2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sag göğsüm daha dolu büyük sol küçük ordan daha az doyuyor kızımda da öyle olmustu şimdi 2 sene böyle mi gezcem artar mı büyür mü sola dayansak acaba

Kızlar 11 de emzirdim uyudu simdi 2 de emzircem bu bebis emiyor uyuması 12 derken yarım saat 1 saat gaz sancısı sonra tam derin uykudayken diğer emme vakti geliyor valla yazık küçük olduğu için mecburen zorla uyandiriyorum

Hem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı
Canim nerdeyse tüm mamalarda glikoz şrubu var gecen gün e bebekte hepsini inceledim en temizi hipp combiotic bize hastanede onu verdiler bende gaz yapmıyor diye onla devam ediyordu anne sütüne en yakin oymuş zaten muhendisin oglu sayfasinda da detayli arastirmasi var glukozlu mamalar meme bırakmaya kadar sebep olur

Tamamen doyduguna inanıyorsan 4satte çıkarabilirsin arayi,iki saatte bir e bende takılmıştır, bebeğime ne yapsam uyanmiyirdu,hemşire hmm,guzelce doydurduysan onun için derin uyuyordur,bırak uyuysun 4 saat dedi zaten 4saate kadar da kendiliğinden uyandi

Ne biliyim küçük ya daha 12 günlük oldu bende sarılık korkusuyla sık emziriyorum

Kızlar 2 hafta oldu doğum olalı 10gun sonra olan doktor kontrolüne götürdüm bebeğimi, göbeğinde kanaması var dedi doktor ama öyle şıp şıp kan değil hatta doktor söyleyince şaşırdım kanıyor mu diye bana göre kanamiyordu çünkü demekki o gördü,iğne verdi iki güne geçer (inşallah)dedi geçmezse getir bebeği bana dedi.aksam banyo yaptırdım gercekten bebeği yatırıp göbeğine baktığımda kurumamis kan var gibiydi,boyle bişey yaşayan var mı??

Gayret ediyorum sakin huzurlu olmaya bakalım sonuçta yavrum da bile isteye huzursuzluk yapmıyor sıkıntısı olduğu için. Yine gazla uyandık bakalım sabaha kadar ne filmler çevircez sabır diliyorum hepimize

Emzirme danışmanı ile görüşürken ben meme + mama 3 saat ok ama sadece memede 2 saatte 1 olmalı demişti anne sütü formül mama gibi yok tutmuyor diye. Hatta sarılık riski oldugundan mama verdi doktorumuz, risk geçince zaten içtiğimiz 30 cc meme sonrası ama cc azaltarak 3 saati 2 saate çekerek memenin süt kapasitesini arttırıp mamayi komple keseceğiz dedi.

Uykuya gelince l, 3 saatte 1 demişlerdi mama da içtiğinden bana, ama zaten yarım saat meme + 15 dak mama derken 1 saat böyle geçiyor. Uyumuyor bazen 1 saat gözler faltasi gibi açık, 1 saat ya uyuyor ya da yeni 3 saat yaklaştığında açılmaya başlıyor, 6 saatte en az 4 5 saat uyuması gerekirken 2 3 saat uyuyir sipa.

Doktora dedim yeteri kadar uyumuyor diye, kilo alımı helisimi yeterli olduğu sürece stres yapma dedi

Kızlar benim göğsümde fibroadenom var büyümüşlerdi en son oğlum şimdi devamlı o göğsümü yemek istiyor en çok onda süt birikiyor diğer göğsümü devamlı sağıyorum. Göğüs ucundan kan değdi normal mi kanaması. Sadece birkere değdi ama yinede korkuyorum malum internet te araştırınca direk kanser yapıyorlar insanı

Bizim gobek bagimiz 5 gunlukken dusmustu. 24 ve 25. Gunde kanama olmus kurumus ama cok az kiyafete bile degmemis. Doktor 2. Kanama olunca cagirdi bakti aktif kanama yada sorun gormedi yinede soguk yakma diye bisey uyguladi. Bide k vitamini ignesi yapti.

Bi doktora danış bence allah korusun yoktur oyle bisey bence icini rahat tut

Dün geceden bu yana zombi gibiydik bu gece artik o kadar yorgundum ki eşim bebegi memeye koyup memeden aliyodu en son gaz sancisindan kivraniyor bebegim ya 4 saatte bir uyanan bebe saat başi agzimiza ediyor uyumuyorda sürekli ıkınıyor birazda pişik olmuş dün gece süt ictikten sonra oldu acaba süt pisik yapar mi

Gayret ediyorum sakin huzurlu olmaya bakalım sonuçta yavrum da bile isteye huzursuzluk yapmıyor sıkıntısı olduğu için. Yine gazla uyandık bakalım sabaha kadar ne filmler çevircez sabır diliyorum hepimize
Bizim bu gece de gazla geçti cocuuma kıyamam kimyon öneriyorlar hicc sevmem kimse sevmez herhalde ama günde 3 kez içtim yazmış bi arkadaş attı bana da .

Eklentiler

• BF209620-856C-43D2-B768-60DF80674060.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar sol gogusum soğukta kalmis gibi sızlıyor sık araliklarla oluyo dün akşam bı başladı hala devam ediyor dokunamayacak gibi niye olabilir olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…