2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya işte tam zamanı lohusa sendromu altına sığınıp bir çemkircen sen ne dersen onu yapacak korkutmak lazım tabi koyabilirsen
İnan çemkirmek işe yaramıyor benimkinde bi bakıyorum haklı çıkıyor Alıyor karşısına bak hayatım diye başlıyor anlatmaya uzun uzun konuşuyor bi bakıyorum haklısın hayatım diyorum ben sonunda

Hayırlı olsun şükürler olsun evladımızı aldık kucağımıza. Senin de mi zor oldu doğumun
Çok sağol, çok şükür aldık evet. Macera yeni başlıyormuş
Ters giden bir şey olmadı ama ilk doğumumdu belki ondandır, sancıların bu kadar ağır olacağını bilseydim sezaryeni düşünürdüm. Dört cm açıklıkta yine dayanılıyordu ama 8 cmden sonrası iyice umudumu kestim, acıdan bayılacak gibiydim ve çok bağırdım çağırdım. Sesim kısılacak kadar. Çok şükür geçti gitti ama atlatmak zaman alacak sanırım.

Yaa resmen apaynı şeyi yaşıyoruz her gaz da kaka çıkarıyor ve sulu hatta ben ishal diye doktora da gittim tahlil yaptırdık temiz çıktı normalmiş meğer işte en son doktor sen yediklerine dikkat et dedi ve dikkat ettim kıvamı arttı kakanın oyle olunca pişik düzelmişti ama dün bugün saldım biraz yaz meyvelerine dadandım cok seviyorum bide yesem bir kilo yerim çilek karpuz falan neyse şuan kaka yine suluya döndü ve pişik başlıyor gibi dediğin gibi gebelikte ayrı diye şimdi ayrı diyet neyse onlar iyi olsun da değer .. diyeceğim o ki kesin yediklerimiz ilişkili ve oyle olunca da sıcağın da etkisiyle direk pişik oluyor bide bana desitin diye bi krem önerdiler onu aldım sudokrem rutin de kullanıyordum pişigi önlediğini düşünmüyorum önlese o kadar pişikle uğraşmazdım ben… bide nişasta denedim ben de sen demiştin burda ama sonra yorum okudum bakteri oluşmasına sebep oluyormus iki kez falan sürdüm daha sürmedim o yüzden korktum.Bu ara da açık bırakıp alt değişme örtüsüne yatırdım üstünü pamuklu bezle kapadıgım da sürekli kaka veya ciş yaptığı icin daha beter suyun içinde kalmıştı bizim ki açık bırakmam anlamsızlasmıstı o yüzden of insallah bu sefer cok ilerlemez cok kötü oluyor insanın içi gidiyor

Kizlar merhaba ben bugun llanlk spinal sezeryan ile dogumumu Allaha sukurler olsun yaptim bebegim iyi fakat gaz sancisi var 3600 dogdu boyunu henuz soylemediler en son kontrolde 52 cm di sezeryan yerim aciyor onun disinda sutum henuz gelmedi sezeryan ile dogum yapanlar sutunuz ne zaman geldi bebek ac bence ve mama vermiyorlar napicagimi bilmiyorum

Pompan var mı canım? Birini sağ bak bakalım ne çıkıyor. Uyanınca emzirir üstüne sağdığını verirsin. Maksat ne kadar çıktığına bakarsın. 1aylık bebek 80-150cc arasıymıs midesi. Belki memeden 80çıkıyordur bebis daha fazlasını istiyordur. Birde fazla gelse kusar veya diliyle iter emmek istemez biberonu

Verme bence. Sen bi sagdin mi kuzum kac cc cikti. Bi de o cay ise yario mu
Yok sağmadım. Sabah sağayım bi bakayım. Valla sanırım işe yarıyor ya. 2 defa kaka yaptırdım. Sonra uykuya daldı gitti. Şimdi uyandırmasam daha uyurdu
Anladım canım Bi sağıp bakayım en iyisi dediğin gibi.

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin. Benim 3. Gün geldi canım duş alınca daha çok gelmeye başlamıştı.Birde doktorum bitkisel bir kapsül verdi çok güzel sütüm geliyor. Stres yapma stres daha çok etkiliyor. Ayrıca neden verdirmiyorlar acaba bana da verdirmemişlerdi damla damla ne çıktıysa onu emmdirmiştik bebeğe ilk gece

Ertesi gün az gelir ama 3. Günden sonra rahat emzirirsin inşallah.bizim hastanede vermedi mama bebeğin zaten nohut kadar midesi var damla süt gelse bile yeter öncelik anne sütü emzirin dediler. Geceye doğru baktım ağlıyor durmuyor çocuk doymuyor çünkü en son anneme dedim Allah aşkına mama isteyin diye. Mamadan sonra kendine gelmişti.

Butun kat rahatsiz oldu onq ayri strese girdim yeni dogmus bebek gucu kuvveti nedir ki aglamaktan 12 saattir helak oldu damla geliyor emiyor ac sonra gaz oluyor hep ayni kisir dongu sezeryan yerim cok aciyor yatamiyorum aciyor napicam bipmuiorj.

Bende en son suan onu yaptim bebek hemsiresi aldi gitti mama vercek insallah anesteziden ciktigimdan beri hic dinlenemedim ve cok acim var ameliyat yerim.cok acıyor

Bende en son suan onu yaptim bebek hemsiresi aldi gitti mama vercek insallah anesteziden ciktigimdan beri hic dinlenemedim ve cok acim var ameliyat yerim.cok acıyor
Çok geçmiş olsun minik hayırlı olsun hoşgeldi acın birkaç güne dinecek inşallah üzülme ağrı kesici işte hemşireler yapsınlar kendini Yorma ilk zamanlar tek başına oturup kalkmak imkansız ben korkumdan 10 gün sırt üstü yattım yarama bişi olacak diye sağa sola dönüp yatmaya 10. Gün yavaşça başlamstm çünkü acıyordu ama sonra epey azaldı geçti bu günler hep geçiyor bebise sütun inene kadar mama takviyesi yaparsın ewde en azından sarılık olmaz inşallah 2 saat dolmadan besler 3 saati beklemezsen sarılık belki hafif olur çünkü yenidoğanlar hafifte olsa sarılık oluyo ilk zamanalr bizim ağrılar oluyor süt az oluyo derken o arada sararabiliyolar hiç endişe etme geçiyor hepsi sağlıkla büyüsün inşallah

4 bucuckta acti gözünü kucağımda zor uyuttum yerine koydum ıkınıyoorr geri uyanmasa yahuu gündüz neysede gece mik mik walla çekilmiyolar yoruldum birde kucağa alstı gezip uyuyacak iyce alışıp bağımlı olmadan nasıl unutturucam bilmiyorum sizinkiler nasıl uyuyor kızlar yaa emzikte tutmadı canım sıkılıyor diğerlerini 2 yıl beşikte salladım bunu sallamiycam dedim bu seferde kucakta dolanıp uyumaya alıştı resmen kabus gibi

Benim bebede xok gaz yok ama sulu kaka yapıyor yanı kaka ile beraber su da cıkıyor bem normal sandım. Normal değil mi bir problème mi işaret
Yok hayir, sulu kaka normal. Bizimkisi belki haddinden fazla sulu. Pisik oldu pisik gecmiyor. Sulu kaka da kendi basina bi alerji belirtisi degil, pisik bile tek basina bi alerji belirtisi degilmis zaten. Bizimkisi benim de anladigim kadariyla greenbirey in de soyledigi kadariyla yediklerimizle alakali. Ben sahsen laktoz intoleransından supheleniyorum. Varsa olmasi cok normal benim tum ailemde var ben de dahil. Zamanla duzene girecektir. Kisacasi sen evham yapma sulu kaka normal.

Benimki bu gece sadece 3 kere 5er dakikalığına uyudu. Yatağa koyuna kıyameti koparıyor... 40'ı çıktıktan sonra huy değiştiriyorlarmış. İnşallah güzel uyuyan bir bebek olur. Şu sıralar sadece gündüzleri uyuyor...

Benımkıde memede uyucak illa. 5.35 de gözünü açtı bidaha yok. Zaten saat 5 te uyanınca hep böyle yapıyor zombi gibiyim gene

Bizde bir kez bi pisik baslar gibi oldu gecti. Bu 2. Kez saglam oldu ama gecer diye evham yapmadim yok gecmedi. Gecmiyor. Nisasta ile kim bilir ne sartlarda tutan vardir diye oyle yaziyolar. Hamur gibi olabilir dusunsene temiz bakmazsan cocuga. Biz 20 kez bez drgistiriyoruz. Yikiyoruz pamukla siliyoruz. Ben de acik biraktim altini ama nafile. Acik biraksam da islak. Cok iyi olsu senin bu konuda yazman. Ben de artik yediklerimden suphelenmeye baslamistim ki gorusumu destekledin. Bu bahaneyle mamadan suphelenip mamayi biraktim. Aptamil colic iciyordu. Belki colic icin proteinleri kucultulmustur mamanin. O da sulu kaka yapiyordur diye dusundum. Sozumona mama yapan cocuk daha kati kaka yapmasi lazim. Sanki bizde durumlar ters. Dun yediklerime dikkat etmeye baslaadim. Insallah fayda eder ya. Bezini her actigimda stres oluyorum. Size de cok gecmis olsun. Insallah bu sefer pisige cevirmez.

Red etmez, memede kalmayı seviyorlar. Doktor Emzirme ve +30cc mama verdim en son yine meme istiyor. Ac oldugu icin değil, temas etmeyi sevdiği için yapıyorlar. Ayrıca biberonda yorulmadan mama tüketiyor, neden fazla veriyorsun? Doktor ölçü vermedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…