2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm valla ben de süt arttırma çabalarındayım sürekli emzirmeye çalışıylrum humana çayı ben de içiyorum aynı zamanda promalt içiyorum tahin helva yiyorum çorba içemeye çalışıyorum 3 gündür bunları yapıyorum düzenli olarak bakalım nolcak. Mamayı 3 saatte 1 veriyorum ama mamadan önce hep emziriyorum arttırsın diye. Yani gündüz 4 kere filan mama vermiş oluyorum.

Dogdugu gunden degil dogmasi gereken gunden hesaplanir. Benmki suan 37 gunluk ama atak haftaya. 2 hafta erken dogdu cunku
Anladım iki gündür huzursuz bebeğim ona bağlayacaktım geçici diye motive edecektim kendimi bikaç gün sonra bizi daha sıkıntılı günler bekliyor demek

Ay az önce o şoku bende yaşadım. Ufak ufak kusuyodu evet ama kendi üstünü benim ustumu boydan boya kustu çok fazlaydı korktum baya zibinin onu komple kusmuk oldu ya. Normal emiyo aslında neden böyle
Kusuyosa mama çok geliyodur demişti doktorum benim cnm. Verdiğin mama miktarını azaltın isterseniz.

Miladını doldurduğu tarihe göre hesaplanıyormuş ataklar. Doğum tarihi dikkate alınmıyor, uygulama indirdim orada olması gereken doğum tarihi girdim dogdugu tarih olmaz diyordu
Tamam canım teşekkür ederim büyüme atağından değilmiş demek huysuzluğu

Çok şükür illet sarılıktan kurtulmak üzereyiz yani inşallah .
İkinci çocuğu düşünen arkadaşlar tünelin ucu hiç iyi bir yere çıkmıyor haberiniz olsun evde resmen iki yenidoğanım var
Ayyy 2 çocuk gerçekten çok zor yaaa ... bebeğimin gazı osu busu değil 4 yaşındaki kızım beni daha çok yoruyor inan ki .... Çok hareketli uyku düzeni bozuldu bizimle yatmak istiyor sürekli . Hiç söz dinlemiyor . Onu anlamaya çalışıyorum ama sabrım taşıyor bazen ellerine vuruyorum

Bende 60 ml e çıkardım iki gündür çocuk uyumuyo yatağa yatıyor sıkışıp duruyor uykusunu boluyor. Yok ya emzircem daha yeni kahvalti yapabildim şu saate kadar
Ben 60 ml veriyorum anca doyuyo. Sen sütle bir tek gidebiliyosan devam et kesinlikle Valla iş güç derken ben de hep geç saatte kahvaltı yapıyorum. Uyku, dinlenme önemli diyolar süt artması için ama ben de ne tam bir uyku alabiliyorum ne de tam dinlenebiliyorum bu şekilde biraz zor artar sütüm

Benim de başlar da sütüm yoktu şuan masallah var ama oyle emzik gibi kullanan sürekli memede olan bi bebek degil aslında doyunca direk bırakıyor ağzına asla sokamıyorsun sadece anne sütü alıyor evet iki doktor da aynı şeyi deyince tedirgin oldum normal de takmıyordum ama zayıf doğan bebekler iyi gelişir diyorlardı sanırım gerçekten oyle oldu beslenme aralıklarını aç dedi ama nasıl açabilirim yani o zaman ben aynen bildiğim usül devam edicem anne sütü alıyor sonuçta
Anne karnın da alamadığını dışar da alıyor galiba benim bebiş boyu da 11 cm uzamış ebe şok oldu 45 cm doğmuştu nasıl bu kadar uzar diye

Canim mamayı nasil kestin birden mi azaltarak mı ben 2 gündür gündüz mama vermiyordum birsktirayim diye emzirme danişmani yanliş yaptigimi günde 30ml kesmemi soyledi 10ar 10ar düs öğünlerden dedi

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bizimki de Kasım da 3 olacak bebekle ilgili hangi eşya çıksa kendi kullanmak istiyor, onla birlikte ağlıyor bazen onunla ilgilenme benimle ilgilen diyor yemek yemeği de bıraktı, komşu bugün bebeğin sesi gelmiyor Ela nın sesi geliyor diyor öyle bir tantana

Canim mamayı nasil kestin birden mi azaltarak mı ben 2 gündür gündüz mama vermiyordum birsktirayim diye emzirme danişmani yanliş yaptigimi günde 30ml kesmemi soyledi 10ar 10ar düs öğünlerden dedi
Sarılıktan hastane de yattık canım o ara mama başlamıştık bizde 15 güne kadar riskli olduğu icin riske atmadık devam ettik sonra sütümün artması icin elimden geleni yaptım sütümün iyi olduğuna emin olduktan sonrada bi anda kestim azaltma vs yapmadım yani sütüm vardı ve yeterliydi cünkü emdikçe daha cok geldi benim mantıgım aralarda mama verince bebek doyuyor ve Memeyi son damlasına kadar boşaltmıypr oyle olunca da süt hep sabit kalıyor artmıyor emzirmekte artmasında önemli bi etken cünkü

Sorum var kızlar. Sürekli korkuyor sürekli irkiliyor uykusundan uyanıyor. Öyle korkuyorki gözleri fal taşı gibi açılıyor eller havaya kalkıyor filan arada olurdu ama bugün çok oldu tam dalıyor uykuya korkuyla kalkıyor iki dakikada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…