Canim nerdeyse tüm mamalarda glikoz şrubu var gecen gün e bebekte hepsini inceledim en temizi hipp combiotic bize hastanede onu verdiler bende gaz yapmıyor diye onla devam ediyordu anne sütüne en yakin oymuş zaten muhendisin oglu sayfasinda da detayli arastirmasi var glukozlu mamalar meme bırakmaya kadar sebep olurHem mama hem anne sütü ile bebiş besleyen anneler hangi marka kullanıyorsunuz? Bir de mama vermeyi deneyeceğim. Belki sütüm vardır ama doyurucu değildir yani ne bileyim son çarem o kaldı
Tamamen doyduguna inanıyorsan 4satte çıkarabilirsin arayi,iki saatte bir e bende takılmıştır, bebeğime ne yapsam uyanmiyirdu,hemşire hmm,guzelce doydurduysan onun için derin uyuyordur,bırak uyuysun 4 saat dedi zaten 4saate kadar da kendiliğinden uyandiKızlar 11 de emzirdim uyudu simdi 2 de emzircem bu bebis emiyor uyuması 12 derken yarım saat 1 saat gaz sancısı sonra tam derin uykudayken diğer emme vakti geliyor valla yazık küçük olduğu için mecburen zorla uyandiriyorum
Ne biliyim küçük ya daha 12 günlük oldu bende sarılık korkusuyla sık emziriyorumTamamen doyduguna inanıyorsan 4satte çıkarabilirsin arayi,iki saatte bir e bende takılmıştır, bebeğime ne yapsam uyanmiyirdu,hemşire hmm,guzelce doydurduysan onun için derin uyuyordur,bırak uyuysun 4 saat dedi zaten 4saate kadar da kendiliğinden uyandi
Aynı gunlerde doğurmuşuz,cinsiyeti nedir bebeğin,acıkınca illaki husursuzlanir o ara alıp emzirebilirsinNe biliyim küçük ya daha 12 günlük oldu bende sarılık korkusuyla sık emziriyorum
Kız bebek canım ilk kızım kiloluydu bu zayıf birazAynı gunlerde doğurmuşuz,cinsiyeti nedir bebeğin,acıkınca illaki husursuzlanir o ara alıp emzirebilirsin
Yok cnm koku yok. Bizim evde usutmesi imkansız sicaktanÜsütmüştür ekşi kokuyo muydu ?
Evet canım. Benimkinde de öyle oluyor. Anneme sordum. Yarayan süt öyle çıkarmış. Öyle demişti bana.
Gayret ediyorum sakin huzurlu olmaya bakalım sonuçta yavrum da bile isteye huzursuzluk yapmıyor sıkıntısı olduğu için. Yine gazla uyandık bakalım sabaha kadar ne filmler çevircez sabır diliyorum hepimizeAaa evet bugün ordan aldım 99 tl ye bakım nasıl gelcek
ahahah dışarıdan davulun sesi hojj gelir derler demek o hesap cidden uzaktan sevmek güzel de anne olmak zor. Büyüyorlar da senden biseyler illaki gidiveriyor yoruluyorsun sonra da ana yüreği özlüyorsun. Alışırsın inşallah bazen akışına birakmalı çok stres yapmamalı sen rahatsan bebekte rahat oluyor
Ben keseli bir kaç hafta oldu sakladim hatta minicik tirnaklaruyurken kesebilirsiniz
Ah ahhh
Ne güzelmiş ay
2 3 gün gitti aha dedim bitti mutlu mesud filan sonra ansızın geri geldi. Çok olmasa da hala devam.
hepimizde durumlar aynı demek
Kızlar 11 de emzirdim uyudu simdi 2 de emzircem bu bebis emiyor uyuması 12 derken yarım saat 1 saat gaz sancısı sonra tam derin uykudayken diğer emme vakti geliyor valla yazık küçük olduğu için mecburen zorla uyandiriyorum
Amiiiin amiiinIyi sükür tamda okullarin acilcagi sira yuregimiz agzimiza geldi cocuk iste Allah beterinden sakinsin cumlemizin evlatlarini
Bende deneyeyim bakalım yoksa beni emzik yapacak bu kızBen nuk.aldim en son baya kullanicinin bebesi begenmis
Bizim gobek bagimiz 5 gunlukken dusmustu. 24 ve 25. Gunde kanama olmus kurumus ama cok az kiyafete bile degmemis. Doktor 2. Kanama olunca cagirdi bakti aktif kanama yada sorun gormedi yinede soguk yakma diye bisey uyguladi. Bide k vitamini ignesi yapti.Kızlar 2 hafta oldu doğum olalı 10gun sonra olan doktor kontrolüne götürdüm bebeğimi, göbeğinde kanaması var dedi doktor ama öyle şıp şıp kan değil hatta doktor söyleyince şaşırdım kanıyor mu diye bana göre kanamiyordu çünkü demekki o gördü,iğne verdi iki güne geçer (inşallah)dedi geçmezse getir bebeği bana dedi.aksam banyo yaptırdım gercekten bebeği yatırıp göbeğine baktığımda kurumamis kan var gibiydi,boyle bişey yaşayan var mı??
Bi doktora danış bence allah korusun yoktur oyle bisey bence icini rahat tutKızlar benim göğsümde fibroadenom var büyümüşlerdi en son oğlum şimdi devamlı o göğsümü yemek istiyor en çok onda süt birikiyor diğer göğsümü devamlı sağıyorum. Göğüs ucundan kan değdi normal mi kanaması. Sadece birkere değdi ama yinede korkuyorum malum internet te araştırınca direk kanser yapıyorlar insanı
Bizim bu gece de gazla geçti cocuuma kıyamam kimyon öneriyorlar hicc sevmem kimse sevmez herhalde ama günde 3 kez içtim yazmış bi arkadaş attı bana da .Gayret ediyorum sakin huzurlu olmaya bakalım sonuçta yavrum da bile isteye huzursuzluk yapmıyor sıkıntısı olduğu için. Yine gazla uyandık bakalım sabaha kadar ne filmler çevircez sabır diliyorum hepimize
Yüzünü çok çiziyordu 40 mız çıksın tırnaklarını keseyim bende cikarcam havalar soğuyunca takarimAy ben ilk 3 gün taktım sonra birdahaki hiç takmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?