2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim mamayı nasil kestin birden mi azaltarak mı ben 2 gündür gündüz mama vermiyordum birsktirayim diye emzirme danişmani yanliş yaptigimi günde 30ml kesmemi soyledi 10ar 10ar düs öğünlerden dedi
10 ar 10 ar derken günde 10 ml e düşür anlamında

Tahini sıklıkla söylüyorlar süt yapma özelliğini bende sabah kahvaltıda safbtahin ekmek yiyorum hep

Ondan reddediyor iste ben dün ilk defa enmeye basladi biberonla mama verdim simdi memeyi agzina verdigim an kiyamet kopuyor
Ben biberona alistirdim dikişlerimin sancisindan mesela 2 saatti kasik biberonla besliyorum sinir krizi gecirdi bi satt yine çok agliyor o agladikca ben ağlıyorum
Benim sütümün hızlı artmasında yardımcı olmuştu bestlak
Bende alayim insallah
Sütün tadını değiştirdiğini nasıl anladın canım? @Semasimo çemen otu tohumu değiştiriyor mu gerçekten, bende içiyorum şuan sütte bi değişiklik yok sanırım
Anlamadim tahminde bulunuyorum dün emen cocuk bu kadar kiyameti neden kopariyor olabilir ki baska
10 ar 10 ar derken günde 10 ml e düşür anlamında
1 günde toplam 30ml eksilt her ogunden 10 ml eksilterek ilerle dedi ben mamayi kesecekken benim oğlan memeyi kesti

Kılar aventin biberonunu kullanıyorum ama sürekli boğaza kaçma durumu oluyor bu sorunu yaşatmayan yavaş akımlı biberon öneriniz var mı?
Ben hem anne sütü hem de mama İçin lansinoh biberon kullanıyorum elektrikli sağma makinesini almıştım onda vardı bş tane bitane de ben aldım çok rahat ilk bir ay İçin zaten deneyin isterseniz

Ben ne zaman su çok içsem o gün göğüslerim dolu oluyor onu farkettim . Birde incir ve bulgur pilavı yediğim zaman da farkediyor doluyor hemen . Zaten memeyi ağzına aldığı an sanki ateşler içinde kalmış gibi ağzım dilim kuruyor . 2 3 su bardağı arka arkaya içiyorum .

Ben mama vermiyorum sadece anne sütü. Sanirim sindormesine firsat kalmadan fazla mi beslemiş oldum anlamadim
Benimki de çok kusuyor. Sarılık bizde hala devam edince bende sık sık beslemeye çalışıyorum . Ama dediğin gibi daha sindiremeden dayıyorum ağzına . Garibim oda açlığını tokluğunu anlayamıyor heralde . Her seferinde emiyor sonra bütün süt dışarı . Diyorum ben o sütü dokdurabilmek için neler yapıyorum sen kusuyorsun

Kötü olmus. ama biz ne yapsak bebeklerimiz kendi iç güdü kendi istekleriyle hareket ediyo bize yön veriyor

Kötü olmus. ama biz ne yapsak bebeklerimiz kendi iç güdü kendi istekleriyle hareket ediyo bize yön veriyor
Keyfi cekerse emiyor kaşik biberonla beslemeye calisiyorum cinnetlik ibretlik bir sabir siniyor o da belim kopuyor bebegi beslerken ya

Yani bende çok sinirlenip kızıyorum sonra çok ağlıyorum kızdığım için el kadar bebek anlamıyor zaten diye. Ama dedim ya bizde insanız. Olur öyle şeyler
Kız maşallah söyleme valla başkalarına nazar olur
CipisS canim naptin gittin bitlise herhalde sesin solugun kesildi ay merak ettim
Ay geldik ki nasıl geldik rezil olduk. Antalya dan konyaya geçtik çok güzel gitti kızım uyudu 4 saat yol boyunca. Abimlerin evine vardık orda kaldık ertesi gün Malatya için yola çıktık 10 saat sürüyor yol. Almila bi huzursuzlandı anlatamam. Çocuk durmuyor. Asla susturamıuorum nasıl ağlıyor böyle. O ağladı ben ağladım mahvoldum. Neyse kalacağımız yere geldik çocuk dellendi tövbe susmadı. Zorla uyuttuk. Dünde bitkise geldik akşam. Ev temizleyip toparlamaya çalışıyorum. Heryer heryerfe

Ayy kötü olmuş bugun aglama günü herhalde sabah saatlerce agladim hem meme teklif edonce sabaha kadar agladi bende artik sinirlenip kizdim sonrada hem kizdim diye hem emmiyor diye saatlerce agladim eşimle annem sakinlestiremedi yazarken bile ağlayasım geliyor üzüntüden analık ne zor iş ya insallah işlerini halledersin kuzunda evine hemen uyum saglar insallah❤

Of bende çileden çıkıyorum gerçekten. Çok yoruldum aşırı yoruldum hem ruhen hem fiziken aşırı yorgunum... Sabahtan bu yana ağlıyor sürekli ağlıyor hiç uyumadı. Drrdi ne anlamıyorum

Ben biberon verince benm oglan da memede ciglik kiyamet. Hemen reddediyo

Benim kızda öyle bir bakıyor ki gel de içlenme bilemiyorum ama 2.cocuk için vakti değildi demeye başladım. inşallah bu duygularımızda süreçtir ve gelip geçer
Dun gece biz de esimle ikinci cocuk bizkik is degilmis diye konustuk. Tek kalmasin dedk ama cok zorlaniyorum gercekten
Ben kardes kadar gereksiz bisey yok diye dusundugum halde yaptim ikinci cocugu

Kızlar size bir sorum olacak, sizce 7-8 günlük bir bebek bir ögünde kaç ml anne sütü içmeli? Şuan 3.5 kg, çok fazla sütüm yok ama bi memeyi içip uykuya dalıyor hemen 2. Yi içiremiyorum. Tek memeden 30 ml geldiğini varsayıyorum doyması imkansız geliyor bana :/

Doyar cok kucuk suan 30 ml yeterli bence

Of bende çileden çıkıyorum gerçekten. Çok yoruldum aşırı yoruldum hem ruhen hem fiziken aşırı yorgunum... Sabahtan bu yana ağlıyor sürekli ağlıyor hiç uyumadı. Drrdi ne anlamıyorum
Duş aldır rahatlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…