canım
Ay çok zor gercekten unutmakNormal dogum canim inan kizimda abartisiz 1 ay ruyalarimda gordum 6 senede anca unuttumda 3.ye yeltendim buda baya kotu gecti hala kendime gelmis sayilmam zaten unutmaya calisiyorum o yuzden zor geliyo
Bencede cılgınlık benim de ilk doğumum psikolojik destek lazım gercekten ben almak istiyorumArada dalıp gitme olayı bende de oluyor. Bir de çok ağlarsın da uzun süre iç çekme hissi gitmez ya, öyle iç çekiyorum bazen. Sonucu çok güzel ama normal doğum cidden çılgınlık. Benim ilk doğumdu ve tahmin dahi edemezmişim çekeceğim acıyı yıkımı. Burada acısını çok tarif edemedim, işe güce dalıp unutmaya çalışıyorum ama aynı şeye bir daha cesaret edemem herhalde.
Ayy vallaha oyle bendede 2 cm acilmayla basladi hersey hastanede oda.. 4 cm acilma ertesi gune kadar anca oldu neler neler hic kolay degil normal dogum kolay diyen yalan soylerAy çok zor gercekten unutmakBen bu kadar kötü gececeğini hiç tahmin etmedim düşünmedim de zihnen hazır değildim hep kolay olacak dedim doktorum da çatın normal doğuma müsait demişti üzülürüm sezeryan olursan dedi etrafımda da öyleydi yakın arkadaşlarım da normal yaptı kolay ıkındık sancıları 8 den sonra hissettim falan dediler benimde beklentim öyleydi ama 4 cm acıklığın devamının gelmesi 2 saat sürdü cok uzun sürdü 4 cm Açıklıktan sonra olaylar başladı bende ebe Catın cok dar cok zorlanacaksın dedi zaten o zaman moralman coktüm sancılar arttı siddetlendi sonrasında dahası varda
Bencede cılgınlık benim de ilk doğumum psikolojik destek lazım gercekten ben almak istiyorumyemek yerken bile ağladım annemlerin yanında,dediğin gibi bir daha cesaret edemem
Ya herşey de gaz yapıyor hangi biri kesilecek ben valla as önce yedim bi tabak kısırAz önce doktordan çıktım bende. Benim sütümden oluyor kesinlikle doktorda onayladı 7/24 bitmeyen bir huzursuzluk şişkinlik ve gaz var. Beni emince çıldırıyor. Çıkardığı asla yetmiyor ve bitmiyor. Doktor Relactaz yazdı az önce umarım işe yarar. Altta yatan alerji olabilirmis. Yumurta süt ürünleri yoğurt üzüm çikolata bulgur şeftali gaz yapan ne varsa kesecekmişim
Dısaro derken kayınvalidemlete gittim. Bir de bağ evimiz var oraya gittik yine eve yani dısarı gezmeye değilDışarda bebeğe mama.verip gazını cikartio bebek arabasına öyle mi yatiriyosunuz.
Ohh daha ne olsun.Dısaro derken kayınvalidemlete gittim. Bir de bağ evimiz var oraya gittik yine eve yani dısarı gezmeye değil
Öyle sinir edici bir süreç ya askere de dönderiyor meretBiz üç gece yattık aralıklarla hala tam bitmedi rengi gözleri sarı iki haftalık oldu hala uykusuz saat kurup yediriyorum. Evde sarı renkli eşya bile görsem sinirim zıplıyor.
Aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık1 aydan uzun süre devam ederse kronikleşir dedi. Belli değil geçip geçmeyeceği :/ devam ederse emzirmeyi azalttığım dönemlerde ağrı kesici krem tedavisine başlarım. Atel kullanabilirsin başparmak destekli dedi ama o da bebeği kucağa alırken çizer filan rahatsız etmesin tenini dedim.
Annem bebeği sus, ses etme,olmaz böyle,yamuk olursun diye azarlıyorImkani yok kundakta durmuyo bas bas bagrıyo kıpkırmızı oluyo sanki ümügüne cöken varkarnimdada hic durmazdi zaten
Rengi beyaza dönüp tahlil sonucu temiz çıkıp artık doktor bitti dediğinde haladeğer 12Öyle sinir edici bir süreç ya askere de dönderiyor meretsizin ne zaman bebek acıkırsa emzirme başlayacak
Aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık
Annem bebeği sus, ses etme,olmaz böyle,yamuk olursun diye azarlıyor
Yani arkadaşım ya çok şanslı hissetmedi acı eşiği yüksek ya benim acı eşiğim çok düşükmüş bilemedim gerçi benim hikayem çok farklı kimseden duymadım 4 cm den sonra 2 saat boyunca durmadan kustum hastanede her sancı geldikten sonra kustum doğurmaya halim kalmadıAyy vallaha oyle bendede 2 cm acilmayla basladi hersey hastanede oda.. 4 cm acilma ertesi gune kadar anca oldu neler neler hic kolay degil normal dogum kolay diyen yalan soyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?