2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet her doktor farklı takviye öneriyor vs prim alıyorlar galiba hem ilac hem uygulamada asla birlik yok zaten

Gecmiş olsun, inşallah alerji değildir bebii alısmaya calısıyodur, kes bakalım faydası olacak mı

Damlalar fayda etmiyor mu hic rahatlatmıyor mu

Analar hep mi boyle annem yapti ben actim kurbaga gibi yayiyo bacaklari elleri hep saclarinda yanaklarinda nasil kiyacaksin yazik zaten karnimizda kırk büklüm durdular cocuklari hic kundak yapmadim ben gayet duzgunler sükür

Yeter bence bebek rüzgar almasın sadece rüzgar etkiliyor. Onun dısında arabası ile gezilebilir gazını da musait bi yerfr örtüsüyle birlikte 5 dk da alırsın bence

Analar hep mi boyle annem yapti ben actim kurbaga gibi yayiyo bacaklari elleri hep saclarinda yanaklarinda nasil kiyacaksin yazik zaten karnimizda kırk büklüm durdular cocuklari hic kundak yapmadim ben gayet duzgunler sükür
Kız zaten niye yamuk olsun bebe işte birşey diyince de çok biliyorsunuz biz böyle gördük böyle yaptık diye başlıyor sonu gelmiyor ben laf yiyeceğime Neva yiyor

Ya kimi hastane epidural dedikleri seyi yapiyo kimiside yapmiyor .. kiminin dedigin gibi catisi musait oluyo herkesin farkli.. ben ayin 3unde ogle 12 de yattim ayin 4ünde aksam 7de anca kurtuldum evde cektiklerim cabasi .. benim catim musaitti ama rahim duvarim arkadaydi diger hastalardan acilmayi kolay aliyolarsa benden alamiyolardi onun verdigi aci doguma bedeldi mesela her cocukta perisan oldum .. 6 7 cm olunca devlette epidural veriyolar ama bunda istedim vermediler senin enerjine kasilmayi hissetmene ve guclu ikinmana ihtiyacimiz var dediler yapmadilar vs vs neyse anlatirim bi ara ..

Hatırlıyor musun geçenler de pişik icin bende yazmıştım tam da tarif ettiğin gibi kaka yaptığı icin oyle olmustu muhtemelen ama ben yine de krem değiştim bez değiştim düzelmişti 5. Günde cok üzülüyordum kanıyordunresmenn sürekli kaka yaptığı icin sürekli değişsem de pişik kaçınılmaz oluyordu 20 bez değiştiğim oldu günde açık bıraktım 20 dk gün içinde iki kez falan en son sleppy beze geçtim molfix kullanıyordum ve zeytinyağını poposuna yayıp sonra bepantol krem sürdüm tüm kremlerden en iyi o geldi hametan bile cok etkili değildi sanki bizde ve kakası sulu olmasının sebebi yediklerimizmiş meyve yemeyi kestim karpuz falan cok yiyordum süt yoğurt reçel hazır gıda gofreti falan da kestim şuan normal kıvama geldi cok şükür biraz diyet yaparak deneyebilirsin sende

Biz 7. Günden beri geziyoruz üzerine zıbın ayaklarına çorap giydirip müsline sardık hep cok şükür bi şey olmadı cocuk soguktan hasta olmazmış sıcaktan hasta olurmus terlediği icin o yüzden terletmeyecek şekilde giydirmek gerek

Hayır. Asla bir faydası yok. Anlam veremediğim de o. Gaz sorunu yok şükür. Sıkıntımız kaka yapmada. Kabız değil ama kaka da yapamıyor. Çok zorlanıyor.
Gaz damlası güya bagırsaklaeı düzenliyor kaka ve gaz yapmasına yardımcı oluyor. Baska ni marka mı denesen acaba. Ya da yediklerini değiştirsen ne rahatlatır bebeyi gerci bilmiyorum ama.

Gaz damlası güya bagırsaklaeı düzenliyor kaka ve gaz yapmasına yardımcı oluyor. Baska ni marka mı denesen acaba. Ya da yediklerini değiştirsen ne rahatlatır bebeyi gerci bilmiyorum ama.
Yok ya bence alakası yok bebek kendi kendine çabalıyor her şey için. Verilen damlalar sadece anne ve babayı rahatlatmak için psikolojik olarak. Olmazsa değiştireceğiz. Kuzum çok ağlıyor. öyle görünce çok üzülüyorum bende dayanamıyorum

Nerdeyse hergün hastanedeyiz o yüzden park hastaneden daha temiz neden gidilmesin ki

Bende aynı durumdayım o kadar daraldım bunaldım ki emzirirken ağlıyorum devamlı eşim doktor dışında çıkarmıyor dışarıya iyice sinirleniyorum nazar olurmuşuz. Ben çok şükür hiç yatmadım doğumdan sonra kendimi iyi hissediyorum çıkmak istiyorum çıkarmıyor soranlara ağrısı var yatıyor diyor ara sıra ağrı olması normal ama eşim çok abartıyor

Birde doğum sonrası kontrollerde doktor nelere bakıyor sezeryan olmuştum ben pazartesi gideceğim nasipse ama kanama var malum alttan bakıyorlar mı ? Birde benim oğlan hırıltı horlama tarzı şeyi vardı dün sağlık ocağına gittim doktor kalbini göğsünü dinledi bir problem yok üşütmemiş gaz kaynaklı yapıyor bunu dedi. Reflü yatağı kullanıyorum devamlı damla verdi metsil işe yaramazsa başka bir damla önerdi 1 aylıkken de rezeneli bir damla gibi bişi önerdi onu kullan dedi ama almadım ne olduğunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…