- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
İnşallah o günde yakın canımRengi beyaza dönüp tahlil sonucu temiz çıkıp artık doktor bitti dediğinde haladeğer 12
Gaz yapanları bulmak bir tık daha kolay alerji yapanlar tam kara delikYa herşey de gaz yapıyor hangi biri kesilecek ben valla as önce yedim bi tabak kısırbulgur gaz yapıyor diyolar çok da güzel süt yapıyormuş. Gaz yapan şeyleri nasıl tek tek bulup kesicez
Evet her doktor farklı takviye öneriyor vs prim alıyorlar galiba hem ilac hem uygulamada asla birlik yok zatenİyi anlaştıkları ilaç firmalarının ilaçlarını yazmayı biliyorlar. Fosiller var bazıları onlarda durum daha vahim. Teyzeme geçen gün nöroloji ye gitti bir fosille karşılaşmış unutkanlık için adamın dediği aklını kullanmadığı için unutuyorsun diyip antidepresan yazmış. Teyzemde ilaçları almamış adam hakaret etti muayene etmedi diye bu arada ailede alzheimer var. Sonuç kadın haşkeğitimde öğretmen her yıl aldığı sağlık raporunu almaya gittiğinde bu sefer sağlık ocağı rapor vermemiş çünkü fosil antidepresan yazdığı için uzmana görünmesi gerekiyormuş. Günlerdir derdini anlatmaya çalışıyor kapı kapı
Gecmiş olsun, inşallah alerji değildir bebii alısmaya calısıyodur, kes bakalım faydası olacak mıAz önce doktordan çıktım bende. Benim sütümden oluyor kesinlikle doktorda onayladı 7/24 bitmeyen bir huzursuzluk şişkinlik ve gaz var. Beni emince çıldırıyor. Çıkardığı asla yetmiyor ve bitmiyor. Doktor Relactaz yazdı az önce umarım işe yarar. Altta yatan alerji olabilirmis. Yumurta süt ürünleri yoğurt üzüm çikolata bulgur şeftali gaz yapan ne varsa kesecekmişim
Damlalar fayda etmiyor mu hic rahatlatmıyor muMama hiç vermiyorum sadece anne sütü alıyor. Netten araştırdım şimdi yalancı kabızlık olarak geçiyormuş.
İnşallah işe yarar bende yaramadı.bütün yiyecekler neredeyse gaz yapıyor. Ne yiyeceğiz ki biz şimdi
Analar hep mi boyle annem yapti ben actim kurbaga gibi yayiyo bacaklari elleri hep saclarinda yanaklarinda nasil kiyacaksin yazik zaten karnimizda kırk büklüm durdularÖyle sinir edici bir süreç ya askere de dönderiyor meretsizin ne zaman bebek acıkırsa emzirme başlayacak
Aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık
Annem bebeği sus, ses etme,olmaz böyle,yamuk olursun diye azarlıyor
Yeter bence bebek rüzgar almasın sadece rüzgar etkiliyor. Onun dısında arabası ile gezilebilir gazını da musait bi yerfr örtüsüyle birlikte 5 dk da alırsın benceOhh daha ne olsun.Bizde bebek arabasıyla gezicez çarşıda da havaalum sıcak ne giydireyim. Yarım kol zıbın ve ayaklı pijama yeter mi. Muslin örtüyle . arabada yatarken çok yerlerde diye tecrübesi olanlar kusura bakmayın valla ilk çocugum.olunca 20 günden hasta etmekten korkuyorum
Kız zaten niye yamuk olsun bebe işte birşey diyince de çok biliyorsunuz biz böyle gördük böyle yaptık diye başlıyor sonu gelmiyor ben laf yiyeceğime Neva yiyorAnalar hep mi boyle annem yapti ben actim kurbaga gibi yayiyo bacaklari elleri hep saclarinda yanaklarinda nasil kiyacaksin yazik zaten karnimizda kırk büklüm durdularcocuklari hic kundak yapmadim ben gayet duzgunler sükür
Ya kimi hastane epidural dedikleri seyi yapiyo kimiside yapmiyor .. kiminin dedigin gibi catisi musait oluyo herkesin farkli.. ben ayin 3unde ogle 12 de yattim ayin 4ünde aksam 7de anca kurtuldum evde cektiklerim cabasi .. benim catim musaitti ama rahim duvarim arkadaydi diger hastalardan acilmayi kolay aliyolarsa benden alamiyolardi onun verdigi aci doguma bedeldi mesela her cocukta perisan oldum .. 6 7 cm olunca devlette epidural veriyolar ama bunda istedim vermediler senin enerjine kasilmayi hissetmene ve guclu ikinmana ihtiyacimiz var dediler yapmadilar vs vs neyse anlatirim bi araYani arkadaşım ya çok şanslı hissetmedi acı eşiği yüksek ya benim acı eşiğim çok düşükmüş bilemedim gerçi benim hikayem çok farklı kimseden duymadım 4 cm den sonra 2 saat boyunca durmadan kustum hastanede her sancı geldikten sonra kustum doğurmaya halim kalmadı
Annem cok üzülüyordu nasıl doguracaksin kızım normal doğum dıye haklıymış dogumdan sonra anne hakkını helal et dedim ağlaya ağlaya bir de beni 5 kg doğurmuş yarılmış kadın resmen benim yüzümden
Tabi sen bilmezsin ben bilmem istersen kendini tastan tasa vur ne diyolarsa o olcakKız zaten niye yamuk olsun bebe işte birşey diyince de çok biliyorsunuz biz böyle gördük böyle yaptık diye başlıyor sonu gelmiyor ben laf yiyeceğime Neva yiyor
Hatırlıyor musun geçenler de pişik icin bende yazmıştım tam da tarif ettiğin gibi kaka yaptığı icin oyle olmustu muhtemelen ama ben yine de krem değiştim bez değiştim düzelmişti 5. Günde cok üzülüyordum kanıyordunresmenn sürekli kaka yaptığı icin sürekli değişsem de pişik kaçınılmaz oluyordu 20 bez değiştiğim oldu günde açık bıraktım 20 dk gün içinde iki kez falan en son sleppy beze geçtim molfix kullanıyordum ve zeytinyağını poposuna yayıp sonra bepantol krem sürdüm tüm kremlerden en iyi o geldi hametan bile cok etkili değildi sanki bizde ve kakası sulu olmasının sebebi yediklerimizmiş meyve yemeyi kestim karpuz falan cok yiyordum süt yoğurt reçel hazır gıda gofreti falan da kestim şuan normal kıvama geldi cok şükür biraz diyet yaparak deneyebilirsin sendeTesekkur ederiimValla ilk 5 gun zordu sonra iyilestim. Esim 2 hafta izin aldi, yardim etti. Hem kizim krese basladi, hem kv fln da buradaydi, derken bu gunlere geldik. Cok lazim oldugunda Luna'yla ilgilenebiliyorlar, hic yoktan iyidir. Su ana kadar idare edebildik ama yalniz kaldigimda cok zorlanacagimi fark ettim. Yesil kakayi iyi doydugu icin yapmis, tek bi seferyapti zaten. Benim simdiki derdim baska. Sari iyi kaka yapiyor ama bir kismi sulu. Nasil desem yadi sulu kaka yapiyor. Puturleri de var ama bir kismi sulu. Emen bwbekte sulu kaka normal ama bu bir tik daha sivi. Afedersin bezini actigimda gaz cikariyor mesela. Sulu kaka da geliyor beraberinde. Basta yoktu sonradan cikti. Suyla pamukla temizleyip kuruluyorum, 4 cesit krem denedim, yok duzelmiyor. Doktora goturucem bu hafta. Pamuga kan geliyor. Iyice kotu oldu. Iste o gevsek kakaya neyin sebep oldugunu bulmam lazim. Aptamil colic mama, harvey's nurse harveys gaz damlasi, biogio probiyotik ve d vitmaini aliyor. Bunlardan herhangi biri sebep olmus olabilir. Ben de her seyi yiyip iciyordum. Sutu en aza indirdim ve papatya cayini biraktim. Insallah bi alerjisi varsa neye alerjisi oldugunu bulabiliriz. Gazi da cok yok ki. Her kakada boyle aci cektigini gormektense kabiz bebebi ya dagazli bebegi tercih edersim ya.kom bilir nasil cani aciyor. Gaz dammasinin ise yaramasina sevindim. Insallah tamamen gecer doktorun dedigi gibi. 6. Aydaki alerji testi de sorunsuz gecer insallah. Ben bilsem bakacaklar alerjisi var mi diye goturucem ama temizle popoyu acik birak vsden ileri gitmicektir onerileri. Sansimi denicem.
Biz 7. Günden beri geziyoruz üzerine zıbın ayaklarına çorap giydirip müsline sardık hep cok şükür bi şey olmadı cocuk soguktan hasta olmazmış sıcaktan hasta olurmus terlediği icin o yüzden terletmeyecek şekilde giydirmek gerekOhh daha ne olsun.Bizde bebek arabasıyla gezicez çarşıda da havaalum sıcak ne giydireyim. Yarım kol zıbın ve ayaklı pijama yeter mi. Muslin örtüyle . arabada yatarken çok yerlerde diye tecrübesi olanlar kusura bakmayın valla ilk çocugum.olunca 20 günden hasta etmekten korkuyorum
Hayır. Asla bir faydası yok. Anlam veremediğim de o. Gaz sorunu yok şükür. Sıkıntımız kaka yapmada. Kabız değil ama kaka da yapamıyor. Çok zorlanıyor.Damlalar fayda etmiyor mu hic rahatlatmıyor mu
Gaz damlası güya bagırsaklaeı düzenliyor kaka ve gaz yapmasına yardımcı oluyor. Baska ni marka mı denesen acaba. Ya da yediklerini değiştirsen ne rahatlatır bebeyi gerci bilmiyorum ama.Hayır. Asla bir faydası yok. Anlam veremediğim de o. Gaz sorunu yok şükür. Sıkıntımız kaka yapmada. Kabız değil ama kaka da yapamıyor. Çok zorlanıyor.
Yok ya bence alakası yok bebek kendi kendine çabalıyor her şey için. Verilen damlalar sadece anne ve babayı rahatlatmak için psikolojik olarak. Olmazsa değiştireceğiz. Kuzum çok ağlıyor.Gaz damlası güya bagırsaklaeı düzenliyor kaka ve gaz yapmasına yardımcı oluyor. Baska ni marka mı denesen acaba. Ya da yediklerini değiştirsen ne rahatlatır bebeyi gerci bilmiyorum ama.
Nerdeyse hergün hastanedeyiz o yüzden park hastaneden daha temiz neden gidilmesin kiYa sevgili anneler,
40 olmadan doktor dışı bir yere gidilmiyor ya bağışıklık düşük diye hem anne hem bebekte, bebek arabasıyla parka felan giden var mıBen çok daraldım evde, "lohusa depresyonu is coming" yani
Bende aynı durumdayım o kadar daraldım bunaldım ki emzirirken ağlıyorum devamlı eşim doktor dışında çıkarmıyor dışarıya iyice sinirleniyorum nazar olurmuşuz. Ben çok şükür hiç yatmadım doğumdan sonra kendimi iyi hissediyorum çıkmak istiyorum çıkarmıyor soranlara ağrısı var yatıyor diyor ara sıra ağrı olması normal ama eşim çok abartıyorYa sevgili anneler,
40 olmadan doktor dışı bir yere gidilmiyor ya bağışıklık düşük diye hem anne hem bebekte, bebek arabasıyla parka felan giden var mıBen çok daraldım evde, "lohusa depresyonu is coming" yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?