2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

A avozge bugun ogluma lansinoh sagma makinesinin biberonunu denedim. Cuk cuk ses geliyo damagindan aventte gelmemisti seninkinden de gelio mu
Ben sağma makinesi almadım gerek kalmadı cok şükür memeyi tutunca oğlum bosaltıyor, hatta mama bile veriyorum üstüne o kadar sütüm yok. Mamajonum biberonunu kullanıyorum onda da ses gelmiyor

Benimki inleye inleye yiyor önce çok hızlı yiyor sonra yavaş yavaş çünkü yoruluyor dinlene dinlene yiyor sonra

Kızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Artık serbest ellerin vakti gelmiş midir siz ne zaman kestiniz
Bem dogdugu günün ertesi gününden bu yaan 3 güne bir kesiyorum hic eldiven takmadım dokunabilsin mahrum kalmasın diye

Kızlar merhaba bebeğimin sol ayağının altı kucağımıza falan aldığımızda mosmor oluyor ya daha önce yaşayan varmı birde kasıyor gibi ayağını aniden attırıyor falan
Benim bebemde de 2 3 kere bacakları mosmor oldu korktum hemen yukarı kaldırdım farketmeden sıkıştırdım acana filan dedim simdi o kadar olmuypr ama yine hafif rengi değişiyor kucuk olduklarından galiba

Hem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı
Golden goat kullaniyoruz, hipp keci sutlu diyince eczaci bunu verdi

Bizde bi kere cikardi cay kasigi kadar. Kv midesinde sindirmiste cikarmis iyi filan masallah gibi bisey dedi anlamadim

Bir de normal biberona alınmasın. Kasik biberon veya şırınga veya kaşıkla ver cnm bence
Biz hala kasik biberon kullaniyoruz, normal biberona gecmedik. Sutum azsa dolapta sagdigim sutu yada mama takviyesi yapiyoruz kasik biberonla. Bi arkadasim kasik biberon ilk 10 gun tavsiye ediliyor dedi, oyle bisey var mi? Biz kasiga alistigimiz icin biberon zor geliyor sanki oglusuma. Daha uzun surede iciyo kasiga gore 2-3 kere denemistik.

Benimde oyle oluyor, normal Bence bu durum. Basta acikmis oluyo tazikli geleni iciyor hizli hizli. Sonrasinda dinlene dinlene kendi bosaltiyor. Ben boyle dusunuyordum

Hem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı
Evolvia almıştık hastane önerisi ile bebem gazdan kudurmuştu hic iyi gelmedi. Hipp organic combiotic e gectik cok rahatız gaz da yapmıyor

Kızlar merhaba bebeğimin sol ayağının altı kucağımıza falan aldığımızda mosmor oluyor ya daha önce yaşayan varmı birde kasıyor gibi ayağını aniden attırıyor falan

Hemşire bebeklernilk el ve ayaktan üşür ve morarir demişti. Üşümüş olabilir mi?

Ya ilk görünce bi bilemedim, bilmemek ne zor

Tam okuyamadım ama sling muhabbeti yapıyorsunuz sanırsam bana link atabilir misin rica etsem acaba
Kqmpanya vardı devam ediyorsa, wrap 90, halkalı 160 idi halkalı aldım

Cnm hala küçükler yoruluyorlar

Bizde bi kere cikardi cay kasigi kadar. Kv midesinde sindirmiste cikarmis iyi filan masallah gibi bisey dedi anlamadim
He iyi diyorsun

Yoo, kasiga devam ediyoruz, doktorumuz da aksine yönlendirmedi. Ha tıp dünyası bu konuda da 2 ye ayrıldı ise bilemem

Ay inşallah. Uykusunda gülüyor ama sessiz sessiz. Ay hayırlısı ile atlatsaydık şu dönemi bi

Ya inan anlamıyorum artık. Sallanmak istiyor sürekli uyanık kalmak istiyor..

En son onu deneyeceğim artık
biz de aynıyız hiç durmuyo ya sallanmak ya kucakta gezmek istiyor gazına yeni aldığımız damla iyi geldi sanki biraz da uyku yaptı gibi geliyor bana ya da rahatladı diye uyuması arttı 3 gündür daha rahat gibi insallaj bozulmaz amin.. ama o uykusuzluk ve yorgunlukla bi yandan bebelerin uyumadan mızmızlanması asla durmaması gezmek sallanmak istemesi bizim enerjimizin bitmesi yorgunluktan uykusuzluktan ağlayacak gibi oluyor insan hafta sonları gelse diye bakıyorum eşim evdeyken her şey daha güzel ama o yokken bende aşırı zorlanıyorum aşırı yani gücüm kalmıyor artık amw sonra bi bakışları kokuları insana güç oluyor insallah geçecek yalnız değilsin.. evde bişey de yapamıyorum kanguru aldım beğenmedim iade yaptım sling bakıcam en azından hem kucağım da olur hem bişeyler yapabilirim belki diyorum hiç bişey yapamamakta geriyor insanın

Ne damlası hangi damla

Üsütmüştür ekşi kokuyo muydu ?

Bizimde oyle cunku süt sürekli cok gelmiyor basta bi geliyor hizli hizli yutkunuyor sonra yavasliyor her süt gelmede ayni şey oluyo

Evet aynen öyle bunun için de bol sabır gerekiyo valla ben bazen neyse mama verelim diyorum çok uğraşmıyorum

Evet canım. Benimkinde de öyle oluyor. Anneme sordum. Yarayan süt öyle çıkarmış. Öyle demişti bana.

Hb sling den aldim ben insta sayfalari da var
Aaa evet bugün ordan aldım 99 tl ye bakım nasıl gelcek
ahahah dışarıdan davulun sesi hojj gelir derler demek o hesap cidden uzaktan sevmek güzel de anne olmak zor. Büyüyorlar da senden biseyler illaki gidiveriyor yoruluyorsun sonra da ana yüreği özlüyorsun. Alışırsın inşallah bazen akışına birakmalı çok stres yapmamalı sen rahatsan bebekte rahat oluyor
Kızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Artık serbest ellerin vakti gelmiş midir siz ne zaman kestiniz
Ben keseli bir kaç hafta oldu sakladim hatta minicik tirnaklaruyurken kesebilirsiniz
Bana doktorum 40 gün boyunca azalıp artabilir, bitti sanırsın yeniden başlar dedi
Ah ahhh
Benim 1hafta sürdü kanama, 1haftada lekelenme oldu bitti
Ne güzelmiş ay
2 3 gün gitti aha dedim bitti mutlu mesud filan sonra ansızın geri geldi. Çok olmasa da hala devam.
Tam bitti diyor oh dedirtiyor bir gece ansızın cee eee yapıyor gelmediği günlerin acısını çıkarıyor
hepimizde durumlar aynı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…