Ben sağma makinesi almadım gerek kalmadı cok şükür memeyi tutunca oğlum bosaltıyor, hatta mama bile veriyorum üstüne o kadar sütüm yok. Mamajonum biberonunu kullanıyorum onda da ses gelmiyor
Hangi uygulamayı kullanıyorsunAy evet bi uygulama indirdim onda da öyle yazıyor.
Bizim 14 dü vücudu gözleri sarıydı ve çok zor uyanıyordu o sırada sütüm geldi çok şükür bol bol emzirdim ve 8 e düştüSarılık için tedavi oldu mu bizim en son 11 çıkmıştı sizin kaçtı acava
Benimki inleye inleye yiyor önce çok hızlı yiyor sonra yavaş yavaş çünkü yoruluyor dinlene dinlene yiyor sonraKızlar görürseniz rica etsem cevap verir misiniz? Sizin de bebisleriniz emmeye başladığında ilk önce biriken sütü cuk cuk hızlıca yutup içiyor ama sonrasında yutma hızı yavaşlıyor mu? Yoksa bende bir sorun mu var kaç gündür aklıma takıldı
Bem dogdugu günün ertesi gününden bu yaan 3 güne bir kesiyorum hic eldiven takmadım dokunabilsin mahrum kalmasın diyeKızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Artık serbest ellerin vakti gelmiş midir siz ne zaman kestiniz
Benim bebemde de 2 3 kere bacakları mosmor oldu korktum hemen yukarı kaldırdım farketmeden sıkıştırdım acana filan dedim simdi o kadar olmuypr ama yine hafif rengi değişiyor kucuk olduklarından galibaKızlar merhaba bebeğimin sol ayağının altı kucağımıza falan aldığımızda mosmor oluyor ya daha önce yaşayan varmı birde kasıyor gibi ayağını aniden attırıyor falan
Golden goat kullaniyoruz, hipp keci sutlu diyince eczaci bunu verdiHem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı
Bizde bi kere cikardi cay kasigi kadar. Kv midesinde sindirmiste cikarmis iyi filan masallah gibi bisey dedi anlamadimSoruuuuu️ ️ ️ ️ ️
Emdiğinde veya mama yediğinde bir kısmını ağzından içtiği kıvamda şu gibi çıkarıyordu benim aslan buuucuu bebem, buraya kadar sorun yok, coknyerse çıkarabilir demişti doktor
Ama bugün yoğurt gibi daha kıvamlı çıkarıyor, bizim gibi olan var mi
Biz hala kasik biberon kullaniyoruz, normal biberona gecmedik. Sutum azsa dolapta sagdigim sutu yada mama takviyesi yapiyoruz kasik biberonla. Bi arkadasim kasik biberon ilk 10 gun tavsiye ediliyor dedi, oyle bisey var mi? Biz kasiga alistigimiz icin biberon zor geliyor sanki oglusuma. Daha uzun surede iciyo kasiga gore 2-3 kere denemistik.Bir de normal biberona alınmasın. Kasik biberon veya şırınga veya kaşıkla ver cnm bence
Benimde oyle oluyor, normal Bence bu durum. Basta acikmis oluyo tazikli geleni iciyor hizli hizli. Sonrasinda dinlene dinlene kendi bosaltiyor. Ben boyle dusunuyordumKızlar görürseniz rica etsem cevap verir misiniz? Sizin de bebisleriniz emmeye başladığında ilk önce biriken sütü cuk cuk hızlıca yutup içiyor ama sonrasında yutma hızı yavaşlıyor mu? Yoksa bende bir sorun mu var kaç gündür aklıma takıldı
Evolvia almıştık hastane önerisi ile bebem gazdan kudurmuştu hic iyi gelmedi. Hipp organic combiotic e gectik cok rahatız gaz da yapmıyorHem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı
Kızlar merhaba bebeğimin sol ayağının altı kucağımıza falan aldığımızda mosmor oluyor ya daha önce yaşayan varmı birde kasıyor gibi ayağını aniden attırıyor falan
Bizim de arada bir oluyor bizimkiler eskiler yani şey dediler su gibi çıkınca ağzında sakladığı fazlalığı çıkarırmış yoğurt lor gibi çıkarırsa midesine inmiş midesinden gelirmiş o normalmiş sanırım arada bizimde oluyor
Kqmpanya vardı devam ediyorsa, wrap 90, halkalı 160 idi halkalı aldımTam okuyamadım ama sling muhabbeti yapıyorsunuz sanırsam bana link atabilir misin rica etsem acaba
Cnm hala küçükler yoruluyorlarKızlar görürseniz rica etsem cevap verir misiniz? Sizin de bebisleriniz emmeye başladığında ilk önce biriken sütü cuk cuk hızlıca yutup içiyor ama sonrasında yutma hızı yavaşlıyor mu? Yoksa bende bir sorun mu var kaç gündür aklıma takıldı
He iyi diyorsunBizde bi kere cikardi cay kasigi kadar. Kv midesinde sindirmiste cikarmis iyi filan masallah gibi bisey dedi anlamadim
Biz hala kasik biberon kullaniyoruz, normal biberona gecmedik. Sutum azsa dolapta sagdigim sutu yada mama takviyesi yapiyoruz kasik biberonla. Bi arkadasim kasik biberon ilk 10 gun tavsiye ediliyor dedi, oyle bisey var mi? Biz kasiga alistigimiz icin biberon zor geliyor sanki oglusuma. Daha uzun surede iciyo kasiga gore 2-3 kere denemistik.
biz de aynıyız hiç durmuyo ya sallanmak ya kucakta gezmek istiyor gazına yeni aldığımız damla iyi geldi sanki biraz da uyku yaptı gibi geliyor bana ya da rahatladı diye uyuması arttı 3 gündür daha rahat gibi insallaj bozulmaz amin.. ama o uykusuzluk ve yorgunlukla bi yandan bebelerin uyumadan mızmızlanması asla durmaması gezmek sallanmak istemesi bizim enerjimizin bitmesi yorgunluktan uykusuzluktan ağlayacak gibi oluyor insan hafta sonları gelse diye bakıyorum eşim evdeyken her şey daha güzel ama o yokken bende aşırı zorlanıyorum aşırı yani gücüm kalmıyor artık amw sonra bi bakışları kokuları insana güç oluyor insallah geçecek yalnız değilsin.. evde bişey de yapamıyorum kanguru aldım beğenmedim iade yaptım sling bakıcam en azından hem kucağım da olur hem bişeyler yapabilirim belki diyorum hiç bişey yapamamakta geriyor insanınAy inşallah. Uykusunda gülüyor ama sessiz sessiz. Ay hayırlısı ile atlatsaydık şu dönemi bi
Ya inan anlamıyorum artık. Sallanmak istiyor sürekli uyanık kalmak istiyor..
En son onu deneyeceğim artık
Ne damlası hangi damlabiz de aynıyız hiç durmuyo ya sallanmak ya kucakta gezmek istiyor gazına yeni aldığımız damla iyi geldi sanki biraz da uyku yaptı gibi geliyor bana ya da rahatladı diye uyuması arttı 3 gündür daha rahat gibi insallaj bozulmaz amin.. ama o uykusuzluk ve yorgunlukla bi yandan bebelerin uyumadan mızmızlanması asla durmaması gezmek sallanmak istemesi bizim enerjimizin bitmesi yorgunluktan uykusuzluktan ağlayacak gibi oluyor insan hafta sonları gelse diye bakıyorum eşim evdeyken her şey daha güzel ama o yokken bende aşırı zorlanıyorum aşırı yani gücüm kalmıyor artık amw sonra bi bakışları kokuları insana güç oluyor insallah geçecek yalnız değilsin.. evde bişey de yapamıyorum kanguru aldım beğenmedim iade yaptım sling bakıcam en azından hem kucağım da olur hem bişeyler yapabilirim belki diyorum hiç bişey yapamamakta geriyor insanın
Üsütmüştür ekşi kokuyo muydu ?Soruuuuu️ ️ ️ ️ ️
Emdiğinde veya mama yediğinde bir kısmını ağzından içtiği kıvamda şu gibi çıkarıyordu benim aslan buuucuu bebem, buraya kadar sorun yok, coknyerse çıkarabilir demişti doktor
Bizimde oyle cunku süt sürekli cok gelmiyor basta bi geliyor hizli hizli yutkunuyor sonra yavasliyor her süt gelmede ayni şey oluyoKızlar görürseniz rica etsem cevap verir misiniz? Sizin de bebisleriniz emmeye başladığında ilk önce biriken sütü cuk cuk hızlıca yutup içiyor ama sonrasında yutma hızı yavaşlıyor mu? Yoksa bende bir sorun mu var kaç gündür aklıma takıldı
Evet aynen öyle bunun için de bol sabır gerekiyo valla ben bazen neyse mama verelim diyorum çok uğraşmıyorumAy. Seninkide mi öylee. Ortak birini buldum sonunda. Süt ilk başta gelmediği için siinirleniyo gibi geliyodu banada. Böyle yaygarayı basıyo emiyo bırakıyo falan derken süt gelmeye baslıyo en sonunda 10 dk 15 dk sonra tutuyo memeyi emiyo
Evet canım. Benimkinde de öyle oluyor. Anneme sordum. Yarayan süt öyle çıkarmış. Öyle demişti bana.Soruuuuu️ ️ ️ ️ ️
Aaa evet bugün ordan aldım 99 tl ye bakım nasıl gelcekHb sling den aldim ben insta sayfalari da var
Ay hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim milletin bebelerini gördükçe yiyip içip uyuyolarmış gibi kolaymış gibi görünüyordu başıma gelince gördüm dünya kaç bucakmıştecrübesiz olmak da zor elim ayağıma dolanıyor herkes de çok bilmiş gibi bişey olmaz diyip duruyor delleniyorum ben adapte olana kadar baya zorlandım yaşama sevincim içime kaçtı resmen yüzüm gülmedi her şey bebek oldu konuşacak başka konum bile kalmamıştı o kadar bunalıyorum ki.. şimdi şükür 2 3 gündür mental olarak biraz rahatladığımı hissediyorum espri anlayışım geri geliyor yüzüm gülmeye başladı zor olsa da alışıyorum galiba
Ben keseli bir kaç hafta oldu sakladim hatta minicik tirnaklarKızlar bebem 23 günlük tırnakları çok yumuşak olunca hala kesemedim çorap ellerde duruyor
Artık serbest ellerin vakti gelmiş midir siz ne zaman kestiniz
Ah ahhhBana doktorum 40 gün boyunca azalıp artabilir, bitti sanırsın yeniden başlar dedi
Ne güzelmiş ayBenim 1hafta sürdü kanama, 1haftada lekelenme oldu bitti
2 3 gün gitti aha dedim bitti mutlu mesud filan sonra ansızın geri geldi. Çok olmasa da hala devam.Valla benim de devam ediyorum bende buraya soracaktım. Bitmedi. Tam bitti diyorum yeniden geliyor
Sanmıyorum ya kolik değil. Belli saatleri yok. Dalga geçer gibi ağlıyor. Kulaklarımı tırmalıyor
Eşimde gece beşik sallamış sırf ben uyuyayım biraz daha diye. Ama sabah bi oldu bizim bebe susmaz oldu. Çocuk gece gündüz ayırt ediyor artık. Ne kadar uyursam uyuyayım yorgun hissediyorum kendimi. Asla dinlenemiyorum. 3 ay çok uzun bir süre gibi geliyor. Bugün o ladar çok ağladım ki ben bakamıyorum bu çocuğa diye. Çok sabırsız bir insanım sabredemiyorum inşallah öğrenirim bir an önce sabretmeyi.
Valla kızımda öyle uyumuyor. Kucakta emerken ne kadar uyursa o hatta bazen o bile olmuyor. Sinirlerim bozuluyor artık
Kız denedim her şeyi valla. Ama çocuk bi değişik anlamadım ben derdini
Yakında o aşamaya geçeceğiz
Yapıyorum ama susmuyor ki. Eşim geldi ona attım zorla pusette uyutmuştu. Ama şimdi gene uyandı.
Aynı bu şekilde sallıyoruz ip bağlıyoruz
Evet kakası sümüksü. Gazda var sürekli kasıyor kendini.
Tam bitti diyor oh dedirtiyor bir gece ansızın cee eee yapıyor gelmediği günlerin acısını çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?