2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanirim daha cok degisecek uykulari. Benim oglum da gunduz daha cok uyanik kalir ama gece uyurdu. Dun gunduz ogleden sonrq surekli uyudu. Gece 3te uyandi 5e kadar oturduk. Bi ara icim gecti oturdugum yerde zipladim. Allah korusun cocugu da dusurucem diye korktum. Esimi uyandirdim daha fazla dayanamiyorum diye. Insallah daha duzene girer uykulari. Hicbir konuda buyuk konusmak istemiyorum.

Bence sen 3. İhtimal dahiline bile alma ahahah hayal bile edemiyorum ben bende arkadaşımın kucağında gezdirerek uyuturdu onu kinadim şimdi sabaha kadar dolanıyoz ewin iicnde 4. Yü ağzıma almiyorum çünkü asla düşünmyrm dedim ve 3. Bebeğimle gaz dansı yapıyoruz mikemmelimmm yediklerimiz etkiliyor bence ama ben dondurmadan wazgecemiyorumm beni en mutlu eden şey çünkü

İnşallah gelir canım.
Aynen fazla irdeliyorlae ama olsun ihmal edileceğine irdelensin. Amin inşallah canım ya.

Ne yediğinde sulu kaka oldu, kabızlık çektik, deneyeyim

Hastanede 3 saatte bir Emzirme + mama dediler ama biz.masallah 3 saatler üzüyorlar uyunmuyor, ikinci 3 saat geliyor, uyku hak getire... moralim bozuldu valla

Neden hala sendeler
Benim annem klima çalışırken geliyor off ne havasız boğuldum cam kapı kapamışsın diyip camları açıyor. Anne klima açık diyorum tamam açıksa açık ben havalandırıyprum o havalandırmıyor sadece soğutuyor diyor. Ve bu muhabbet günde 10 kez ve her gün oluyor

Kısa mesafe akşama doğru have aldırmak İçin çıkarıyorum ben çok iyi geliyor açık hava ,kızımda sa öyle yapmıştım 40 gün evde olmaz yaaa zaten sıcak hava ama herkesin kendi düşüncesi ama bana mantıklı gelmiyor 40 ını beklemek kalabalık olmayan açıkhava bşr yerlere götürülebilir

Bağışıklığı koruyalım derken aklını yitirmek mümkün bir de yaz, belki kis olsa böyle olmazdı

Ay evet öyle bir şey var ama bunu nasıl inançlara bağlamışlar. Eskiler sağlıktan kaynaklı çıkmayın demiyor. Saçma sapan inançlardan dolayı diyor

Kızlar bebişlerinizin duyduğunu nasıl anlıyorsunuz? Sanki benim kızım doymuyor gibi geliyor. Sütüm de var baya baya yettiğini düşünüyorum aslında ama biberon ile ne versem içiyor resmen. Aç olmasa reddetmez mi?

Normalde 5 6 gündür geceleri burnu tıkanıyordu gündüzleri tıkanmıyordu. Bugun ilk defa gündüz tıkandı. Ay nerede üşüttük ki bu cocugu ana olmaz cok zormus cidden
Demek olabiliyor bizim ilk defa oldu hapşırdı durdu sabah gün içinde iyiydi şükür. Bu kez de ben kötülendim 37lerde seyreden atesim var dehşet halsiz bir gündü gözlerim yanıyor öylece uzanıyorum havalardan sanırım Ankara’nın bir eser bir sicak olur

Diliyle iter biberonu genelde. Hic emzirmeden versen kac cc veriyosun

Oy maşallah yesin bakalım doysa almaz ağzına alsa da fazlasını kusar

Canım hayırlı olsun . Kucağına almana sevindim ama zorlanmana üzüldüm . Kaç saat sürdü

Diliyle iter biberonu genelde. Hic emzirmeden versen kac cc veriyosun
Ya biraz önce 30cc iyi geceler çayı verdim lökür lökür içti. Mama mı versem acaba ama sütüm de var. En az 30 dk emiyor beni aktif bir şekilde.
Oy maşallah yesin bakalım doysa almaz ağzına alsa da fazlasını kusar
Alıyor valla anlamdım bu bebeyi

Cok gecmiş olsun valla ben sağlam halimle bebeye bakarken zorlanıyorum allah yardımcın olsun. Bebeler hic hasta olmasın da anneler de olmasın valla, bebişlere kim bakacak ondan sonra. Konya da aynı bogucu sıcak gece gündüz yanıyoruz hele ogleden sonra evim hamam gibi hrt yere günes vuruyor. Sıcaklardan da olabilir terlemişsin terin üstünde sogumus da olabilir yazın hep bu terlemek yuzunden hastalanıyor insanlar

Benimki yaraya baktı sonra karından ultrasonla rahime baktı toparlanmıs mı rahğm duvarı incelmiş mi diye baska biseye bakmadı.

Bu alerji işi cok zor bir an önce gever insallah bebek için de pişik çok zor

Benim bebede xok gaz yok ama sulu kaka yapıyor yanı kaka ile beraber su da cıkıyor bem normal sandım. Normal değil mi bir problème mi işaret

Ya biraz önce 30cc iyi geceler çayı verdim lökür lökür içti. Mama mı versem acaba ama sütüm de var. En az 30 dk emiyor beni aktif bir şekilde.

Alıyor valla anlamdım bu bebeyi
Verme bence. Sen bi sagdin mi kuzum kac cc cikti. Bi de o cay ise yario mu

Hayırlı olsun şükürler olsun evladımızı aldık kucağımıza. Senin de mi zor oldu doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…