2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm çocuk daha çok kinlenecek ve ilk fırsatta oda aynısını bebeğe yapabilir. Sabır ve bebekle ilgilenmeyi mecburi olmadıkça bırakıp çocukla ilgilenmek lazım. Daha çok konuşmak onu anlamaya çalışmak lazım. Ben on yaşındaki kızıma biboran da kalan mamayı Kucağıma yatırıp içiriyorum gönlü olsun diye

Evet 30 la basladim. Ama emzirme ustune 90 diil direk ogun olunca 90
Hey maşallah, anne sütünü 60 cc den saymış doktor :) bize meme artı mama dediği için sadece mama ölçüsü hiç verilmedi

Wrap mi halka mi

Asi ateş yapar cnm da kendini suçlama. Bebeğinin fiziksel ve ruhsal iyi bir anneye ihtiyacı var. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz

Yarım kundak denedin mi

Bizim de az kaldı 8 eylülde 1 ay olucak. Bitsin gaz çocuğu helak ediyo
Benim oglan da öyleydi bizde 1 aylik olmadık daha bizimde 8inde 1 aylik olucak galiba çünkü ağustos ayı 31 çekti bende 9 ağustosta dogum yaptim diyeceğim o ki ben bacaklarını karnina dogru hareket ettiriyorum rahatlıyor sizde denedinizmi acaba ben onu yaptığımda rahatlamış oluyor

Ya ayni benim kızım biliyormusun beni anlattın resmen,sab simpleks gaz damlası veriyorum biraz fayda etti gibi birde probiyotik veriyoruz denedinmi bilmiyorum en azından krize girer gibi ağlıyordu onu engelledi gibi

Bende gündüz hiç mama vermedim emzirme danismani oyke deyince akşam ustu verdim mama şimdi emziriyorum ama öncesinde 20 cc mama icti asla memeyi tutmadi cinnet geçirdi resmen

Kızlar sling almak istiyorum sizce gerekli mi ?
Ve kullanip memnun kaldiginiz skong markası var mı???

Aynen benim komşumda aynı şeyi söyledi Allah yardımcımız olsun valla geçecek bu günler ama umarım yıpranmadan atlatabiliriz. .

Evet çok haklısın . Ama bazen öyle bir sabrım taşıyor ki . Allahım diyorum bana güç ver sabır ver . Anlatıyorum konuşuyorum ama yok kendi bildiğini yapıyor . Babasına da hiç düşkün değil . Bütün yük bende . Çok daralıyorum .

Benimki babasini evde bulabilse cok duskun. Ama su saat oldu hala calisiyo. Ben de yetemiyorum. Atlas tum gun kucagimdaydi ve asla susmadi sesi kisildi aglamaktan. Kuzey butun gun anne kardesim uyuyunca benimle oynicakmisin diye gezindi pesimde. Sonuc kuzey atlastan once uyuyakaldi. Kendi keyfime dogurdum cocuga haksizlik ettim resmen. Butun gun evde bi basina kendini eglendirmeye calisiyo

Bugün doktor kontrolünde göbek fıtığımız olduğunu öğrendik kendiliğinden geçer dedi doktor .. sizlerde de var mı ..
Benim olanın birinde vardı geçti kendiliğinden.
Ben 1 kere veriyorum mama yı oda akşam 11 gibi 90cc mama verdim Bu defa fazla verdim kustu çocuk. hep emziriyorum. O dediklerini hep deniyorum akşam oldumu memede uyuyor yaptırıyorum 5dk uyanıyor mamayı yiyince rahatça uyuyor sonra kendimi suçluyorum aç bu çocuk ver mamayı diye.

Asla durmuyor eli kolu serbest olmazsa ortalığı ateşe verir
Bizimki de hep eli kolu ayagı durmuyor. Eller hep kafanın yanında olacak ama 3 gündür elleri de sokarak yapıyorum önce kucagıma alıyorum uykuya dalınca yaptırıyorum alışıyor canım ilk etapta istemiyor ama cabuk adapte oluyor.

Atak demişken harika haftalar uygulamasını indirebilirsiniz veya kitabını alabilirsiniz kızlar

Ben de bi yandan vermek istemiyorum mamaya alışmasın kendim emzirim sürekli diye bi yandan da çocuk aç vermicen de maapcan diyorum kendş kendime

Kılar aventin biberonunu kullanıyorum ama sürekli boğaza kaçma durumu oluyor bu sorunu yaşatmayan yavaş akımlı biberon öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…