- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
Bende aynı durumdan muzdarip tim, her biberon ile besleyisimde heryerim den ter akıyordu korkudan genzine kaçacak diyee. Nasil yenidoğan biberon u anlamıyorum. Dr Brown aldım avente 5 kaçıyor ise bu biberon da bir kaçıyor öneririm canimKılar aventin biberonunu kullanıyorum ama sürekli boğaza kaçma durumu oluyor bu sorunu yaşatmayan yavaş akımlı biberon öneriniz var mı?
Wrap kullanıyorum ben. Hava sıcak biraz bunaltıyor ama bebiş seviyor ve gün içinde bana elim serbestçe hareket ettirme imkanı sağlıyor en azından o bile oldukça moral düzeltciHey maşallah, anne sütünü 60 cc den saymış doktor :) bize meme artı mama dediği için sadece mama ölçüsü hiç verilmedi
Wrap mi halka mi
Asi ateş yapar cnm da kendini suçlama. Bebeğinin fiziksel ve ruhsal iyi bir anneye ihtiyacı var. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz
Eggbaby kullanıyorum ben memnunum.Kızlar sling almak istiyorum sizce gerekli mi ?
Ve kullanip memnun kaldiginiz skong markası var mı???
Akşam bebek ağladıkça eşim mama mi versen diyip diyip durdu. Bende vermedim gaz sıkıntısı var hallettik gece uykusuna daldı sabaha doğru tam gogusumu verecekken dur bı mama vereyim dedim vermez olaymisim sabah uyandım sütüm.hep gogusumden akmış boşa gitmiş. Yok ya sık emdikve sütte artar vermicem gerekiyorsa saat başı emsinBen 60 ml veriyorum anca doyuyo. Sen sütle bir tek gidebiliyosan devam et kesinlikleValla iş güç derken ben de hep geç saatte kahvaltı yapıyorum. Uyku, dinlenme önemli diyolar süt artması için ama ben de ne tam bir uyku alabiliyorum ne de tam dinlenebiliyorum bu şekilde biraz zor artar sütüm
Mamayi neyle iciriyosun canimKızlar ya ben hem mama hem emziriyorum 45 günlük bu iki gündür emmem istemiyor nasıl engelleyebilirim meme reddini zaten az sütüm bide hiç emmezse naparım bilmiyorum
Mamayi neyle iciriyosun canim
BiberonlaMamayi neyle iciriyosun canim
Senin daha 16 gün olmuş bırakırsınız insallah biz de 15. Günde bıraktık ama benim oğlum 20 gün asla emmedi enjektörle besledik 21. Gün emmeye başladı resmen bide söyle bişey okumuştum anne sütüne alışan bebek mamayı mamaya alışan da anne sütünü reddedebiliyor diye süt yeterliyse cok uzatmadan anne sütüne geçmek iyi olur o yüzden ama yetmiyorsa yapcak bişey yok tabi kiiBende gündüz hiç mama vermedim emzirme danismani oyke deyince akşam ustu verdim mama şimdi emziriyorum ama öncesinde 20 cc mama icti asla memeyi tutmadi cinnet geçirdi resmen
Biz basta ya usuttuk ya da benim dogumdaki covidim ona da gecmisti. En son sari oldu sumugu, usuttugunu oyle anladim ama iyilesmesi gerekirken hala tikali ama isin tuhafi artik sivi gelmiyor temizledigimde. Sadece duz tikali gibi nefes aliyor. Ama sumuk de yok gibi. Tuhaf.Her gün temizliyorum bende baya beyaz sümük çıkıyor aslında burun mukozası sıcak havada sertleşiyor yani sıcak ortamda bebeğin burnu tıkalı oluyor ama bizde de klima var herhün temizleme ihtiyacı oluyor
Benim kızda öyle bir bakıyor ki gel de içlenmeBenimki babasini evde bulabilse cok duskun. Ama su saat oldu hala calisiyo. Ben de yetemiyorum. Atlas tum gun kucagimdaydi ve asla susmadi sesi kisildi aglamaktan. Kuzey butun gun anne kardesim uyuyunca benimle oynicakmisin diye gezindi pesimde. Sonuc kuzey atlastan once uyuyakaldi. Kendi keyfime dogurdum cocuga haksizlik ettim resmen. Butun gun evde bi basina kendini eglendirmeye calisiyo
Olsun hiç öyle düşünme . O yavrunun da bu dünyada rızkı kısmeti varmış . Bak hepimiz aynı şeylerden yakınıyoruz. Kimse kolay büyütmüyor . Eskiden birde yokluk varmış imkan yokmuş . Şimdi kreşler var oyalayabileceğimiz oyuncakları var .. ilerde rahat edicez inşaallah . Bende istemiyordum kendimi çok hazır hissetmiyordum ama dedim ki kızımın bi kardeşi olsun yarın bir gün acısını paylaşacağı biri olsun . Yıpranıyoruz biraz ama iyi ki olmuş . Allah dermansız dert vermesin .Benimki babasini evde bulabilse cok duskun. Ama su saat oldu hala calisiyo. Ben de yetemiyorum. Atlas tum gun kucagimdaydi ve asla susmadi sesi kisildi aglamaktan. Kuzey butun gun anne kardesim uyuyunca benimle oynicakmisin diye gezindi pesimde. Sonuc kuzey atlastan once uyuyakaldi. Kendi keyfime dogurdum cocuga haksizlik ettim resmen. Butun gun evde bi basina kendini eglendirmeye calisiyo
Ah cok zor ya. Allah yardimcin olsun. Ben laktozu kestim sozumona ama bugun cheddar peynir vardi yedigim seyin icinde tutamadim kendimi yedim. Yani o kadar zor ki diyet yapmak. 4 gunde kacamak yaptim. Sukur sutten az laktoz gecer. Oyle avurtum keneimi. Laktoksuz beslenicem deyince hicbir sey yiyemiyorum, daha dogrusu diyecek bir sey bulamiyorum. Sen bir de eti kesmissin hic kolay degil. Ne yiyip ne iceceksin? Testinizin sonucu iyi grlir insallah. Guc almak icin bizimki.de hep memede durmak istiyor ac olmadigina adim kadar eminim. Ama emzik de tutmuyor. Sabah 08:00 09:00 arasi yine agladi gazdan. Hep ayni saatlerde agliyor. Boyle devam ederse kolik dicem. Disarida uyuyor diye kendimizi disari attikAlerji testi yaparlar canım biz yarın yaptırıyoruz birde pahalı biraz 4bine yaptırılıyor hastaneden hastaneye değişiyordur. Birde alerji testi yaptırmak istiyorsan önce Total igE testi yaptır. Kanında alerji olup olmadığına bakıyorlar bu test negatif çıkarsa hepsi negatif çıkıyor boşuna para vermemiş olursun. Negatif çıkması negatif olduğu anlamına gelmiyor orası ayrı. Ben pazartesiden beri vegan besleniyorum. Dana ve tavuk etide yok. Ama düzelme olmadı şuanlık mukus devam ediyor huzursuzluk gaz ıkınma katılarak ağlamaya devam. İlk oğlum kolikti gazı çıkınca tamam susardı bu 7/24 huzursuz hep ıkınıyor hep kıvranıyor. Beslenmeleri de 2saat tutuyorum sürekli meme vermiyorum çünkü ıkınırken emmek istiyor güç almak istiyor memeden rahatlamak istiyor ama süt gelşnce tıkanıp bağarıyor. Emzik veriyorum öyle durumlarda. Bakalım alerji testimiz ne çıkacak
Benim sütümün hızlı artmasında yardımcı olmuştu bestlakKızlar günaydın bestlak damla kullanan var mi etkisi nasil sanirim çemen otu suyu icince sütün tadi degisiyor göktüğ çikdiriyor emmek istemiyor dün ilk defa silikon uçsuz emdi beni tüm gün bende mama vermedim sonra emzirme danişmani mama vermem gerektigini birden kesmemem gerektigini söyledi bende 30 ml mama verdim vermez olaydim cocuk simdi geri asla emmiyor sabaha kadar yıktı ortaligi meme vermeye çalıştigimda simdi silikon ucuda almiyor komple memeyi istemiyor sabaha kadar aglamaktan gözlerim şişti resmen kendi kendime nazar ettim cocuguma bugün yine emzirmeyi denicem eğer emersede mamayi birden kesicem artik yapabilcegim baska alternatif yol yok yoksa asla emmiyor1 2 güne süt ona göre artar insallah o yüzden tüm alternatif süt artirma yöntemlerine acigim bol sıvı zaten tuketiyorum nerdeyse günde 5 lt su içiyorum
Çok denedim pes ettim bir daha deneyim bakalımBizimki de hep eli kolu ayagı durmuyor. Eller hep kafanın yanında olacak ama 3 gündür elleri de sokarak yapıyorum önce kucagıma alıyorum uykuya dalınca yaptırıyorum alışıyor canım ilk etapta istemiyor ama cabuk adapte oluyor.
Anlamaz tabi oda bebek sayılır daha neki abla oldu diye büyümediEvet çok haklısın . Ama bazen öyle bir sabrım taşıyor ki . Allahım diyorum bana güç ver sabır ver . Anlatıyorum konuşuyorum ama yok kendi bildiğini yapıyor . Babasına da hiç düşkün değil . Bütün yük bende . Çok daralıyorum .
Sütün tadını değiştirdiğini nasıl anladın canım? S Semasimo çemen otu tohumu değiştiriyor mu gerçekten, bende içiyorum şuan sütte bi değişiklik yok sanırımKızlar günaydın bestlak damla kullanan var mi etkisi nasil sanirim çemen otu suyu icince sütün tadi degisiyor göktüğ çikdiriyor emmek istemiyor dün ilk defa silikon uçsuz emdi beni tüm gün bende mama vermedim sonra emzirme danişmani mama vermem gerektigini birden kesmemem gerektigini söyledi bende 30 ml mama verdim vermez olaydim cocuk simdi geri asla emmiyor sabaha kadar yıktı ortaligi meme vermeye çalıştigimda simdi silikon ucuda almiyor komple memeyi istemiyor sabaha kadar aglamaktan gözlerim şişti resmen kendi kendime nazar ettim cocuguma bugün yine emzirmeyi denicem eğer emersede mamayi birden kesicem artik yapabilcegim baska alternatif yol yok yoksa asla emmiyor1 2 güne süt ona göre artar insallah o yüzden tüm alternatif süt artirma yöntemlerine acigim bol sıvı zaten tuketiyorum nerdeyse günde 5 lt su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?