2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerdeyse hergün hastanedeyiz o yüzden park hastaneden daha temiz neden gidilmesin ki
Haftada 1 kez hastanedeyiz bizde valla haklisin

Ohooo 19ngun olması kimse inanmaz ağrıdan yattığına, anlat sen eşine:) ilk 2 hafta ok, sonra topluyorsun çok şükür.

Lohusa depresyonu kesinlikle eve kapanan, farklı bir şey yapamayan annenin delirmesi uzerine oluyor bence. Geçen hafta doktora gittik yine, eve girmeden markete gireyim 2 dak dedim maksat değişiklik olsun

Nazar için nazar boncuğu takın bebek pusetine, ben takiyorum. Evde adacayi yakabilir, dua okuyabilirsin nazar icin

Sadece karın dikisi ve Abdominal yani karından ultrason ile rahmin boyutuna bakıyor. Benim normale dönmüş diye 40 inda gelmene gerek yok dedi doktor. Alttan lekelenme devam ediyor sonuçta.

Gaz damlası, probiyotik, d vitamini 3 damla kullanıyoruz biz d3

Ya herşey de gaz yapıyor hangi biri kesilecek ben valla as önce yedim bi tabak kısır bulgur gaz yapıyor diyolar çok da güzel süt yapıyormuş. Gaz yapan şeyleri nasıl tek tek bulup kesicez
Doktor üzüm yiyor musun dedi eşimde oho annesi komposto yapıyor sıyunu içiyor üstüne tanelerini de kaşıkla yiyor diyor beni gömüyor nerden bilebilirim üzümü. Bulguru biliyorum ama dediğin gibi inanılmaz süt yapıyor bende ilk 1hafta hep yedim. Hayırlısı bakalım şu relactaz işe yarar umarım

Ben gidiyorum canım arada bunaldıkça hiç de bişey olmuyo

Aynen öyle valla bende dün oğlanı uyuttu kendi de bayılmıştı A101 e kaçtım az hava alayım diye yakalanmadım allahtan Birde geceleri ben huzursuzum kabuslar kötü kötü şeyler görüyorum korkuyor beni salmaya annemi de dikti başıma kendi işe gidiyo ben evde annemle babamla arada bi darlanıyorum kovalıyorum gece zaten beraberiz eşim gecede olduğu için beraber kalıyoruz. Tam kafayı yemedik bi ortam Bizde d3 3 damla gaz damlası verdi bide bu rota ve menenjit aşıları kaçıncı ayda yapılacak bilgin varmı

Aa aaa üzüm de miii ay ben gece yatarken yanıma alıyorum emzirme vakitlerinde yiyorum midem kazanıyor çünkü hemde üzüm güzel süt yapıyormuş diye gece yatmadan önce de bir bardak ılık ballı süt gömüyorum uyanana kadar doluyor memikler süt ürünleri de gaz yapıyor diyolar o yapıyor bu yapıyor ne yiyelim yaahuuuu gaz yapmayıp süt yapan şeyler var mı?

Benim dr doğumdan 15 gun sonra bebegi eşine birak 1 2 saat kahve içmeye git havan degişsin diye tembihledi

Neden gidilmesini ki? Kızımın ağlama krizlerinden önce biz çıkıyordu gezmeye falan.

Kızlar 40 i çıkmadan dışarıya çıkan var mı yoksa 40 mız çıkana kadar evde misiniz bebislerle
Ben çıktım valla bizim kız dışarıyı ve arabayı çok seviyor geziyoruz bizde bol bol
Günaydın herkeslere bu masal kızı gazı War diye çok ağlıyor diye kucakta gezdiriyoruz sağolsun kucakta gezerek uyumaya alıştı nasıl unuutturcaZz bittimm bennn
Benimkide memede uyumaya alıştı ya yatağına koyduğum anda cin gibi gözler napcam bilmiyorum
Benimde normal doğum oldu başıma gelmeyen kalmadı resmen bir daha çocukmu tövbe ettim resmen

Ha o sendin. Ya ben de kim yazmisti diye dusunuyordum. Hatta sana normal demistim ama sendrn sonra aynisi basima gelince anladim. Valla uzun zaman oldu gecer dedim ama gecmedi. Sleepy 2 kullaniyordum pampers premium 2ye gectim fayda etmedi. Hametan, kantaron, misir nisastasi, eczaneden aldigimiz yeni bir pisik kremi ve en son sudokrem kullanmak, suyla pamukla temizleyip acik birakip kurutup kurtulmayi denedim olmadi. Dedigin gibi saat basi funde 20 kez bez degistiriyorum ama iki gaz cikarsa totosunu islatiyor zaten. Acik biraksam bile kuru kalmasini saglayamiyorum. Ben de verdigim damlalar, mamadan ya da kendi yediklerimden supheleniyorum. Bugun ishalken yenecek seylere yogunlastim. Lapa porinc yedim. Simdi patates hasliyorum. Sut ve sut urunlerini kesicem en basta. Dedigin gibi paketli gidalardan da fayda gelmez zaten. Icinde de sut tozu fln oluyor zaten. Esim de aksi gibi dolabi cikolata puding doldurdu. Sinirim bozuluyor. Zaten gebelikte diyrtle ugrastik, simdi yine diyet yapmam gerekecek gibi. Iyilessin diyete de raziyim. Nasil cani aciyor Allah bilir. Aglarken sesi kisiliyor.

Aa cik cik ya. 2 hafta makul bence. Sonrasinda yavastan cikilabilir. Biz bugun ailece kahvaltiya ciktik. Cok guzel.uyuyor disarida, keyifle kahvalti yaptik.

Ben de ilk lohusaligimda siz.eve gecin ben simit alip geliyorum diye bi Turk rrestiranina gitmistim. Allahim nasil bir gururla.kbardi gogsum. Hala bireyim disarida isimi halledebiliyorum, ozgurum, ne buyuk nimet diye dusunmustum evde emzir bez degistir uyut ucgeninde hayatin sona ermis gibi geliyor asla bu zinciri bozamayacakmissin gibi. Cok tuhaf bi kafasi var lohusaligin. Su video aklima geldi. Biraz daha buyuk bebekler icin cekilmis ama ana temasi ayni. Insan cocuktan once ne kadar ozgur oldugunu ve ne kadar cok zamani oldugunu anliyor.

Ya işte tam zamanı lohusa sendromu altına sığınıp bir çemkircen sen ne dersen onu yapacak korkutmak lazım tabi koyabilirsen

Gecmis olsun ya. Cok kucukler gaz sancilari icin. Benim de yedigim bir seyler yaramiyor gibi. Sulu kaka yapiyor pisik oldu. Alerji gibi cunku gunlerdir cozemedim. Gaz yapan yiyecekleri ariyordum ben de. Iyi oldu doyledigin
.

Ilk dogumumda ben de oyle olmustum. Psikolojim bitmisti. Bidaha asla diyodum. Yine dogurdum

Evde sürekli cam kapı açtı kv kp. Kapatın dedikçe yanlış anladılar beni. Şimdi hasta oldum. Yapımi biliyorum ben. Zaten lohusayim en çok bunalan benim cam açın demiyorum kendilerini düşündüler sonuç bu. Bende lafımı esirgemedjm. Ortaya sürekli cam kapı açık olduğu için usuttum dedimm bugün artık bir doktor tanıdığa ilaç sorduk onları alıp. Başladım bayaga kötüydum.
Eşimde grip oluyor şimdi. Bebek emmiyor sütüm çok azdı oda yok simdi. Babamda yanlarında cam kapi açıldı ondan hasta oldum deme ayıp olur diyor. Valla bende bilsinler hatalarını dedjm.
Sonrada sen usuttun olmasın.

Bebek için üniversite hastanesine gidiyoruz şimdi.daha detaylı bakıyorlar. Özel hastanede ilerde kontrol dediler üniversite hastanesinde ihmal olmasın dediler

Ben gidiyorum canım arada bunaldıkça hiç de bişey olmuyo

iyi yapmışsın, bende tahtalar eksilmek üzere

Ametist taşı al, yastığının altına veya yanina koy, kabuslar için iyidir. Hastanede çocuk için bit defter verdiler orada yazıyordu, bakıyım yazarım asi takvimini de

Benim dr doğumdan 15 gun sonra bebegi eşine birak 1 2 saat kahve içmeye git havan degişsin diye tembihledi
Hay bin yasasin doktorun agzin bal yesin doktorum diyeydin ahahhaha

Neden gidilmesini ki? Kızımın ağlama krizlerinden önce biz çıkıyordu gezmeye falan.

Anne ve bebek bağışıklığı düşük diye 40 gun sonra çıkılması öneriliyor ya, hatta 40 uçurmak muhabbeti de buradan :)

Aa cik cik ya. 2 hafta makul bence. Sonrasinda yavastan cikilabilir. Biz bugun ailece kahvaltiya ciktik. Cok guzel.uyuyor disarida, keyifle kahvalti yaptik.

Bugun 17.gun... Disarda takilabilmek, kuafore gidebilmek istiyorum

Ya benimkinin uykusu bozuldu başta 2 3 saat uyurdu şimdi 1 -1.5 saate kurulu saat gibi uyanıyor. Az uyumaya başladı diye üzülüyorum...

2 konuda buyuk konusmusum 2. Cocukla anladim. 1. Sutun yetmemesi gelmemesi gibi bir sey olamaz ya, abartiyolar. Hepsi kafafa bitiyor. (.Memelerim hic ilkindeki gibi dolu dolu olmuyor uyuyup uyandigimda nispetenn daha cok sut oluyor..) 2. Yedikle4in o kadar sut3 gecmez gaz yaomaz ya. Ben kizimda ne istersem yedim gazli degildi. Demek ki bebek kendi ozelinde gazliysa gazlidir senin yediklerinin bi onemi yok. ( Cocugum benim yediklerimden kaynakli sulu kaka yapiyor. Ishal gaz yapan yiyecekler yemeyerek yediklerime dikkat etmem lazim)
3. Olsa kim bilir daha en anlicam.

Çok çok geçmiş olsun canım olsun sütün ilerleyen zamanda gelir birz ruhen toparlaman lazım öncelikle..ay lafını da esirgeme lohusasisn sen çeksinler nazını yoksa gelmeselermis.... Üniversite hastanedelerin gerekli gereksiz çok irdeliyor bazen çok canım sıkılıyor ama işte bizde bilmediğimiz için müdahale edemiyoruz şükür miniğin iyi tedbirli olmakta iyidir iyi yaptın inşallah herkesler yerine yurduna gidince kendinle kalınca pek daha iyi olacağız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…